- AI аналіз відгуків73 відгуки: позитивно 87%, нейтрально 8%, негативно 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для підлітків супер, підсушує і знімає запалення шкіри.
- Представник п***
Людмила, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук, для нас цінна Ваша думка. Радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Часто видела эту умывалку у многих в тт и тоже решила попробовать. Я страдаю от подростковых проблем с кожей и это средство стало для меня просто спасением. У меня пропали все воспаления и новые прыщи не появляются. Использую гель вместе с дневным увлажняющий кремом и кожа совсем не пересушеная. Очень довольно своей покупкой, буду заказывать повторно и может подберу для себя ещё какие-то продукты этого производителя.
- Достоинства:
- Убирает воспаления, заметно уменьшает количество прыщей, приятная текстура
- Недостатки:
- Не обнаружила
- София
Оно уберёт закрытые комедоны? И пятна тоже красные убирает ? Просто хочу заказать
- Мария К***
Не знаю как на счёт закрытых комедонов, но красные пятна убирать помогает)
- Представник п***
Марія, вітаємо Вас. Вдячні Вам за відгук. Доповніть свій щоденний ритуал нічним зволожувальним кремом CeraVe для нормальної та сухої шкіри обличчя, з ним ви досягнете більш швидкого і ефективного результату. Легка та нежирна формула, розроблена дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), Ніацинамідом і гіалуроновою кислотою для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри. Приємного дня!
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже сподобався засіб, чудово очищає, шкіра не пересихає, немає відчуття стянутості
- Достоинства:
- очищення, не комодогенний
- Недостатки:
- не знайшла
- Представник п***
Анастасія, вітаємо. Дякуємо що обираєте CeraVe. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Вранці та ввечері очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний крем залежно від потреб Вашої шкіри. Демакіяж — частина етапу очищення шкіри, якою не варто нехтувати. Для ефективного та дбайливого зняття макіяжу обирайте засоби з оптимальним рівнем рН і без агресивних очищуючих інгредієнтів. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Здоров'я і сяйва Вашій шкірі!
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені прописав цей гель дерматолог. Мені дуже підійшов, подобається
- Представник п***
Поліна, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, делікатно вирівнює тон епідермісу. Засіб допомагає зменшити прояви слідів недоліків і розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам чарівності!
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Штука супер, стало меньше прищів, побочок не побачив
- Представник п***
Олександр, вітаємо. Вдячні за відгук. Зверніть увагу на зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою від бренду CeraVe. Засіб містить 3 важливі для шкірного покриву кераміди, гіалуронову кислоту та вітамін B5. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, швидко поглинається і миттєво зволожує епідерміс. Засіб зберігає вологу в шкірному покриві до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та надає їй гладкості й пружності. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Крипак Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Купувала сину (підлітковий вік), іноді і сама користуюсь, чудово очищує та не викликає стянутості та подразнень.
- Недостатки:
- не виявила
- Представник п***
Юлия, добрий день. Дякуємо за коментар. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам й сину здоров'я!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комбі шкіра 35 підійшло чудово.Рекомендую для вечірнього догляду
- Представник п***
Ірина, раді вітати. Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, який підходить Вашій шкірі. Після очищення шкіри забезпечуйте епідерміс необхідними речовинами, керамідами, гіалуроновою кислотою та жирними кислотами за допомогою засобів бренду CeraVe. Зранку на очищену шкіру наносьте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. В якості основного етапу вечірнього догляду обирайте CeraVe нічний зволожувальний крем. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний гель, я задоволена.
- Представник п***
Здрастуйте, Юлія. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви задоволені результатом. Доглядаючи за епідермісом обличчя й тіла, необхідно піклуватися і про ніжну шкіру навколо очей. Додайте у свою щоденну рутину догляду CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Продукт ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл та набряків під очима. Бажаємо гарного дня!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За місяць користування значно покращився стан шкіри, мала досить багато розширених пор на обличчі, зараз вони вужчі і їх менше.
- Представник п***
Оксана, раді вітати. Вдячні за коментар. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо Вам комплексний догляд від бренду CeraVe. Радимо звернути увагу на активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула продукту протидіє недолікам й допомагає запобігти їх появі, зміцнює захисний бар'єр. Бажаємо гарного дня!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірно ніжна вмивашка. Сподобалась більше за класичну версію, і більше за vichy, яким користувалась майже рік. Очищує добре, але при цьому не до скрипу, не пересушує шкіру. Чудово підійшла для моєї комбінованої, схильної до недоліків. Замовляла разом з молочком, так в подарунок поклали аж дві сумки (дуже якісні), хоча я й на одну не сподівалась.
- Представник п***
Анастасіє, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук. Шкіра – вірний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні та внутрішні подразники. Для комплексного догляду використовуйте CeraVe активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнену шкіру та зменшити видимість недосконалостей. 5,5% AHA (гліколева та молочна кислоти) допомагають вирівняти текстуру та тон шкіри. Завдяки 2% BHA (саліцилова кислота) засіб покращує вигляд пор, допомагає позбутися неділіків шкіри. Краси та здоров'я Вішій шкірі!
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо хоч 1 день пропускається, одразу з'являються висипи. В цілому дієвий засіб
- Достоинства:
- Діє
- Недостатки:
- Потрібно користуватися щодня
- Представник п***
Ірина, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук. Обираючи догляд для епідермісу важливо дотримуватися комплексу, щоб досягти бажаного результату. Зверніть Вашу увагу на активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя від бренду CeraVe. Активна формула продукту, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює подразнену шкіру й зменшує видимість недосконалостей. Гліколева та молочна кислоти допомагають вирівняти текстуру і тон шкіри. Завдяки BHA (саліцилова кислота) засіб покращує вигляд пор. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний гель, сподобався, рекомендую!
- Представник п***
Вікторія, вітаємо. Щиро вдячні за довіру. Раді розуміти, що Ви залишились задоволені. Доповнюйте рутину зволожувальними продуктами бренду CeraVe для досягнення найкращого результату. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательно работает ,результат после первого применения
- Достоинства:
- Всё - ОК! Ещё в подарок пляжную сумку прислали
- Представник п***
Светлана, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Покращуйте стан проблемної шкіри разом з CeraVe активним гель-доглядом з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Лише з одним нанесенням на добу засіб, що не містить спирту, покращує вигляд пор і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Видимий результат через 3 дні. При використанні засобів, у складі яких містяться кислоти, для запобігання появи пігментних плям на шкірі, не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання. Зранку наносьте догляд з SPF фактором захисту не менше 15. Здоров'я та краси Вашій шкірі!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий гель. Мені дуже допоміг дійсно мої пігментні плями довго не живуть на обличчі завдяки гелю і приємним бонусом стало те що поклали молочко
- Достоинства:
- Дійсно діючий гель
- Представник п***
Анастасія, здрастуйте. Дякуємо за приємний відгук. Комплексне використання засобів з однієї гами завжди забезпечує кращий результат. Доповніть Ваш догляд CeraVe сироваткою з ретинолом для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Бажаємо найкращих результатів!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшее
- Достоинства:
- есть
- Недостатки:
- нету
- Представник п***
Олександр, доброго дня. Вдячні Вам за високу оцінку, нам приємно. Бажаємо гарного дня та міцного здоров'я.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На перший погляд гель хороший, читала багато позитивних відгуків про нього, але користуюсь лише перший день. Лише трошки дивний запах, а так все добре.
Разом з продуктом був подарунок) (набір міні товарів)- Представник п***
Світлана, раді вітати. Дякуємо за відгук. Після очищення радимо відновлювати рівень вологи епідермісу та зміцнювати його захисний бар'єр. Рекомендуємо розглянути CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Засіб активно зволожує та насичує епідерміс необхідними керамідами. Бажаємо чудового настрою!
- Представник п***
Світлана, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук, для нас цінна Ваша думка. Радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Диана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня с подросткового возраста проблемы с кожей лица. Пользовалась разными средствами - от масс маркета до люкса. Этот бренд как-то порекомендовала косметолог. И это теперь моя любимая умывалка. Покупаю уже третью банку за год. Муж тоже пользуется))
Не сушит кожу, очень мягкая, без запаха.- Достоинства:
- Хорошо очищает, не стягивает кожу после, не комедогенный, цена отличная.
- Недостатки:
- Не вижу недостатков
- Представник п***
Диана, вітаємо Вас. Дякуємо за чудовий відгук після використання засобу. Дуже важливо захищати епідерміс від УФ-випромінювання. Рекомендуємо Вам звернути увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Продукт не тільки зволожує протягом дня, а й захищає шкірний покрив від негативного впливу сонячного випромінювання. Бажаємо Вам привабливості!
- Елизавета Р***
Помогает от прищей?
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовує син за рекомендацією дерматолога, йому допомогає.
- Представник п***
Ирина, добрий день. Щиро дякуємо за довіру рідних та Ваш відгук. Звертаємо Вашу увагу на CeraVe активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя із саліциловою, молочною та гліколевою кислотами, спеціально створений для боротьби з недосконалостями. Цей засіб, розроблений у співпраці з дерматологами, ефективно усуває недоліки та запобігає їх повторній появі, не пересушуючи шкіру. Завдяки ніацинаміду у складі, гель допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків, залишаючи шкіру гладкою та доглянутою. Бажаємо вам чудового дня!
- Ілонна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший засіб для вмивання
- Представник п***
Ілонна, добрий день. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви знайшли засіб який підходить Вашій шкірі. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей та легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Бажаємо Вам краси!
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для проблемної шкіри саме те що потрібно, особливо для підлітків
- Представник п***
Юлія, добрий день. Вдячні за зворотний зв'язок. Обираючи догляд для епідермісу важливо дотримуватися комплексу, щоб досягти бажаного результату. Зверніть Вашу увагу на активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя від бренду CeraVe. Активна формула продукту, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює подразнену шкіру й зменшує видимість недосконалостей. Гліколева та молочна кислоти допомагають вирівняти текстуру і тон шкіри. Завдяки BHA (саліцилова кислота) засіб покращує вигляд пор. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Катя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель для проблемної шкіри
- Представник п***
Катя, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. В комплексі, радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не стягує шкіру обличчя та добре очищує
- Представник п***
Катерина, вітаємо. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання продукту. Захист від сонця – це необхідний крок для запобігання фотостарінню та пігментації. Зверніть увагу на легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Легка консистенція засобу добре абсорбується, не утворює липкого шару та жирного блиску. Продукт збагачений відновлювальними керамідами й вітамінами, інтенсивно зволожує шкіру, нормалізує та підтримує її гідробаланс. Крем позбавляє епідерміс від сухості, почервоніння й подразнення. Можна використовувати, як основу під макіяж. Бажаємо Вам краси!
- Софія П***
Чи підійде для чутливої шкіри?
- Представник п***
Софія, добрий день. Дякуємо за Ваше питання. CeraVe глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла підходить до використання на чутливій шкірі обличчя. Дбайлива формула, розроблено спільно з дерматологами, глибоко очищає пори, видаляє надлишки себуму та зменшує прояви недосконалостей без відчуття сухості та дискомфорту, зміцнюючи природний захисний бар'єр шкіри. До складу входить 2% саліцилової кислоти, очищуюча глина, ніацинамід та 3 важливі кераміди (1, 3, 6-ІІ). Бажаємо приємного досвіду використання!
- Вера Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстрое, качественное обслуживание
- Достоинства:
- Приятный запах, хорошо очищает
- Представник п***
Вера, добрий день. Ми вдячні за Ваш коментар. Додайте в щоденний ритуал краси CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Бажаємо Вам чарівності!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили впервые, будем смотреть на результат
- Представник п***
Вітаємо Вас, Ольга. Ми вдячні за Ваш коментар. Додайте в щоденний ритуал краси CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Бажаємо Вам молодості!
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна умивалка, не сушить, все ок!
Кращий ефект можете отримати якщо її наносити на щітку для очищення обличчя. ;)
Користувалася раніше без щітки - теж добре вмиває, але тепер з щіткою прищі зʼявляються набагато рідше!- Представник п***
Катерина, вітаємо Вас. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Покращуйте стан проблемної шкіри разом з CeraVe активним гель-доглядом з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Лише з одним нанесенням на добу засіб, що не містить спирту, покращує вигляд пор і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Видимий результат через 3 дні. Формула збагачена АHA (гліколева та молочна кислоти) та ВHA кислотами (саліцилова кислота), ніацинамідом та 3 важливими керамідами (1, 3, 6-ІІ). При використанні засобів, у складі яких містяться кислоти, для запобігання появи пігментних плям на шкірі, не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання. Зранку наносьте догляд з SPF фактором захисту не менше 15. Бажаємо здоров'я шкіри!
- Каріна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший товар, добре очищує шкіру обличчя
- Достоинства:
- добре змиває навіть косметику
- Недостатки:
- не виявлено
- Представник п***
Каріна, вітаємо Вас. Вдячні за відгук. Зверніть увагу на зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою від бренду CeraVe. Засіб містить 3 важливі для шкірного покриву кераміди, гіалуронову кислоту та вітамін B5. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, швидко поглинається і миттєво зволожує епідерміс. Засіб зберігає вологу в шкірному покриві до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та надає їй гладкості й пружності. Бажаємо Вам привабливості та краси!
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне подошёл .
- Представник п***
Марія, вітаємо. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. В кінці дня важливо змити не тільки пил, бруд, але й декоративну косметику. Зверніть Вашу увагу на CeraVe зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Найкращих результатів!
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очікувала від гелю більш «скрипучого» ефекту, але сподобався більш ніж Сераве для чутливої шкіри. Не викликав подразнення і нових висипань, (бо шкіра в мене дуже вибаглива) - це плюс. В цілому сподобався. А молочко яке поклали в подарунок тепер буде моїм фаворитом. Легка приємна текстура, швидко поглинається, не залишає липкості, я тепер точно буду його брати ще.
- Представник п***
Анастасіє, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок після використання засобів. Раді, що використання засобів залишило комфорт на Вашій шкірі. Зранку не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання. Зверніть Вашу увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Легка і нежирна формула, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) та гіалуроновою кислотою для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам краси!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный товар быстро приехал в придачу положили молочко так как может пересушивать кожу но с молочком просто идеальное комбо. Запечатано было всё добротно и аккуратно упаковка 10/10 прекрасно очищает от пигментных пятен за неделю применений результат просто отличный крайне довольна. Как и было написано без отдушек то есть без резких запахов хотя по моему мнению вообще ничем не пахнет и это только плюс лично для меня. Отличное средство пользуюсь я и мой парень и вот у него сразу видно результат, парень крайне рад совместной покупке к сожалению фото пока не научилась добавлять поэтому пока отправлю отзыв)
- Достоинства:
- Дали дополнительно молочко для лица отлично запаковали хорошо действует.
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Представник п***
Анастасія, вітаємо. Вдячні Вам за зворотний зв'язок після використання засобу. Щоб покращити стан шкіри рекомендуємо доповнити свій щоденний ритуал активним гель-доглядом з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена спільно з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Лише з одним нанесенням на добу гель-догляд, що не містить спирту, покращує вигляд пор і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Гарного дня!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это средство порекомендовал косметолог. Запах мыла, самого настоящего ,без отдушек. Приятно как по мне пахнет. Кожа вроде немного подтягивается , но ощущения стянутости нет. Прыщики( у меня немного), вроде уходят. Очень маленький расход.
- Достоинства:
- Запах, ощущения после нанесения, расход.
- Представник п***
Добрий день, Ірина. Дякуємо за теплий коментар. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Бажаємо гарного дня!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!!, головне допомогає
- Представник п***
Наталія, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Шкіра – точний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні й внутрішні подразники. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам чарівності!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала гель
Прийшов добре запакований
Крім обіцяної знижки за 2 засоби, була приємно здивована 2 подарунками до них.
Ще не користувалась, а емоції уже позитивні.
Дякую- Представник п***
Тетяна, раді вітати Вас. Дякуємо за відгук. Додайте в щоденний ритуал краси CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Також влітку особливо важливо захищати епідерміс від шкідливого впливу УФ-променів, радимо вранці використовувати CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Ерос А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало в чудовому стані, для моєї комбінованої шкіри з висипами і постакне підійшло.
- Достоинства:
- Допомагає боротись з висипами
- Представник п***
Ерос, вітаємо. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe сироватку для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, делікатно вирівнює тон епідермісу. Засіб допомагає зменшити прояви слідів недоліків і розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам здоров'я!
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У мене чутлива шкіра, схильна до недоліків. Гель підходить добре, чудово очищує. Особливо після гідрофільної олії чудово.
- Представник п***
Уляна, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук, для нас цінна Ваша думка. Радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю Cerave, купувала в Італії, зараз купила вдома. Після вагітності справляється гірше, але все ж таки класна продукція. Гарна ціна в порівнянні з дорожчими марками тієї ж якості.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає, головне правильно визначити тип шкіри.
- Представник п***
Марина, добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Також для корекції недосконалостей, щиро радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного настрою!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель добре справляється зі своїми задачами)
Підтримую попередні відгуки - висипань дійсно стає менше.
Викоричтовую разом з активним гелем з кислотами, зволожуючим кремом для тіла та зволожуючим кремом з SPF25 - результатом задоволена, шкіра більш доглянута, зволожена.- Представник п***
Татьяна, раді вітати. Дякуємо Вам за теплий коментар. Радимо доповнити Ваш догляд CeraVe зволожувальною міцелярною водою для всіх типів шкіри. Ультрам'яка формула ефективно і дбайливо очищає, зволожує та видаляє макіяж. Гарного дня!