Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Увлажняющий крем CeraVe для сухой и очень сухой кожи лица и тела 340 мл (3337875597227)

Оценка пользователей 4.72/5
  • AI аналіз відгуків
    114 відгуків:  позитивний — 96%; нейтральний — 2%; негативний — 2%
    Проаналізовано 114 відгуків про крем CeraVe для сухої шкіри. Загалом, користувачі надзвичайно задоволені якістю зволоження, універсальністю засобу і його гіпоалергенністю. Багато хто відзначає, що крем швидко поглинається, не залишає жирного блиску чи липкості, допомагає навіть при дерматологічних проблемах. Особливо цінується склад із церамідами та гіалуроновою кислотою. Невеликі недоліки в основному стосуються відсутності захисної фольги, пакування та рідкісних індивідуальних негативних реакцій. Бонуси, акції та подарункові продукти згадуються як приємний додаток до покупки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Цей крем найкраще, що може бути для шкіри, яка суха. Зволожує дуже швидко, також дуже швидко вбирається шкірою, не залишаючи слідів. Користуюсь вже 3 роки, однієї банки хватає на 6 - 8 місяців. 5 зірочок!

Достоинства:
    Дуже швидко зволожує, не залишаючи слідів.
    Недостатки:
    Немає.
    • Представник п***

Олена, вітаємо. Вдячні за довіру та високу оцінку. Пам'ятайте про важливість дбайливого очищення епідермісу, який можна зволожувати навіть на етапі вмивання. Радимо розглянути CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Бажаємо краси та комфорту!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Короче ,думав брати нічний крем але там дуже мало ,всього 52мл і дорожче ніж цей наче,тож взяв цей і не пошкодував,лікуюсь ретиноїдами а саме завонішньо ,тож шкіру дуже сушить ,особливо після вмивання і мені треба часто зволожувати ,з фінінсами не дуже зараз і думаю цього крему вистачить на довго.Від нього в комплексі після вмивання гелем CeraVe для сухої ,загрубілої та не рівної шкіри - шкіра як в немовля гладесенька ,аж не звично торкатись наче це не моя шкіра ,дуже приємно здивований )

Достоинства:
    Вистачить на довго,добре зволожує,заспокоює,нема віддушки,гіпоаргенний та і взагалі - шкіра дихає ,немає відчуття зуду, жирності чи якогось слою який хочеться змити як у більшості інших виробників.
    Недостатки:
    Шкода що раніше про цей крем не знав ,краще б на сайтах серіалів та кіно замість реклами казино була реклама цього крему
    • Представник п***

Владислав, вітаємо. Щиро вдячні за такий конструктивний відгук. Раді бачити Ваш вдалий вибір та позитивний результат. Радимо піклуватись і за ніжною шкірою контуру очей, яка більш тонка за будовою й тому більш вразлива до факторів навколишнього середовища. Спробуйте обрати CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Використовувати засіб варто двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо комфорту!

• Василь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Чудово зволожує шкіру і відчувається як ніжний захисний бар'єр, в умовах морозу і сухості запобігає появі мікро тріщин на руках, після початку користування шкіра на руках швидко відновилася, добре підходить як для обличчя так і всього тіла, рекомендую!

Достоинства:
    Руки не відчуваються жирними, настільки, наскільки це взагалі можливо при використанні зволожувальних кремів
    • Представник п***

Василь, вітаємо. Дякуємо за відгук. Також радимо спробувати CeraVe відновлювальний крем для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Засіб має насичену формулу та легку текстуру, яка забезпечує довготривале зволоження та відновлення упродовж усього дня. Бажаємо здоров’я та гарного дня!

• Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Самый лучший увлажняющий крем, не жирный,не липкий

• Представник п***

Олена, вітаємо. Вдячні за відгук. Радимо додати в рутину догляду зволожувальний засіб, який захистить шкіру від сонячного випромінення. Розгляньте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Бажаємо приємного використання!

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Чудовий крем. Зволожує супер, навіть майже прибрав мені зморшки навколо очей та на лбу. Гарно висвітлив мені пігментні п'ятна на обличчі. Швидко всмоктується в шкіру. Мені його назначила дерматолог як частину комплексного догляду за шкірою.

Достоинства:
    Гарно зволожує, прибирає зморшки та пігментні п'ятна
    • Представник п***

Марина, вітаємо. Дякуємо за відгук та довіру. Пам'ятайте, що з CeraVe Ви маєте можливість зволожувати шкіру вже на етапі очищення. Оберіть для цього CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла, яка м'яко та дбайливо видаляє забруднення та одночасно зміцнює захисний бар'єр епідермісу. Бажаємо гарного дня!

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Кремом очень довольна, отличное увлажняет кожу, экономный расход, не приходится пользоваться каждый день, не жирный, быстро впитывает

• Представник п***

Галина, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я шкіри. Доповніть Ваш догляд очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла від бренду CeraVe. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Доброго дня, дуже гарний крем чудово зволожує дитячу шкіру ,дякуємо за подарунок 20 мл. Зволожуючоі емульсії. Всім рекомендую дійсно гарна якість, з моєї сторони це захоплення цього бренду»Церав»

• Представник п***

Людмила, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Навіть у похмурий день сонячні промені продовжують негативно впливати на якість нашої шкіри. Засоби зі вмістом сонцезахисних фільтрів — ключ до здоров'я шкіри. Зверніть увагу на CeraVe легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50. Бажаємо здоров'я шкіри Вам і Вашій родині!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Жінка хотіла цей крем.Мені всі вони однакові),але ж вона мені роз'яснила що до чого).Довольна - це головне.
    Доречі,продавець ще поклав у пакунок малий очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри(згодиться на літо).Дякую велике.

Достоинства:
    Жінка каже що вогонь)
    • Представник п***

Максим, добрий день. Ми вдячні за Ваш коментар. Додайте в щоденний ритуал краси жінки CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Бажаємо Вам й жінці гарного настрою!

• Тетяна К***

Крем підійшов ідеально.
    В подарунок отримала шопер.
    Дякую

• Представник п***

Тетяна, вітаємо. Вдячні за коментар. Щоб забезпечити кращий стан епідермісу, використовуйте комплексно продукти бренду CeraVe. Доповніть догляд очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла. М'яка формула засобу, що не піниться, збагачена важливими для епідермісу керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), щоб інтенсивно зволожити та відновити захисний бар'єр. Бажаємо Вам краси та здоров'я!

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Для моєї сухої, тонкої та схильної до алергії шкіри саме те що треба. Замовляла молочко та крем, у подарунок додали 2 емульсії для очистки шкіри. Всі три засоби чудові. Хороша ціна за зоволі велику кількість. Буду ще замовляти.

• Представник п***

Наталия, добрий день. Дякуємо за приємний відгук. Пам'ятайте, як важливо захищати епідерміс від негативного впливу УФ-випромінювання. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Використовуйте засіб тільки вранці на очищений та тонізований епідерміс, а для ніжної зони навколо очей радимо CeraVe відновлювальний крем для всіх типів шкіри контуру очей. Продукт ефективно зволожує, зменшує видимість темних кіл і сприяє зменшенню набряків. Бажаємо чарівності!

• Сніжана Х***

Для моєї проблемної шкіри підійшов на 100%

Достоинства:
    Некамедогенний , добре зволожує, немає запаху та не викликає алергії
    • Представник п***

Сніжана, вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук. Радимо використовувати комплексний догляд. Зверніть Вашу увагу на CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб чудово доглядає за шкірним покривом, надає відчуття м’якості та комфорту. Важливо захищати епідерміс від УФ-випромінювання. Рекомендуємо звернути увагу на CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Бажаємо гарного настрою!

• Євгенія Б***

Гарний крем. Добре зволожує. Має нейтральний запах . Братиму ще

Достоинства:
    Великий об'єм
    • Представник п***

Євгенія, добрий день. Дякуємо за відгук. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо доповнити Ваш догляд CeraVe очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб не пересушує і надає відчуття м’якості та комфорту. Бажаємо весняного настрою!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Хороший крем за свои деньги)

Достоинства:
    Очень быстро доставили
    Недостатки:
    Выдача в розетке без упаковки или коробки ,просто вручают в руки баночки,которые были все в пыли.Продукция не такая уж дешевая что б в таком виде выдавать!(брала 2 продукта CeraVe )Ужас!
    • Представник п***

Катерина, раді вітати. Дякуємо за відгук. Використовуйте комплексний підхід в щоденній рутині по догляду за шкірним покривом. Рекомендуємо звернути увагу на CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб ефективно зволожує, очищує, не порушуючи захисний бар’єр епідермісу. Бажаємо гарного дня!

• Татьяна М***

Цей крем - моя любов)
    Які ж після нього ніжні ручки.
    Використовую його на ніч після активного гелю з кислотами (Cerave). На ранок шкіра виглядає прекрасно.
    Крем дуже добре зволожує і не лишає жирного блиску. Зручна легка консистенція, швидко вбирається шкірою.
    Куплятиму знову

• Представник п***

Татьяна, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Для збереження краси та здоров'я шкіри обличчя важливо захищати її від негативного впливу UVA- та UVB- променів. Рекомендуємо додати у щоденну рутину CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Бажаємо комфортного використання!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем сподобався. Гіпоалергений, без запаху абсолютно!

• Представник п***

Оксана, вітаємо. Щиро вдячні за залишений відгук. Ми цінуємо кожен досвід наших клієнтів і раді, що Ви довірили здоров'я своєї шкіри. Бажаємо Вам подальших вдалих придбань та ефективного догляду!

• валерий в***

Отличный крем

• Представник п***

Валерий, добрий день. Дякуємо Вам за чудовий відгук після використання засобу. Ввечері наш епідерміс потребує очищення від пилу та інших забруднень, що залишаються на шкірі протягом усього дня. Рекомендуємо Вам спробувати CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. М'яка формула засобу, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для епідермісу керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), які інтенсивно зволожують і відновлюють захисний бар'єр шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Для моєї занадто сухої шкіри підходить . На зиму добре ,а на літо буде заважкий та жирний. Треба буде підібрати щось інше

• Представник п***

Наталия, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний відгук. Для літа, коли потрібна легша текстура, рекомендую звернути увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка й нежирна формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Дуже люблю цього виробника. Якісний крем, який дійсно насичує шкіру. Зараз, коли я використовую цю серію догляду за шкірою, в мене зникли прищі. НАРЕШТІ!)

Достоинства:
    Підходить для будь-якої ділянки шкіри
    Недостатки:
    Навіть великої банки завжди мало)
    • Представник п***

Юлія, раді Вас вітати. Вдячні за приємний коментар. Перед нанесенням крему рекомендуємо застосовувати CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. М'яка формула засобу, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для епідермісу керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), які інтенсивно зволожують і відновлюють захисний бар'єр шкіри. Бажаємо Вам краси!

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Добре допомагає усунути сильну сухість шкіри та мікротрищіни.

• Представник п***

Світлана, вітаємо. Дякуємо, що Ви поділилися своїми враженнями про засіб. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо Вам використовувати комплексно продукти бренду CeraVe. Зверніть Вашу увагу на CeraVe відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри, який ефективно зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Можна використовувати під макіяж. Бажаємо Вам краси!

• Карина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Добре зволожує. Для сухої шкіри це спасіння.

• Представник п***

Карина, добрий день. Дякуємо за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Доповніть Ваш догляд очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла від бренду CeraVe. Бажаємо гарного дня!

• Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Крем чудовий.. дякую за подарунок.

Достоинства:
    Якість
    • Представник п***

Светлана, раді вітати. Щиро вдячні за теплий відгук. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо доповнити Ваш догляд CeraVe очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. М'яка формула засобу, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) для інтенсивного зволоження та відновлення захисного бар'єра шкіри. Бажаємо приємного використання!

• Кудлаенко М***

Чудовий крем
    Зволожує на всі 100%
    Не жирний, приємна текстура , швидко вбирається.

Шкіра шовковиста та зволожена, саме те що потрібно після душу/ванни

Краще ніж la roshe

• Представник п***

Мария, доброго дня. Дякуємо за довіру та високу оцінку, нам приємно. Піклуватись за шкірою тіла важливо, та пам'ятайте про важливість щоденного догляду за епідермісом обличчя, який вразливий до негативного впливу факторів навколишнього середовища та, особливо, до сонячного випромінення. Радимо доповнити рутину догляду обравши CeraVe Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25, який забезпечить зволоження та комфорт на цілий день. Бажаємо приємного використання!

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Хороший зволожуючий крем, без зайвого запаху, підходить навіть дітям

• Представник п***

Наталія, доброго дня. Вдячні Вам за високу оцінку та підкреслення переваг засобу, нам приємно. Бажаємо гарного дня та міцного здоров'я!

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Чудовий крем для рук та обличчя. Засобу потрібно зовсім небагато, а ефект відчутний

Достоинства:
    Якість, "розхід"
    • Представник п***

Богдан, вітаємо. Щиро вдячні за підкреслення переваг засобу, нам приємно. Пам'ятайте, що з CeraVe Ви маєте можливість зволожувати шкіру вже на етапі очищення. Оберіть Очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Пам'ятайте, засіб не здатний до піноутворювання. Бажаємо приємного використання!

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Чудовий крем для сухої шкіри. Дуже добре поглинається шкірою, легенька текстура, практично без запаху. Рекомендую!

• Представник п***

Вітаємо Вас, Наталія Реплюк. Щиро дякуємо за Ваш коментар. Зверніть Вашу увагу на міцелярну воду CeraVe, що зволожує, для всіх типів шкіри обличчя. Ультрам'яка формула ефективно і дбайливо очищає шкіру обличчя та зону навколо очей від косметики й забруднень. Засіб дбайливо зволожує шкіру обличчя і зміцнює її природний захисний бар'єр. Гарного Вам настрою!

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Хороший базовый крем, скорее всего подойдёт для любого типа кожи. Расход небольшой. Немного медицинский запах, но быстро проходит.

• Представник п***

Олена, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла не містить віддушок, аромат засобу формується компонентами у складі формули. Активні інгредієнти: кераміди 1, 3, 6-ІІ, гіалуронова кислота, гліцерин, фітосфінгозин комплексно покращують стан шкіри. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Догляд за шкірою починається з її очищення. Від того, наскільки правильним і ретельним буде цей крок, залежить стан шкіри та її готовність до наступних етапів. Обирайте для щоденного використання очищувальну зволожувальну емульсію CeraVe для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Гарного дня!

• Ирина
    Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Крем прекрасен!

У меня жирная кожа. Естественно, ничего липкого и блестящего не хочется на нее наносить. Но!

Этот крем не жирный, впитывается быстро и полностью. Оставляет после себя приятный бархатистый финиш. Ничего не блестит, не липнет. Никакого дискомфорта!

Зимой перед/после мороза использовала и никаких шелушений.

Огромное спасибо производителю. Давно искала такое средство!

Достоинства:
    Лёгкий, приятный и вместе с тем питательный и увлажняющий
    Недостатки:
    Не нашла
    • Представник п***

Ірина, вітаємо Вас. Дуже раді, що засіб Вам сподобався. Перед нанесенням зволожувального засобу чудовим рішенням буде очищення шкіри. Обирайте інтенсивно очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла. Пінистий гель забезпечує видалення забруднень, себуму, не порушуючи захисний бар’єр шкіри. Бажаємо Вам найкращих результатів!

• Денис Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Бренд давно себе зарекомендував якісною продукцією, крем чудовий, особливо радує те що в складі є гіалуронова кислота

• Представитель п***

Денис, доброго дня. Дякуємо, що Ви поділились враженнями від використання засобу. Крем зволожує і допомагає відновити захисний бар'єр шкіри обличчя і тіла. Містить 3 важливі для шкіри кераміди та гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Даний засіб рекомендуємо наноситися на попередньо очищену шкіру. Рекомендуємо звернути увагу на очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Гарного Вам дня!

• Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 177 мл

Купую цей крем донці 13 років. Їй підходить і дуже подобається.
    Замовила крем та гель для вмивання. Прислали подаруночок. Дуже приємно. Дякую

Достоинства:
    Подаруночок
    Недостатки:
    Не виявили
    • Представник п***

Татьяна, добрий день. Дякуємо за чудовий відгук після використання засобу. Демакіяж — частина етапу очищення епідермісу, якою не варто нехтувати. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальну міцелярну воду для всіх типів шкіри. Ультрам'яка формула ефективно і дбайливо очищає епідерміс обличчя й зону навколо очей від косметики та забруднень. Засіб зволожує шкіру обличчя і зміцнює її природний захисний бар'єр. Бажаємо Вам й донці чарівності!

• Ірина

Крем хороший!

• Представник п***

Ірина, добрий день. Дякуємо за відгук. Радимо додатково розглянути CeraVe легкий зволожувальний крем для обличчя SPF 50. Засіб дарує відчуття зміцнення, зволоження та наповнення, а також захищає епідерміс від негативного впливу сонячного випромінення. Регулярне використання допоможе зберегти красу та здоров'я шкіри обличчя. Бажаємо лише позитивних вражень!

• Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Порівняно з банкою, що мала більший об'єм, так цю вистачає на довший період і приємніше наносити.

• Представник п***

Юрій, добрий день. Дякуємо за відгук. Радимо додатково розглянути CeraVe легкий зволожувальний крем для обличчя SPF 50. Засіб дарує відчуття зміцнення, зволоження та наповнення, а також захищає епідерміс від негативного впливу сонячного випромінення. Регулярне використання допоможе зберегти красу та здоров'я шкіри обличчя. Бажаємо лише позитивних вражень!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чудовий крем, результат майже миттєвий.

Достоинства:
    Практично без запаху, швидко всмоктується.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Представник п***

Ігор, вітаємо. Вдячні за відгук. Радимо почати захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Легка і нежирна формула, збагачена трьома необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує та заспокоює. А завдяки широкому спектру захисту шкіра захищена від UVA- та UVB-променів. Бажаємо краси!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Зволожує, не залишає блиску, добре лягає на шкіру

• Представник п***

Оксана, добрий день. Дякуємо за відгук. Попіклуйтесь про шкіру рук з настанням холодів. Оберіть CeraVe відновлювальний крем для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Засіб має насичену формулу та легку текстуру, яка забезпечує довготривале зволоження та відновлення упродовж усього дня. Здоров’я та гарного дня!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Для сухої шкіри на холодну пору супер, прибрав всі лущення

• Представник п***

Анна, вітаємо. Дякуємо за Ваші враження приємно бачити Вас задоволеною. Бажаємо вдалих результатів й надалі!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Чудовий універсальний крем, досить густий, майже без запаху. Підійшов ідеально для обличчя, в мене дуже суха шкіра.

Достоинства:
    Круто зволожує, сподобалася текстура
    • Представник п***

Ірина, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Дбайливе очищення - це запорука краси та здоров'я шкіри обличчя. Доповнюйте рутину догляду засобами бренду CeraVe для покращення її стану. Розгляньте CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Гарного дня!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 340 мл

Крем дуже класний, не вперше ним користуюсь. Але як приємно і несподівано ще отримати подарунок Air Foam Cleanser Cerave! Дуже дякую!

Достоинства:
    Добре зволожує, не має віддушок
    Недостатки:
    Не має
    • Представник п***

Оксана, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Пам'ятайте, що сонячне випромінення здатне загострювати недоліки, провокувати сухість, пігментацію та передчасне старіння. Для нас цінне здоров'я Вашої шкіри, тому радимо розглянути CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Бажаємо позитивних вражень та успіху на шляху до досконалості!