- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Для мене найкраща, беру постійно, ціна/якість все влаштовує. Дякую.
Вітаємо, Галина Клименко. Щиро дякуємо за відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили якість Туш для вій Cherel Cabaret Premiere зі сценічним ефектом Чорна і вона стала для Вас, улюбленим вибором і виправдала очікування. Бажаємо Вам ще більше задоволення від макіяжу разом з Cherel.
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Гарна туш.
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Недостатки:
- Немає.
Вітаємо, Валентина Чернецька. Ми в захваті, що Туш для вій Cherel Cabaret Premiere зі сценічним ефектом Чорна, Вам сподобалася. Бажаємо Вам завжди сонячного настрою та лише приємних емоцій від макіяжу!
- Лена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже класна туш , рекомендую
- Достоинства:
- Дуже добре тримається, не осипається
- Недостатки:
Вітаємо,Лена Петах.Щиро дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями про туш для вій Cherel Cabaret Premiere зі сценічним ефектом Чорна. Нам дуже приємно чути, що туш справила на Вас позитивне враження. Бажаємо Вам краси та гарного настрою щодня!
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Дуже сподобалась
Вітаємо,Елена Бойко.Дякуємо, за коментар. Ми в захваті, що Туш для вій Cherel 3 в 1 Cabaret Premiere Коричнева Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Cherel!
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Звичайна. Очикувала більшого сценічного ефекту
- Алена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Хорошая туш ,не осыпается ,бару не в первый раз .быстрая доставка
- Достоинства:
- Приятная цена ,хорошее качество .
- Недостатки:
Вітаємо,Алена Шапиро. Нам дуже приємно, що туш Cherel Cabaret Premiere, стала Вашим фаворитом. Ця туш справді поєднує у собі стійкість, комфорт у використанні та зручну щіточку. Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Стійка, чорний колір не осипається
Вітаю,Алла Рибіна. Дякуємо за відгук. Ми раді, що ви оцінили стійкість Туш Cherel 3 в 1 Cabaret Premiere Коричнева. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм чудовим образом.
- Клименко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Хороша туш ціна/якість, але вії потрібно профарбовувати двічі. Якщо звикли до мастер піс максфактор.
- Валерія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Жахлива туш. Не знаю звідки стільки відгуків хороших. Головний недолік це протягом дня розміщується, робить відбитки на шкірі, постійно треба витирати .
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже гарна туш
Добрий день, Ольга. Дякуємо Вам за відгук про Туш для вій зі сценічним ефектом Cherel Cabaret Premiere Чорна!
Нам дуже приємно чути, що вона вам сподобалась. Бажаємо Вам і надалі тільки приємних вражень від використання туші від Cherel)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Ніякого сценічного ефекта, ні об'ємна, ні подовжуюча. Простенька туш, ніяка.
- Недостатки:
- Поганенька туш, з простенькою кісточкою
Добрий день, Оксана.Ми дуже цінуємо відгуки наших клієнтів, незалежно від того, позитивні вони чи негативні. Ваш внесок допоможе нам покращити наш бренд і постачати продукти, які відповідають Вашим потребам і бажанням. Бажаємо Вам знайти серед нашого асортименту ідеальний продукт, який повністю відповідатиме Вашим очікуванням, а також гарного настрою та приємних покупок!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Класна бюджетна туш. Вії дійсно яскраві і непогано тримається весь день
Вітаємо, Катерина.Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про туш Cabaret Premiere Коричнева. Дуже раді чути, що продукт Вам подобається. Бажаємо гарного настрою та яскравого погляду щодня!
- ЛЮДМИЛА Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш-суперова. Ціна-якість.
Вітаємо,ЛЮДМИЛА РЯБЦЕВА. Дякуємо Вам за лаконічний, але дуже теплий відгук про туш Cherel Cabaret Premiere Чорнаl! Раді, що вона Вам підійшла й справила гарне враження. Нехай кожен макіяж приносить задоволення!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Швидка доставка, дякую. Прохання, не додавайте вартість доставки Укрпоштою до вартості товару, тоді не діє промокод -25% на доставку від Ощадбанку
Добрий день,Олена Шаманіна.Дякуємо за коментар.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш чудова! Дуже рада, що підійшла з першого дотика) не тече і не сипиться!
- Достоинства:
- Гарно накладається на вії
- Недостатки:
- Туш прийшла не запаяна. Це нагадало якісь радянські часи(((((
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
використовую давно, подобається цей бренд
Вітаємо, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук і те, що обрали саме Cherel та туш Cabaret Premiere Чорна. Ми в захваті, що туш, стала для Вас найкращою.Користуйтеся із задоволенням.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Колір гарний, але ефекту накладних вій немає, об'єму також, більше схоже просто на натуральне підкреслення вій
Добрий день,Олександра Каменєва. Дякуємо, що поділилися своїм враженням про туш Cherel Cabaret Premiere Коричнева. Раді, що вам підійшов колір та в цілому задовольнив Ваші очікування.Бажаємо Вам завжди виглядати неперевершено!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дякую за туш, все сподобалося. Туш нормальна
- Достоинства:
- Туш гарна, прийшла вчасно
- Недостатки:
Добрий день,Елена.Нам приємно чути, що Туш для вій зі сценічним ефектом Cherel Cabaret Premiere відповідає Вашим вимогам і має високу якість. Бажаємо Вам приємних миттєвостей та чудового настрою!
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш отримала,якістю задоволена.
Товар прийшов вчасно,обслуговування хороше.Дякую.- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що не помітила
Добрий день,Наталія Івасенко. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Туш для вій Cherel Cabaret Premiere Чорна, виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам і надалі задоволення від кожного використання!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Обожнюю цю туш. Якісна, бюджетна, гарно тримається на віях, не осипається, не залишає плям на повіках. Швидкий зв'язок та доставка. Раджу
- Достоинства:
- Бюджетна, гарна якість
- Недостатки:
Добрий день, Татьяна Кравченко. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю туші Cherel 3 в 1 Cabaret Premiere Коричнева. Дякуємо, що обираєте Cherel.
- ЛераОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Гарна туш! Розділяє вії, нема комочків, рекомендую!
Вітаємо, Лера. Дякуємо за позитивний коментар. Ми раді, що туш для вій Cherel Cabaret Premiere, виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Користуйтеся тільки із задоволенням!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Побачивши рекламу, придбала цю туш. Залишилась дуже задоволена,фігурна щіточка, гарно профарбовує , навіть маленькі війки та розділяє. Результат одразу Вау, з вибором не помилилась! Надалі , хочу спробувати, ще коричневу цієї серії.Взагалі,Рекомендую!)
Вітаємо, Оксано. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наша Туш Cherel Cabaret Premiere, Вас приємно вразила. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!
- КамілаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Рекомендую. Не осипається, добре наноситься на віі, без грудочок, приємна цінова політика. Користуюсь вже доволі довгий час - декілька років. При зміні туші, кожен раз повертаюся до саме цієї туші
- Достоинства:
- якість, щіточка, ефект
- Недостатки:
Вітаємо, Каміла. Дякуємо за відгук про туш Cherel Cabaret Premiere! Нам дуже приємно чути, що вона стала Вашою улюбленою. Ця туш справді чудово розділяє кожну війку, та створює виразний панорамний ефект завдяки своїй унікальній щіточці Sandwich. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватись бездоганним виглядом вій!
- HannaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Моя знахідка серед тушей - вона реально крута. Вії довгі, гарно розділені, нічого не обсипається і не тече. Щіточка зручна, фарбує навіть найменші вії. При цьому ціна дуже ок, як для європейської якості.
- Достоинства:
- Результат помітний одразу
- Недостатки:
Вітаємо, Hanna. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання туші для вій Cherel Cabaret Premiere. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду Cherel. Сподіваємось, вона й надалі буде дарувати Вам чудовий результат!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Мені донька подарувала цю туш і я просто в захваті. Перший тиждень була трошки за рідка, а потім просто ідеальна. Чудово розділяє та подовжує мої коротенькі вії, зовсім не сиплеться на протязі дня, а в кінці легко змивається. Дуже дякую своїй донечці за такий подарунок, обожнюю тебе)))
- Достоинства:
- Тримається весь день і не осипається. Виглядає на віях шикарно!
Вітаємо,Інна Сергіївна . Дякуємо за позитивний відгук.Нам надзвичайно приємно, що туш Cherel Cabaret Premiere, Вам сподобалась. Бажаємо, ще більше виразних поглядів і лише чудових б’юті-вражень разом з Cherel)
- МикітосОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Працюю з гримом, ця туш просто знахідка для мене. Купую по 10 тушей на місяць, за ці кошти краще не знайшов!
- Достоинства:
- Добре подовжує та розділяє вії
Вітаємо,Микітос.Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам приємно чути, що Туш для вій Cherel Cabaret Premiere Чорна відповідає Вашим вимогам і має високу якість. Бажаємо Вам приємних миттєвостей та чудового настрою!
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Переваг не помітила,звичайна туш.
- Достоинства:
Доброго дня,Елена Третяк. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що туш Cherel Cabaret Premiere викликала у Вас змішані враження. Сприйняття продукту може залежати від особливостей вій та техніки нанесення.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Абсолютно не відповідає позитивним відгукам. Жахлива якість, очі печуть!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Купувала туш орієнтуючись на відгуки. На жаль мені не підійшла, пішла алергічна реакція.
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Слышала отзыв от подруги и захотелось купить... оказалось не очень, подруга сказала что у неё флакон весь золотой (поняла в этот момент что ето подделка) обычное кабаре пл акции за 150 намного лучше....
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Представник постачальника
Добрий день,Александра Калинина.Дякуємо за відгук.
Шкода що продукт не задовольнив Ваших очікувань)
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Відмінна туш
- Недостатки:
Доброго дня,Елена Портенко.Дякуємо за такий чудовий відгук.Це справді чудовий вибір)
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушь сподобалась, вії залишають натуральний вигляд, додає об'єму, не дуже мокра, тримається на віях 2 дні майже без змін, зі шкіри легко витирається, не осипається.
- Достоинства:
- Зручна щіточка, класна ціна
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Купувала вперше, орієнтувалась на відгуки і не пошкодувала!Не поступається дорогим брендам.
- Достоинства:
- Гарно профарбовує, не осипається, вії виглядають ефектно
- Недостатки:
Щиро дякуємо Вам Тетяна Білоусова , що поділилися враженнями. Ми дуже раді, що продукт підійшов Вам і справився з усіма завданнями!
- Бардаш Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
гарна туш
Добрий день,Бардаш Юлия.Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що ділитесь своїм досвідом!
- Губская Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Класна туш: дуже гарно подовжує, щіточки розділяє війки. Прокрашує класно.
Вітаємо, Губская Фируза. Дякуємо Вам за теплий відгук і раді, що туш для ресниц со сценическим эффектом Cherel Cabaret Premiere Черная,Вам сподобалася. Це справді чудовий вибір для створення об'єму та красивого розділення вій!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Ціна відповідає якості
- Достоинства:
- Оййййй
Добрий день, Ірина Гри. Дякуємо за відгук.