Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Очищающая увлажняющая эмульсия CeraVe для нормальной и сухой кожи лица и тела 236 мл (3337875597180)

Оценка пользователей 4.64/5
  • AI аналіз відгуків
    95 відгуків:  позитивний ~84%, нейтральний ~8%, негативний ~8%
    Більшість користувачів задоволені CeraVe Очищувальною емульсією для нормальної та сухої шкіри. Продукт хвалять за делікатне очищення, гарне зволоження, відсутність стягнутості і подразнення. Відзначають універсальність, підходить як для обличчя, так і для тіла, і навіть дітям. Багато хто звертає увагу, що засіб радять дерматологи. Однак у частини користувачів із дуже чутливою чи проблемною шкірою продукт викликав подразнення, висипання або не дав бажаного очищаючого ефекту. Також декілька відгуків стосуються організації доставки і подарунків. _ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана

Спочатку не зрозуміла,а потім як зрозуміла...)) Супер засіб для сухої шкіри для вмивання, не використовую навіть крем влітку,просто не відчуваю потреби,купила вже повторно

• Представник п***

Вітаємо, Оксана. Дякуємо за Ваш відгук. Після очищення обов'язково використовуйте крем для обличчя. Шкіра потребує зволоження і захисту від сонячного випромінювання впродовж усього дня та протягом всього року, навіть у похмурі дні. Доповніть догляд Денним зволожувальним кремом для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25 від бренду Cerave. Засіб діє у декількох напрямках: захищає від UVA- і UVB- променів та, завядяки комбінації з 3 керамідів, сприяє відновленню і зміцненню захисного бар'єру. Гіалуронова кислота, що міститься у складі, підтримує природне зволоження шкіри. Ваша шкіра залишається зволоженою та захищеною протягом 24 годин. Бажаємо приємного користування!

• Войченко О***

Засіб пречудовий! Ідеально підійшов для нормальної шкіри. Після очищення обличчя не стягує, вистачає на довго.

Достоинства:
    Ефективний, гарно очищує, не стягує шкіру обличчя, не викликає подразнення/алергії
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Представник п***

Олександра, вітаємо. Дякуємо за приємний відгук. Пам'ятайте, що використання комплексу здатно забезпечити кращий результат. Рекомендуємо звернути увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб зволожує протягом дня та захищає шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Бажаємо краси!

• Лана

Моя шкіра суха і дуже чуттєва, після вмивання завжди виникав дискомфорт і відчуття стягнутості , місяць назад я придбала цей засіб, користувалася кожного дня, результат перевершив мої сподівання!!! Шкіра ніжна мов шовк,ніяких подразнень та стягнутості!!! Дівчата рекомендую!!!

Достоинства:
    Зникає відчуття стягнутості та ніяких подразнень і дуже ніжна шкіра
    • Представник п***

Доброго дня, Лана. Дякуємо за приємний зворотній зв’язок. Для нашої шкіри обличчя надважливий комплексний підхід по догляду. Для того, щоб шкіра і надалі відчувала комфорт, рекомендуємо використання комплексу продуктів бренду CeraVe. Спробуйте Денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Він збагачений трьома типами керамідів, які зміцнюють ліпідний бар'єр шкіри і захищають її від сухості. Ніацинамід має антиоксидантні та протизапальні властивості, завдяки чому ефективно зменшує почервоніння і подразнення шкіри. Крем захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання та додатково зволожує, завдяки гіалуроновій кислоті. Бажаємо приємного використання!

• Владислав Г***

Шел всего за 3 дня укрпочтой. Действительно очищает и увлажняет, у меня кожа сухой, к покупке рекомендую. Дальше увидим

• Представник п***

Владислав, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. Після очищення, радимо перейти до етапу зволоження шкіри для того, щоб відновити рівень гідратації епідермісу обличчя. Спробуйте обрати CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Кераміди, які входять до складу продукту, додатково надають захисні та відновлювальні властивості. Бажаємо здоров'я Вашій шкірі!

• Лилия Г***

Прекрасное очищающие средство, но с декоративной косметикой не справляется, так как предназначена для второго этапа очищения. Средство не пениться и не сушит кожу, можно использовать детям с 3 лет. Очень рада что теперь есть возможность заказывать в розетке

Достоинства:
    Продукт без отдушки, некомедогенный и гипоаллергенный, не стягивает кожу
    • Представитель п***

Лилия, добрый день. Благодарим Вас за то, что поделились своими впечатлениями осле использования средства. При выборе средства для очищения макияжа, рекомендуем остановиться на увлажняющей мицеллярной воде для всех типов кожи. Ультрамягкая формула мицеллярной воды CeraVe, обогащенная тремя необходимыми керамидами и ниацинамидом, бережно очищает от косметики и загрязнений. После очищения кожи увлажняющей эмульсией рекомендуем нанести увлажняющий крем для сухой и очень сухой кожи лица и тела, который подходит детям с 3-х лет. Формула насыщенна керамидами трех типов, которые обеспечивает восстановительный эффект для защитного барьера кожи уже после первого применения. Кожа защищена от чрезмерной потери влаги и менее подвержена влиянию внешних агрессивных факторов. Пусть Ваша кожа сияет здоровьем!

• Віктор Н***

це просто імба якщо у вас суха шкіра, 10/10
    замовлю ще обов'язково

Достоинства:
    все
    Недостатки:
    ніяких
    • Представник п***

Віктор, вітаємо. Дякуємо за відгук та високу оцінку даного засобу. Після очищення епідермісу, одним з важливих етапів є основний догляд. Радимо використовувати CeraVe зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Продукт гарно зволожує та відновлює захисний бар'єр, а живильна текстура забезпечує комфорт та пом'якшення. Бажаємо гарного дня!

• Наталія

Дуже гарно очищає та зволожує шкіру. Дуже задоволена. Дякую!

• Представник п***

Наталія, добрий день. Дякуємо за чудовий відгук. В опалювальний сезон шкіра особливо страждає від сухості, стає чутливою внаслідок руйнування захисного бар'єра. Рекомендуємо доповнити догляд CeraVe зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка формула сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Технологія MVE (послідовного вивільнення інгредієнтів) забезпечує інтенсивне зволоження протягом 24 годин. Бажаємо краси та здоров’я!

• ОКСАНА Д***

Засобом задоволена. Навіть після першого використання відчуваються зміни шкіри обличчя на краще. Відсутнє відчуття стянутості.
    Засіб Рекомендую.

• Представник п***

Оксана, добрий день. Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, який підходить Вашій шкірі. Комплексне використання продуктів CeraVe є оптимальним варіантом для ефективного результату. Щиро радимо залучити до щоденного догляду нову CeraVe зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою, яка забезпечує тривале зволоження та відновлення шкіри. Найкращих результатів!

• Янковська А***

Дякую за приємний сюрприз (пробник крему).

Достоинства:
    Емульсія не сушить шкіру.
    Недостатки:
    Не має.
    • Представник п***

Алевтина, добрий день. Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що засіб залишив позитивні враження. Згодні, що очищення — це один з найважливіших етапів на шляху до здорової шкіри. Та пам'ятайте, що в бренді CeraVe є доглядові засоби. Оберіть денний та нічний догляд для досягнення найкращого результату. Бажаємо успіху та краси!

• Екатерина М***

Супер умывалка, 10/10

Достоинства:
    Очень нежный гель
    • Представник п***

Екатерина, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Одним з головних етапів збереження шкіри обличчя і тіла в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка й нежирна формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Нехай Ваша шкіра сяє здоров'ям та красою!

• Наталья Л***

Скажіть, будь-ласка, чи був у замовленні подарунок - набір міні засобів від Cerave? На сайті акція є, а при оформленні замовлення подарунок не вказано. Дякую

• Юлия

Эмульсия действительно очищает и увлажняет кожу, нет чувство стянутости после неё. В дополнении использую крем для сухой кожи и крем под глаза.

Достоинства:
    Без запаха, не стягивает кожу, малый расход, цена
    • Представник п***

Юлия, вітаємо. Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, який підходить Вашій шкірі. Радимо доповнити ранкову рутину догляду CeraVe денним зволожувальним кремом для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25, який додатково забезпечить захист від UVA- та UVB- променів для збереження краси та здоров'я шкіри обличчя. Приємного досвіду використання!

• Татяна А***

Улюблений гель для вмивання. Глибоко очищує, шкіра після використання дуже ніжна, не суха. Користуюсь щодня. Для комбінованоного типу шкіри підходить

Достоинства:
    Глибоко очищує, шкіра не жирніє
    • Представник п***

Татяна, добрий день. Дякуємо за відгук. Засоби бренду CeraVe направлені на зволоження шкіри та зміцнення, відновлення захисного бар’єра на всіх етапах догляду. Завдяки комбінації з 3 керамідів, гіалуронової кислоти та ніацинаміду. Після очищення зверніть увагу в бренді CeraVe на денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25 та на нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Бажаємо краси!

• Ольга

Для сухої шкіри те що треба

Достоинства:
    Гарно зволожує
    • Представник п***

Ольга, добрий день. Щиро дякуємо за Ваш коментар. Після етапу очищення рекомендуємо використовувати зволожувальний крем для сухої й дуже сухої шкіри обличчя і тіла бренду CeraVe. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр шкіри обличчя і тіла. Бажаємо Вам краси!

• Алина Б***

Користуюсь цим засобом вже рік, подобається, що не сушить шкіру. Універсальний засіб)

Достоинства:
    Лагідний, не сушить шкіру
    • Представник п***

Аліно, доброго дня. Дякуємо Вам за відгук та довіру. Приділіть увагу не тілько очищенню, а й зволоженню шкіри. Після очищення використовуйте CeraVe зволожуючий крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Насичена формула, збагачена 3 необхідними керамідами і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує і сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Можна використовувати як дорослим, так і дітям від 3-х років. Бажаємо здоров'я та краси!

• Наталія К***

Чудовий засіб, який застосовується після очищення шкіри від декоративної косметики ( міцелярною водою ) . Надає шкірі бархатистості, відмінно зволожує та прибирає почервоніння. Ми користуємося з донькою удвох . Це чудове вирішення для моєї комбінованої шкіри ( жирної та сухої ) та шкіри підлітка ! Дякую за оперативність .

Достоинства:
    1. Висока якість 2. Відмінне зволоження шкіри. 3. Не камедогенний. 4. Неперевершене відчуття після процедури
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представитель п***

Наталія, раді вітати Вас! Нам приємно, що Ви знайшли універсальний засіб ля усієї родини. При виборі засобів для очищення макіяжу рекомендуємо звернути увагу на CeraVe зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Ультрам'яка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) та ніацинамідом, ефективно і дбайливо очищує від косметики та забруднень, зволожує шкіру обличчя, зміцнюючи її природний захисний бар'єр. Після очищення шкіри чудовим рішенням буде використання зволожувального засобу. Обирайте зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла, яке підходить для всієї родини. Бажаємо Вам гарного дня!

• Юля Ю***

Дуже гарний засіб, добре очищує, ніжно і шкіра після нього гарно зволожена. Це мій улюблений засіб від Cerave. Дуже дякую магазину за подарунок, це дуже приємно!

Достоинства:
    Зволожує шкіру, ніжно очищує
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Представник п***

Юля, вітаємо. Дякуємо за Ваші враження. Пам'ятайте про зону навколо очей, яка потребує нашої турботи. Ця ділянка шкіри більш тонка та чутлива, тому радимо відновлювати та зміцнювати її за допомогою CeraVe відновлювального крему для контуру очей для всіх типів шкіри. Кераміди в складі інтенсивно зволожують та відновлюють, а технологія послідовного вивільнення інгредієнтів допомагає відчувати комфорт впродовж дня. Бажаємо краси!

• Наталья Ш***

дякую дуже задоволена

• Представник п***

Наталья, раді вітати Вас. Вдячні за коментар. Пам'ятайте про зону навколо очей, яка потребує нашої турботи. Ця ділянка шкіри більш тонка та чутлива, тому радимо відновлювати та зміцнювати її за допомогою CeraVe відновлювального крему для контуру очей для всіх типів шкіри. Кераміди у складі інтенсивно зволожують та відновлюють, а технологія послідовного вивільнення інгредієнтів допомагає відчувати комфорт впродовж дня. Бажаємо краси!

• Ірина

Тепер це улюблений засіб. Ніжно очищує

• Представник п***

Ірина, вітаємо Вас. Вдячні за відгук після використання. Після очищення епідермісу, одним з важливих етапів є основний догляд. Радимо Вам звернути увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка й нежирна формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Бажаємо гарного дня!

• Ірина

Чудовий засіб! Найкращий що в мене був.

Достоинства:
    Шкіра після нього чиста, ніжна, не обтяжена. Немає висипань
    • Представник п***

Ірина, добрий день. Вдячні за зворотний зв'язок. Вранці рекомендуємо захищати епідерміс від негативного впливу сонячного випромінювання. Зверніть увагу на CeraVe легкий зволожувальний крем для обличчя SPF 50. Бажаємо позитивних вражень!

• Ірина

Найкраща з усіх очищуючих засобів, що я пробувала. Окрім очищення ще й гарно зволожує.

• Представник п***

Ірина, добрий день. Щиро вдячні за конструктивний відгук. Пам'ятайте, що сонячне випромінення здатно загострювати недоліки. Також догляд з кислотами робить шкіру більш чутливою до впливу УФ-випромінення. Для нас цінне здоров'я Вашої шкіри, тому радимо розглянути CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Бажаємо позитивних вражень та успіху на шляху до досконалості!

• Іванна

Сподобався. Не сушить шкіру

Достоинства:
    Не сушить шкіру
    • Представник п***

Іванна, здрастуйте. Щиро дякуємо за коментар. Одним з головних етапів збереження епідермісу в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка й нежирна формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Бажаємо Вам чарівності!

• Алина Б***

База для догляду за шкірою обличчя.

Достоинства:
    М'який гель, не сушить і не стягує шкіру
    • Представник п***

Вітаємо, Алина. Дякуємо за коментар. Рекомендуємо доповнити Ваш догляд CeraVe зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Формула засобу збагачена гіалуроновою кислотою та керамідами, які допомагають відновити захисний бар'єр епідермісу. Чудового настрою!

• Таня Л***

Срелство то что надо, не пожалеете, рекомендую. Отдельное спасибо за подарочек!

Достоинства:
    Маленький разход
    Недостатки:
    Нету
    • Представник п***

Таня, добрий день. Вдячні за позитивний відгук, для нас цінна Ваша думка. Для захисту від сонячного випромінювання рекомендуємо доповнити свій догляд CeraVe денним зволожувальним кремом для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. MVE технологія забезпечує поступове вивільнення інгредієнтів, що надає зволоження протягом тривалого часу, ніацинамід заспокоює та зменшує подразнення. Бажаємо всього найкращого!

• Карина М***

У мене нормальна шкіра , схильна до сухості та висипань , думала буде не дуже . Спочатку сумнівалася з купівлею цього засобу , бо багато засобів мені дуже пересушувало шкіру , а це прям кохання . Добре очищає, шкіра після нього приємна на дотик . Буду брати ще , вже в великому розмірі

Достоинства:
    Не сушить , не стягує . Дійсно зволожує . Приємна ціна .
    • Представник п***

Доброго дня, Каріна. Дякуємо за відгук. Рекомендуємо звернути увагу на зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла, використовуйте його для зволоження тіла, його формула збагачена 3 основними керамідами та гіалуроновою кислотою та запатентованою технологією MVE. Ці компоненти забезпечують засвоєння корисних мікроелементів і поступове вивільнення зволожувальних інгредієнтів протягом дня та ночі. Гарного дня і приємного користування!

• Лада

Купую вже не перший раз. Дуже подобається засіб. Дуже добре очищує кожу, має нейтральний запах.

Достоинства:
    Добре очищує, не сушить, нейтральний запах
    • Представник п***

Лада, раді вітати. Вдячні Вам за відгук, нам дуже приємно. Доповніть Ваш догляд CeraVe молочком для шкіри обличчя і тіла. Легка і нежирна формула, збагачена трьома необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Бажаємо Вам краси!

• Бардук И***

Отлично

• Представник п***

Ірина, доброго дня! Вдячні Вам за високу оцінку, нам приємно. Бажаємо гарного дня та міцного здоров'я!

• Лях Д***

Это первое средство для умывания которое не сушит и не стягивает кожу. Идеально !

• Представник п***

Дарина, добрий день. Раді, що засіб залишив приємні враження. Холодний вітер і перепади температур роблять не бажаний вплив на чутливу шкіру. Потурбуйтеся про ніжну шкіру рук взимку за допомогою Відновлювального крему для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Бажаємо святкового настрою!

• Роман П***

Всё супер, товар соответствует

Достоинства:
    Цена
    • Представник п***

Роман, вітаємо. Ми раді читати, що засіб ефективно доглядає за Вашою шкірою. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо Вам використовувати комплексно продукти гами CeraVe. Після використання зволожувальної емульсії для очищення шкіри рекомендуємо наносити молочко CeraVe для обличчя і тіла, що зволожує. Легка і нежирна формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам комфортного використання!

• Екатерина

Гарна умивалка, дуже не піниться, але не залишає відчуття стягнення. Дуже економна у використанні. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Немає запаху, не сушить і не стягує шкіру
    • Представник п***

Катерина, вітаємо Вас. Дякуємо, що поділилися своїми чудовими враженнями від використання засобу. Правильний підбір косметичних засобів та їхнє систематичне використання допоможе запобігти зневодненню шкіри, передчасній появі ознак старіння та тьмяності. Рекомендуємо Вам звернути увагу на зволожувальні засоби для догляду за шкірою від бренду CeraVe. Додайте в щоденний ритуал краси Зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Краси Вашій шкірі!

• Яна П***
    Продавец: Rozetka

Моя шкіра є особливо примхливою ще із шкільних часів, вона є змішаною, чутливою , дегідратованою, схильною до висипань та почервонінь. Список вимог до засобів для шкіри в мене досить високий. Вперше про CeRave я почула віл влогерки із Польші osia, але ці засоби ще не були представлені на ринку.
    Нещодавно я взяла участь у акції із пробником, і зацікавилась. Перші враження були позитивними: рідина середньої прозорості, молочного кольору із нейтральним запахом. Одного використання звичайно мало для оцінки, тому я придбала повноцінну версію. Експеримент тривав трохи більше двох тижнів. Однозначно мені підходить властивість зволоження, шкіра перестала зудіти, і пройшли алергічні підшкірні висипи. Разом я виростовую міцелярну воду від Bioderma і крем від Wellderma. Чи буду купувати? Однозначно так.

Достоинства:
    Ціна, якість, економність, зволоюувальні властивості.
    Недостатки:
    Носик дозатора засихає швидко, доводиться прочищати зубочисткою, але то дрібниці)))
    • Представник п***

Яна, вітаємо! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Для нас цінна Ваша думка. Радимо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Шкіра захищена від UVA- та UVB-променів завдяки широкому спектру захисту. Бажаємо краси!

• ЗОЯ
    Продавец: Rozetka

Гарний засіб для шкіри, що страждає від сезонної алергії. Приємна текстура, ненав‘язливий аромат, невеликі витрати при користуванні. Шкіру гарно зволожує, заслуговує високої оцінки

Достоинства:
    Космецевтика, яка працює
    Недостатки:
    Малюсенький пробник від виробника)
    • Представник п***

Зоя, вітаємо! Вдячні за високу оцінку. Для досягнення найкращого результату доповніть свій догляд денним зволожувальним кремом для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Легка і нежирна формула, збагачена трьома необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує, заспокоює і сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Шкіра захищена від UVA- та UVB-променів завдяки SPF25 широкого спектра захисту. Бажаємо краси!

• Вікторія С***
    Продавец: Rozetka

Отримала для тестування зразок емульсії. Вистачило на пару разів для вмивання та миття рук. Легка структура. Відсутність хімічного запаху. Після використання на шкірі відчуття легкості, ніжності, м'якості. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Склад, легкість текстури, концетрація
    Недостатки:
    Не виявила
    • Представник п***

Вікторія, доброго дня! Щиро вдячні за відгук та довіру. В холодний період часу рекомендуємо доповнити свій догляд зволожувальним кремом для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Насичена формула, збагачена 3 необхідними керамідами і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує і сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Можна використовувати як дорослим, так і дітям від 3-х років. Бажаємо гарного дня!

• Емма С***
    • Представник п***

Емма, добрий день. Дякуємо за чудовий відгук. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Якщо Ви не бажаєте витрачати час на багатокрокову рутину, обирайте засіб, який поєднує зволожувальні властивості та УФ-фільтри. Денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25 забезпечує відновлення, зволоження та захист шкіри від сонячного випромінювання за допомогою одного нанесення. Гарного дня!

• Ірина М***

Прекрасний гель, для сухої та чутливої шкіри підходить ідеально!

Достоинства:
    Економний
    • Представник п***

Ірина, вітаємо. Ми раді, що Ви знайшли ідеальний догляд для Вашої шкіри. При виборі засобу для очищення макіяжу обирайте зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Засіб містить три важливих для шкіри кераміди, ніацинамід, які заспокоюють шкіру та відновлюють її захисний бар’єр. Краси Вашій шкірі!

• Анастасія Л***
    Продавец: Rozetka

Користуюся цим і "глибоке очищення". Чередую, тому що шкіра комбінована. Глибоке очищення трохи сушить ( можливо через те, що зараз опалювальний сезон і сухе повітря, зневоднення шкіри, після нього використовую крем цієї фірми з спф25 і виходить нормально), тому використовую зранку один, на вечір інший. Вцілому претензій немає, те, що я написала, швидше індивідуальні особливості. Шкіра проблемна, наче менше, але користуюся лише тиждень, думаю, далі результат буде ще кращий, зазвичай, коли засіб не підходив, то за такий час висипань ставало більше, а тут такого немає.

Достоинства:
    Не сушить шкіру
    Недостатки:
    Мою комбіновану (місцями жирну шкіру), таке відчуття, що трохи не до кінця очищує.
    • Представитель п***

Анастасія, вітаємо. Нам дуже приємно, що Ви знайшли ефективний комплекс засобів для краси та здоров'я Вашої шкіри. При догляді за шкірою обличчя важливо турбуватися про ніжну шкіру навколо очей. Рекомендуємо звернути увагу на відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Легка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) та гіалуроновою кислотою, зменшує видимість темних кіл під очима, сприяє зменшенню набряків і відновленню захисного бар'єра ніжної шкіри навколо очей. Бажаємо Вам найкращих результатів!

• Кристина І***

Дуже чекала на появу офіційних косметичних засобів CERAVE в Україні. І ось нарешті це сталося.
    Cerave можна знайти лише у трьох магазинах (розетка у цьому числі).
    Довго не вагаючись, я вирішила замовити гель для вмивання у магазині Розетка і не пошкодувала:
    1. Автоматично і дуже швидко мій заказ було оброблено і прийнято.
    2. Замовила вчора, а вже сьогодні зранку забрала у міні-відділенні ( хоча час доставки був з 12 години дня).
    Гель для вмивання дуже класно підійшов для моєї комбінованої шкіри. Чудово зволожує, без ефекту маски, не сушить, не стягує шкіру.
    Моя оцінка 10/10

Достоинства:
    Не дуже дорогий, вистачає на довгий час, чудово зволожує, не стягує, не сушить, шкіра дуже гарно реагує на цей гель.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представитель п***

Кристина, вітаємо Вас. Дуже дякуємо за такий позитивний відгук. Зволожувальна емульсія для очищення шкіри містить 3 важливі для шкіри кераміди та гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Для поліпшення стану шкіри, використовуйте комплексно продукти бренду CeraVe. Для щоденного догляду за шкірою використовуйте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб з широким спектром фільтрів забезпечує ефективний захист від UVA і UVB сонячних променів. Для догляду за шкірою у вечірній час, прекрасним рішенням буде використання нічного зволожувального крему для нормальної і сухої шкіри обличчя. Бажаємо здоров'я і краси Вашої шкіри!