- AI аналіз відгуків210 відгуків: позитивний (близько 86%), нейтральний (близько 8%), негативний (близько 6%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Представник п***
Анастасія, добрий день. Дякуємо за відгук. В комплексі, рекомендуємо звернути увагу на новинку — зволожувальний аква-гель з гіалуроновою кислотою від бренду CeraVe. Формула засобу розроблена спільно з дерматологами та збагачена трьома необхідними для шкіри керамідами (1, 3, 6-II), гіалуроновою кислотою та ніацинамідом, що сприяють інтенсивному зволоженню шкіри та підтримці її захисного бар'єра. Бажаємо Вам гарного настрою та приємного використання!
- Мария Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий товар, швидка доставка, продавець ще додав подарунок, було дуже приємно!
- Достоинства:
- Все
- Представник п***
Мария, вітаємо. Вдячні за відгук та високу оцінку. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо приємних вражень!
- Дар'я Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно очищає, не стягує обличчя, рекомендую. Дякую
- Представник п***
Дар'я, добрий день. Дякуємо за відгук. В комплексі, рекомендуємо звернути увагу на CeraVe матувальний зволожувальний крем-гель для комбінованої та жирної шкіри. Засіб ефективно зволожує, регулює вироблення себуму, не перевантажуючи шкіру, та надає їй матовий вигляд. У формулі — три типи керамідів для відновлення природного бар’єру шкіри, а також ніацинамід, що сприяє зменшенню почервонінь і подразнень. Оптимальний варіант для щоденного використання у комплексному догляді. Бажаємо краси та здоров’я!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий нейтральний гель для очищення!
- Представник п***
Анна, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Після очищення рекомендуємо Вам застосовувати CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка й нежирна формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не допоміг ні мені, ні дитині.
- Представник п***
Вікторія, вітаємо Вас. Вдячні за коментар. Лабораторія CeraVe старанно розробляє формули для того, щоб якомога більше споживачів залишились задоволені. Однак епідерміс кожної людини настільки особливий, що трапляється й негативний досвід використання. Ми взяли скарги до уваги та вже передали відгук у відповідний відділ. З Вами ми стаємо краще. Бажаємо надалі лише вдалих придбань!
- Танч Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужас
- Представник п***
Вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Відгук взято до уваги та передано у відповідний відділ. Бажаємо надалі лише позитивних вражень!
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель дуже сподобався, Це те що мені потрібно. Дякую за подаруночок.
- Достоинства:
- Не сушить шкіру обличчя.
- Недостатки:
- Нема.
- Представник п***
Мария, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Шкіра – точний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні й внутрішні подразники. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам чарівності!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Було призначено дерматологом для щоденного використання зранку та ввечері. Гарно справляється зі своєю задачею. Приємний на дотик, без запаху. Купую вже 3й раз, все влаштовує.
- Достоинства:
- Очищає та зволожує шкіру обличчя
- Представник п***
Андрій, добрий день. Вдячні за відгук та високу оцінку. Радимо додатково розглянути доглядові продукти від бренду CeraVe, які містять важливі для шкіри кераміди для її відновлення, зміцнення та зволоження. Ви можете обрати продукти з сонцезахисними фільтрами, нічний догляд та для зони навколо очей. Бажаємо здоров'я!
- Ганна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель сподобався. В мене комбінована шкіра, підійшов. Гарно очищує шкіру, не пересушує. Рекомендую.
- Представник п***
Ганна, вітаємо. Дякуємо за коментар. Для ще більшого комфорту шкіри зверніть увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб глибоко зволожує, підтримує природний захисний бар'єр та дарує відчуття м’якості протягом усього дня. Нехай Ваша шкіра завжди виглядає здоровою та доглянутою!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Представник п***
Богдан, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку даного засобу. В якості основного догляду, після очищення використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для нормальної та сухої шкіри. Його легка текстура швидко поглинається, залишаючи відчуття комфорту, а формула сприяє збереженню захисного бар'єра та підтримує м’якість і еластичність шкіри. Бажаємо Вам здоров’я та гарного настрою!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошая умывалка для лица, немного сушит кожу
- Представник п***
Владимир, вітаємо Вас. Ми вдячні за відгук. Холодний вітер і перепади температури чинять не бажаний вплив на чутливий епідерміс рук. Зверніть увагу на CeraVe відновлювальний крем для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Поживна формула засобу збагачена 3 необхідними керамідами й гіалуроновою кислотою. Продукт зменшує сухість, пом'якшує огрубілі ділянки епідермісу та сприяє відновленню захисного бар'єра. Гарного Вам настрою!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доньці сподобався,раніше ним не користувалася .
- Достоинства:
- Якість,ціна
- Представник п***
Наталія, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук. Зверніть Вашу увагу на зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла від бренду CeraVe. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр. Містить 3 важливі для епідермісу кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Бажаємо Вам й донці краси!
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цього разу Cerave прийшло без подарунка. Це дивно. Адже на інших маркетлейсах прямо на вітрині зазначили, що в подарунок іде міні умивашка. І минулі роки на Розетці завжди ця ТМ йшла з подарунком. Але не цього разу((
туга полонила мене- Достоинства:
- Люблю Cerave
- Недостатки:
- Туга полонила мене
- Тарасенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався. Гсрно очищує. Добре звужує пори
- Представник п***
Алина, вітаємо. Дякуємо за відгук. Радимо спробувати CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя, який має приємну текстуру. Засіб відновлює та живить шкіру протягом ночі для збереження захисного бар'єра епідермісу впродовж дня. Бажаємо лише комфорту та краси!
- МарьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру не вперше даний гель, в мене комбінована шкіра схильна до сухості, мені чудово підходить, вистачає на довго і ціна чудова
- Представник п***
Марьяна, вітаємо. Щиро вдячні за довіру. Спробуйте посилити дію засобів з основного догляду та покращити їх ефект шляхом доповнення рутини CeraVe зволожувальною сироваткою з гіалуроновою кислотою, яка сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Також, продукт надає епідермісу гладкості та підсилює пружність. Бажаємо гарного дня!
- Віра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один ,або ж два рази на тиждень користується підліток.І прищів менше. Гладка шкіра
- Достоинства:
- Очищає
- Представник п***
Віра, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук, для нас цінна Ваша думка. Радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний гель
- Представник п***
Наталія, добрий день. Дякуємо за відгук, для нас цінна Ваша думка. Після очищення епідермісу радимо перейти до етапу догляду. Рекомендуємо розглянути CeraVe зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою. Легка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), швидко вбирається і миттєво зволожує шкіру, зберігаючи вологу до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра і надає епідермісу гладкості та пружності. Бажаємо краси!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даний очищувальний гель мені і дочці в підлітковому віці не сподобався. Маємо комбіновану шкіру, місцями жирна і з висипами. Шкіра стягнена після використання і швидко жирніє .
Віддаю перевагу гелю noreva.- Недостатки:
- Стягує шкіру
Шкіра швидко жирніє
- Представник п***
Галина, добрий день. Ми дякуємо за зворотний відгук. Необхідно розуміти, що підбір засобів по догляду за шкірою обличчя є дуже індивідуальним. Зверніть увагу на глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла від бренду CeraVe. Даний засіб збагачений важливими для шкірного покриву керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), продукт очищає епідерміс від забруднень і надлишкового себума, не порушуючи його захисний бар'єр. Ніацинамід, що входить до складу, заспокоює шкірний покрив. Для отримання додаткової інформації по догляду за шкірою Вашого та доньки типу зверніться до свого лікаря-дерматолога. Нехай ваша шкіра буде здоровою і радує вас!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую, ефект відчувається з першого вмивання, гарно підсушує шкіру.
- Представник п***
Добрий день, Андрій. Ми вдячні за такий приємний відгук. Зверніть увагу на CeraVe відновлювальний крем для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Поживна формула засобу збагачена 3 необхідними керамідами й гіалуроновою кислотою. Продукт зменшує сухість, пом'якшує огрубілі ділянки епідермісу та сприяє відновленню захисного бар'єра. Гарного Вам настрою!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний, добре підійшов до комбінованої шкіри, добре очищає,
- Достоинства:
- Зручне пакування.
- Представник п***
Татьяна, вітаємо Вас. Вдячні за відгук. Зверніть увагу на зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою від бренду CeraVe. Засіб містить 3 важливі для шкірного покриву кераміди, гіалуронову кислоту та вітамін B5. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, швидко поглинається і миттєво зволожує епідерміс. Засіб зберігає вологу в шкірному покриві до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та надає їй гладкості й пружності. Бажаємо Вам краси!
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, чистенький флакон, термін придатності в нормі .
- Достоинства:
- Чистий, термін придатності.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Представник п***
Юлія, вітаємо. Ми вдячні Вам за відгук. Шкіра – точний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні й внутрішні подразники. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам краси!
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель мені сподобався.
Не вперше користуюся цією фірмою, за таку ціну якість відповідає.- Достоинства:
Ціна - Недостатки:
- Не знайшла
- Представник п***
Юлія, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Шкіра – точний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні й внутрішні подразники. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам чарівності!
- Ніка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий гель для вмивання
- Представник п***
Ніка, добрий день. Дякуємо, що поділились враженнями, для нас цінна Ваша думка. Попіклуйтесь про шкіру рук з настанням холодів. Оберіть CeraVe відновлювальний крем для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Засіб має насичену формулу та легку текстуру, яка забезпечує довготривале зволоження та відновлення упродовж усього дня. Здоров’я та гарного дня!
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль мені не підходить, дуже сушить.
У кого жирний тип шкіри раджу.- Представник п***
Саша, вітаємо. Вдячні за відгук. Запевняємо, що експерти бренду CeraVe старанно розробляють формули продуктів для того, щоб якомога більше споживачів отримали ефективний результат. Разом з цим, внаслідок різноманітних особливостей, якими наділений епідерміс кожної людини — трапляється негативний досвід використання. Для нас важливе здоров’я Вашої шкіри, тому щиро радимо надалі узгоджувати обрану рутину з лікарем-дерматологом, який врахує всі її особливості та Ваш бажаний результат. Також рекомендуємо розглянути CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Бажаємо лише вдалих придбань!
- Олександра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб гарний, шкіра після нього гладка знімає запалення тільки мені чомусь трішки сушить в районі губ а так все добре
Не бійтесь замовляти:)- Представник п***
Олександра, раді вітати. Цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання. Радимо після очищення перейти до етапу догляду за епідермісом для того, аби відновити рівень вологи в шарах шкіри та зміцнити її захисний бар'єр. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою. Легка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), швидко поглинається і миттєво зволожує шкіру, зберігаючи вологу до 24 годин. Бажаємо приємного досвіду використання!
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель как гель но упаковка конечно
- Достоинства:
- Пришло что заказывал
- Недостатки:
- Как мне показалось упаковка не камельфо
- Женя Б***
затеціле прийшло
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель сподобався. Не сушить шкіру, дбайливо очищає. Разом із замовленням приїхали в подарунок пробники кремів - приємний бонус))
- Представник п***
Наталія, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Одним з обов’язкових етапів догляду за шкірним покривом будь-якого типу є зволоження. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр дерми. Забезпечить Вам надійний захист від впливу негативних факторів зовнішнього середовища, шкіра буде менш чутливою, зволоженою та здоровою на вигляд. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно очищує, без відчуття сухості. Зараз №1 в моєму догляді
- Представник п***
Екатерина, добрий день. Вдячні за чудовий коментар. Рекомендуємо звернути увагу, що бренд CeraVe має засоби по догляду за епідермісом обличчя. Радимо розглянути легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50. В якості основного етапу вечірнього догляду обирайте CeraVe нічний зволожувальний крем. Приємного досвіду використання!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер-умивачка , вартує своєї ціни, вистачає надовго, мою шкіру, схильну до висипань, тримає в тонусі, підсушує, але не пересушує. Користувалася 4 роки поспіль, думала перейти на корейську умивачку-пінку, то за місяць використання забилися пори, посипало мілкими прищичками, повернулася до CeraVe, тиждень користування і знову магія)
- Представник п***
Оксана, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Також для корекції недосконалостей, щиро радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи епідерміс. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
найкращий гель для вмивання в моєму житті
- Представник п***
Анна, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Впродовж дня шкіра зазнає впливу негативних факторів навколишнього середовища, тому у вечірній рутині радимо приділити увагу її відновленню та зміцнення. Спробуйте використовувати CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Засіб має унікальну технологію послідовного вивільнення інгредієнтів, що допомагає отримати пролонгований ефект, який зберігається тривалий час. Бажаємо позитивних вражень!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже непоганий гель. Не зовсім тривалої дії, але припускаю, що це пов'язано з особливістю шкіри
- Достоинства:
- Очищує та знежирює
- Недостатки:
- Не помітив
- Представник п***
Владислав, добрий день. Дякуємо за відгук. Також радимо звернути увагу на CeraVe активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя. Активна формула, розроблена з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Ніацинамід, що входить до складу, допомагає заспокоїти подразнення та зменшити видимість недоліків. Бажаємо гарного дня!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель неймовірний! Щей у подарунок прислали зволожуючу емульсію)
- Представник п***
Маргарита, раді вітати. Вдячні за коментар. Вранці обов'язково захищайте шкіру від негативного впливу УФ-променів, рекомендуємо застосовувати CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50. Також не забувайте піклуватись і за ніжною шкірою контуру очей, яка більш тонка за будовою й тому більш вразлива до факторів навколишнього середовища. Спробуйте CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Використовувати засіб варто двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо комфорту та краси!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо очищает не сушит
- Достоинства:
- Не сушит
- Представник п***
Татьяна, вітаємо. Дякуємо за конструктивний відгук. Радимо спробувати CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя, який має приємну текстуру. Засіб відновлює та живить шкіру протягом ночі для збереження захисного бар'єра епідермісу впродовж дня. Бажаємо лише комфорту та краси!
- пономарчук в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий гель, купляю вже не перший раз
- Представник п***
Вита, вітаємо. Вдячні за коментар. Раді, що засіб задовольнив потреби Вашої шкіри. Разом з нічним доглядом легше та швидше отримати бажаний результат у вигляді відновленої, сяючої та здорової шкіри. Тож щиро радимо залучити CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя у свою рутину догляду для отримання найкращого ефекту. Здоров'я та краси Вашій шкірі!
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підійшов на жирну шкіру, після використання було неприємне відчуття стягування, в шкіра відчувалась занадто сухою перші кілька хвилин.
Наступною купив баночку для нормальної/сухої шкіри - вона набагато краще працює у моєму випадку. Зволожує і не стягує.- Представник п***
Богдан, добрий день. Дякуємо, що поділилися своїми відчуттями і результатами від використання. Після вмивання Ви можете відчувати дискомфорт, помічати лінії зневоднення, сухість і "втомленість" шкіри. Якщо Ви помічаєте ці ознаки, додайте у свій щоденний ритуал краси зволожувальні засоби, що відновлюють ліпідний шар шкіри. Зверніть увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30 та нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Найкращих результатів!
- Евгения О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово очищує, не стягуючи шкіри. Весь день потім обличчя свіже, довго не жирніє.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Для мене відсутні.
- Представник п***
Евгения, вітаємо Вас. Вдячні за довіру. Радимо після очищення перейти до етапу догляду за епідермісом для того, щоб відновити рівень вологи в шарах шкіри та зміцнити її захисний бар'єр. Спробуйте обрати CeraVe зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою, яка забезпечить високу гідратацію протягом усього дня. Бажаємо позитивних вражень!