- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одна из лучших мицелярок, что я пробовала
Остальные либо пересушивают, либо оставляют жирный блин на лице, либо вызывают десяток прыщей
Эта вода аккуратно счисчает загрязнения. И ВСЁ! Наконец отсутсвие неприятных ощущений!- Достоинства:
- Мягко очищает даже реативную кожу
- Представник п***
Наталя, вітаємо. Для нас приємно те, що Ви обираєте бренд CeraVe. Після етапу очищення рекомендуємо використовувати засоби, що зволожують шкіру. Зверніть Вашу увагу на денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Рекомендуємо доповнити догляд нічним зволожувальним кремом для нормальної та сухої шкіри обличчя. Зволожувальний крем для обличчя з ультралегкою формулою інтенсивно зволожує шкіру протягом усього дня, сприяє відновленню і зміцненню захисного шкірного бар'єра. Бажаємо краси шкіри!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая водичка, без запаха. Три года пользуюсь этим брендом, пока притензий нет, подходит для кожи и нет аллергии.
- Достоинства:
- Без отдушки т. е. без запаха
- Представник п***
Татьяна Больбот, раді Вас вітати. Дякуємо Вам за коментар. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти: очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний догляд. Дуже важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA та UVB променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на денний зволожувальний крем CeraVe з SPF 25. Бажаємо Вам молодості!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Любимая мицелярка!беру в 4 раз и буду брать дальше,идеальное соотношение цена-качество
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- —-
- Представник п***
Олена, вітаємо. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо Вам використовувати комплексно продукти гами CeraVe. Зверніть Вашу увагу на очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб дбайливо очищує і зволожує шкіру обличчя та тіла, не порушуючи захисний бар'єр шкіри. М'яка формула, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єру шкіри. Здоров'я і сяйва Вашій шкірі!
- ТаняПродавец: Rozetka
Має хороший склад, ефективно видаляє макіяж, не подразнює шкіру та очі, чудово зволожує та тонізує шкіру, економний розхід. Мені сподобалась.
- Достоинства:
- гарно очищає, без запаху
- Представитель п***
Таня, вітаємо Вас. Дуже раді, що цей засіб Вам сподобався. Ультрам'яка формула міцелярної води CeraVe, збагачена трьома необхідними керамідамі і ніацинамідом, дбайливо очищає від косметики і забруднень. Зволожує шкіру, зміцнюючи її природний захисний бар'єр. Для досягнення найкращих результатів рекомендуємо використовувати засоби бренду CeraVe в комплексі. Вранці наносьте денний зволожуючий крем для нормальної і сухої шкіри обличчя з SPF25, які не тільки зволожує протягом дня, а й захищає шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Завершуйте щоденний ритуал догляду за шкірою нічним зволожуючим кремом для нормальної і сухої шкіри обличчя. Бажаємо гарного дня і здоров'я Вашій шкірі!
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично работает, беру не первый раз
- Представник п***
Анастасія, доброго дня! Дякуємо за відгук та довіру найрідніших. В опалювальний сезон шкіра особливо страждає від сухості, стає чутливою внаслідок руйнування захисного бар'єра. Рекомендуємо доповнити догляд зволожувальним кремом для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Насичена формула, збагачена 3 необхідними керамідами і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує і сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Можна використовувати як дорослим, так і дітям від 3-х років. Бажаємо здоров'я!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підійшло, зволожує шкіру, добре змиває залишкі косметики
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Представник п***
Ірина, вітаємо Вас. Вдячні за відгук. Для зволоження та зміцнення шкіри обличчя, рекомендуємо доповнити догляд зволожувальною сироваткою з гіалуроновою кислотою від бренду CeraVe. Легка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), швидко поглинається і миттєво зволожує шкіру, зберігаючи вологу до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри і надає їй гладкості та пружності. Бажаємо Вам натхнення на шляху до досконалості!
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив товар вже не перший раз! Все гаразд! Але є маленький нюанс - знову не виконали умови акції( це вже не вперше!)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Забули в замовлення покласти акційну пропозицію
- Представник п***
Андрей, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Одним з головних етапів збереження епідермісу в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка й нежирна формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами й гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Гарного Вам дня!
- Лідія С***
Треба було сумку у кошик теж додати. Це за правилами так.
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
- Достоинства:
- Нет запаха
- Представник п***
Юлія, вітаємо! Щиро вдячні за відгук. Доповніть рутину доглядовим засобом, радимо звернути увагу на денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Бажаємо гарного настрою!
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра міцелярка.
- Представник п***
Валентина, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Радимо почати захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Легка і нежирна формула, збагачена трьома необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує та заспокоює. А завдяки широкому спектру захисту шкіра захищена від UVA- та UVB-променів. Бажаємо краси!
- Назарій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порекомендував дерматолог, користуюсь, задоволена ефектом
- Представник п***
Назарій, вітаємо. Вдячні за відгук. Ніч найкращий час для відновлення епідермісу обличчя, коли включається активна регенерація клітин. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Легка і нежирна формула засобу збагачена 3 необхідними керамідами, ніацинамідом та гіалуроновою кислотою. Продукт інтенсивно зволожує, заспокоює й сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь не один рік. Якість відмінна
- Представник п***
Оксана, добрий день. Дякуємо за відгук. Використання комплексного догляду одного бренду забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою. Засіб містить 3 важливі для шкірного покриву кераміди, гіалуронову кислоту та вітамін B5. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, швидко поглинається і миттєво зволожує епідерміс обличчя. Засіб зберігає вологу в шкірному покриві до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри та надає їй гладкості й пружності. Бажаємо Вам краси!
- Оксана Д***Продавец: Rozetka
Купувала не тут, а в аптеці. Дуже сподобалась. Однозначно візьму ще, коли пляшка закінчиться.
- Достоинства:
- Гарно видаляє стійкий макіяж, не має віддушки, некомедогенна, Після неї нема відчуття липкості.
- Недостатки:
- нема
- Представник п***
Оксана, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку та довіру, цінуємо Вас. Дотримання всіх етапів догляду за шкірою неодмінно допоможе зберегти її красу та здоров'я. Радимо після очищення перейти до кроку зволоження та зміцнення. Роздивіться для цього CeraVe Зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб має приємну легку текстуру, яка швидко поглинається залишаючи комфорт. Гарного дня!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова міцелярна вода
- Представник п***
Олена, добрий день. Дякуємо за довіру та високу оцінку. Радимо піклуватись за ніжною шкірою контуру очей, яка більш тонка за будовою й тому більш вразлива до факторів навколишнього середовища. Спробуйте обрати CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Використовувати засіб варто двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо комфорту та краси!
- Катя П***Продавец: Rozetka
Мне понравилась,вообще эта фирма радует хорошими составами .
- Достоинства:
- Смывает стойкий макияж,не сушит
- Представитель п***
Катерина, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук. Зволожувальна міцелярна вода для всіх типів шкіри обличчя містить 3 важливі для шкіри кераміди та ніацинамід. Без віддушки та некомедогенна. Ультрам'яка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) та ніацинамідом, ефективно і дбайливо очищує від косметики та забруднень, зволожує шкіру обличчя, зміцнюючи її природний захисний бар'єр. Після ніжного очищення рекомендуємо наносити зволожувальні засоби. Зранку використовуйте денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25, який забезпечує цілодобове зволоження шкіри, сприяє відновленню її захисного бар’єра та захищає від впливу сонця за допомогою SPF 25. Ввечері використовуйте нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Крем утримує вологість у шкірі та відновлює її захисний бар’єр, не подразнюючи її, не закупорюючи пори та не залишаючи жирної плівки. Бажаємо Вам приємного користування!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю в друге, повністю задовольняє мої потреби.
Гарно змиває декоративну косметику, не має запаху, після міцелярної води не залишаються масного шару.- Достоинства:
- Доступна ціна, без запаху
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Представник п***
Тетяна, раді вітати. Дуже раді, що даний засіб Вам сподобався. Додайте в щоденний ритуал краси CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Продукт ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Здоров'я Вам та краси!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна міцелярка,косметику змиває непогано. Не знаю чи купила б знову
- Представник п***
Світлана, добрий день. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Ультрам'яка формула зволожувальної міцелярної води, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) та ніацинамідом, ефективно і дбайливо очищує від косметики та забруднень, зволожує шкіру обличчя, зміцнюючи її природний захисний бар'єр. Після очищення використовуйте тонік, відповідно до типу Вашої шкіри, та використовуйте основний догляд. Після очищення шкіри використовуйте зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка формула засобу має унікальну технологію послідовного вивільнення інгредієнтів MVE, яка забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Бажаємо комфорту Вашій шкірі!
- Наталія Х***Продавец: Rozetka
Чудовий засіб. Гарно очищує шкіру, не сушить, не викликає подразнення.
- Достоинства:
- Багато
- Представитель п***
Наталія, вітаємо Вас. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання засобу. Делікатне очищення — запорука краси і здоров'я шкіри. Ультрам'яка формула зволожувальної міцелярної води для всіх типів шкіри ефективно і дбайливо очищає шкіру обличчя і область навколо очей від косметики і забруднень. Після очищення шкірі необхідно тривале і якісне зволоження. Рекомендуємо Вам доповнити Ваш щоденний догляд денним зволожувальним флюїдом для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб не лише зволожує протягом дня, а й захищає шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Бажаємо Вашій шкірі краси і сяйва!