Отзывы покупателей о Синтезатор Casio CT-S200 White (CT-S200WEC7)

Оценка пользователей 4.75/5
  • AI аналіз відгуків
    37 відгуків:  Позитивно ~94%, нейтрально ~6%, негативно 0%
    Серед 37 проаналізованих відгуків синтезатор Casio CT-S200WE отримав переважно позитивні оцінки. Користувачі особливо цінують якість звуку, широкий функціонал, сучасний та привабливий дизайн і зручність для початківців та дітей. Більшість відгуків наголошують на тому, що пристрій ідеально підходить для навчання та сімейного користування. Іноді згадуються побажання до інструкцій чи наявності певних додаткових функцій (наприклад, чутливість клавіш чи педаль), проте загальне враження — дуже позитивне.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина

Гарно виглядає, виконує свої функції як для першого музичного інструменту цього типу.

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Динамік почав репіти згодом використання
  • ігор а***

не працює екран

• Анастасія Д***

Дуже розчарована гарантійним сервісом синтезатора Casio. Здала інструмент на гарантійний ремонт через те, що три клавіші працювали некоректно — звук від них був різкий, скрипучий і з неприємним фоном, що особливо добре чути на високій гучності. Синтезатор перебував у сервісному центрі 5 тижнів, але за цей час “спеціалісти” так і не змогли виявити проблему. Мені навіть телефонували для уточнення, і я детально пояснила, які саме клавіші не працюють нормально, як відтворити проблему і що саме потрібно слухати. Попри це, у сервісі заявили, що жодної несправності не знайшли. Найбільший абсурд у тому, що коли мені видавали інструмент після “ремонту”, продавці в Rozetka одразу почули той самий дефект, який сервісний центр нібито не зміг виявити. Тобто люди без спеціалізації чують проблему, а фахівці з ремонту музичних інструментів — ні. У результаті я просто втратила місяць часу, інструмент так і не відремонтували, а гроші, звісно, ніхто не повернув. Дуже дивує така повна відсутність професіоналізму та відповідальності у гарантійному сервісі. Після такого досвіду довіра до бренду і сервісної підтримки повністю зникла. Окремо хочу зазначити, що коробку повернули подряпану і у не дуже гарному стані, а сам синтезатор був увесь у пилюці, що виглядає вкрай неповагою до клієнта та його техніки. Тому я раджу, при покупці цього товару на гарантію взагалі не сподіватися!!!

• Каріна А***

В білому кольорі дуже гарно виглядає. Брали для дитини 12 років як для початку.

• Віктор А***

Дякую все ок

• Ангеліна Д***

Все класно

• Вікторія З***

Купувала на подарунок для дитини.
    Навчається в муз школі.
    Купа щастя!
    Особливо добре, що можна регулювати звук, бо маємо "гостровуху" сусідку :(.

Достоинства:
    Компактне, регулюється гучність звучання
    Недостатки:
    Поки немає
  • Катерина М***

Синтезатор перевершив усі мої очікування. Зроблений з якісного пластику, багато різних режимів, можна підключити навушники і телефон. Білий колір напрочуд гарно виглядає. Купувала сину, він у захваті. Даний товар однозначно рекомендую для покупки

Достоинства:
    Хороший звук, простий у використанні
  • Юлія К***

Крутий синтезатор, є 400 різних режимів, звук регулюється, дитина в захваті і дуже сподобався порадунок!

• Валерія

Швидко прийшов товар,якість звучання ідеальна,дуже класний синтезатор

Достоинства:
    Якість звуку,швидка доставка,якісний синтезатор,багато темпів
  • Надія С***

Для першого музичного інструмента чудовий синтезатор, дитині подобається

• Володимир Г***

неймовірна штука. На кожен вік своє. Старша знайшла цікаві інструменти. Малий в 2 роки навчився запускати складний ритм. але бажано розгорнуту інструкцію, хоч на інтуїтивному рівні все зрозуміло. Якщо дитина ходить на музику - не вагайтесь. Повністю вирішує базові потреби (та й не базові теж)... Повнорозмірні клавіші окрема насолода.

Достоинства:
    там є регулювання гучності і роз`єм під навушники. (можна зробити тихіше). Працює від 6 батарейок АА. Ручка для переноски.
    Недостатки:
    не вистачає інструкції для батьків, у яких творчі діти розбирають все на гвинтики раніше, аніж розпакують коробку. бажано чохол.
  • Владислава З***

За свої кошти синтезатор топ, купували для навчання. Великим плюсом є можливість підключати навушники

• Дмитрий К***

Вміють же робити, самураї!
    Звучить гарно і чисто, виглядає дорого, міцний якісний пластик. Боявся, що білий, тому буде бруднитися, але він не сніжно білий, і фактира пластику - не глянець, за чотири місяці використання стан нормальний. За ціною він недалеко відійшов від дитячих іграшок, а за функціоналом - майже як професійний! Беріть - не пожалкуєте! Рекомендую, кращий подарунок талановитим дітям України

Достоинства:
    Ідеальний за таку ціну
    Недостатки:
    Немає зовсім
  • Віктор К***

Дуже гарний інструмент дякую розетка.

Достоинства:
    Дуже хороша якість та сервіс
  • Віктор К***

Дуже гарне

• Марина Б***

Гарний,дитині сподобалось

• Юлия С***

Дуже гарний інструмент, дитина в захваті.

• Анна Р***

Взяли як для дитини, так і для дорослих. Чудово, все працює, різні режими. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, вага, якісний за свої гроші
    Недостатки:
    Поки все нормально
  • Ольга Г***

Купила синтезатор для себе. Красивий, чистий звук. Багато функцій. Вся сімʼя грає.

Достоинства:
    Інструмент дуже
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ксения Л***

Я не фахівець в оцінюванні синтезаторів, але дитина у захваті. Другий день не грає у комп'ютерні ігри, сумлінно пілікає.

Достоинства:
    Альтернатива Brawl Stars
    Недостатки:
    Не помітили
  • Руслан М***

Це просто космос , правда!
    Дуже крутий інструмент для початківця , функціонал дуже великий !

Достоинства:
    Якість
  • Валерия Р***

Очень классно и качественно сделано, ребенок доволен, брали для учебы, рекомендую.

• Анна Ч***

Хороша невелика клавіатура, мені була потрібна для роботи з учнями онлайн. Але клавіші не реагують на ступінь тиску, зваженість і молоточкова система вже матимуть інший прайс

• Егор Б***

я сыграл песню про пиво звучит хорошо

Достоинства:
    хороший звук можно настроить под себя много режимов)
    Недостатки:
    нету
  • Ірина Г***

Для навчання хороша річ

• Влада К***

Чудовий інструмент для початківця! Красивий та естетичний

Достоинства:
    Є безліч додаткових функцій
  • Василина Г***

Дуже класний синтезатор

• Сергій

Класний муз інструмент

• Ляля

Інструмент чудовий, все подобається, але не розумію як включити функцію навчання.

Достоинства:
    Легкий та компактний
    Недостатки:
    Жодних
  • Анастасія Г***

Пользуюсь синтезатором с декабря 2020 года. За это время не заметила каких либо погрешностей. Прекрасный инструмент. Если кто-то сомневается стоит ли брать, то я вам скажу: Берите, не пожалеете

• Александр П***

Качественный инструмент, хорошее звучание, удобный функционал, современный дизайн. Взяли ребёнку для обучения. Розетка доставили быстро, всем довольны.

Достоинства:
    Хороший инструмент для начинающих
    • Марина Ш***

Здравствуйте!подскажите,а оно только от батареек работает или есть шнур сетевой?

• Оксана Б***

Шикарный инструмент! Свою цену оправдывает полностью. Неплохие динамики, чистый звук. В белом цвете выглядит очень презентабельно.

Достоинства:
    Интуитивно понятное управление, огромный функционал.
  • Танцюра А***

Покупал для обучения. Первый музыкальный инструмент)
    Очень нравится заниматься с этим синтезатором. Полностью удовлетворяет все потребности при обучении. Инструмент лёгкий, интуитивно понятный и прост в использовании.
    Покупкой очень доволен)

• Василь Ш***

Вибирав собі перший інструмент. Вибір зробив на користь цього синтезатора. На вигляд, як стильна іграшка, але функціональна. Все управління здійснюється шайбою і кількома клавішами, дуже інтуїтивне управління - достатньо мінімальної англійської і все, я інструкції за три дня ще не розпаковував.

За рахунок такого управління вдалося добитися компактності моделі - дуже вузький і легкий інструмент (прилаштував на підвіконні кабінету). В білому кольорі виглядає дуже достойно.

Для першого інструменту думаю шикарний варіант.

Достоинства:
    Компактний, інтуїтивне управління, стильний дизайн
  • Роман Л***

Супер. Малого відірвати не можу, замінило навіть телефон))