- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Silk Lipliner Sweet Peach - 29
Просто морковка.... де там персик побачили? Розчарована(
- Недостатки:
- Колір не той взагалі
Добрий день,Ірина.У реальності кольори товарів можуть відрізнятися від тих, які Ви бачите на екрані. Це залежить від індивідуальних налаштувань монітора.
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Silk Lipliner Forever Young - 25
Спасибо, карандаш понравился. Цвет совпал с желаемым, мягкий, хорошо наносится. Быстрая доставка.
- Достоинства:
- Качество и цена.
- Недостатки:
- Нет.
Добрий день,Татьяна Вишневская. Дякуємо за відгук, нам важлива Ваша думка. Користуйтесь з задоволенням.
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Silk Lipliner Forever Young - 25
Не броский цвет, но в тоже время делает хороший нежный контур
- Достоинства:
- Не яркий, подходит для каждого дня
- Недостатки:
- Не обнаружено
Добрий день,Елена Макарчук. Дякуємо за відгук. Так дійсно відтінок 25 універсальний. Дякую, що обираєте Сherel.
- Ms. W***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Silk Lipliner First Love - 21
У цього олівця дивний корі схожий на морквяний,мені не дуже сподобався
- Достоинства:
- Добре наноситься, хороша ціна
- Недостатки:
- Колір
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Silk Lipliner Sweet Fox - 26
Олівець дуже подобається, замовляю не перший раз. Яскравий червоно-оранжевий колір. Гарно наноситься та не розмазується.
- Достоинства:
- гарно тримається, не розмазується
- Недостатки:
Дякуємо Татьяна Косматенко, за відгук. Нам важлива ваша думка.
- Гліб Д***Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Silk Lipliner First Love - 21
Брав в якості подарунка для сестри, вона задоволена, колір сподобався, стержень не крихкий, на губах тримається тривало, доволі стійкий олівець.
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
- Не має