- AI аналіз відгуків54 відгуки: позитивний (~87%), нейтральний (~7%), негативний (~6%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня атопический дерматит уже много лет. Я перепробовала огромное количество кремов для атопиков (Avene, La Roche-Posay, Bioderma,Mustela, Noreva, Aveeno, Бепантен и т.д.). Было потрачено много денег, а толку никакого. Помогали временно справится с проблемой только гормональные мази. А во время беременности проблема с дерматитом еще больше усугубилась. Мази гормональные использовать нельзя, поэтому я решила попробовать этот крем. Особых надежд у меня не было. Но я была в шоке, когда у меня ВСЕ ПРОШЛО ПОЛНОСТЬЮ в течении двух недель постоянного использования этого замечательного крема. Я была просто в шоке от результата и еще купила бальзам для тела из этой же линейки и он оказался тоже отличным. Если у вас такая же проблема, как у меня, то я вам очень советую взять попробовать этот крем. Для меня этот бренд косметики оказался просто спасением в решении многолетней проблемы.
- Достоинства:
- Отлично увлажняет, питает и восстанавливает кожу рук, быстро впитывается
- Представник п***
Світлана, вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру. Схильна до атопії шкіра потребує ніжного очищення. Для досягнення найкращого результату доповніть догляд засобом для очищення шкіри. Оберіть очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. М'яка формула, що не піниться, збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою, дбайливо очищає і зволожує шкіру обличчя та тіла, не порушуючи її природний захисний бар'єр. Можна використовувати як дорослим, так і дітям. Без віддушки. Бажаємо здоров'я!
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила по відгуках не пошкодувала, дякую! Маю дуже суху шкіру рук взимку, за 2 дні користування шкіра нормальна стала, багато кремів пробувала жоден не помогав крім цього
- Достоинства:
- Гарно пом'якшує суху шкіру
- Представник п***
Оксана, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Шкіра – точний показник здоров'я організму. Вона миттєво реагує на зовнішні й внутрішні подразники. Для покращення стану шкірного покриву використовуйте CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр й зволожує епідерміс. Бажаємо Вам чарівності!
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вау ефект!
Пошкодила руки чистячим засобом,нічого не допомогало відновити м'яку кожу.Після першого нанесення кожа стала,як новенька)- Достоинства:
- Ідеально відновлює кожу рук.
- Недостатки:
- Немає.
- Представник п***
Христина, вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар. Рекомендуємо звернути увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр епідермісу. Бажаємо здоров'я!
- Илона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем очень приятный хорошо увлажняет не оставляет ощущения липкости
- Достоинства:
- Хороший увлажняющий крем
- Представник п***
Ілона, здрастуйте. Вдячні Вам за приємний відгук. Щодня рекомендуємо додавати сонцезахисний засіб до свого ранкового ритуалу. УФ-випромінювання пошкоджують ліпідний шар шкіри та провокують передчасну появу ознак старіння. Щоб запобігти цьому, використовуйте засоби із захисними фільтрами широкого спектра дії. Денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25 забезпечує ефективний захист від UVA та UVB випромінювання. Краси Вашій шкірі!
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем!
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет, без постороннего запаха
- Представник п***
Анна, добрий день. Дякуємо за вибір бренду CeraVe. Щоб зберегти шкіру здоровою та красивою, використовуйте засоби із вмістом сонцезахисних фільтрів. Додайте в Ваш щоденний ритуал краси Денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Легка і нежирна формула, збагачена трьома необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує, заспокоює і сприяє відновленню захисного бар'єра. Шкіра захищена від UVA- та UVB-променів завдяки сонцезахисним фільтрам широкого спектра захисту. Бажаємо краси!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Були на руках сухі місця, шкіра лущилась. Після декількох днів користування цим кремом все пройшло. Не жирний, швидко вбирається, нема відчуття плівки чи липкості.
- Достоинства:
- Є ефект!
- Недостатки:
- Маленький тюбик, хотілося б 100 мл з вигіднішою ціною...
- Представник п***
Юлія, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Для того, щоб покращити якість і зовнішній вигляд шкіри, обирайте засоби CeraVe. Зволожувальний крем для шкіри обличчя та тіла CeraVe - ідеальний варіант, коли Ви шукаєте універсальний засіб для відновлення та захисту природного бар'єра шкіри. Насичена, оксамитова текстура приємно відчувається на шкірі, швидко поглинається та не залишає липкої або жирної плівки. Бажаємо гарного дня!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем, один из лучших. Снимает покраснения и устраняет сухость рук. Впитывается быстро, руки не жирные, липкости нет.
- Представник п***
Світлана, раді вітати. Дуже добре, що Ви знайшли свій дієвий догляд. Рекомендуємо Вам звернути увагу на засоби для догляду за обличчям бренду CeraVe. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Якщо Ви не бажаєте витрачати час на багатокрокову рутину, обирайте засіб, який поєднує зволожувальні властивості та УФ-фільтри. Денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25 забезпечує відновлення, зволоження та захист шкіри від сонячного випромінювання за допомогою одного нанесення. Бажаємо Вам приємного використання!
- ВолодимирПродавец: Rozetka
Дуже задоволений кремом. Гарно заживляє сухі і обвітрені руки.
- Достоинства:
- Хороший для зимового періоду.
- Представитель п***
Володимир, добрий день! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук. Відновлювальний крем для дуже сухої та огрубілої шкіри рук зменшує сухість та допомагає відновити захисний бар'єр шкіри. Містить 3 важливі для шкіри кераміди та гіалуронову кислоту. Рекомендуємо підібрати шкірі тіла дбайливе очищення. Зверніть увагу на очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Дбайливо очищує і зволожує шкіру обличчя та тіла, не порушуючи захисний бар'єр шкіри. Містить 3 важливі для шкіри кераміди та гіалуронову кислоту. Бажаємо Вам гарного дня!
- Аля Г***Продавец: Rozetka
Крем очень хорош на зимний период, с первого раза питает кожу рук, моментально проходит сухость и шелушение. Быстрее затягиваются трещины. Текстура легкая, быстро впитывается и не оставляет следов на одежде.
- Достоинства:
- питание, увлажнение
- Представитель п***
Добрый день. Мы очень рады, что Вы нашли у нас подходящие средства для здоровья и красоты Вашей кожи. Крем для рук с нежирной текстурой глубоко увлажняет сухую потрескавшуюся кожу рук, способствуя восстановлению и укреплению защитного кожного барьера. Гиалуроновая кислота в составе крема позволяет поддерживать естественный уровень увлажнения кожи в течение долгого времени. Крем уникален своей технология MVE – постепенное высвобождение активных ингредиентов для длительного увлажнения. Рекомендуем дополнить очищающий уход за кожей лица и тела с помощью очищающей увлажняющей эмульсии для нормальной и сухой кожи лица и тела. Мягкая, не пенящаяся формула разработана с дерматологами, обогащена важными для кожи керамидами трех типов (1, 3, 6-II) для интенсивного увлажнения и восстановления защитного барьера кожи. Кожа защищена от чрезмерной потери влаги и менее подвержена влиянию внешних агрессивных факторов. Будьте здоровы!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю цей крем на зиму!
- Представник п***
Катерина, добрий день. Дякуємо за відгук. Також зверніть Вашу увагу на зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла від бренду CeraVe. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр. Містить 3 важливі для епідермісу кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Бажаємо гарного дня!
- Наташа Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первая покупка
Отлично работает- Достоинства:
- Накопительный еффект
- Представник п***
Наташа, вітаємо. Дякуємо за відгук та довіру. Пам'ятайте, що з CeraVe Ви маєте можливість зволожувати шкіру вже на етапі очищення. Оберіть для цього CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла, яка м'яко та дбайливо видаляє забруднення та одночасно зміцнює захисний бар'єр епідермісу. Бажаємо гарного дня!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінне зволоження, після третього використання шкіра як у немовляти.
- Представник п***
Михайло, вітаємо. Нам дуже приємно, що Ви отримали гарний результат від застосування крему. Додатково зверніть Вашу увагу на очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла від бренду CeraVe. Засіб дбайливо очищує, зволожує епідерміс обличчя й тіла, не порушуючи захисний бар'єр. М'яка формула, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) для інтенсивного зволоження і відновлення. Бажаємо Вам здоров'я!
- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобаються креми цього виробника. Купую не вперше, рекомендую.
- Представник п***
Лідія, добрий день. Вдячні за довіру. Розуміємо, як важливо досягти бажаний результат, який залишить комфорт на шкірі. Радимо додати в рутину догляду зволожувальний засіб, який відновить рівень вологи та захистить шкіру від сонячного випромінення навіть восени. Розгляньте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Бажаємо приємного використання!
- Євген І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюю з металом, мию посуд кожного дня, шкіра на руках сохне, на пальцях з'являються тріщини, воно боляче і неприємно та і руки виглядають не гарно, крем дійсно чудовий, він підживлює шкіру, запах тільки не зрозумілий, гліцерина мабуть. Купив його і ще один, такого ж типу, але інший створює таку плівку поверх шкіри, що вона постійно волога і аромат приємний
- Достоинства:
- Відновлює мікрофлору шкіри
- Представник п***
Євген, вітаємо. Дякуємо за відгук та довіру. Аромат засобу формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ. Надіємось, це не завадить Вам, повною мірою, насолодитись результатом від використання засобу. Пам'ятайте, що з CeraVe Ви маєте можливість зволожувати шкіру вже на етапі очищення. Оберіть для цього CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла, яка м'яко та дбайливо видаляє забруднення та одночасно зміцнює захисний бар'єр епідермісу. Бажаємо гарного дня!
- Софія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем хороший. Після першого використання вже помітно результат (в мене алергія на холод). Швидко вбирається в шкіру, не жирний
- Представник п***
Софія, добрий день. Дякуємо за чудовий відгук. В опалювальний сезон шкіра особливо страждає від сухості, стає чутливою внаслідок руйнування захисного бар'єра. Рекомендуємо доповнити догляд CeraVe зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка формула сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Технологія MVE (послідовного вивільнення інгредієнтів) забезпечує інтенсивне зволоження протягом 24 годин. Бажаємо краси та здоров’я!
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купляю вже вдруге. В звʼязку з лікуванням шкіра на руках дуже сохне і тріскається, але цей крем вирішує проблему. Захист зберігається навіть після 2 миттів рук
- Достоинства:
- ціна, ефект
- Представник п***
Назар, вітаємо. Дякуємо за теплий коментар. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо доповнити Ваш догляд CeraVe очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. М'яка формула засобу, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра. Найкращих результатів!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це найкращий крем який в мене був.
Руки взимку дуже страждають і нічого не до допомогло. Пече, тріскається, облазить. Але цей крем облегшив ситуацію з першого разу- Представник п***
Катерино, добрий день. Дякуємо за Ваш позитивний коментар. Для досягнення кращого ефекту доповніть Ваш догляд очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. М'яка формула засобу, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри. Бажаємо краси та здоров'я!
- ТатьяннОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился
- Достоинства:
- Хорошо впитывается в кожу.
- Представник п***
Тетяна, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку, нам приємно. Бажаємо міцного здоров'я та гарних результатів.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В зимовий період шкіра рук стає дуже сухою та стягнутою. Після перших 2-3 разів використання я помітила, що шкіра рук стала відновлюватись, тріщинки заживають, відсутнє відчуття стягнутості. Буду замовляти ще, дякую за якісний крем.
- Достоинства:
- без запаху, чудово зволожує навіть дуже суху, пошкоджену шкіру рук
- Недостатки:
- відсутні
- Представник п***
Юліє, раді вітати. Щиро дякуємо за Ваш позитивний коментар. Доповніть Ваш догляд очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. М'яка формула засобу, що не піниться, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II) для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам чарівності!
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный, действительно хорошо увлажняет
- Представник п***
Анна, раді вітати. Чудово, що Ви підібрали такий дієвий засіб для своєї шкіри. Бажаємо Вам чарівності!
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем, покупаю уже второй раз.
Не раз этот крем спасал от обветренной кожи рук,отлично увлажняет. Буду покупать снова.- Достоинства:
- Увлажнение, экономичный
- Недостатки:
- Не очень удобный тюбик, когда заканчивается трудно достать крем из тюбика
- Представник п***
Вікторія, добрий день. Дякуємо за Ваш досвід та відгук. Нам важливий Ваш відгук. Очищення шкіри має бути ретельним і делікатним, щоб запобігти травмуванню шкіри чи її пересушенню. Обирайте для очищення своєї шкіри Очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Чудового дня та гарного настрою!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем чудовий!
Дуже добре зволожує та живить, шкіру рук!
Я в захваті!
Дякую за подарунок!)))- Достоинства:
- Одні плюси...
- Недостатки:
- Їх немає...
- Представник п***
Вікторія, раді вітати. Чудово, що засіб залишив комфорт на шкірі після використання. Ввечері очищайте шкіру обличчя та тіла від пилу та макіяжу за допомогою засобів бренду CeraVe. Зверніть увагу на очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла, а також на інтенсивно очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя і тіла. Краси та здоров'я Вашій шкірі!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем. Маю постійно проблеми із шкірою рук: червоніє, стає жорстка, сушиться і пече. А від даного крему шкіра відразу стала гладенькою після першого використання!
Також попала на акцію і при отриманні дали в подарунок очищувальну емульсію :)- Недостатки:
- Досить малий об'єм, як за таку ціну (хоча, мабуть, це вартість якості)
- Представник п***
Галина, раді Вас вітати. Дякуємо Вам за такий чудовий відгук після використання засобу. Краса шкіри починається з її очищення. Зверніть увагу на очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб відмінно очищає шкіру, не порушуючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам приємного використання!
- Вадим В***Продавец: Rozetka
Крем очень понравился. Быстро впитывается, отлично увлажняет и питает. Приятный и легкий аромат. На руках не остается ощущения пленки. Чувство, что руки достаточно увлажнены держится у меня примерно 5-6 часов.
- Представитель п***
Вадим, спасибо за отзыв! Мы очень рады, что у нас вы нашли подходящее средство для ухода за кожей рук. Восстанавливающий крем для рук для очень сухой и огрубевшей кожи прекрасно уменьшает сухость и смягчает грубые участки кожи, восстанавливает её защитный барьер. Позаботьтесь о коже тела с помощью нежного очищения. Обратите внимание на очищающую увлажняющую эмульсию для нормальной и сухой кожи лица и тела. Желаем Вам нежности кожи!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем
- Достоинства:
- Гарний крем
- Представник п***
Сергій, вітаємо. Дякуємо за відгук. Також зверніть Вашу увагу на зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла від бренду CeraVe. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр. Містить 3 важливі для епідермісу кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Бажаємо гарного дня!
- Тамара З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем
- Представник п***
Тамара, раді Вас вітати. Дякуємо за позитивний відгук. З віком ми втрачаємо більше гіалуронової кислоти. Даний інгредієнт важливий для зволоження епідермісу. Доповніть Ваш догляд CeraVe зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Продукт містить 3 важливі для шкіри кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Бажаємо Вам краси!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
- Представник п***
Богдан, вітаємо. Щиро вдячні за довіру. Нехай використання засобів бренду CeraVe приносить тільки задоволення та бажаний результат. Гарного дня!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем супер, не залишає плівки, швидко поглинається, реально допомагає для дуже сухих рук і ефект тримається цілий день, багато разів наносити не треба
- Достоинства:
- Добре поглинається, довго зволожує шкіру
- Недостатки:
- Не знаю на скільки це недолік, має специфічний запах, але мені особисто це не заважає
- Представник п***
Ольга, вітаємо. Дякуємо за довіру. Радимо познайомитись з новинкою — CeraVe відновлювальною сироваткою з 10% чистого вітаміну С для повернення сяяння шкіри. Чистий вітамін C в складі має потужні антиоксидантні властивості, освітлює шкіру та покращує її нерівномірний тон. А технологія MVE забезпечує поступове вивільнення активних інгредієнтів, надаючи тривале зволоження протягом дня. Бажаємо краси!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний крем. Дуже допомагає від тріщин та сухості шкіри.
- Достоинства:
- Допомагає
- Недостатки:
- Трохи неприємний запах, трохи дороговартісний.
- Представник п***
Анна, добрий день. Дякуємо за довіру. Раді бачити Вас задоволеною. Радимо зміцнювати захисний бар'єр шкіри рук ще на етапі очищення. Роздивіться CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб дарує зволоження та комфорт, яке триває протягом дня. Радимо спробувати!
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Буду ще замовляти.
- Достоинства:
- Гарно зволожує, допомагає в холодну пору року
- Представник п***
Інна, вітаємо. Вдячні за довіру. Пам'ятайте про важливість дбайливого очищення епідермісу, який можна зволожувати навіть на етапі вмивання. Радимо розглянути CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла. Бажаємо краси та комфорту!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем. Щоб був результат, то треба після кожного миття чогось мазати руки
- Представник п***
Анастасія, раді вітати. Дякуємо за коментар. Пам'ятайте, що з CeraVe Ви маєте можливість зволожувати шкіру вже на етапі очищення. Оберіть для цього CeraVe очищувальну емульсію зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла, яка м'яко та дбайливо видаляє забруднення та одночасно зміцнює захисний бар'єр епідермісу. Бажаємо гарного дня!
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре відновлює дуже суху шкіру. Коли на вулиці холодно, то в мене на руках певні ділянки сохнуть так, що шкіра тріскається до крові. З кремом це пройшло.
- Достоинства:
- Швидко допомагає
- Недостатки:
- Не виявив
- Представник п***
Микита, вітаємо. Дякуємо за відгук. Також зверніть Вашу увагу на зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла від бренду CeraVe. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр. Містить 3 важливі для епідермісу кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зволожує. Ефект тримається довго.
- Представник п***
Андрій, добрий день. Дякуємо за відгук. У холодний період, шкіра тіла також потребує турботи, адже холод, опади та опалення можуть викликати зневоднення, сухість та дискомфорт. Радимо доповнити щоденний догляд CeraVe зволожувальним кремом для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Його насичена формула з 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою глибоко зволожує та допомагає підтримувати природний захисний бар’єр. Бажаємо краси та здоров’я!
- Шелковська Т***Продавец: Rozetka
Поки найкращий з усіх що пробувала, рятує руки
- Достоинства:
- Без запаху, швидко діє і має накопичувальний ефект при постійному користуванні
- Представник п***
Тетяна, добрий день. Вдячні за довіру. Розуміємо, як важливо досягти бажаний результат, який залишить комфорт на шкірі. Радимо додати в рутину догляду зволожувальний засіб для обличчя, який відновить рівень вологи та захистить шкіру від сонячного випромінення навіть восени. Розгляньте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30. Бажаємо приємного використання!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала не здесь,в аптеке,крем супер,руки были как наждачная бумага,после недели использования,кожа как шелковая,просто в восторге!!!!!!
- Достоинства:
- крем бомба
- Недостатки:
- нет,разве цена
- Представник п***
Ольга, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Радимо, також, розглянути засоби для очищення від бренду CeraVe, які розроблені за участі дерматологів і містять комбінацію активних інгредієнтів, які не лише очищують шкіру, але й підтримують її здоров’я та бар’єрну функцію. Основні інгредієнти в більшості очищувальних засобах CeraVe це кераміди NP, AP, EOP, гіалуронова кислота та ніацинамід. Бажаємо краси та здоров'я!
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже допоміг пережити зиму. Добре пом'якшує суху і подразнену шкіру
- Достоинства:
- Добре пом'якшує суху і подразнену шкіру
- Недостатки:
- Не знайшла
- Представник п***
Любов, добрий день. Вдячні за відгук та високу оцінку продукту. Радимо також розглянути CeraVe зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. А разом з CeraVe очищувальною емульсією зі зволожувальним ефектом для нормальної та сухої шкіри обличчя і тіла Ваш догляд буде ще ефективніше. Бажаємо здоров'я Вашій шкірі!