- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші пензлики.
Представник постачальникаДобрий день, Василь!
Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий набір. Все ок
Представник постачальникаВітаємо, Ірина!
Дякуємо за Ваш коментар, бажаємо приємного користування!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Боже збав від такого "щастя" навіть для дитини в школу. Пензлі м'яко кажучи жахливі. Неякісно оброблена щетина, яка ще й сильно лізе. І це я лише у чистій воді прополоскала пензлі, малювати я ними не малювала і наврядчи буду. Категорично не раджу набір, бо навіть така сума - в данному випадку, це гроші викинуті на вітер, тож краще одразу вийдіть і викиніть ці гроші на вітер, але не давайте можливості комусь робити на вас гроші!!!!!! Пензлі - ЖАХЛИВІ!!!!!
- Достоинства:
- Жодних переваг, якщо товар неякісний!!!!!!
- Недостатки:
- Необроблений край пензля. Лізе ворс. Один пензлик взагалі в клею.
- ОИОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кисточки для домашнего рисования ребенка довольно не плохие. Ворсинки не сыпятся. Набор рекомендую.
- Достоинства:
- Цена.доставка быстрая. Не сыпятся
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Недорогие кисточки, подошли ребёнку в младшую школу на уроки рисования, думаю надолго хватит
- Достоинства:
- Хорошая цена
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороші звичайні пензлі для аматорів чи дітей
- Достоинства:
- ціна
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кисточки брала маленькому ребёнку рисовать, гуашью или акварелью, не в художку - это только начало нашего творчества) понравилась сама ручка, не хрупкая, деревянная. Щетина натуральная, средней мягкости, немного лохматая, в паре кисточек некоторые волоски были неправильной длины (можно аккуратно подрезать). Для ребёнка - отличные кисти. Цена тоже отличная.
- Софья Ж***Продавец: Rozetka
Дуже погана якість. Волосинки випадають, пензлик не має правильної форми, що робить малювання незручним