- AI аналіз відгуків210 відгуків: позитивний (близько 86%), нейтральний (близько 8%), негативний (близько 6%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався цей гель, підійшов моїй жирній, чутливій та схильної до висипань шкіри. Навіть здається, що стан шкіри покращився після тижня використання
- Достоинства:
- Економно використовується, не стягує шкіру, не має ніякого хімічного запаху, підійшов жирній чутливій шкірі
- Представник п***
Тетяна, раді Вас вітати. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо використовувати комплексно продукти бренду CeraVe. Зверніть Вашу увагу на денний крем для зволоження нормальної й сухої шкіри обличчя з SPF25. Легка і нежирна формула, розроблена дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) та гіалуроновою кислотою для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри. Бажаємо вдалого дня і краси Вашій шкірі!
- Надежда Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень нравится ощущение после
Нет аллергии
Справляется с проблемной кожей
Рекомендован дерматологами- Достоинства:
- Не резкий запах, хороший результат
- Недостатки:
- Не нашла
- Представник п***
Надежда, вітаємо. Дякуємо за відгук. Шкіра навколо очей дуже ніжна, більш схильна до подразнень та старіння, тому потребує особливої уваги. Рекомендуємо доповнити свій догляд CeraVe відновлювальним кремом для контуру очей для всіх типів шкіри. Легка формула, збагачена трьома необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою, зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима, сприяє зменшенню набряків та відновленню природного захисного бар'єра. Бажаємо краси!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний гель. Зручний дозатор за рахунок чого економно використовується та надовго вистачає. Добре очищає шкіру та не має відчуття стянутості.
- Достоинства:
- економно використовується, не має посторонніх запахів
- Недостатки:
- не виявила
- Представник п***
Ірина, доброго дня! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що засіб залишив позитивні враження. Згодні, що очищення - це один з найважливіших етапів на шляху до здорової шкіри. Та пам'ятайте, що в бренді CeraVe є гама доглядових засобів. Оберіть денний та нічний догляд для досягнення найкращого результату. Бажаємо успіху та краси!
- Наталия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Умивалка супер, підійшла комбінованій, жирній шкірі
- Представник п***
Наталіє, раді вітати. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Дуже важливо захищати шкіру обличчя від впливу сонячного випромінювання упродовж всього року, тому рекомендуємо звернути увагу на денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25, формула містить широкий спектр фільтрів і ефективний захист від UVA та UVB променів. Комбінація з 3 керамідів сприяє відновленню та зміцненню захисного бар'єру, завдяки чому Ваша шкіра залишається зволоженою та захищеною. Бажаємо краси та гарного дня!
- Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кожа становится лучше после первого применения,у меня ушёл жирный блеск,прекратились высыпания и покраснения
Стоит своих денег,очень хорошо справляется со своей задачей
Пробовала много средств,но это пока что наилучшее)- Достоинства:
- Лучшее средство для умывания
- Недостатки:
- Не существует
- Представник п***
Вітаємо, Дар'я. Вдячні Вам за приємний відгук. Всім типам шкіри необхідне інтенсивне зволоження. Доповніть Ваш догляд за шкірою CeraVe Зволожувальним молочком для обличчя та тіла. Легка формула утримує вологу для тривалого зволоження. Підходить для дорослих та дітей від 3-х років. Бажаємо краси Вашій шкірі!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не очікувала нічого від цієї умивалки. Користуюсь більш професійними і дорожчими брендами. Але, на моє здивування, умивалка підійшла, не сушить і добре знімає макіяж і очищує шкіру. В меее нормальна/жирна шкіра. Гарно забирає сєбум, піниться, економічна.
- Достоинства:
- Ціна, працює
- Недостатки:
- Не знайшла
- Представник п***
Олена, добрий день. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок після використання засобу. Після етапу очищення рекомендуємо використовувати сироватку з ретинолом для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Важливі кераміди (1, 3, 6-II), що входять до складу, відновлюють захисний ба’єр шкіри та допомагають відновити природнє зволоження. Інкапсульований ретинол прискорює відлущування клітин, зменшуючи появу та прояви слідів недоліків без подразнення. Ніацинамід допомагає заспокоїти подразнену шкіру та зменшити видимість недосконалостей. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую, ефект відчувається з першого вмивання, гарно підсушує шкіру.
- Представник п***
Добрий день, Андрій. Ми вдячні за такий приємний відгук. Зверніть увагу на CeraVe відновлювальний крем для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Поживна формула засобу збагачена 3 необхідними керамідами й гіалуроновою кислотою. Продукт зменшує сухість, пом'якшує огрубілі ділянки епідермісу та сприяє відновленню захисного бар'єра. Гарного Вам настрою!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель сподобався. Не сушить шкіру, дбайливо очищає. Разом із замовленням приїхали в подарунок пробники кремів - приємний бонус))
- Представник п***
Наталія, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Одним з обов’язкових етапів догляду за шкірним покривом будь-якого типу є зволоження. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр дерми. Забезпечить Вам надійний захист від впливу негативних факторів зовнішнього середовища, шкіра буде менш чутливою, зволоженою та здоровою на вигляд. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, дякую за подарунки
- Представник п***
Оксана, здрастуйте. Дякуємо за відгук. Після етапу очищення радимо відновлювати рівень вологи й зміцнювати захисний бар'єр епідермісу. Зверніть увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Використовуйте продукт у своїй ранковій рутині догляду. Бажаємо найкращих результатів!
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дочки очень понравилось. У неё проблемная кожа.
- Достоинства:
- Действительно действует
- Представник п***
Ирина, здрастуйте. Ми вдячні за Ваш коментар. Доповніть Ваш догляд CeraVe активним гель-доглядом з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула продукту, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Лише з одним нанесанням на добу гель догляд, що не містить спирту, покращує вигляд пор і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Видимий результат через 3 дні. Бажаємо Вам та донці привабливості!
- Ксенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель приїхав в маленькій під розмір гелю коробці
- Недостатки:
- Не має
- Представник п***
Ксенія Петрище, вітаємо. Ми вдячні Вам за коментар. Після очищення необхідне якісне зволоження шкіри. Зверніть Вашу увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб забезпечить Вам надійний захист від впливу негативних факторів зовнішнього середовища, шкіра буде менш чутливою, зволоженою та здоровою на вигляд. Бажаємо Вам привабливості!
- Представник п***
Ксенія, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку та довіру, цінуємо Вас. Дотримання всіх етапів догляду за шкірою неодмінно допоможе зберегти її красу та здоров'я. Радимо після очищення перейти до кроку зволоження та зміцнення. Роздивіться для цього CeraVe Зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб має приємну легку текстуру, яка швидко поглинається залишаючи комфорт. Гарного дня!
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель замовила вперше , для проблебної комбінованої шкіри ідеально підійшов . Подразнень та сухості не виникло. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Склад, ціна
- Представник п***
Аліна, вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук. Щоб покращити стан шкіри рекомендуємо доповнити свій щоденний ритуал активним гель-доглядом з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена спільно з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Лише з одним нанесенням на добу гель-догляд, що не містить спирту, покращує вигляд пор і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Краси Вашій шкірі!
- Аріна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вау
- Достоинства:
- Бюджетна
Дієва - Недостатки:
- нема
- Представник п***
Добридень, Аріна Тіцька. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA та UVB променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на денний зволожувальний крем CeraVe з SPF 25. Засіб не тільки зволожує протягом дня, а й захищає шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Бажаємо Вам краси!
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал для дочери. Она довольна
- Представник п***
Добридень, Іван. Дякуємо за відгук. Після очищення рекомендуємо використовувати засоби для шкіри, що зволожують. Доповніть догляд молочком для шкіри обличчя і тіла бренду CeraVe. Вдалого Вам дня!
- МаксиміліанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель приобрёл совершенно случайно - просто увидел что вот появилась новая ТМ в Украине
Стало интересно и решил попробовать
Геля хватает надолго, его нужно совсем немного
Да, он не даёт какой-то ядрёной пены, но этого и не надо, значит более мягкие мыльные компоненты в нём
Приятно что он не сушит сильно и нет желания мгновенно увлажнить кремом
Надеюсь и дальше будет радовать своим эффектом для меня и качеством- Достоинства:
- приятная, пенится как надо, не пересушивает лицо
- Недостатки:
- пока не было замечено
- Представник п***
Добрий день. Дякуємо Вам за хороший коментар. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти гами CeraVe. Холодний вітер і перепади температури чинять не бажаний вплив на чутливу шкіру. Зверніть Вашу увагу на відновлювальний крем для рук бренду CeraVe. Засіб зменшує сухість шкіри й пом'якшує грубі ділянки, відновлює захисний бар'єр шкіри. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
заказывала гель у этого продавца, продукт определенно оправдал и даже превзошел мои ожидания!Безумно довольна, буду заказывать ещё не раз
- Достоинства:
- убирает высыпания, не сушит кожу, глубокое очищение, быстрая доставка
- Недостатки:
- недостатков нет, все прекрасно
- Представник п***
Анастасія, вітаємо! Щиро вдячні за добрі слова та відгук, для нас цінна Ваша думка та довіра. В опалювальний сезон шкіра особливо страждає від сухості, стає чутливою внаслідок руйнування захисного бар'єра. Рекомендуємо доповнити догляд зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка і нежирна формула інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Технологія MVE (послідовного вивільнення інгредієнтів) забезпечує інтенсивне зволоження протягом 24 годин. Бажаємо гарного дня!
- Карелина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Умывалка просто класс. Доя моей комби кожи подошла идеально. Не стягивает и не сушит кожу.
- Достоинства:
- Не стягивает и не сушит. Приятно нежная кожа. Очищает)
- Представник п***
Вероніка, вітаємо Вас. Ми дуже раді, що засіб сподобався Вашій шкірі. Дякуємо за вибір бренду CeraVe. Навіть у похмурий день сонячні промені продовжують негативно впливати на якість нашої шкіри. Засоби із вмістом сонцезахисних фільтрів — ключ до здоров'я шкіри. Денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25 підходить для щоденного використання в рамках ранкового ритуалу догляду. Нехай Ваша шкіра сяє та радує Вас!
- Инна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний засіб для вмивання , гарно очищує і при цьому не стягує шкіру і ціна супер. Буду замовляти ще
- Представник п***
Інна, вітаємо Вас. Нам дуже приємно, що Ви обираєте засоби бренду CeraVe для щоденного догляду за своєю шкірою. Ми впевнені, що використання комплексу доможеться досягти найкращих результатів. Демакіяж — частина етапу очищення шкіри, якою не варто нехтувати. Для ефективного та дбайливого зняття макіяжу обирайте засоби з оптимальним рівнем рН і без агресивних очищуючих інгредієнтів. Обирайте зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Бажаємо Вам краси шкіри!
- Оксанка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне все понравилось)) рекомендую, ваша кожа скажет вам спасибо
- Достоинства:
- Подходит для жирной и комби кожи, очень понравился, товар стоит своих денег
- Представник п***
Оксана, вітаємо Вас. Дуже раді, що Ви знайшли чудовий засіб для Вашої шкіри. При виборі догляду за шкірою рекомендуємо після етапу очищення обирати зволожувальні засоби. Зверніть увагу на зволожувальне молочко для шкіри обличчя і тіла, яке завдяки MVE-технології (послідовне вивільнення активних інгредієнтів) забезпечує довготривале зволоження шкіри протягом усього дня. Засіб містить гіалуронову кислоту, що підтримує природний рівень зволоження шкіри. А для ніжної та чутливої шкіри навколо очей обирайте відновлювальний крем контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб не лише активно зволожує, а й зменшує набряки та видимість темних кіл. Бажаємо комфорту Вашій шкірі!
- любаПродавец: Rozetka
Отличная вещь запах почти не чувствуеться.Кожа хорошо реагирут на него.
- Представитель п***
Любовь, здравствуйте. Спасибо, что поделились своими ощущениями после использования данного продукта. Средства бренда CeraVe уникальны своей MVE технологией - технология последовательного высвобождения ингредиентов. Тем самым обеспечивая интенсивное увлажнение в течение длительного времени. Для достижения наилучшего состояния кожи, рекомендуем комплексно использовать средства CeraVe. После очищения интенсивно очищающим гелем для нормальной и жирной кожи лица и тела наносите CeraVe увлажняющее молочко для лица и тела. Легкая и нежирная формула, разработанная с дерматологами, обогащена важными для кожи керамидами трех типов для интенсивного увлажнения и восстановления защитного барьера кожи. Желаем Вам комфортного использования!
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольна продуктом , даже больше чем Ля Рош, который на порядок дороже . Сразу виден результат
- Недостатки:
- Пока нет
- Представник п***
Марта, доброго дня. Раді, що Ваша шкіра набула настільки приємних результатів. Не зупиняйтесь на досягнутому та обирайте комплекс засобів для досягнення найкращого ефекту. Бажаємо успіху на шляху до досконалості.
- Мария Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий товар, швидка доставка, продавець ще додав подарунок, було дуже приємно!
- Достоинства:
- Все
- Представник п***
Мария, вітаємо. Вдячні за відгук та високу оцінку. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо приємних вражень!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Було призначено дерматологом для щоденного використання зранку та ввечері. Гарно справляється зі своєю задачею. Приємний на дотик, без запаху. Купую вже 3й раз, все влаштовує.
- Достоинства:
- Очищає та зволожує шкіру обличчя
- Представник п***
Андрій, добрий день. Вдячні за відгук та високу оцінку. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо здоров'я!
- МарьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру не вперше даний гель, в мене комбінована шкіра схильна до сухості, мені чудово підходить, вистачає на довго і ціна чудова
- Представник п***
Марьяна, вітаємо. Щиро вдячні за довіру. Спробуйте посилити дію засобів з основного догляду та покращити їх ефект шляхом доповнення рутини CeraVe зволожувальною сироваткою з гіалуроновою кислотою, яка сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Також, продукт надає епідермісу гладкості та підсилює пружність. Бажаємо гарного дня!
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель мені сподобався.
Не вперше користуюся цією фірмою, за таку ціну якість відповідає.- Достоинства:
Ціна - Недостатки:
- Не знайшла
- Представник п***
Юлія, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Шкіра – точний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні й внутрішні подразники. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам чарівності!
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно очищує, без відчуття сухості. Зараз №1 в моєму догляді
- Представник п***
Екатерина, добрий день. Вдячні за чудовий коментар. Рекомендуємо звернути увагу, що бренд CeraVe має засоби по догляду за епідермісом обличчя. Радимо розглянути легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50. В якості основного етапу вечірнього догляду обирайте CeraVe нічний зволожувальний крем. Приємного досвіду використання!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер-умивачка , вартує своєї ціни, вистачає надовго, мою шкіру, схильну до висипань, тримає в тонусі, підсушує, але не пересушує. Користувалася 4 роки поспіль, думала перейти на корейську умивачку-пінку, то за місяць використання забилися пори, посипало мілкими прищичками, повернулася до CeraVe, тиждень користування і знову магія)
- Представник п***
Оксана, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Також для корекції недосконалостей, щиро радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже непоганий гель. Не зовсім тривалої дії, але припускаю, що це пов'язано з особливістю шкіри
- Достоинства:
- Очищує та знежирює
- Недостатки:
- Не помітив
- Представник п***
Владислав, добрий день. Дякуємо за відгук. Також радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
найкращий гель!!!! після нього лице не стягнуте, шкіру не сушить, добре очищає пори
- Достоинства:
- склад, ціна
- Представник п***
Анна, добрий день. Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що засіб залишив позитивні враження. Згодні, що очищення — це один з найважливіших етапів на шляху до здорової шкіри. Та пам'ятайте, що в бренді CeraVe є доглядові засоби. Оберіть денний та нічний догляд для досягнення найкращого результату. Бажаємо успіху та краси!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель просто чудовий немає ніяких недоліків легка текстура м'яка приємна на дотик немає ніяких неприємних запахів тому рекомендую .
- Достоинства:
- Оформлення . Зручність .
- Представник п***
Світлана, вітаємо. Ми вдячні Вам за детальний відгук. Дуже важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Бажаємо краси Вашій шкірі!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірний ефект свіжості і чистоти після нанесення цього гелю . Так само можу сказати про набір щоденного дерматологічного догляду для шкіри обличчя та тіла . Тому рекомендую .
- Достоинства:
- Гарне оформлення, зручний у використанні, легко наноситься.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Представник п***
Світлана, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. В кінці дня важливо змити не тільки пил, бруд, але й декоративну косметику. Зверніть Вашу увагу на CeraVe зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це просто подарунок для мого лиця!!!
- Достоинства:
- мені швидко знімає запалення
немає почервонінь на обличчі( ви прямо за п'ять хвилин до виходу можете вмитися)
добре прибирає гнійники і маленькі висипання на лобі - Недостатки:
- немає недоліків
- Представник п***
Добрий день, Яна. Вдячні за відгук. Для досягнення найкращих результатів радимо звернути увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Легка і нежирна формула засобу, збагачена трьома необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує, заспокоює, сприяє відновленню захисного бар'єра та захищає епідерміс від негативного впливу сонячного випромінювання. Бажаємо здоров'я і краси!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий засіб для очищення шкіри!
- Представник п***
Вітаємо, Тетяна. Дякуємо за відгук. У час, коли сонце почало нас тішити теплом, важливо захищати епідерміс від негативного впливу UVA- та UVB- променів. Рекомендуємо звернути увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб заспокоює, зволожує та допомагає підтримувати та захищати природній бар’єр шкіри обличчя. Бажаємо краси!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
- Представник п***
Юрий, вітаємо. Дякуємо за теплий відгук. Після етапу очищення рекомендуємо наносити CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб зволожує й допомагає відновити природний захисний бар'єр. Бажаємо Вам чудового дня!
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже м'яка приємна умивалка, при тому добре прибирає себум
- Достоинства:
- Добре очищає щкіру при тому зовсім не сушить. Зручна упаковка
- Представник п***
Добрий день, Альона. Дякуємо за теплий коментар. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Бажаємо гарного дня!
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный, с хорошим составом гель.
- Представник п***
Доброго дня, Марина. Вдячні Вам за відгук та високу оцінку. Після очищення шкіри забезпечуйте епідерміс необхідними речовинами, керамідами та гіалуроновою кислотою за допомогою засобів бренду CeraVe. Для ранкового догляду обирайте Денний зволожувальний флюїд з SPF25. Ввечері використовуйте Нічний зволожувальний крем. Бажаємо краси Вашій шкірі!