- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, головне підбирайте під свій балон, а назві товару не просто вказано klf.
- Павел А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гарно підійшло дуже задоволений
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили быстро.
В упаковке нет хомутов вообще.
Про резинку не могу сказать, ее нет , но она и не нужна думаю, у меня на баллоне стоит.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чи входить в комплект прокладка для підʼєднання до балону?
Який термін гарантійний редуктору?
Чи нормально що редуктор 2021 року проданий у 2015 році? - Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже не приємна ситуація, я знаходжусь там де нема можливості бігати по магазинам і вибирати що мені треба...
Дуже чекали всім колективом... І у результаті можно викинути у смітник, бо я не можу ідти міняти чи шукати прокладку...- Недостатки:
- Нема прокладки на штуцері :( дуже пагано
- Юрій З***
прокладки там і немає бути. прокладка стоїть в балоні куди ви маєте накручувати. я також спочатку так думав поки не придбав балон і побачив чому немає прокладки там. Там де на вашому фото виступ на штуцері цей виступ заходить як раз в прокладку яка на балоні має бути.
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Росилка прийшла не повна, відсутній редуктор
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найдешевший редуктор без можливості регулювання тиску, немає прокладок, немає штуцера для підключення до плити. Тобто одразу підключити, як в описі, не вийде. Доведеться ще раз пхатися до магазину та докупати все що потрібно.
- Достоинства:
- Поки не знайшли
- Недостатки:
- Не відповідає опису. Немає прокладок, редуктор без можливості регулювання тиску, немає штуцеру для підключення.
- Мазурик Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала без затримок, розірвана упаковка, відсутній один з хомутів
- Достоинства:
- Отримала без затримок
- Недостатки:
- Розірвана упаковка, відсутній один з хомутів
- Евгений Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В описании указано, что давление регулируется! А при подключении к плите очень слабое пламя!
- Недостатки:
- Не регулируется давление (в описании указано, что регулируется), а потому невозможно полноценно пользоваться с газовой плитой!
- Євген І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гаразд, але прокладки до балона такі нема. Ні всередині гайки, ні зовні. Підключив до газової переносної плитки, але тиск на конфорці виявився заслабеньким.
- Достоинства:
- Непогана якість
- Недостатки:
- Нема прокладки, тиск після редуктора заслабенький.
- Віталій К***
Добрий день.
Звісно тиск буде слабким, якщо використовувати два редуктора підряд.
В цій плиті є свій редуктор. Під'єднуйте напряму тільки шлангом. - Віталій К***
І на рахунок прокладки, її не повинно бути, бо у євро крані KLF є своя прокладка, а у Вас "наш" балон з іншим типом крана.
- Євген І***
Віталій Карпінський Дякую! Спробую з одним редуктором...
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, все добре.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер.
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійний комплект, все підійшло. Рекомендую!
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре працює. Дякую.
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для генератора НЕ ПІДХОДИТЬ, тільки для газових плит ( про грилі не знаю).
В редукторі стоїть захист, від різкого перепаду тиску клапан перекриває подачу газу, про що написано в описі.- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає ущільнювача в комплекті.
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Редуктор хороший, але відсутня прокладка.
Шланг якісний, є 2 хомути в комплекті.
Все працює.- Достоинства:
- Якість гарна.
- Недостатки:
- Немає гумової прокладки.
- Юрій З***
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не було гумової прокладки
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний товар
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В нього якась система з захистом, він відразу закривається, як тільки з нього починаєш активно забирати газ.
Коротше, мені для генератора не підійшов.- Достоинства:
- Невеликий в розмірі
- Недостатки:
- Не віддає газ, відразу закривається в захист
- Павел Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює взагалі, а ні на газовому генераторі, а ні на газовому грилі! Спробую здати по гарантії, тиску немає після редуктора взагалі
Підскажіть як повернути?- Достоинства:
- Недостатки:
- Він і є недоліком
- Юля
- Олексій
Коротше, мені для генератора не підійшов.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немає в комплекті прокладки під штуцер що на балон накручується.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нет прокладки под гайку !!!! Или забыли или забили !!!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, також є аварійний клапан, перевірив теж працює
- Олексій
По ходу, ось це аварійний клапан спрацьовує, коли я намагаюсь завести генератор :-(
Мені здається, що занадто рано він спрацьовує
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль на радянський балон не підійшов. У описі вказано для будь-якого типу газового балона, для людини, яка не розбирається в газовому обладнанні було б непогано додати уточнення для яких саме типів з'єднань підходить.
- Достоинства:
- Гарна якість, комплектація
- Недостатки:
- Підходить тільки на баллони європейського зразка
- Ивашов С***
так ви ж не вірно прочитали опис, в описі вказано, що підходить до будь яких балонів обладнаного клапаном (вентилем) типу KLF, а це Євростандарт. Для радянького зразка вам потрібен клапан типу Shell
- Александр М***
в мене працює на радянському балоні зі стандартним вентилем. як я розумію там стоїть клапан безпеки який спрацьовує як що використання газу надмірне..
- Константин М***Продавец: Rozetka
вимушений повернути, бо без прокладки - неможна використовувати, стандарьна проеладка для водопроводу - не підходить.
- Достоинства:
- Прийшла швидко
- Недостатки:
- 1, нема прокладки між редуктором та Балоном. 2 водопроводна прокладка - не підходить
- ГеннадійПродавец: Rozetka
Цей редуктор на 3 зірки по якості . Усі хто питає про прокладку вам потрібно спочатку дізнатися який у вас на балоні вентиль тип shell чи klf бо данний тип редуктора йде до балонів з klf де прокладка йде у самому балоні тому на редукторі вона відсутня! Якщо вже придбали не знаючи то можно просто дукупити прокладку фторопласову та фум ленту для газу все коштує максимум 30 грн ставите прокладку а фум ленту на з‘єднання з балоном резинова прокладка не підходить буде пропускать . Ще важливий момент пропускна можливісь цього редуктора їх є мінімум 3-4 види які відрізняються кілло споживання та віддача у мілібарах 29 м/б 37м/б 50м/б 100м/б ось на це треба звертати увагу щоб не було питаннь з маленьким пламенем у своїй плиті . Для генераторів данний тип не підходить !!! Тільки таганок .
- Достоинства:
- Ніяких ! Звичайний редуктор бюджет
- Недостатки:
- Слаба дуже прохідна можливісь