- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Чудова туш. Вона не просто надає об'єму, подовжує і підкручує вії, а й тримає форму протягом дня. У Cherel одна з найкращих тушей) Дуже зручна щіточка. Самі вії залишаються ніжними та, м'якими. Не обсипається, при будь-яких погодних умовах, залишається на віях в чудовому стані! Перевірено не одноразово))) Рекомендую!
Вітаємо, Вікторія. Ми дуже цінуємо відгуки наших клієнтів. ! Нам приємно чути, що Туш Cherel 2 в 1 Cabaret Pro, відповідає Вашим вимогам і має високу якість. Бажаємо Вам приємних миттєвостей та чудового настрою!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш на всі 100! Класна текстура. Легко наноситься , не осипається. Легко змивається Не залишає темних кол під очима. Зручний пензлик.
Олена, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання туші Cherel 2 в 1 Cabaret Pro. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду Cherel - Бажаємо Вам всього найкращого!
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш купую вдруге, для мене вона найкраща з того чим користувалась останнім часом. Вії виходять реально ідеальними, кожна війка профарбована, не злипається, носиться весь день, не осипається, не залишає слідів ні під ні над очима. Сподіваюсь мій коментар буде корисним для тих хто шукає собі універсальну туш і на щодень і на вихід.
- Достоинства:
- Ідеально профарбовує вії
- Недостатки:
Вітаємо, Діана. Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми дуже раді, що туш для вій Cherel 2 в 1 Cabaret Pro стала Вашою улюбленою та найкращою! Вона справді надає об'єм та чудово розділяє вії. Сподіваємось, і надалі вона буде Вам приносити задоволення!
- Світлана Х***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Туш просто Клас!!!! Результат на фото.
Світлана Хвильова, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Нам приємно бачити та чути, що Туш Cherel 2 в 1 Cabaret Pro Коричнева, відповідає Вашим очікуванням!
- ОленаПродавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Сподобалась туш, для блондинок те що потрібно! З двох нанесень вийшов ефект накладних вій, рекомендую.
- Достоинства:
- стійка, гарно профарбовує, зручна щіточка
- Недостатки:
Добрий день, Олена.Нам надзвичайно приємно знати, що цей продукт став незамінним у Вашій косметичці.Користуйтеся із задоволенням.
- Наталья Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Спасибо, очень довольна
Добрий день,Наталья Щербак. Дякуємо за коментар.Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання туші Cabaret Pro. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого
- Марьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Чудова туш
Вітаємо,Марьяна Перекрестова. Дякуємо за позитивний коментар. Раді, що туш виправдала Ваші очікування. Дякуємо за Вашу довіру та лояльність.
- Марія П***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Здивована якісною стійкістю туші!) Силіконова щіточка середнього розміру може не всім підійти а точніше для коротких та рідких. Маю середні вії, чітко робить виразними то довгими) просто супер результат. Тримається до змивання. Задоволена
- Достоинства:
- Стійка, виразний обʼєм з другого нанесення , не викликає подразнення
- Недостатки:
- Не для рідких маленьких вій
Вітаємо, Марія Прокопенко. Дякуємо Вам за такий детальний і щирий відгук. Дуже приємно чути, що Ви залишились задоволені, тушшю Cherel 2 в 1 Cabaret Pro Коричнева, особливо стійкістю та ефектом на Ваших віях. Бажаємо Вам яскравих образів та гарного настрою кожного дня!
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Мені сподобалась
Добрий ранок,Надія Кушнір. Дякуємо за позитивний відгук.Нам важлива ваша думка.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Обычная тушь без отличительных качеств
Добрий день,Ольга Полищук. Дякуємо, що поділилися враженням. Ми щиро цінуємо кожен відгук наших клієнтів — незалежно від того, позитивний він чи негативний. Ваша думка допомагає нам вдосконалювати продукти, щоб вони якомога краще відповідали Вашим очікуванням.
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не очень понравилась.думала она похожа как вивьен сабо со сценическим эффектом
Добрий день,Юлия Чистякова. У нас свій дизайн та індивідуально-унікальна формула. Шкода що продукт не задовольнив Ваших очікувань)
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Не зрозуміло, чому товар не запакований.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відкрита упаковка і сама туш.
Добрий день,Наталія Лісенко. Флакони,тюбики з тушшю Cherel , які поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках не упаковані в плівку і не мають пломб. Компанія Cherel відмовилася від целофану та різних видів упаковок, які вдруге не переробляються, на користь турботи про екологію.
- Халилова Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
дуже поганої якості, більше не куплю, марно потрачені гроші
- Недостатки:
- дуже поганої якості, більше не куплю, марно потрачені гроші
- ЯнаПродавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Це російський бренд.
Країна виробник Італія, як і зазначено на упаковці товару, згідно вимогам Госту України. У нас свій дизайн і унікальна формула, величезна кількість вдячних відгуків від наших клієнтів, з країною агресором не має нічого спільного!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Мабудь підробка, упакування не відповідає оригіналу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упакування
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Представник постачальника
Добрий день,Ольга Старожилова. Просимо вибачення за надані незручності. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми гарантуємо Вам, що продукція ТМ Cherel є оригіналом!