- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Крутий засіб. Найкраще допомагає справитися з плямами постакне. Розсмоктуються за лічені дні. Самі прищики не заліковує (або я не помітила особливого впливу), але їх кількість стала набагато менше. Пігмінтації не помітила, але стараюсь користуватись переважно на ніч із сонцезахистом вранці.
- Достоинства:
- Плями постакне і рубрики від прищів зникають набагато швидше.
- Представник п***
Вікторія, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Радіємо, що Ви залишились задоволені. Доповнюйте рутину зволожувальними продуктами бренду CeraVe для досягнення найкращого результату. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Очень понравился продукт. Помогает быстрее заживлять акне. Рекомендую
- Представник п***
Валентина, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Очищення – це основа будь-якого догляду. Важливо обирати засоби, які не лише ефективно видаляють забруднення, а й підтримують здоровий стан епідермісу. Зверніть увагу на глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла від бренду CeraVe. Даний засіб збагачений важливими для шкірного покриву керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), продукт очищає епідерміс від забруднень і надлишкового себума, не порушуючи його захисний бар'єр. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює шкірний покрив. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Маштакова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Відповідає опису. Працює )
- Представник п***
Ольга, вітаємо. Вдячні за відгук. Зволоження - це основа загального догляду за всіма типами шкіри (незалежно від віку). Зверніть увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам чарівності!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Все добре
- Представник п***
Ольга, добрий день. Дякуємо за відгук. Дотримання всіх етапів догляду за шкірою неодмінно допоможе зберегти її красу та здоров'я. Радимо після активного гель-догляду перейти до кроку зволоження та зміцнення. Роздивіться для цього CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб має приємну легку текстуру, яка швидко поглинається залишаючи комфорт. Бажаємо позитивного результату!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Гарно справляється з своєю задачею
- Представник п***
Анна, раді Вас вітати. Дякуємо за чудовий відгук після використання засобу. Демакіяж — частина етапу очищення епідермісу, якою не варто нехтувати. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Ультрам'яка формула ефективно і дбайливо очищає епідерміс обличчя й зону навколо очей від косметики та забруднень. Засіб зволожує шкіру обличчя і зміцнює її природний захисний бар'єр. Бажаємо Вам чарівності!
- Демкив Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Всем здравствуйте.
На самом деле ничего особенного.
Как и все бюджетные ,так и более дорого сегмента продукция особо ничем не отличается.
Да,он действительно подсушивает,но подсушивает кожу,а не прыщи.
Высыпания ,как были ,так и остались ,только плюс к этому ещё и кожа шелушиться стала.
Сказать ,что плохой нельзя ,что не выполняет своих задач ,тоже нельзя. Но и говорить ,что он уж очень хорош и справляется на ура не буду.
Нужно пробовать ,если есть возможность покупать и делать выводы уже непосредственно после того,как испробовали на своей коже,так как у каждого реакция будет своя на тот или иной продукт. Спасибо магазину.- Представник п***
Добрий день, Евгения. Дякуємо за відгук. Для досягнення найкращого результату використовуйте комплексно засоби бренду CeraVe. Обирайте інтенсивно очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла, а зранку, щоб зменшити сухість та стягнутість наносьте денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Бажаємо здоров'я!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Моя шкіра знайома з кислотами, але всеодно перший час було декілька разів, що висип з’являвся, а не сходив. Але з часом шкіра звикла, я користувалась кожен день на ніч. Зараз користуюсь 3-4 рази на тиждень, іноді можу локально на запалення нанести. У мене комбі шкіра і у Т зоні бувають висипання (особливо ніс). Пройшло декілька місяців як користуюсь, лоб чистий, на носі висипання значно зменшилися. Навіть чоловік інколи його бере і використовує локально, на ранок запалення зменшується або взагалі проходить. Ну і вдень, особливо літом наношу спф. Точно повторю цю покупку.
- Достоинства:
- Це скарб
- Представник п***
Анастасія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Радимо звернути Вашу увагу на CeraVe інтенсивно очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла. Делікатна формула продукту, розроблена з дерматологами, збагачена важливими керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), що очищує епідерміс від забруднень і надлишкового себуму, не порушуючи її захисний бар'єр. Гарного дня!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Гель добре прискорює заживлення прищиків, висипань - ті недоліки, що у мене сходять за 5-7 днів, тепер сходять на 3-4 день.
Шкіра стала більш доглянутою, зменшилися пори..
Використовую разом з глибоко очищуючим гелем та денним зволожуючим кремом з SPF25.
Активний гель з кислотами посилює пігментацію шкіри (і це дійсно так, я нажаль в цьому переконалася за 2 дні, коли не було поряд крему з SPF) - oбов'язково треба користуватися кремами з SPF!
Рекомендую, якщо користуватися уважно і обережно.- Представник п***
Татьяна, вітаємо. Дякуємо за довіру та рекомендацію. Дійсно, використання догляду, що містить у складі кислоти, може підвищувати чутливість шкіри до УФ-випромінювання та провокувати появу пігментації. Рекомендуємо звернути увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб забезпечує захист від UVA- та UVB-променів, заспокоює, зволожує та допомагає підтримувати та захищати природний бар’єр шкіри обличчя. Бажаємо Вам краси!
- Роман У***
А як и його наносити на шкіру, на якісь окремі ділянки чи на се лице?
- Представник п***
Роман, вітаємо. Дякуємо за питання. Наносьте засіб ввечері на все обличчя круговими рухами на попередньо очищену шкіру. Уникайте зону навколо очей. Коли Ви використовуєте в ритуалі догляду продукти, у складі яких містяться кислоти, для запобігання появи пігментних плям на шкірі, не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання. Зверніть увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Бажаємо гарного дня!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Мені якось ніякий засіб.
Користуюсь окремо азелаїновою кислотою- бачу результат. Окремо сироваткою з саліциловаю- бачу результат. Або пілінг з мигдалевою- відчуваю якусь дію.
Тут нічого. Блін, все хотіла спробувати цю марку, а отримала розчарування.- Представник п***
Виктория Крупич, добрий день. Ми вдячні Вам за коментар. Вибираючи догляд за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. У разі неефективного застосування продукту потрібно враховувати те, як правильно був підібраний засіб по типу і потребі Вашої шкіри і як правильно використовувався. Для отримання додаткової інформації по догляду за шкірою Вашого типу зверніться до свого лікаря дерматолога. Здоров'я Вам та краси!
- Литвиненко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Дієвий
- Представник п***
Литвиненко Сергей, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити шкіру глибоко очищувальним гелем CeraVe для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла. Дбайлива формула продукту, розроблена з дерматологами, глибоко очищує пори, видаляє надлишки себуму та зменшує прояви недосконалостей без відчуття сухості та дискомфорту, зміцнюючи природний захисний бар’єр шкіри. Гарного Вам настрою!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
- Представник п***
Людмила Кучерявая, вітаємо. Щиро дякуємо за Вашу оцінку засобу. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо звернути увагу на CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Легка і нежирна формула засобу, збагачена 3 необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує, заспокоює і сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Вдалого Вам дня!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Спасибо огромное! Магазином довольна и ещё не раз буду пользоваться вашими услугами!
- Достоинства:
- Всем довольна
- Представник п***
Людмило, доброго дня. Раді бачити, що Ви залишились задоволені. Пам'ятайте про важливість догляду за шкірою навколо очей. Роздивіться відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Гарного дня!
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Люблю эту фирму, но от этих кислот лицо стало ещё хуже. В расстроенных чувствах. Наверное кислоты мне не подходят
- Достоинства:
- Увлажнение
- Недостатки:
- Не подошёл
- Представник п***
Ярослава, вітаємо. Для нас важливий Ваш коментар. Нам шкода, що Ви не отримали бажаного результату. Використовувати активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя потрібно обережно. Якщо шкіра не знайома з кислотами почніть з використання 1 раз на тиждень, ввечері. Потім можна збільшувати частоту застосування: до 2 разів на тиждень, потім – 3, через день і т.д. Продукти, що містять у своєму складі кислоти, можуть зробити Вашу шкіру більш чутливою до сонячного світла. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Рекомендуємо Вам вранці наносити денний зволожувальний крем CeraVe з SPF 25. Перед нанесенням засобу необхідно делікатно очистити шкіру інтенсивно очищувальним гелем CeraVe, що розроблений для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Я маю чутливу та трохи суху шкіру, і це мої перші кислоти. Вводила цей гель за схемою: 1 день зволоження, 2 день гель від Cerave з AHA&BHA, 3 день зволоження, 4 день ретинол - і так по колу. В день використання кислот наніч наношу тонік, далі зволожуючу сироватку (з ніацинамідом або гіалуроновою кислотою), і в кінці все закриваю цим гелем від Cerave. Якщо у вас дуже суха шкіра, то можна ще нанести зволожуючий крем через 15 хв після використання цього гелю. Наступного дня обов’язково наносити SPF! Гель дуже комфортний, ніяких подразнень не викликав. Під час нанесення трішки охолоджує шкіру. Можна використовувати його як на проблемні ділянки, так і на все обличчя. Окремий плюс за чудову ціну на Rozetka :)
- Достоинства:
- Приємна текстура, охолоджує, зволожує, не викликав подразнень на чутливій шкірі
- Представник п***
Ілона, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання засобу. Рекомендуємо Вам використовувати вдень сонцезахисний засіб. Зверніть Вашу увагу на денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб не тільки зволожує протягом дня, а й захищає шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Бажаємо Вам краси!
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Обожнюю дану дерматокосметику СераВе .Дана лінійка з‘явилася зовсім нещодавно ,приємно здивована і відразу замовила на сайті Розетка.Як завжди швидка доставка та якісне обслуговування .Рекомендую!
- Достоинства:
- діючі речовини ,ціна
- Недостатки:
- поки немає
- Представник п***
Ірина, доброго дня! Щиро вдячні за довіру та добрі слова, нам приємно. Для досягнення найкращого результату доповніть догляд очищенням. Оберіть, наприклад, Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла. Дбайлива формула, розроблено спільно з дерматологами, глибоко очищає пори, видаляє надлишки себуму та зменшує прояви недосконалостей без відчуття сухості та дискомфорту. Рекомендуємо спробувати! Гарного дня.
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Не вперше купую Сераве .Задоволена що нова лінійка при проблемній шкірі з‘явилася і в Україні .На Розетці часто замоляю ,все як завжди швидко та вчасно .Дану дерматокосметику Сераве раджу при проблемній шкірі,схильної до висипання ,до акне .Застосовувати 1-2рази на добу гель ,тонким шаром на все обличчя.Найкраще поєднувати із очищуючим засобом теж з цієї серії та сироваткою .Рекомендую !
- Достоинства:
- діючі речовини ,дерматокосметичний засіб і є дерматологічно протестованим
- Недостатки:
- поки що не виявлено
- Представник п***
Ірина, доброго дня! Дякуємо за чудову рекомендацію, для нас важлива Ваша думка. З настанням холодів шкіра навколо очей потребує не меншого догляду. Оберіть Відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб забезпечить зволоження та захист ніжної шкіри від дії низьких температур. Бажаємо гарних результатів!