- AI аналіз відгуків73 відгуки: позитивно 87%, нейтрально 8%, негативно 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Снежана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру невперше.Шкіра стала значно краще,швидка доставка .дякую за подаруночок
- Представник п***
Снежана, вітаємо. Вдячні за коментар. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо приємних вражень!
- Снежана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила по совету дерматолога,мне помогает.отправили быстро, спасибо
- Представник п***
Снежана, раді вітати. Вдячні за відгук. Обираючи догляд для епідермісу важливо дотримуватися комплексу, щоб досягти бажаного результату. Зверніть Вашу увагу на активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя від бренду CeraVe. Активна формула продукту, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює подразнену шкіру й зменшує видимість недосконалостей. Гліколева та молочна кислоти допомагають вирівняти текстуру і тон шкіри. Завдяки BHA (саліцилова кислота) засіб покращує вигляд пор. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово справляється
- Представник п***
Катерина, вітаємо. Вдячні за відгук та високу оцінку. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо приємних вражень!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре очищує шкіру обличчя.
- Достоинства:
- Стан шкіри став краще
- Представник п***
Юлія, вітаємо. Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і довіру. Рекомендуємо звернути увагу на CeraVe матувальний зволожувальний крем-гель для комбінованої та жирної шкіри. Засіб ефективно зволожує, регулює вироблення себуму, не перевантажуючи шкіру, та надає їй матовий вигляд. У формулі — три типи керамідів для відновлення природного бар’єру шкіри, а також ніацинамід, що сприяє зменшенню почервонінь і подразнень. Оптимальний варіант для щоденного використання у комплексному догляді. Бажаємо краси та здоров’я!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовує син за рекомендацією дерматолога, йому допомогає.
- Представник п***
Ирина, добрий день. Щиро дякуємо за довіру рідних та Ваш відгук. Звертаємо Вашу увагу на CeraVe активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя із саліциловою, молочною та гліколевою кислотами, спеціально створений для боротьби з недосконалостями. Цей засіб, розроблений у співпраці з дерматологами, ефективно усуває недоліки та запобігає їх повторній появі, не пересушуючи шкіру. Завдяки ніацинаміду у складі, гель допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків, залишаючи шкіру гладкою та доглянутою. Бажаємо вам чудового дня!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно очищає шкіру
- Представник п***
Юлія, вітаємо. Вдячні за відгук та високу оцінку. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо приємних вражень!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все прийшло дякую за подарунок
- Достоинства:
- Наче все добре
- Представник п***
Іван, раді вітати. Дякуємо за коментар. Обираючи догляд для епідермісу важливо дотримуватися комплексу, щоб досягти бажаного результату. Зверніть Вашу увагу на активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя від бренду CeraVe. Активна формула продукту, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює подразнену шкіру й зменшує видимість недосконалостей. Гліколева та молочна кислоти допомагають вирівняти текстуру і тон шкіри. Завдяки BHA (саліцилова кислота) засіб покращує вигляд пор. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Ілонна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший засіб для вмивання
- Представник п***
Ілонна, добрий день. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви знайшли засіб який підходить Вашій шкірі. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей та легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Бажаємо Вам краси!
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для проблемної шкіри саме те що потрібно, особливо для підлітків
- Представник п***
Юлія, добрий день. Вдячні за зворотний зв'язок. Обираючи догляд для епідермісу важливо дотримуватися комплексу, щоб досягти бажаного результату. Зверніть Вашу увагу на активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя від бренду CeraVe. Активна формула продукту, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює подразнену шкіру й зменшує видимість недосконалостей. Гліколева та молочна кислоти допомагають вирівняти текстуру і тон шкіри. Завдяки BHA (саліцилова кислота) засіб покращує вигляд пор. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий
- Представник п***
Роман, вітаємо. Дякуємо за довіру, приємно бачити Вас задоволеним. Бажаємо вдалих результатів!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала кілька разів за порадами різних дерматологів комплектами для підлітка хлопця та дівчини: глибоко очищувальний гель, молочко, активний гель-догляд. Результат - погіршення стану, висипання більш прогресує і не минає, до запалених прищиків додалися масово чорні крапки.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Втрачений час та гроші
- Представник п***
Наталія, вітаємо. Вдячні за зворотний зв'язок. Лабораторія CeraVe старанно розробляє формули для того, щоб якомога більше споживачів залишились задоволені. Однак епідерміс кожної людини настільки особливий, що трапляється й негативний досвід використання. Ми взяли скарги до уваги та вже передали відгук у відповідний відділ. З Вами ми стаємо краще. Бажаємо надалі лише вдалих придбань!
- Неділі К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я люблю користуватися цим продуктом
- Представник п***
Кароліна, добрий день. Вдячні за відгук. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей та легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Бажаємо Вам гарного дня!
- Ерос А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало в чудовому стані, для моєї комбінованої шкіри з висипами і постакне підійшло.
- Достоинства:
- Допомагає боротись з висипами
- Представник п***
Ерос, вітаємо. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, делікатно вирівнює тон епідермісу. Засіб допомагає зменшити прояви слідів недоліків і розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам здоров'я!
- Снежана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично,был выписан дерматологом , мне помогает. спасибо за подарочек
- Достоинства:
- Помогает проблемной коже
- Представник п***
Снежана, добрий день. Ми щиро вдячні за коментар. Доповніть Ваш догляд CeraVe матувальним зволожувальним крем-гелем для комбінованої та жирної шкіри обличчя. Засіб адаптований до потреб жирного, проблемного, комбінованого типів шкіри. Продукт містить 3 кераміди для оптимізації обмінних процесів, сприяє зміцненню захисного бар’єра епідермісу та ліпідної мантії. Крем-гель чинить протизапальну та заспокійливу дії, а ніацинамід, що входить до складу, помітно вирівнює тон епідермісу. Бажаємо Вам краси!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже дієвий. Кількість запалень зменшилася, не сушить.
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Не знайшла
- Представник п***
Юлія, раді вітати. Нам дуже приємно, що Ви знайшли засіб який підходить Вашій шкірі. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей та легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Бажаємо Вам краси!
- Евеліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, ще й подаруночок поклали
- Представник п***
Евеліна, вітаємо. Дякуємо за відгук. Використання комплексного догляду одного бренду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою. Засіб містить 3 важливі для шкірного покриву кераміди, гіалуронову кислоту та вітамін B5. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, швидко поглинається і миттєво зволожує епідерміс обличчя. Засіб зберігає вологу в шкірному покриві до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та надає їй гладкості й пружності. Бажаємо Вам краси!
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поклали не 200 мл а 88
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Катя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель для проблемної шкіри
- Представник п***
Катя, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. В комплексі, радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую.
- Достоинства:
- Якість подарунок
- Представник п***
Марія, добрий день. Ми щиро вдячні за коментар. Доповніть Ваш догляд CeraVe матувальним зволожувальним крем-гелем для комбінованої та жирної шкіри обличчя. Засіб адаптований до потреб жирного, проблемного, комбінованого типів шкіри. Продукт містить 3 кераміди для оптимізації обмінних процесів, сприяє зміцненню захисного бар’єра епідермісу та ліпідної мантії. Крем-гель чинить протизапальну та заспокійливу дії, а ніацинамід, що входить до складу, помітно вирівнює тон епідермісу. Бажаємо Вам краси!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не стягує шкіру обличчя та добре очищує
- Представник п***
Катерина, вітаємо. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання продукту. Захист від сонця – це необхідний крок для запобігання фотостарінню та пігментації. Зверніть увагу на легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Легка консистенція засобу добре абсорбується, не утворює липкого шару та жирного блиску. Продукт збагачений відновлювальними керамідами й вітамінами, інтенсивно зволожує шкіру, нормалізує та підтримує її гідробаланс. Крем позбавляє епідерміс від сухості, почервоніння й подразнення. Можна використовувати, як основу під макіяж. Бажаємо Вам краси!
- Софія П***
Чи підійде для чутливої шкіри?
- Представник п***
Софія, добрий день. Дякуємо за Ваше питання. CeraVe глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла підходить до використання на чутливій шкірі обличчя. Дбайлива формула, розроблено спільно з дерматологами, глибоко очищає пори, видаляє надлишки себуму та зменшує прояви недосконалостей без відчуття сухості та дискомфорту, зміцнюючи природний захисний бар'єр шкіри. До складу входить 2% саліцилової кислоти, очищуюча глина, ніацинамід та 3 важливі кераміди (1, 3, 6-ІІ). Бажаємо приємного досвіду використання!
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне нравится, буду покупать ещё
- Достоинства:
- Все ок
- Представник п***
Вадим, вітаємо. Вдячні за позитивний відгук та довіру. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо приємних вражень!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель для проблемної шкіри
- Представник п***
Наталія, добрий день. Ми щиро вдячні за коментар. Доповніть Ваш догляд CeraVe матувальним зволожувальним крем-гелем для комбінованої та жирної шкіри обличчя. Засіб адаптований до потреб жирного, проблемного, комбінованого типів шкіри. Продукт містить 3 кераміди для оптимізації обмінних процесів, сприяє зміцненню захисного бар’єра епідермісу та ліпідної мантії. Крем-гель чинить протизапальну та заспокійливу дії, а ніацинамід, що входить до складу, помітно вирівнює тон епідермісу. Бажаємо Вам краси!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Достоинства:
- Швидко доставка
Якісний товар - Недостатки:
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий гель, який підійшов для моєї жирної шкіри!!!! Купую вже невперше!!! В складі салицілова кислота, кераміки, неациномід….. саме ті інгредієнти , які необхідні в догляді за жирною шкірою!!!!
- Достоинства:
- Якісний гель, який підійшов для моєї жирної шкіри!!!! Дуже задоволена!!!
- Недостатки:
- Не виявлено!!!!
- Представник п***
Светлана, вітаємо. Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і довіру. Рекомендуємо наступним кроком у догляді звернути увагу на CeraVe матувальний зволожувальний крем-гель для комбінованої та жирної шкіри. Засіб ефективно зволожує, регулює вироблення себуму, не перевантажуючи шкіру, та надає їй матовий вигляд. У формулі — три типи керамідів для відновлення природного бар’єру шкіри, а також ніацинамід, що сприяє зменшенню почервонінь і подразнень. Оптимальний варіант для щоденного використання у комплексному догляді. Бажаємо краси та здоров’я!
- Радион У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не помог, возможно я не так подобрал, но изменений 0
- Представник п***
Радион, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найчутливішій шкірі. Важливо розуміти, що результат від використання продукту може бути різний, у зв'язку з індивідуальними особливостями епідермісу. Для отримання додаткової інформації зверніться за очною консультацією до лікаря-дерматолога. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для підлітків супер, підсушує і знімає запалення шкіри.
- Представник п***
Людмила, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук, для нас цінна Ваша думка. Радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підійшов,не стягує шкіру після вмивання,хороша вмивалка
- Представник п***
Ольга, вітаємо. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Зверніть увагу на матувальний зволожувальний крем-гель для комбінованої та жирної шкіри обличчя від бренду CeraVe. Засіб регулює секрецію, покращує текстуру епідермісу, спрощує процес формування мейкапу та підвищує його стійкість. Додатково продукт вражає освітлювальними, відновлювальними та зміцнювальними властивостями, зумовленими високим вмістом активних інгредієнтів натурального походження. Бажаємо Вам привабливості!
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо хоч 1 день пропускається, одразу з'являються висипи. В цілому дієвий засіб
- Достоинства:
- Діє
- Недостатки:
- Потрібно користуватися щодня
- Представник п***
Ірина, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук. Обираючи догляд для епідермісу важливо дотримуватися комплексу, щоб досягти бажаного результату. Зверніть Вашу увагу на активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя від бренду CeraVe. Активна формула продукту, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює подразнену шкіру й зменшує видимість недосконалостей. Гліколева та молочна кислоти допомагають вирівняти текстуру і тон шкіри. Завдяки BHA (саліцилова кислота) засіб покращує вигляд пор. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені прописав цей гель дерматолог. Мені дуже підійшов, подобається
- Представник п***
Поліна, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, делікатно вирівнює тон епідермісу. Засіб допомагає зменшити прояви слідів недоліків і розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам чарівності!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний гель, сподобався, рекомендую!
- Представник п***
Вікторія, вітаємо. Щиро вдячні за довіру. Раді розуміти, що Ви залишились задоволені. Доповнюйте рутину зволожувальними продуктами бренду CeraVe для досягнення найкращого результату. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У мене чутлива шкіра, схильна до недоліків. Гель підходить добре, чудово очищує. Особливо після гідрофільної олії чудово.
- Представник п***
Уляна, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук, для нас цінна Ваша думка. Радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!!, головне допомогає
- Представник п***
Наталія, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Шкіра – точний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні й внутрішні подразники. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам чарівності!
- Вера Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстрое, качественное обслуживание
- Достоинства:
- Приятный запах, хорошо очищает
- Представник п***
Вера, добрий день. Ми вдячні за Ваш коментар. Додайте в щоденний ритуал краси CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Бажаємо Вам чарівності!
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Штука супер, стало меньше прищів, побочок не побачив
- Представник п***
Олександр, вітаємо. Вдячні за відгук. Зверніть увагу на зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою від бренду CeraVe. Засіб містить 3 важливі для шкірного покриву кераміди, гіалуронову кислоту та вітамін B5. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, швидко поглинається і миттєво зволожує епідерміс. Засіб зберігає вологу в шкірному покриві до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та надає їй гладкості й пружності. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили впервые, будем смотреть на результат
- Представник п***
Вітаємо Вас, Ольга. Ми вдячні за Ваш коментар. Додайте в щоденний ритуал краси CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Бажаємо Вам молодості!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вперше, гель подобається, є помітний результат, шкіру не сушить!
- Представник п***
Анна, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, делікатно вирівнює тон епідермісу. Засіб допомагає зменшити прояви слідів недоліків і розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам чарівності!