- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 625 мл
Вічна боротьба із вапняковим нальотом,засіб впорався на відмінно
- Достоинства:
- Якісно
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 625 мл
Прислали не тот товар
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 625 мл
Чудовий засіб. Гарно розчиняє бруд, наліт. Має приємний, не їдкий запах. Досить економний рохід. Буду брати ще
- Достоинства:
- Ефективний
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant. Объем 1 шт: 625 мл
Нормальний засіб,але щоб прям так камінь видаляв,то ні. Профілактично - так.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gastronomia-Italiana. Объем 1 шт: 625 мл
- Євгенія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant. Объем 1 шт: 625 мл
Очистив невеликий наліт
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gastronomia-Italiana. Объем 1 шт: 625 мл
Швидка доставка та приємна ціна
- Достоинства:
- Дуже якісний товар,приємний запах
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Gastronomia-Italiana. Объем 1 шт: 625 мл
Дуже приємний запах. Добре прибирає.
- Достоинства:
- Дуже приємний запах. Добре прибирає.
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: Aromix. Объем 1 шт: 625 мл
Неймовірно жахливий і різкий запах.туалет миє жахливо, з доместосом не зрівняти
- Недостатки:
- Все
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: EIGHT. Объем 1 шт: 625 мл
Чудовий засіб.Рекомендую.Запах приємний .Очищає добре
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Made in Future. Объем 1 шт: 625 мл
Вирішила спробувати, зі своєю функцією справляється, але як для мене дуже різкий і нав'язливий запах, який до речі залишається дуже довго
- Недостатки:
- Дуже різкий запах
- Продавец Made in Future
Доброго дня! Головне, що добре працює. А на рахунок запаху, кожному своє. Комусь пахне, комусь воняє. Дякуємо за щирий відгук.
- Александра А***Отзыв от покупателя. Продавец: EIGHT. Объем 1 шт: 625 мл
Сподобався цей спрей піна, гарно видаляє камінь навіть у воді.І запах приємний.
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Aromix. Объем 1 шт: 625 мл
Чудовий засіб. Унітаз блищить після першого ж використання. Дуже приємний запах. Тепер ніякого доместосу який смердить жахливо щей не все відмиває
- Достоинства:
- Ціна. Якість
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TytShop. Объем 1 шт: 625 мл
Хороший засіб. Достатньо швидко видаляє наліт з унітазу. Приємний запах.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TytShop. Объем 1 шт: 625 мл
Якісний товар
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: PreChisto. Объем 1 шт: 625 мл
Работает отлично
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: PreChisto. Объем 1 шт: 625 мл
Оригинальный товар
- Алена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TytShop. Объем 1 шт: 625 мл
Зробила у вас замовлення, пару пляшок, але після використання звернула увагу що запах має інший, зовсім не схожий на той що я користувалась, ( користувалась не один раз але купувала у магазині) і миє він не так як той….не задоволена , що повелась на ціну і придбала 6 пляшок непотрібної речовини!
- Продавец TytShop
доброго дня. дякуємо за ваш відгук. просимо звернути увагу на те, що ви придбали два різновиди спрею для миття туалету по 3 одиниці, які дійсно мають різний запах і різну мийну здатність, адже один призначений для боротьби з вапняковим нальотом, а інший містить хлор і краще дезінфікує. зі свого боку, готові вас запевнити (і при потребі документально підтвердити) в оригінальності даної продукції. також мусимо зауважити, що виробник має право вносити зміни в склад і вигляд продукції без попереднього погодження споживача і ми, як продавець, не несемо за це відповідальність
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Не наше. Объем 1 шт: 625 мл
100%качество.как и вся поодукция Chanteclair
- Достоинства:
- Даже, поддон душевой кабины,стал как новый