- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперліга умивачка. Результат не заставляє довго чекати. Супер.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Представник п***
Юлія, добрий день. Дякуємо за відгук. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо приємних вражень!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю гель вперше, але користувалась кремом цієї серії. В подарунок поклали пінку для вмивання. Ну прямо супер ефекту не бачу. Гель не дуже добре піниться. Запаху в цій косметиці немає.
Буду користуватися.- Недостатки:
- Не піниться
- Представник п***
Вікторія, добрий день. Дякуємо за зворотний коментар. Ми розуміємо, що кожна шкіра унікальна, і навіть продукти, розроблені з урахуванням найвищих стандартів якості, можуть надавати різні результати. Також варто враховувати, що у кожного є свої вподобання та потреби в догляді. Віримо, що Ви знайдете серед продуктів бренду CeraVe той, що буде ідеально відповідати Вашим потребам. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель. Беру от высыпаний на теле
- Представник п***
Микола, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. Важливо доглядати за шкірою й після її очищення, радимо розглянути CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб має легку текстуру та дієвий склад, який зміцнює захисний бар'єр та забезпечує довготривалий ефект зволоження та відновлення. Радимо використовувати двічі на день. Підходить для обличчя та тіла всієї родини. Бажаємо комфорту та краси!
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный товар
- Представник п***
Влад, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Доповніть Ваш догляд CeraVe пом'якшуючим кремом для сухої, огрубілої та нерівної шкіри обличчя та тіла. Сечовина, що входить до складу, зволожує й пом’якшує епідерміс. Ліпо - гідрокси кислота проникає у верхні шари епідермісу, завдяки чому допомагає відлущити клітини шкіри. Гіалуронова кислота в складі продукту утримує вологу в шкірному покриві. Важливі для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) відновлюють захисний бар’єр. Бажаємо Вам здоров'я!
- Віта З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за товар! Все супер(якість, доставка).
- Представник п***
Віта, добрий день. Дякуємо за Вашу довіру та відгук. Підтримуємо думку про необхідність дбати про шкіру після очищення. Тому, щиро радимо розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які засновані на дії технології MVE, що забезпечує поступове вивільнення інгредієнтів для довготривалого зволоження. Спробуйте розглянути денний та нічний догляд, який забезпечить комплексний результат. Бажаємо краси!
- Таисия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Понравился гель,плюс к нему шёл в подарок крем
Вместе супер действуют
Убрали мне маленькие высыпания и видно,что действительно выравнивает кожу- Представник п***
Таисия, раді Вас вітати. Дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, делікатно вирівнює тон епідермісу. Засіб допомагає зменшити прояви слідів недоліків і розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам чарівності!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відмінний, саме той, який шукала.
Приємно здивував подарунок в додаток.- Представник п***
Анастасія, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Впродовж дня шкіра зазнає впливу негативних факторів навколишнього середовища, тому у вечірній рутині радимо приділити увагу її відновленню та зміцнення. Спробуйте використовувати CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Засіб має унікальну технологію послідовного вивільнення інгредієнтів, що допомагає отримати пролонгований ефект, який зберігається тривалий час. Бажаємо позитивних вражень!
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброї ночі, дуже вдячні за міні набір доглядовоі косметики в подарунок, ми Ваші тепер НАЗАВЖДИ постійні клієнти,Цераве то любов на завжди)
- Представник п***
Людмила, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте, УФ-випромінювання негативно впливає на стан епідермісу обличчя та шиї. Для збереження здоров'я шкіри радимо щоденно використовувати CeraVe легкий зволожувальний крем для обличчя SPF 50. Ніжна кремова текстура збагачена трьома керамідами, ніацинамідом та вітаміном Е, зволожує та допомагає відновити природний бар’єр шкіри, захищаючи від агресивного впливу UV-променів. Бажаємо гарних результатів!
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов і з ним все гаразд. Але замовляла по акції придбай два будь-яких засоба та отримай пляшку для води у подарунок. По факту пляшку не надіслали.
- Катерина О***
не бачу такої акції, може вже закінчилась?
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо використовувати в комплексі з зволожувальним кремом ,то просто ідеально.А якщо не зволожити шкіру і допустити висихання то дуже стягується і потім лущиться ,хоча це скоріш ефект через лікувальний гель з адапаленом(ретиноїдом) та бензоїлом пероксиду,який я мажу на ніч лікуючись від вугрів ,він дуже допомагає але дуже сушить шкіру і вона лущіться на ранок після вмивання будь чим .Тож я не можу засуджувати цей очисний гель бо після самого вмивання відчуття наче наново народився,шкіра як в немовля поки не почне висихати ,тому я взяв зволожувальний крем CeraVe для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла 340 мл і це вийшов просто ідеальний комплекс ,раніше ніколи не відчував свою шкіру обличчя такою ніжною,наче це не моє обличчя,дуже задоволений ))
Та і взагалі будь який догляд за шкірою має бути комплексним - очищення,зволоження ,бар'єрний захист і захист від сонця ,тому ще взяв зволожувальний крем від CeraVe з spf50 і навсяк випадок ще просто крем іншого виробника з spf 70 якщо доведеться довго бути на сонці у самий розгар дня аби був максимальний захист бо шкіра дуже чутлива до сонця і під час лікування ретиноїдами не можна знаходитись під сонцем,тож якось так )- Достоинства:
- Відчуття після вмивання наче наново народився,шкіра вирівнюється,стає як в немовля
- Недостатки:
- Якщо ви лікуєтесь ретиноїдами від вугрів то краще в комплексі використовувати ще зволожувальний крем,бо коли шкіра висихає дуже стягує і лущиться,особисто для мене комплекс ідеальне рішення.
- Представник п***
Владислав, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Для шкіри схильної до недоліків, радимо також спробувати CeraVe глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла. Дбайлива формула, яка розроблена спільно з дерматологами глибоко очищає пори, видаляє надлишки себуму та зменшує прояви недосконалостей без відчуття сухості та дискомфорту. Бажаємо гарного дня!
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама класна умивалка, що у мене була
- Достоинства:
- Ціна, без запаху, на довго вистачає
- Представник п***
Добрий день, Ірина. Ми вдячні за відгук. Для досягнення кращого стану епідермісу рекомендуємо Вам звернути увагу на CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Легка і нежирна формула засобу, збагачена 3 необхідними керамідами, ніацинамідом й гіалуроновою кислотою. Продукт інтенсивно зволожує, заспокоює та сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Гарного Вам дня!багачена 3 необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою. Продукт інтенсивно зволожує, заспокоює й сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Гарного Вам дня!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купували за рекомендацією дерматолога
- Достоинства:
- не сушить шкіру
- Представник п***
Михайло, вітаємо. Ми раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд. Після очищення шкіри забезпечуйте епідерміс необхідними речовинами, керамідами, гіалуроновою кислотою та жирними кислотами за допомогою засобів бренду CeraVe. Зранку на очищену шкіру наносьте денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. В якості основного етапу вечірнього догляду обирайте нічний зволожувальний крем. Для тіла рекомендуємо CeraVe зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Гарного дня!
- Карина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично , пришло быстро, использую для тела
- Достоинства:
- Классный
- Представник п***
Добрий день, Карина. Дякуємо за відгук. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо використовувати комплекс засобів бренду CeraVe. Доповніть Ваш догляд зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Продукт містить 3 важливі для епідермісу кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Бажаємо краси!
- Данило Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене суха шкіра. Не рекомендую цей засіб, дуже сильно сушить, обличчя покривається "пластівцями" і шкіра стягується.
- Достоинства:
- Очищує
- Недостатки:
- Сильно пересушує
- Представник п***
Данило, вітаємо. Цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання. Суха та чутлива шкіра потребує ретельного підбору засобів. Спробуйте одразу після вмивання наносити CeraVe зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла, що відновлює й підтримує захисний ліпідний шар епідермісу. Бажаємо Вам успіху та гарних результатів!
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний, без запаху, не пересушує і ідеально очищає. Для моєї комбі шкіри - ідеально!
- Достоинства:
- Не сушить, гарно очищає
- Недостатки:
- Рідка текстура
- Представник п***
Доброго дня, Софія. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями після використання. Радимо Вам також звернути увагу і на інші засоби бренду CeraVe. Денний зволожувальний крем для шкіри обличчя з SPF25, що містить кераміди та гіалуронову кислоту, не тільки догляне Вашу шкіру, але й захистить від шкідливих сонячних променів. Бажаємо краси та сяяння Вашій шкірі!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ефективний та неагресивний засіб із bha. Підійшов для моєї сухої-нормальної шкіри, схильної до почервоніння, але користуюсь не кожного дня. Періодично користуюсь цим засобом для всього тіла. Обов'язково використовую зволожувальний крем після очищення та потужний сонцезахисний засіб для кожного виходу на сонце. За такої схеми ефективний та безпечний для моєї шкіри)
- Достоинства:
- Не подразнює, добре усуває чорні цятки при регулярному використанні, добра ціна
- Недостатки:
- Не на щодень для сухої шкіри, невідомо, скільки в ньому % активних інгредієнтів
- Представник п***
Вітаємо, Анна. Щиро вдячні Вам, що поділились з нами враженнями від використання. Виробник залишає за собою право не розголошувати повний склад формул, які розробляються фахівцями та дерматологами бренду CeraVe, активні інгредієнти мають ефективну та безпечну концентрацію для мінімізації побічних та алергічних реакцій. Для щоденного делікатного очищення зверніть увагу на CeraVe очищувальну зволожувальну емульсію для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Нехай Ваша шкіра сяє красою!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель для вмивання. Не сушить шкіру і добре очищує. Добре піниться. Не в перше купую.
- Представник п***
Доброго дня, Наталія. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання. Ми цінуємо кожного клієнта і радіємо, що Ви повертаєтесь до вибору бренду CeraVe. Бажаємо здоров’я та краси Вашій шкірі!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використала вже майже половину пляшечки за місяць, сподобався. Шкіра м'якіша, висипань і подразнень менше при використанні з таким же кремом.
- Достоинства:
- Дієвий гель. Ціна на розетці найнижча по Україні, особливо якщо забирати з точки видачі
- Недостатки:
- Запаху заявлено що немає, але при використанні трохи відчувається дивний специфічний запах воску і пластмаси
- Представник п***
Вітаємо Вас, Марія. Нам завжди приємно отримувати позитивні коментарі, дякуємо. Бренд CeraVe розробляє засоби для чутливої шкіри, тому не використовує парфумовані віддушки. Аромат засобу формується з комплексу активних складових та швидко вивітрюється. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запаху дуже індивідуальна річ. Сподіваємось, це не завадить Вам, повною мірою, насолодитись результатом від використання засобу. Добре, що Ви використовуєте пом’якшувальний крем в комплексі з пом’якшувальним гелем. Радимо також звернути увагу на CeraVe відновлювальний крем для шкіри навколо очей. Шкіра в зоні навколо очей набагато тонша та не має жирових клітин, тому потребує особливого догляду. Бажаємо Вам краси!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру второй раз, моей коже подходит, не сушит.
- Достоинства:
- Хороший состав, действие
- Недостатки:
- Отсутствие хоть какого-то запаха для меня всё же недостаток
- Представник п***
Марина, вітаємо. Вдячні за відгук. Ми дуже раді, що Ви знайшли догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Для досягнення кращого стану шкіри, рекомендуємо Вам використовувати комплексно продукти бренду CeraVe. Зверніть увагу на денний зволожуючий крем CeraVe з SPF 25 та нічний зволожувальний крем CeraVe для нормальної та сухої шкіри обличчя. Формули кремів розроблені з дерматологами, збагачені важливими для шкіри керамідами для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єру шкіри. Бажаємо Вам здоров’я!
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мій улюблений засіб з ceraVe, висипання зникають майже відразу, гарно очищає пори, чорні цятки зникають
- Достоинства:
- очищення, саліцилова кислота, гіпоалергенно
- Недостатки:
- не виявлено
- Представник п***
Добрий день, Анастасія. Ми вдячні за Ваш відгук. Ефективність та комфорт використання засобів - важливі пріоритети бренду CeraVe. Рекомендуємо Вам звернути увагу на денний зволожувальний крем CeraVe з SPF 25. Крем щодня надаватиме Вашому обличчю саме такого догляду, якого воно заслуговує. Здоров'я Вам та краси!
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!
Використовую даний гель із кремом цієї серії
Немає запаху, приємний гель для обличчя. Не сушить шкіру після використання.- Достоинства:
- Приємний, якісно очищує шкіру
- Представник п***
Лілія, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук після використання засобів бренду CeraVe. Для досягнення кращого стану шкіри, рекомендуємо Вам використовувати комплексно продукти бренду CeraVe. Зверніть Вашу увагу на CeraVe Eye відновлювальний крем для всіх типів шкіри навколо очей. Засіб ефективно зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Можна використовувати під макіяж. Гарного дня!
- Щерба Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший бюджетний засіб для очищення шкіри. В мене комбінована з жирною т-зоною, підійшов ідеально. Ціна вигідніша ніж на інших сайтах безкоштовна доставка в пункт видачі.
- Достоинства:
- Добре очищає, середній розхід.
- Представник п***
Юлія, добрий день! Вдячні за чудовий відгук та Ваш вибір. В опалювальний сезон шкіра особливо страждає від сухості, стає чутливою внаслідок руйнування захисного бар'єра. Рекомендуємо доповнити догляд зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка і нежирна формула інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Технологія MVE (послідовного вивільнення інгредієнтів) забезпечує інтенсивне зволоження протягом 24 годин. Бажаємо краси та здоров’я!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно очищує шкіру, без запаху. Після вмивання шкіра гладенька.
- Представник п***
Катерина, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Доповніть Ваш догляд пом'якшувальним кремом CeraVe, що розроблений для сухої, загрубілої та нерівної шкіри обличчя та тіла. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- ЮлияПродавец: Rozetka
Имею проблемную кожу лица и тела. С лицом под контролем, а с приходом лета на теле- спина, плечи становится больше высыпаний. С мая этого года пользуюсь этим гелем для душа- идеально, особенно после тренировок. Отдельное спасибо за то, что гель без запаха, тк я аллергик и резкие косметические запахи не переношу. После душа пользуюсь кремом этой же серии для увлажнения кожи, тк есть участки гиперкератоза. Это единственная рабочая схема для меня, решившая мои многолетние проблемы.
- Достоинства:
- Заявленный эффект, отсутствие аромата
- Недостатки:
- Хотелось бы к этой серии скраб для тела с теми же свойствами. Было бы нереально здорово!!!
- Представник п***
Юліє доброго дня. Щиро раді, що засіб залишив такі приємні враження на Вашій шкірі. При виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Для ефективного зменшення недоліків шкіри рекомендуємо розглянути новий активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена спільно з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Лише з одним нанесенням на добу гель-догляд, що не містить спирту, покращує вигляд пор і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Видимий результат через 3 дні. Бажаємо Вам чарівності!