Нарешті дійшли руки написати відгук, ну як відгук))) Друзі. Це найгірший візочок який ви можете собі лише уявити, хоча можливо це у порівнянні з Сайбекс, бо до цього «чуда» користувались саме ним.. не зручний, не маневрений,таке враження що збирається розвалитись по дорозі. Єдиний плюс це те що його можна взяти в літак. Але в подорожі він мені не допомагав а тільки ускладнював
Вітаємо! Дякуємо вам за зворотній зв'язок!
Нам дуже прикро, що ви залишилися розчаровані.
Маємо багато позитивних відгуків наших покупців щодо зручності, легкості та маневреністі коляски під час прогулянок і подорожей.
Також розуміємо, що все індивідуально. В нашому асортименті різноманітний вибір колясок, і кожен може обрати ту, яка актуальна саме йому.
Якщо у вас виникнуть труднощі з експлуатації коляски, завжди раді допомогти і проконсультувати у нашому сервісному центрі по тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24. Графік роботи: пн-пт: 09:00 - 18:00 (сб, нд - вихідні).
Завжди раді дати відповідь!
Коляска гарної якості і дійсно складається дуже легко, але маленькі колеса і її легка вага робить її не зручної для щоденного використання. Купувала її для подорожей і от тут вона дійсно супер, для щоденного використання маємо іншу.
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук!
Радіємо, що ви задоволені легкістю, компактністю та зручністю коляски.
На рівних дорогах до ходу коляски не має питань.
А коли мова йде про нерівні дороги, то звісно, жодна прогулянкова коляска з маленькими колесами не може гарантувати ідеально гладкий хід.
Все залежить від ситуації та дороги, на якій перебувають візочки. Для асфальту, лісних доріжок та парків вона підходить ідеально)
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!
Очень понравилась коляска прочный материал, устойчива и очень компактна. Большое спальное место
Доброго дня, дуже дякуємо Вам за відгук!
Коляска не для прогулок по городу.Эта коляска чисто как ручная кладь в поездку, в поезд, самолёт.Если по городу, то это по супер ровной дороге.Любой камешек - это проблема.В остальном коляска хорошая, качество сборки - супер.Но это не для ежедневник прогулок, эта коляска не о «комфорте».
После того как пересели с нашего Anex, я немного была в шоке, ребёнка трясёт, если не правильно сидит, то коляску клонит в сторону.Но коляска легкая, очень маневренная и супер удобно брать в поездку.
Покупкой, в принципе, довольна.Для тех задач что мы покупали она справляется.
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Справді, коляски можуть реагувати на зміну центру ваги.
Тому використовуйте паски безпеки і дитинка буде в центрі візочка.
Що стосується каменів...
Так, це неприємно, але такі казуси можуть бути і з автомобілями, і з велосипедами...
На жаль, так з усіма видами транспорту (літаки не рахуємо).
Радіємо, що іншим ви задоволені і коляска полегшує ваше переміщення містом!
Купили два місяці назад , дуже подобається рекомендую
Дякуємо Вам за чудовий відгук!
Покупала для ребёнка -,6 года весом 13,9 кг.
Она у нас крупненткая)
Коляска прекрасно выдерживает ее вес, но правда очен чувствительная к положению ребёнка в коляске Если ребёнок больше на правой стороне, то ведёт коляску в право. Если на левой- ведёт в лево. Приходятся напрягаться и «выравнивать» курс прямо.
В целом после коляски 3в1 эта казалась ненадежной и было страшно даже на кочку заехать. Но на мое удивление мы скачем через все даже самые высокие бровки. Минус - даже небольшой камень 2х2 см становиться препятствием если его не увидеть и наезжать со всей силы.
Сегодня думала поломаю колёса ) но это минус всех прогулочных с небольшими колёсами. Ещё она очень легко складывается и раскладывается. Легко теперь езжу в марширутке.
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Справді, коляски можуть реагувати на зміну центру ваги.
Але така ситуація, і з машинами, якщо їх перенавантажити
або змістити багаж в одну сторону, і з іграшками, і з велобігами...
Тому використовуйте паски безпеки і дитинка буде в центрі візочка.
Поєднувати коляски 3 в 1 та прогулянкові
(навіть будь-якого іншого бренду) не дуже коректно,
оскільки у них і конструкція шасі абсолютно відрізняється.
Думаємо, що мине тиждень-другий і ви звикнете.
Що стосується каменів...
Так, це неприємно, але такі казуси можуть бути
і з автомобілями, і з велосипедами...
На жаль, так з усіма видами транспорту (літаки не рахуємо).
Радіємо, що іншим ви задоволені і коляска полегшує ваше переміщення містом!
Гарного вам дня і завжди раді дати відповіді)
Не раджу даний товар, бо вона абсолютно незручна, у дитини немає підставки під ноги, вкрай погано рулиться, може поїхати куди завгодно, весь час докладаєш зусилля, щоб витримати її прямо.
Вітаємо, дякуємо за зворотній зв′язок!
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Наші покупці хвалили Trolley Me за легкість, маневреність та зручність.
Розуміємо, що на нерівних дорогах, жодна коляска не може гарантувати ідеально гладкий хід.
Зверніть, будь-ласка, увагу, що опору для ніг можна регулювати у 2 положеннях.
Для її використання у горизонтальному положенні потягніть до першого клацання ручку для транспортування.
Якщо у вас є складнощі з коляскою, ми завжди раді допомогти в нашому офіційному сервісному центрі Chicco за тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!
Красивая надежная коляска
Юлия, благодарим Вас за отзыв!
Эта коляска, как и многие другие, не предназначена для глубоких ям.
Любая коляска не будет устойчивой, если ехать по некомфортной дороге.
Для асфальта, лесных тропинок и парков она походит чудесно.