- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 52 мл
Під тональний крем саме те , що потрібно шкірі обличчя.
- Достоинства:
- Не залишає жирних слідів , швидко поглинається шкірою обличчя.
- Представник п***
Юлія, вітаємо. Вдячні за відгук. Для очищення епідермісу зверніть увагу на балансуючу легку пінку для очищення нормальної, комбінованої та чутливої шкіри обличчя від бренду CeraVe. Унікальна формула засобу розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-ІІ). Продукт очищує епідерміс від забруднень і контролює виділення себуму, не порушуючи захисного бар'єра. Пінка заспокоює шкіру завдяки алантоїну, що входить до її складу. Вона одночасно очищує та зволожує шкіру обличчя до 24 годин, а також забезпечує контроль жирного блиску до 8 годин. Бажаємо Вам чарівності!
- Дарія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 52 мл
Добре зволожує шкіру, не залишає липкого шару на шкірі.
- Достоинства:
- Зволоження
- Представник п***
Дарія, вітаємо. Ми вдячні за відгук. Для очищення епідермісу зверніть увагу на балансуючу легку пінку для очищення нормальної, комбінованої та чутливої шкіри обличчя від бренду CeraVe. Унікальна формула засобу розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-ІІ). Продукт очищує епідерміс від забруднень і контролює виділення себуму, не порушуючи захисного бар'єра. Пінка заспокоює шкіру завдяки алантоїну, що входить до її складу. Вона одночасно очищує та зволожує шкіру обличчя до 24 годин, а також забезпечує контроль жирного блиску до 8 годин. Бажаємо Вам привабливості та впевненості щодня!
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 52 мл
Хочу подякувати, за швидку доставку та гарні ціни,ще до замовлення був маленький подарунок, що дуже приємно. Дякую,рекомендую
- Достоинства:
- Швидко
- Представник п***
Анна, вітаємо Вас. Вдячні за коментар. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Не зупиняйтесь на досягнутому та обирайте комплекс засобів для отримання найкращого результату. Рекомендуємо додати CeraVe інтенсивно очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла у рутину догляду. Найкращих результатів!
- Карина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 52 мл
При купівлі двох акційних товарів CeraVe - еко-пляшка для води CeraVe 400 мл в подарунок!
Подарунку ви не отримаєте!
Не приємно.- Достоинства:
- Продукція хороша
- Недостатки:
- Відсутність подарунку. Продавця не раджу
- Ірина Я***
про пляшку вже тут писали що треба було додавати її в корзину,ви додавали?
- Лилия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 52 мл
Заказала 2 позиции крем и очищающий гель.Обещали подарок бутылку(не дали!!!)
- Достоинства:
- Продукция хорошая
- Недостатки:
- Обещали подарок не положили.
- Дарина Б***
Пляшку теж треба було додати в кошик.
- Юлія К***Продавец: Rozetka. Объем: 52 мл
Для жирної шкіри дуже добре, не скатуєься, купляю вже не раз
- Представник п***
Юлія, добрий день. Дякуємо за довіру та відгук. Спробуйте в майбутньому розглянути CeraVe бaлансуючу легку пінку для очищення нормальної, комбінованої та чутливої шкіри обличчя. Унікальна формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-ІІ). Засіб одночасно очищує шкіру від забруднень, контролює виділення себуму та зволожує до 24 годин. Додатково заспокоює епідерміс за рахунок алантоїну. Бажаємо гарного дня!