Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подводка для глаз жидкая Cherel Perfect Contour Liner Black 4.5 мл (8011603551105)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Perfect Contour Liner Black

Дуже зручно брати у поїздки, невеликій об'єм, довго тримається. Натуральный пензлик. Гарна якість, країна виробник Італія. Рекомендую

Достоинства:
    Натуральный пензлик, легко наносити, дуже якісний лайнер, довго тримається

Добрий день, Олена.
      Дякуємо за відгук, нам важлива ваша думка. Користуйтесь с задоволенням.

• Анна
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Perfect Contour Liner Brown

Очень классная подводка,легко наносится,долго держится,не сыпется!

Достоинства:
    Легко наносится,долго держится,очень красивый цвет
  • Ксения Ф***

Очень тонкая кисточка, цвет хороший , яркий, пока не пробовала, думаю понравится

Добрий вечір, Ксения Фетисова.Дякуємо за відгук .Вдалих Вам покупок.

• Наталія К***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Perfect Contour Liner Brown

Отличная подводка с супер удобно кисточкой. Угольно-черная, удобно рисовать стрелки, очень тонко рисует, легко можно что-то подправить. стойкая, в течении дня не смазывается на веках. рекомендую к покупке!

• Прошина В***

Тоненька підводка, тримається довго. Не розмивається. Товар якісний.

Достоинства:
    Тоненька підводка, тримається довго. Не розмивається.
    Недостатки:

Вітаємо,Прошина Валентина. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що рідка підводка для очей рідка Cherel Perfect Contour Liner Black, Вам сподобалась та її зручність у використанні. Бажаємо Вам завжди яскравих та виразних образів!

• Володимир Д***

Замовлення опрацьовано на відмінно.

Достоинства:
    Тоненько підводе, довго тримається
    Недостатки:

Добрий день,Володимир Дар'їн. Дякуємо за коментар. Нам важлива ваша думка. Користуйтеся із задоволенням!

• Надежда Д***

Товар хороший.

Недостатки:

Вітаю,Надежда Дроник. Дякуємо за коментар. Користуйтесь задоволенням.

• людмила Г***

Отличная подводка, хорошая кисточка

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Вітаємо,людмила Григорьева. Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися враженнями.Користуйтеся із задоволенням!

• Ніна Б***

Вирішила спробувати- мені не підійшла, пензлик занадто тоненький , складно ним малювати, та і стійкість не відмінна

Вітаємо,Ніна Букрєєва. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання Підводки для очей рідка Cherel. Радимо спробувати наносити підводку на злегка припудрену основу або базу для повік, щоб покращити стійкість. Стосовно тонкого пензлика він дозволяє провести лінію максимально близько до зростання вій. Ми дуже цінуємо будь-який зворотний зв’язок - як позитивний, так і негативний, адже саме він допомагає нам вдосконалювати формули та продукти.

• наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Сherel Perfect Contour Liner Brown

Подводка великолепная, наносится хорошо, кисточка удобная, не размазывается. Довольна насыщенным коричневым цветом.

Достоинства:
    удобная кисточка, недорогая