Отзывы покупателей о Цифровое пианино Casio PX-S1100 White (PX-S1100WEC7)

Оценка пользователей 4.62/5
  • Дмитрий К***

Відмінний інструмент. З неймовірним, багатим звучанням. А також з чутливою та чуйною клавіатурою. Піаніно захоплююче. Я завжди залюбки граю на ньому не порівнюючи з іншими. Воно сама особистість!

• Олександр Л***

Все отлично

• Богдан

Можливо найкращий варіант для навчання, все супер!

Достоинства:
    Клавіатура, звук
  • Іван Г***

Класне піаніно, брав для навчання. Перший місяць дав невеликий результат. Зараз вже 4тий місяць користування. Дуже задоволений

Достоинства:
    Слухати музику зі смартфона по блютуз
    Недостатки:
    Незнайшов поки
    • Василь Б***

як ви слухаєте музику? у мене не працює(((

• Дарія

Вітаю! Підкажіть будь ласка які навушники придбали до піаніно?

• Іван Г***

В мене від Хайперів, з комбінованим штекером, але я використовую перехідник 3,5. Купуйте навушники і враховуйте яке в ник підключення, комбіноване чи звичайте 3,5 jack. В будь якому випадку якшо шо докупите цей перехідник

• Сергій М***

Хороша якість

• Василь Б***

Через 2 місяці почав хрипіти правий динамік

• Станислав

Для меня, как для начинающего пианиста, пианино подошло идеально никаких нареканий.

Достоинства:
    Отличное пианино.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
  • Катерина

Звук просто бомба. Вже пробувала підключати по блютуз, працює прекрасно.

Я брала його уже знаючи про ці недоліки, які написала, але розкажу детальніше.

1. Для того щоб змінити звук, чи ритм або гучність метронома, або включити запис - потрібно затиснути кнопку на панелі і натиснути клавішу на самому піаніно. Чесно, це виявилось більш незручно, ніж я собі уявляла, але якщо використовувати не так багато налаштувань, як я, то з часом ці комбінації запамʼятовуються, просто на початку треба посидіти і розібратись що до чого.

2. Проблема з різною чутливістю клавіш бличе до самої панелі, як мені здається, стосується тих, хто грають складніші твори, а так як я початківець, то для мене це теж не дуже серйозний мінус і певно ще довго не буде, але потрібно мати цей нюанс на увазі, коли берете цю модель.

Не дивлячись, на недоліки, я вважаю що це одне з кращих цифрофих піанін у своєму ціновому діапазоні. Вцілому, я дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    Звук, дизайн, молоточкова механіка клавіш.
    Недостатки:
    Не вистачає сенсорної панелі, тому потрібно запамʼятовувати комбінації клавіш для модифікації звуку, метронома і т. д, клавіші ближче до панелі нажимаються важче.
    • Володимир М***

Не очень понятно, что вы имеете ввиду под "клавишами ближе к панели". Я так понял что ближе к панели у клавиши просто меньший рычаг, как следствие, ее тяжелее продавить (это особенность молоточковой механики, а не недостаток). Но, возможно, я вас не так понял.

• Сергій Л***

Все супер дякую!!!! Педаль знайшлась )))

Достоинства:
    Якість звуку зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Вероніка Б***

Купила піаніно пів роки тому, задоволена ним, добре імітує справжнє піаніно.

Достоинства:
    чудове звучання, клавіші натискаються як на справжньому піаніно
    Недостатки:
    не розібралася чи можна підключити навушники блютуз
  • Юлия К***

Это пианино мне порекомендовал преподаватель и я полностью им довольна. По комплектации пришло все, как описано в предыдущем отзыве. Хорошо запаковано, целое и невредимое.

Достоинства:
    Звучит отлично, реагирует на силу нажатия на клавиши, довольно компактный
    Недостатки:
    Пока не обнаружено, надеюсь и не будет)
    • Юлія К***

Пройшло півтора року, все досі працює, ніяких нарікань. Дуже задоволена покупкою!

• Дмитрий

Супер !!! Компактное, современное. ДлЯ дома то что надо!!! Полная комплектация. Стойку и банкетку докупили отдельно.

• Максим К***

Доброго дня. А де купували стойку і банкетну

• Олександр

Я в захваті.
    Вибирав між Yamaha P-125, Roland FP-30x і цим.
    Як виявилось, у Yamaha P-125 немає BT і AUX-IN. Roland FP-30x суттєво дорожчий (на $250-300).
    Дешевші моделі Casio CDP-100, Yamaha P45 відкинув одразу - звук пластиковий.
    Вважаю, що зробив правильний вибір. Дуже задоволений покупкою. Поки що все подобається.

У комплекті:
    - Цифрове фортепіано
    - Блок живлення
    - Педаль сустейну типу "жабка"
    - Бездротовий адаптер WU-BT10
    - Підставка для нот (телефону/планшету)
    - Інструкції різними мовам (української немає, є EN і RU)

#моєрозпакування

Достоинства:
    Чудове звучання. Гарна клавіатура з молоточковим механізмом. Компактні розміри. Сучасний вигляд. BT Audio + BT MIDI. Тонке налаштування через додаток по BT
    Недостатки:
    Ніяких підказок на клавіатурі. Або постійно мати під рукою інструкцію, або використовувати додаток. Головна незручність.
    • Софія Ч***

Чи можна підключити до комп'ютера?

• Олексій Т***
    Продавец: Rozetka

Вже 2 рік користуюсь. Немає проблем.