- ДарьяПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
любимая игрушка ребенка. Приучила спать с ней с первых дней. Теперь у нас своего рода ритуал... если включается музыка, то нужно спать. Очень хорошая вещь. Стоит своих денег. Правда мы не сами купили а нам на выписку подарили. СУПЕР!!!
- Достоинства:
- качество, музыка
- Дарья
А еще она стирается в машинке (я стираю при 30-40) и все еще в отличном состоянии. И музыка очень приятная
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Якісна, приємна на дотик. Дитина з радістю лягає спати зі своїм новим другом, а якщо раптом вночі прокидається, то вже є чим зайнятись: гарна спокійна музика під зірковим небом)Малечі сподобалась.
- Достоинства:
- Іграшка нічник проектор
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Сподобався, різні режими світла, грає тиха приємна музика, приємний на дотик. Все чудово.
- Достоинства:
- Тиха приємна музика
- ЕдвардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Я брав на подарунок. То батькам дитини точно сподобалось
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!
- Руличка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Наш улюбленець❤️
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
- Андрей А***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Подарили данную игрушку когда ребенку было 3мес. Качественный мишка, приятный на ощупь. Спит с удовольствием ребенок с игрушкой! Рекомендую, как ночник , так и игрушку
- Достоинства:
- Тактильный, яркость регулируется, звук мелодий не раздражающий
- Недостатки:
- Не обнаружили. Даже батарейки не меняли. Пользуемся почти 2 года.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже сподобався, грає приємну мелодію, світиться, малечі подобається
- Достоинства:
- Якісний
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дитині подобається
- Достоинства:
- Гуд
- Олег М***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже хороша та якісна іграшка, хороша увага до деталей, якісні матеріали, без запаху, оригінальна форма, хороші приємні мелодії, чудове звучання. Малюк дуже полюбляє гратися
- Достоинства:
- Оригінальна та якісна
- Недостатки:
- Вони відсутні
Представитель поставщикаОлег, благодарим Вас за отзыв!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Для того щоб вставити батарейки (потрібно купляти окремо) необхідно виймати повністю весь механізм (виймається туго - але це скоріше + ), викручувати гвинтики..тому пошукайте вдома для цього приладдя)) Брали на подарунок і було трохи незручно копирсатися з цим усім поки дитина чекає. Краще підготуватися зазделегідь але прийдеться відчепити ведмедика від коробки.
- Достоинства:
- Гарна іграшка. Працює справно.
- Недостатки:
Так, дійсно, з міркувань безпеки електронна частина іграшки має бути добре схована.
Сподіваємося, ведмежа стане найкращим другом дитини.
Завжди раді допомогти та відповіді на всі ваші запитання!
- Тарас Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Заказал крестнице на день рождения. На вид, игрушка вроде даже ничего - симпатичная и мягкая (какой и должна быть такая игрушка).
- Достоинства:
- Адекватная цена, материалы и бренд.
- Недостатки:
- Из недостатков: всё то, из-за чего решил выбрать эту игрушку. Светомузыка очень тусклая, а сама музыка оооочень тихая. Извините, но пришлось прислушиваться к заднице медведя P.S: батарейки новые
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
Нам прикро, що ви засмучені.
Наші покупці хвалять цю іграшку за зручність, функціональність і високу якість.
Неяскраве світло і приглушена музика допоможе заспокоїти та приспати дитину.
Чудово підходить для дітей від народження.
Завжди раді допомогти і відповісти на всі ваші запитання!- Юнна Н***
У нас такой мишка уже 11 месяцев.Это лучший подарок.Малышка спит рядом с ним.Громкий звук мешал бы уснуть,так же,как и яркий свет.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Вона не коштує тих грошей за які її продають
- Недостатки:
- Дуже тиха
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
Вперше отримуємо подібний відгук.
Маємо безліч позитивних відгуків наших покупців.
Щодо тихого звуку – іграшка має достатній звук, щоб не зашкодити слуховому апарату дитини, так як вона розрахована для діток з народження.
Новонароджені мають дуже чутливий слух, який ще формується. Гучні звуки можуть викликати у немовлят стрес, плач і порушення сну.
Також хотіли б зазначити, що усі іграшки Chicco створюються в Дослідницькому центрі Chicco провідними педіатрами, отоларингологами, неонатологами та спеціалістами з раннього розвитку.
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!