Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Интенсивно очищающий гель CeraVe для нормальной и жирной кожи лица и тела 473 мл (3337875597357)

Оценка пользователей 4.82/5
  • AI аналіз відгуків
    207 відгуків:  Позитивних — 86%, нейтральних — 8%, негативних — 6%
    Гель для вмивання CeraVe збирає переважно позитивні відгуки від клієнтів: його цінують за ефективність очищення, відсутність подразнення та економічність. Більшість користувачів зазначає покращення стану шкіри при регулярному використанні, особливо власники жирної, комбінованої та проблемної шкіри. Основні переваги — не пересушує шкіру, підходить для щоденного догляду, добре змиває макіяж і забруднення. Деякі негативні відгуки стосуються відчуття сухості або стягування у людей із сухою/чутливою шкірою, а також поодиноких випадків індивідуальної непереносимості та нарікань на упаковку чи комплектацію (відсутність подарунків). Продукт часто рекомендують дерматологи, а постійні клієнти відзначають його економність та універсальність.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр

Вмиваюсь, не вмер ще

• Представник п***

Олександр, добрий день. Дякуємо за коментар. Рекомендуємо доповнити догляд CeraVe денним зволожувальним кремом для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30 та нічним зволожувальним кремом для нормальної та сухої шкіри обличчя. Формула засобів містить кераміди, гіалуронову кислоту та ніацинамід. Бажаємо Вам успіху!

• Эдуард Х***

Прекрасная находка для меня. Пользуюсь уже пол года и действительно заметил изменения, в лучшую сторону. Кстати, как оказалось, этим гелем пользуются все мои подруги, ну и ладно, буду единственным чистым пацаном)

Достоинства:
    Прекрасно очищает
    Недостатки:
    Не найдены
    • Представник п***

Едуард, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що використання засобу покращує стан шкіри та забезпечує її комфорт. Бажаємо гарного дня!

• Елена В***

Гель для умывания просто супер,для жирной кожи то что нужно,жирного блеска нет,кода упругая,вообщем буду теперь только им пользоваться

Достоинства:
    Всё
    • Представник п***

Олена, раді вітати. Дякуємо за Ваш чудовий відгук. Для доповнення Вашого догляду зверніть увагу на зволожуючу міцелярну воду Cerave. Вона ефективно та бережно очищує шкіру від косметики та забруднень, зволожує шкіру обличчя, зміцнює захисний бар’єр. Бажаємо сяяння Вашій шкірі!

• Олена

Користуюсь вже три роки,дуже добре очищує, без зусиль змиває косметику , не сушить шкіру! (В мене комбінований тип)

• Представник п***

Олена, добрий день. Дякуємо за коментар. Радимо після очищення перейти до етапу догляду за епідермісом для того, щоб відновити рівень вологи в шарах шкіри та зміцнити її захисний бар'єр. Спробуйте обрати CeraVe зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою, яка забезпечить високу гідратацію протягом усього дня. Також вранці обов'язково захищайте шкіру від негативного впливу УФ-випромінювання, рекомендуємо використовувати CeraVe легкий зволожувальний крем для обличчя SPF 50. Бажаємо гарного настрою!

• Александра

Умывалка отличная, уже 1,5 года только ней и пользуюсь по совету косметолога.
    У меня комбинированная кожа (жирная Т-зона) и сухие щеки, и это средство прекрасно подходит, тк убирает лишний «жир» и при этом не пересушивает сухие участки. Прыщики тоже подсушивает.
    Так же, мою с ней и все тело, наконец то чувствуя ощущения чистоты. От нее нет липкости как после геля для душа или пересушенной кожи после мыла))
    Если вы любите что ты после умывания «кожа скрипела» - вам не подойдёт))) Все же сначала есть ощущения что на коже что то осталось)

Достоинства:
    Не сушит, отлично умывает)) Заживляет и подсушивает ранки и прыщики.
    Радует объём большой банки)
    Недостатки:
    Теперь ней пользуются все домашние, всем понравилась))) Парень даже забрал подарок к ней - маленькую такую умывачку)
    • Представник п***

Олександра, раді вітати. Чудово, що засіб залишив такі приємні відчуття після використання. Правильний підбір косметичних засобів та їхнє систематичне використання допоможе запобігти зневодненню шкіри, передчасній появі ознак старіння та тьмяності. Рекомендуємо Вам доповнити догляд нічним засобом. Додайте в щоденний ритуал краси CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Краси та здоров'я Вашій шкірі!

• Светлана К***

Дуже гарний гель!
    Донька - 16 років- вже більше місяця користується, шкіру не сушить після нього.

Достоинства:
    Склад
    • Представник п***

Светлана, раді вітати. Дякуємо за відгук. Одним з обов’язкових етапів догляду за шкірним покривом будь-якого типу є зволоження. Зверніть увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Засіб допомагає відновити природний захисний бар'єр та забезпечить Вам надійний захист від впливу негативних факторів зовнішнього середовища. Бажаємо гарного настрою!

• Светлана К***

Дуже гарний гель!
    Шкіра без прищів - мрія, яка здійснюється, коли використовуєш цей гель! Рекомендую!

Достоинства:
    Все
    • Представник п***

Светлана, раді вітати. Щиро вдячні за відгук. Щоб Ваша шкіра завжди залишалась доглянутою, після очищення радимо використовувати CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Формула засобу збагачена керамідами й гіалуроновою кислотою, що забезпечить довготривале зволоження та захист. Бажаємо Вам чарівності!

• Олександра Ю***

Гель підійшов як для моєї дочки-підлітка так і для мене. В дочки значно зменшилися висипання. Моя жирна шкіра теж задоволена, єдине треба не забувати про тонізування і зволоження. Денний крем використовує теж CeraVe і це комбо гарно працює)

Якість
    Об'єм великий
    Недостатки:
    Не має
    • Представник п***

Олександра, добрий день. Дякуємо за відгук. Радимо використовувати комплексно засоби в щоденній рутині по догляду за епідермісом. Зверніть Вашу увагу на CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Продукт чудово доглядає за шкірним покривом, надає відчуття м’якості та комфорту. Бажаємо гарного дня!

• Розалія

Гарно очищає ,не сушить обличчя ,пробувала багато пінок і гелів ,цей сподобався більше всього

Достоинства:
    Доступна ціна і великий об'єм
    Недостатки:
    Неман
    • Представник п***

Розалія, вітаємо. Дякуємо за коментар. З віком ми втрачаємо більше гіалуронової кислоти. Гіалуронова кислота важлива для зволоження шкіри. Доповніть Ваш догляд зволожувальним молочком CeraVe. Легка і нежирна формула збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Можна використовувати як дорослим, так і дітям від 3-х років. Гарного Вам дня!

• Оля М***

Классный гель! Пользуюсь уже почти 5 месяцев, расход супер! Приятно, что он подошёл, так как брала исключительно опираясь на отзывы)

Достоинства:
    Объём, расход, цена
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Представник п***

Ольга, вітаємо! Щиро вдячні за відгук та довіру. В опалювальний сезон шкіра особливо страждає від сухості, стає чутливою внаслідок руйнування захисного бар'єра. Рекомендуємо доповнити догляд зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка і нежирна формула інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри обличчя та тіла. Технологія MVE (послідовного вивільнення інгредієнтів) забезпечує інтенсивне зволоження протягом 24 годин. Бажаємо краси та здоров’я!

• harukoonni

Чудовий засіб, сподобався)

дуже хотілося б у майбутньому придбати лінійку з саліциловою кислотою (SA)

Достоинства:
    Гарно очищую шкіру, але не подразнює її.
    • Представник п***

Раді вітати. Дякуємо за такий чудовий відгук. Ніжний догляд за шкірою — запорука здоров'я та краси. Після лагідного очищення рекомендуємо наносити зволожувальний засіб. Зверніть увагу на зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Комбінація засобів бренду CeraVe відновить та захистить Вашу шкіру, даруючи їй комфорт та зволоження протягом усього дня. На жаль, засоби з саліциловою кислотою ще не представлені в Україні, але ми враховуємо побажання клієнтів. Бажаємо Вам найкращих результатів!

• Дарина

Гарний гель для вмивання, некомедогенний.

• Представник п***

Дарина, вітаємо. Раді, що засіб Вам сподобався та забезпечив дбайливий результат. Радимо перейти до наступного етапу в рутині догляду - це зволоження, яке відновлює та наповнює шкіру вологою для її здорового вигляду та приємних відчуттів. Обирайте CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30, який додатково захистить шкіру від негативного впливу інсоляції. Бажаємо гарного дня!

• Наталія Т***

Чудово очищує шкіру. Не сушить.

• Представник п***

Наталія, вітаємо. Ми вдячні за Ваш коментар. Після очищення рекомендуємо Вам застосовувати CeraVe зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Легка й нежирна формула продукту збагачена 3 необхідними керамідами та гіалуроновою кислотою. Засіб інтенсивно зволожує і сприяє відновленню природного захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!

• Анастасия Г***

• Представник п***

Добрий день, Анастасия. Дякуємо за чудовий відгук. Дуже важливо захищати епідерміс від негативного впливу УФ-випромінювання. Додайте в щоденну рутину CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Бажаємо краси!

• Юлія Б***

Одна з кращих.
    Гарний склад.
    Для нормальної та жирної шкіри у літній та весняний період те що треба

Достоинства:
    Не стягує і не сушить шкіру
    • Представник п***

Юлія, раді вітати. Дякуємо за теплий відгук. Щоб покращити стан шкіри рекомендуємо доповнити свій щоденний ритуал CeraVe активним гель-доглядом з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри. Активна формула, розроблена спільно з дерматологами, протидіє недосконалостям та допомагає запобігти їх появі, не пересушуючи шкіру. Лише з одним нанесенням на добу гель-догляд, що не містить спирту, покращує вигляд пор і зміцнює захисний бар'єр шкіри. Бажаємо краси!

• Алина

Супер вмивачка, беру не перший раз. Швидка доставка

• Представник п***

Аліно, добрий день. Щиро вдячні за чудовий відгук. Використання комплексу здатно забезпечити кращий результат. Доповніть рутину доглядовим продуктом для зволоження шкіри. Зверніть увагу на денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб з широким спектром дії забезпечує захист від UVA- та UVB-променів, заспокоює, зволожує та допомає підтримувати та захищати природній бар’єр шкіри обличчя. Бажаємо комфорту Вашій шкірі!

• Елена Д***

Товар хороший и экономный,прошло четыре месяца и он есть,у меня жирная кожа с акне,умывашка хорошо работает

• Представник п***

Елена Дегтяр, раді Вас вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук після використання засобу. Демакіяж — частина етапу очищення шкіри, якою не варто нехтувати. Для ефективного та дбайливого зняття макіяжу обирайте міцелярну воду CeraVe, що зволожує, для всіх типів шкіри обличчя. Ультрам'яка формула ефективно і дбайливо очищає шкіру обличчя та зону навколо очей від косметики й забруднень. Засіб дбайливо зволожує шкіру обличчя і зміцнює її природний захисний бар'єр. Бажаємо Вам привабливості!

• Ирина Т***

Прекрасный гель.Я очень довольна.
    До этого был намного дороже Caudaliе,но он невероятно сушил,а этот прям кск крем,наоборот мне кажется питает кожу,никакой стянутости не чувствую,хорошо очищает,проходят высыпания по немногу,в общем супер!

Достоинства:
    Цена,не стягивает кожу,отличное очищение
    Недостатки:
    Их нет
    • Представник п***

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що поділилися враженнями, для нас цінна Ваша думка. Попіклуйтесь про шкіру рук з настанням холодів. Оберіть CeraVe відновлювальний крем для рук для дуже сухої та огрубілої шкіри. Засіб має насичену легку формулу, яка забезпечує довготривале зволоження упродовж усього дня. Здоров’я та гарного дня!

• Ольга В***

куплений повторно, для моєї шкіри (комбіновоної) - гарне очищення без відчуттів пересушування

Достоинства:
    вистачає невеликої кількості, добре піниться
    Недостатки:
    ні
    • Представник п***

Ольго, раді вітати. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Дуже важливо захищати шкіру обличчя від впливу сонячного випромінювання упродовж всього року, тому рекомендуємо звернути увагу на денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25, формула містить широкий спектр фільтрів і ефективний захист від UVA та UVB променів. Комбінація з 3 керамідів сприяє відновленню та зміцненню захисного бар'єру, завдяки чому Ваша шкіра залишається зволоженою та захищеною. Бажаємо краси та гарного дня!

• Яна Д***

Это моя третья баночка,наконец я нашла то, что так долго искала

Достоинства:
    Хорошо очищает, но при этом не сушит кожу, хватает надолго
    Недостатки:
    Нету
    • Представник п***

Яна, добрий день. Раді Вашому відгуку. Дякуємо за позитивний зворотній зв'язок. Попіклуйтесь про шкіру тіла за допомогою зволожувального молочка для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла. Молочко має дуже легку текстуру, яка швидко поглинається. Зволожує, заспокоює, дарує відчуття комфорту впродовж дня. Бажаємо краси Вашій шкірі!

• Инна

#мояраспаковка
    Качественный рабочий гель для умывания. Со всеми заявленными обещаниями справляется. У меня кожа нормальная, но бывает чувствительная, склонная к высыпаниям. Гель для умывания без отдушки, в составе отсутствует SLS, но пенится хорошо. Использую утром и вечером, кожу очищает, немного подсушивае.Для обладательниц сухой кожи скорее всего не подойдет, лучше средство именно для сухой этого производителя У меня кожа реагирует на него замечательно. Гель содержит три основных керамида, гиалуроновую кислоту и ниацинамид. Формула не только подсушивающая и устраняющая себум, но и увлажняющая. Формула не камедоганная, поры не забивает, аллергию не вызвал. Я средством довольна и однозначно рекомендую. Доставка быстрая и бесплатная в точку выдачи. Рекомендую.

Достоинства:
    Качественный гель для умывания
    • Представник п***

Инна, вітаємо. Дуже раді, що Ви знайшли ідеальний засіб для Вашої шкіри. Після очищення рекомендуємо використовувати засоби для шкіри, що зволожують. Доповніть Ваш догляд молочком для шкіри обличчя і тіла бренду CeraVe. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр шкіри обличчя і тіла. Містить 3 важливі для шкіри кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Вдалого Вам дня!

• Олександр

#мояраспаковка
    Заказала данный гель, я его уже пробовала, могу сразу поделиться опытом использования. У меня кожа комбинированная ( Т - зона жирная, а щеки сухие), чувствительная, есть расширенные поры. Гель для умывания без отдушки, в составе отсутствует SLS, но пенится хорошо. Не подходит для снятия макияжа! Сначала я умываюсь средством, которое можно использовать для снятия макияжа, в том числе с глаз, потом протираю остатки мицелярной водой. И уже третьим этапом данное средство. Использую утром и вечером, кожу очищает, но немного подсушивает и есть немного ощущение стянутости, не критично. Но естественно пользуюсь потом крепом, иначе будет очень сушить кожу. Раздражения или повторных высыпаний не вызывал, кожа реагирует на него замечательно. Также огромный плюс, что содержит три основных керамида, гиалуроновую кислоту и ниацинамид. Формула не только подсушивающая и устраняющая себум, но и увлажняющая. Формула не камедоганная, поры не забивает! Я средством довольна и однозначно рекомендую. Для себя приобрела в большом объёме, в этом средстве уверенна. Доставка быстрая и бесплатная в точку выдачи.

Достоинства:
    Качественное действенное средство. Со всеми заявленными обещаниями справляется.
    • Представник п***

Олександр, вітаємо Вас. Дякуємо, що поділилися враженнями після використання засобу. Для досягнення найкращого стану шкіри рекомендуємо комплексно використовувати засоби бренду CeraVe. Зранку використовуйте денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. Засіб не лише забезпечує інтенсивне зволоження протягом усього дня, а й захищає від негативного впливу сонячного випромінювання. Ввечері наносьте Нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Бажаємо досконалості Вашій шкірі!

• Олена

Чудовий засіб. Гель не стягує, при контакті з водою піниться, добре розподіляється по шкірі, легко змивається. Містить у собі кераміди.

Достоинства:
    Натуральний, добре очищає, не подразнює шкіру.
    • Представник п***

Олена, добрий день. Ми дуже раді, що засіб сподобався Вашій шкірі. У час, коли сонце почало нас тішити теплом, важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA- та UVB- променів. Рекомендуємо звернути увагу на денний зволожувальний флюїд для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF25. В результаті шкіра захищена від UVA- та UVB-променів завдяки SPF25 широкого спектру захисту. Досконалості Вашій шкірі!

• Ирина

Отличное средство. Цвет лица стал ровнее, не стягивает. Очень нравится!!!

Достоинства:
    Лучшая!!
    • Представник п***

Ірина, раді Вас вітати. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Комплексне використання продуктів гами CeraVe є оптимальним варіантом для ефективного результату. Після очищення рекомендуємо використовувати засоби для шкіри, що зволожують. Доповніть Ваш догляд молочком для шкіри обличчя і тіла бренду CeraVe. Засіб зволожує і допомагає відновити природний захисний бар'єр шкіри обличчя і тіла. Містить 3 важливі для шкіри кераміди й гіалуронову кислоту. Технологія послідовного вивільнення інгредієнтів MVE забезпечує інтенсивне зволоження протягом тривалого часу. Нехай Ваша шкіра сяє і радує Вас!

• Болокан К***

Очень нравится эта умывалка. Хорошо очищает кожу. Немножко сушит кожу, но не сильно. А так как после я наношу увлажняющий крем, то всё хорошо.

Достоинства:
    Большой объем, цена
    Недостатки:
    Немножко сушит кожу
    • Представник п***

Христина, раді Вас вітати. Чудово, що Ви знайшли комплекс засобів для здоров'я та краси Вашої шкіри. Чудовим рішенням бути ввечері використовувати нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. При догляді за шкірою обличчя дуже важливо турбуватися про ніжну шкіру навколо очей. Зверніть увагу на відновлювальний крем для контуру очей для всіх типів шкіри. Засіб ефективно зменшує видимість темних кіл під очима й сприяє зменшенню набряків. Бажаємо досконалості Вашій шкірі!

• Александр Ш***

У комплект до цього засобу для жирної шкіри вклали "подарунок", маленькі флакони для сухої шкіри. Що за дурість, хто той маркетолог, який це вигадав? Викинув бонуси на смітник.

Достоинства:
    Хороший засіб для тіла.
    Недостатки:
    Бонус марний.
    • Представник п***

Александр, добрий день. Ми вдячні за коментар. Зверніть увагу на CeraVe інтенсивно зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя та тіла. Формула засобу збагачена 5% гідро-уреї та керамідами. Ці інгредієнти допомагають відновити захисний бар’єр епідермісу та підтримують його цілісність при регулярному використанні. Запатентована технологія MVE забезпечує тривале зволоження без надмірного навантаження на пори. Продукт дарує відчуття комфорту та запобігає втраті вологи незалежно від зовнішніх факторів. Бажаємо Вам гарного дня!

• Виктория Ш***

Обожнюю цю умивалку, вже користуююся років 5, для мого жирного типу шкіри, іноді з недоліками або висипаннями те що треба!)

• Представник п***

Виктория, добрий день. Вдячні за позитивний коментар. Дуже важливо захищати епідерміс від негативного впливу UVA- і UVB-променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Легка консистенція засобу добре абсорбується, не утворює липкого шару та жирного блиску. Продукт збагачений відновлювальними керамідами й вітамінами, інтенсивно зволожує шкіру, нормалізує та підтримує її гідробаланс. Крем позбавляє епідерміс від сухості, почервоніння й подразнення. Можна використовувати, як основу під макіяж. Бажаємо Вам краси!

• Наталія Б***

Чудовий продукт. Не сушить шкіру, беру не вперше

Достоинства:
    Не сушить шкіру
    • Представник п***

Наталія, добрий день. Дякуємо за відгук. Рекомендуємо Вам звернути увагу на легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF50 від бренду CeraVe. Легка консистенція засобу добре абсорбується, не утворює липкого шару та жирного блиску. Продукт збагачений відновлювальними керамідами й вітамінами, інтенсивно зволожує шкіру, нормалізує та підтримує її гідробаланс. Крем позбавляє епідерміс від сухості, почервоніння й подразнення. Можна використовувати як основу під макіяж. Гарного Вам дня!

• Наталія Т***

Все добре, гель виконує свою функцію.

• Представник п***

Наталія, раді вітати Вас. Вдячні за коментар. Ніч — це особливий час, коли активізуються процеси відновлення клітин епідермісу. Тому для основного догляду ввечері, рекомендуємо CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Легка і нежирна формула засобу збагачена 3 необхідними керамідами, ніацинамідом та гіалуроновою кислотою. Продукт інтенсивно зволожує, заспокоює й сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Тетяна Т***

Дуже хороший гель,не сушить шкіру,гарно очищує,немає подразнення очей.

Достоинства:
    Велика місткість,надовго вистачить
    Недостатки:
    Немає.
    • Представник п***

Тетяна, добрий день. Дякуємо за коментар. Раді, що засіб залишив позитивні враження. Згодні, що очищення — це один з найважливіших етапів на шляху до здорової шкіри. Та пам'ятайте, що в бренді CeraVe є доглядові засоби. Оберіть денний та нічний догляд для досягнення найкращого результату. Бажаємо гарних результатів!

• Наталія П***

Товар відповідає фото. Швидко відправили. Дякую.

• Представник п***

Наталія, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Для зволоження та зміцнення шкіри обличчя, рекомендуємо доповнити догляд зволожувальною сироваткою з гіалуроновою кислотою від бренду CeraVe. Легка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), швидко поглинається і миттєво зволожує шкіру, зберігаючи вологу до 24 годин. Бажаємо приємного досвіду використання!

• Марат

Хорошо очищает

• Представник п***

Марат, вітаємо. Вдячні за коментар. Ніч найкращий час для відновлення епідермісу обличчя, коли активізується регенерація клітин. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Легка і нежирна формула засобу збагачена 3 необхідними керамідами, ніацинамідом та гіалуроновою кислотою. Продукт інтенсивно зволожує, заспокоює й сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Юлі

Користуюсь вже 3 роки. Після вмивання шкіра чиста, гладенька, я зразу почуваюсь свіжою, не знаю як це пояснити, але дуже рекомендую!!)

Достоинства:
    Вистачає на 7 місяців навіть якщо вмиватися 2 рази в день, не сушить
    • Представник п***

Юлі, вітаємо. Вдячні за те, що довіряєте здоров'я своєї шкіри нам не в перше. Пам'ятайте про важливість сонцезахисту з настанням тепла. З CeraVe Ви можете поєднувати зволоження, зміцнення захисного бар'єра та мати надійний захист від UVА та UVB променів обравши лише один засіб - це CeraVe денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF30, який стане чудовим рішенням в ранковій рутині. Бажаємо приємного використання!

• Людмила К***

Дуже крутий гель, раджу в кого жирна шкіра. Не стягує, очищає.

• Представник п***

Вітаємо, Людмила. Щиро дякуємо за коментар. Використання комплексного догляду бренду CeraVe забезпечить кращий результат. Зверніть увагу на сироватку з ретинолом для вирівнювання текстури шкіри обличчя та зменшення слідів недосконалостей. Легка формула продукту, розроблена з дерматологами, делікатно вирівнює тон епідермісу. Засіб допомагає зменшити прояви слідів недоліків і розширених пор для покращення кольору шкіри обличчя, відновлюючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам чарівності!

• Олександра Н***

Гель сподобався, гарно очищує. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Для комбінованої шкіри підходить ідеально.
    • Представник п***

Добрий день, Олександра. Пам’ятайте про важливість піклуватись про шкіру в нічний час. Цей ритуал допоможе отримати відновлений та сяючий вигляд зранку. Радимо звернути увагу на CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Кераміди в складі здатні відновлювати епідерміс та робити його більш стійким до негативних факторів навколишнього середовища. Бажаємо гарного настрою!

• Марина

Чудовий гель для вмивання, дещо в`язкий, не пересушує шкіру, гарно очищає. Приємно також, що є набір міні-версій в подарунок.

Достоинства:
    Великий об`єм, ціна, подарунок
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Представник п***

Марина, вітаємо. Дякуємо за відгук. Радимо спробувати CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя, який має приємну текстуру. Засіб відновлює та живить шкіру протягом ночі для збереження захисного бар'єра епідермісу впродовж дня. Бажаємо лише комфорту та краси!

• Анастасия

Класс я бы тоже хотела подарок

• Представник п***

Марина, раді вітати. Вдячні за відгук. Рекомендуємо також звернути Вашу увагу на CeraVe нічний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя. Легка формула засобу, збагачена трьома необхідними керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою, інтенсивно зволожує, заспокоює і сприяє відновленню захисного бар'єра епідермісу. Найкращих результатів!