Отзывы покупателей о Лосьон для тела Celenes с морошкой без запаха 200 мл (7350104248222)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Лилия Л***

Крем "Лосьйон для тіла Celenes з морошкою без запаху"отримала 7 вересня. В замовленнi був ще й другий крем "Крем-ліфтинг для шкіри навколо очей Weleda Гранат та пептиди Маки перуанської". Нажаль креми не понюхала при отриманнi. Лише подивилась строки й строки придатностi були добрi. Вдома спробувала крем "Лосьйон для тіла Celenes з морошкою без запаху" й вiдчула якийсь неприємний запах. Потiм принюхалась й зрозумiла що крем зiпсований.

"Крем-ліфтинг для шкіри навколо очей Weleda Гранат та пептиди Маки перуанської" теж прийшов вонючий. Ранiше замовляла цей крем й вiн мав нiжний, приємний запах. Напевно креми тримали не при належнiй температурi в жару й вони зiпсувались.

Саме неприємне що писала про це в коментарi на крем "Крем-ліфтинг для шкіри навколо очей Weleda Гранат та пептиди Маки перуанської" але Розетка проiгнорувала мене. Марно витраченi грошi. Я дуже розчарована.

Недостатки:
    Зiпсований

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і що поділилися враженням. Хочемо запевнити, що вся продукція Celenes, яку ми відправляємо, є оригінальною та постачається виключно від офіційних дистриб’юторів. Зберігання і транспортування відбувається з дотриманням усіх температурних норм, тому зміна запаху чи консистенції не є типовою ситуацією.

На жаль, косметичні засоби з відкритою упаковкою не підлягають поверненню або обміну (відповідно до постанови КМУ №172 від 19.03.1994 р.).

Рекомендуємо звернути увагу, що аромат безвіддушкових засобів може відрізнятися від партії до партії, але це не свідчить про їхню непридатність чи небезпеку.

Ми завжди відкриті до діалогу та дбаємо про якість продукції, тому готові надати додаткову інформацію щодо складу чи сертифікатів за вашим запитом.

• Анастасія А***

Крем хороший. Жидкий, легко наносится, быстро впитывается. Почти без запаха. Кожа приятная после него и шелковистая. Сейчас у меня не очень сухая кожа, поэтому не могу сксзать, на сколько хорошо крем увлажняет сухую кожу.
    Удобный фиксатор для транспортировки.

Недостатки:
    Дороговато
  • Елена З***

Прекрасний лосьйон, я б навіть сказала ідеальний для моєї шкіри. Швидко поглинається шкірою без нав'язливого різкого запазу, що є плюсом значним. Дуже добре зволожує та пом'якшує шкіру. Буду брати ще.

• Андрій

Дуже сподобався. Легкий і нежирний, без запаху (!) Шкіра після першого разу стала гладкою. Не чекав такого

• Инна П***
    Продавец: Rozetka

люблю этот лосьон, он прекрасно увлажняет и хорошо тонизирует после тяжелого дня, впитывается очень быстро

Достоинства:
    быстро разглаживает кожу, приятно пахнет
  • Алла
    Продавец: Rozetka

Лосьон хороший, с легкой и нежной текстурой, быстро впитывается. Отлично питает и увлажняет кожу. Имеет приятный аромат.

• Сергій
    Продавец: Rozetka

Лосьон восстанавливает поврежденную кожу, деликатно питает и увлажняет, насыщает витаминами и минералами. Создается ощущение, что уже после первого использования уменьшаются покраснения (а прыщики у нас у всех есть, даже мелкие), и появляется ощущение абсолютной чистоты. В этом составе очень много витаминов и даже масло авокадо, которые могут приостановить процесс старения кожи. Вот такое у меня ощущение сложилось.

Достоинства:
    Без спирта и резкого запаха, идеальный состав, адекватная цена
    Недостатки:
    Всего 200 мл, хочется увидеть в ассортименте более вместительную тару