- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Подобається, користуюсь кілька днів
- Достоинства:
- Густо наноситься, не осипається
- Недостатки:
Добрий день, Олександра. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про Туш Cherel 2 в 1 Cabaret Soft Коричнева. Бажаємо Вам гарного настрою та красивих вій щодня!
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Туш гарна .
- Достоинства:
- Добре наноситься . Не " наліплює ". Колір красивий . Під колір очей - супер .
Проблем при демакіяжі немає . - Недостатки:
Добрий день, Ірина З. Дякую за коментар. Щасливі, що наша туш для вій Cherel 2 в 1 Cabaret Soft Коричнева Вам підійшла. Радіємо, що Ви відмітили гарний колір) Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Туш Топчик ! Зовсім не відчувається на віях. Носиться цілий день. Не осипається. Обʼєм , подовження. Все що треба!
Вітаємо, Світлана. Щиро дякуємо Вам за відгук про Туш для вій Cherel 2 в 1 Cabaret Soft! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені її ефектом. Дякуємо за довіру до нашого бренду. Бажаємо Вам завжди виглядати неперевершено та отримувати компліменти!
- Власюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Колір топ. Не осипається. Змивається легко. З нанесенням трохи складніше - забагато туші набирається на щіточку, доводиться прочісувати допоміжними інструментами, якщо ви розумієте про що мені йдеться)))
- Достоинства:
- Ціна. Колір.
- Недостатки:
- Щіточку я б замінила на силіконову, але то, мабуть, справа звички
Добрий день,Власюк Ольга. Дякуємо за відгук. Приємно чути, що туш справляється з завданням не осипається, легко змивається. Щодо щіточки — розуміємо, що не всім зручно користуватися саме таким форматом аплікатора, адже кожна з нас має свої вподобання, але сподіваємось, що Вам вдасться звикнути до такого формату щіточки та Ви залишитесь задоволені нею.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Туш сподобалась. Протягом дня не осипається і не обтяжує вії. Дякую продавцю за швидке оформлення і доставку замовлення.
Тетяна Лікнарович, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені тушшю Cherel 2 в 1 Cabaret Soft Коричнева. Користуйтесь із задоволенням. Дякуємо за довіру до бренду Cherel.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
супер
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
Вітаємо Ольга.Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання Туші Cherel 2 в 1 Cabaret Soft Коричнева. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду.
- Тамара Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Туш чудова, добре подовжує вії)
Добрий день,Тамара Томіна. Дякуємо за позитивний відгук. Туш Cherel 2 в 1 Cabaret Soft Коричнева, справді вражає підвищеним ефектом об'єму та подовження вій. Сподіваємось, і надалі вона буде Вам приносити задоволення!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
не то качество, которое было три года назад, и другая кисточка..очень разачарована..
- Достоинства:
- их нет
- Недостатки:
- комки, не разделяет ресницы
Добрий день, Елена Матвеенко. Нам дуже шкода, що Тушь для ресниц Cherel 2 в 1 Cabaret Soft не виправдала Ваших очікувань.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричневый
Туш бездоганна, як на мене. Шоколадний колір м"якого відтінку.
Звичайно, що коли купуєш туш, то приблизно знаєш, де будеш її "носити". Мені
коричнева туш потрібна на повсякдень. Що я і отримала.
Після нанесення вії мають природний колір, погляд стає жіночним та виразним,
без очікування на "таємничу вамп" у пуховику - серед білого дня, чого я трохи
побоювалась. Але зірки зійшлися в потрібному місці - в Розетці, і я купила саму
ту туш, яку шукала, за відносно невелику ціну.
Подобається те, що я не відчуваю туш на віях, маю відчуття легкості в цілому.
Вистачає одного нанесення + невелика цільова корекція, останнім часом мені
подобається макіяж, максимально наближений до природного вигляду - вчуся
підкреслювати те, що маю від природи. Але то не правило, кому що подобається,
то все правильно і добре. Смаки різні, головне, щоби в радість людині.
Туш свіжа, не тече від вологи і не обсипається на протязі дня
Змивається туш доволі легко, спочатку водою, потім трошки міцелярною водою.
Дякую Розетці і всім дотичним до справи працівникам!- Достоинства:
- Якість. Ціна. Простота користування. Добре організована доставка.
- Недостатки:
- Немає.