- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Liquid Сoncealer №1 Natural beige
Беру этот консилер уже второй раз — он мне действительно нравится. Оттенок №1 Natural beige отлично подошёл к моей светлой коже, смотрится естественно, без желтизны. Ложится легко, текстура приятная, не сушит и не скатывается в морщинки. Аппликатор удобный, наносить комфортно.
Синяки под глазами перекрывает неплохо — полностью не убирает, но делает их менее заметными, что для меня вполне достаточно.- Представник постачальника
Добрий день,Татьяна.Щиро дякуємо за розгорнутий і змістовний відгук про Консилер Cherel Liquid Concealer №1 Natural beige — дуже цінно отримувати такі детальні враження досвіду використання. Його легка текстура створена для комфортного щоденного використання з природним фінішем. Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Liquid Сoncealer №3 Sand
Дуже дуже класний перекриває все ні реально все дуже класний і ціна просто бомба РЕКОМЕНДУЮ
- Достоинства:
- Дуже класний
Добрий день,Анастасія Цибуляк .Щиро дякуємо Вам, що поділилися враженнями про консилер Cherel Liquid Concealer №3, Нам надзвичайно приємно знати, що цей продукт став незамінним у Вашій косметичці.Бажаємо Вам ще більше задоволення від улюблених б'юті-засобів!
Дуже класний перкреває все супер рекомендую
- Достоинства:
- Класний консилер
Добрий день,Анастасія Цибуляк. Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що консилер Cherel Liquid Concealer №3, добре працює для Вас і ідеально вирівнює тон шкіри. Бажаємо Вам успішного використання косметики та красивого вигляду!
- КаміллаПродавец: Rozetka. Тон: Liquid Сoncealer №1 Natural beige
Чудовий засіб, користуюсь із задоволенням, рекомендую
- Достоинства:
- дуже стійкий, добре перекриває недоліки
- Недостатки:
Добрий день, Каміла.Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання