Отзывы покупателей о Лактационные вкладыши для груди Chicco Абсорбирующие 60 шт (61773.00)
- AI аналіз відгуків44 відгуки: позитивний: 70%, нейтральний: 10%, негативний: 20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Добре справляються з вбиранням молока, але не зручно діставати з упаковки
- Достоинства:
- Не протікають, витримують всю ніч
- Недостатки:
- Незручна упаковка вкладишів
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені високою якістю та функціональністю вкладишів!
З двох сторін упаковки є пунктирна лінія, яка дозволяє зручно відкрити коробку та діставати вкладиші.
Кожен вкладиш упаковано в індивідуальний конверт, тому його дуже зручно брати із собою.
Завжди з вами.
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Даними накладками користуючись 9 місяців, завжди була ними задоволена, і лише отримавши посилку цього разу товаром дуже розчарована, в коробці багато бракованих накладок, а саме, сипляться, зклеїні одна з одною, або взагалі половина накладки трапляється, дуже, дуже розчарована((((((((
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо вам за зворотній зв'язок!
Нам дуже дуже прикро, що так склалося, але ми безмежно вдячні за те, що ви поділилися з нами цією проблемою і ми зможемо її вирішити.
Ми не відкриваємо упаковки, оскільки це гігієнічний продукт і тільки наші покупці можуть просигналізувати про ту чи іншу ситуацію, якщо така могла статися на виробництві.
Приносимо вибачення ще раз.
Ми одразу ж відправили рекламацію на виробництво.
З вами звʼязалася наша Лінія турботи і ми знайшли рішення у цій ситуації.
Завжди раді допомогти та дати відповіді на всі ваші запитання!- Інна З***
Щиро дякую, що відреагували та звернули увагу на дане зауваження, дуже приємно)
Представник постачальникаЗавжди раді допомогти!)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер крутезні накладки, користуюсь ще з роддому. Витримували до 8 годин повного сну, і ще не підводили. Тримаються добре. І звичайно, якщо через кожні 2 години кормити дитину, то липучка не така клейка, і це нормально, так що ігноруйте негативні відгуки. Свою функцію вони виконують на всі 100%. Дуже дякую за продукт!
- Достоинства:
- Не протікають тривалий час
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Жахливий товар, по кругу розриваються і сипляться з них гранули, що вбирають вологу, деякі розірвані зразу, ті що цілі розриваються під час використання! Не купуйте! Чи можна повернути цю гидоту? Скоріше за все ні,тому іде в смітник,гроші на вітер.
- Достоинства:
- Немає ніяких переваг.
- Недостатки:
- Описані вище фото
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо вам за зворотній зв'язок!
Приносимо вибачення ще раз.
Ми одразу ж відправили рекламацію на виробництво.
Сьогодні з вами звʼязалася наша Лінія турботи і ми знайшли рішення у цій ситуації.
Також на знак щирого вибачення ми відправимо вам комплімент від нас – подарунковий сертифікат.
Завжди раді допомогти та дати відповіді на всі ваші запитання!
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволена даними накладками
- Достоинства:
- Не протікають, тонкі
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, що ви задоволені! Користуйтеся з радістю!
- Любовь Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Не протікають. Не рвуться. Липучки тримають, але якщо їх не діставати і відклеювати постійно.
- Достоинства:
- Не щільні для літа, не протікають
- Недостатки:
- Клейка основа тримає недовго
Звертаємо вашу увагу, що прокладки для грудей одноразові, тому не передбачають частого відклеювання та діставання.
Це впливатиме на клейкість смужок.
Рекомендуємо змінювати прокладки, як тільки вони стають вологими, щоб не допустити подразнення шкіри та уникнути інфекції.
Не існує певних правил щодо того, як часто це потрібно робити. Змінюйте вкладки за необхідності.
Тривалість використання прокладки може змінюватися день у день.
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Очень удобные. Для кормящей мамы - супер. Всегда чувствую себя уверенно.
- Достоинства:
- Очень мягкие. Хорошо впитывают. Не протекают и не отклеиваются.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за чудовий відгук!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
большие, не протекают, жена довольна
- Достоинства:
- бренд, качество, удобство
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за чудовий відгук!
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Одна клейка полоска взагалі не кріпиться до білизни. Накладка постійно зминається і відкріплюється під білизною, молоко протікає. Користувалася кращими.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримаються на білизні
Представник постачальникаДоброго дня!
Вся інформація передана експертам Розетки.
З Вами зв'яжуться найближчим часом.
- Власта Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Товар неякісний: бракований через відсутність клейкої смужки у більшої частини накладок в упаковці. Під час використання швидко втрачає форму і мнеться. Якість невідповідна високій ціні
- Достоинства:
- Матеріал, з якого зроблені накладки, м'який та неалергенний
- Недостатки:
- Брак виробника щодо відсутності клейкої смуги у більшої частини накладок в упаковці та швидка зношуваність при невисокому рівні зволоження
Представник постачальникаВласта, дуже дякуємо Вам за звернення!
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Зверніться будь ласка в наш сервісний центр
по тел: (044) 499-07-82 моб: (067) 216-93-24
Графік роботи: пн-пт: 11:00 - 18:00 (сб, нд - вихідні)
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Почалась алергія
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо, що написали нам!
На щастя, не отримували раніше подібних відгуків і шкода,
що ви зіткнулися з подібною ситуацією.
Бажаємо найшвидшого відновлення
та про всяк випадок радимо отримати пораду лікаря дерматолога,
який точно зможе встановити характер висипу.
Насправді, причин алергій може бути безліч.
Постановка вірного діагнозу допоможе зрозуміти
причини незручностей,
а також дозволить не плутати алергію з пітницею,
наприклад, або ж алергією на засоби,
якими часто користуються матусі для загоєння ранок на грудях
на початку становлення грудного вигодовування.
- Ольга Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прекрасные накладки для груди. Никаких сползаний ,раздражений, опрелостей и протеканий. Справляются со своей задачей на все 100%. Не заметны под одеждой, тоненькие. Очень довольна ,так как есть с чем сравнивать!
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за чудовий відгук!
- Марианна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Обожаю эти прокладки, большие и удобные, хорошо впитывают, пробывала джонсоновские, вообще не предавались, Пробывала авентовские такие же классные, но с двумя наклейками. Вот теперь думаю что это плюс.
- Достоинства:
- Большие
- Недостатки:
- Одна клейкая полосочка , удобнее когда две
Представитель поставщикаМарианна, благодарим Вас за отзыв!
- Викуся Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Классный, отлично впитывают,нет ощущения дискомфорта. Под одеждой не выделяются, очень мягкие, легкие. Кожа дышит, грудь не преет. Отличный выбор для кормящих женщин!
Представитель бренда ChiccoВикуся, благодарим Вас за отзыв!
- Маруся Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Незамінна річ для мам, що годують грудьми. Накладки м’які, ніжні і при цьому добре утримують вологу. З під білизни не помітні.
Представитель бренда ChiccoМаруся, благодарим Вас за отзыв!
- Нина М***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Для кормящей мамы -это отличный помощник! Когда нужно на время отлучиться - эта вещь очень выручает! Они не протекают, поэтому не оставляют следы на одежде! Также каждая прокладка находится в индивидуальной упаковке!
Представитель бренда ChiccoБлагодарим Вас за отзыв!
- Марина А***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Продуктом очень довольна, пользуюсь постоянно, они незаменимы, особенно, когда надо выйти из дому или куда-то поехать. Вкладыши надежно крепятся. Большой плюс - достаточное количество вкладышей в упаковке. Материал мягкий, натуральный, не вызывает дискомфорта.
Представитель бренда ChiccoМарина, благодарим Вас за отзыв!
- СветланаПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Размер у них идеальный и под бельём они не видны. Хорошо впитывают, на груди после их использования нет опрелости или какого-либо раздражения. Грудь после их использования всегда остаётся сухой и никакого дискомфорта.
- Достоинства:
- мягкая, нежная
Представитель компании ChiccoСветлана, благодарим Вас за отзыв!
- Мilena B***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Накладки приятные к телу, обеспечивают защиту и здоровье как груди, так и ребенку, прямо или косвенно, от гигиены зависит также комфорт матери во время ГВ. Потенциально опасный рассадник неполезных бактерий, которые могут накапливаться из-за подтекания молока, предусматривает особый уход. Мне педиатр рекомендует накладки на грудь – раз, гигиенический душ или специальные очищающие салфетки перед кормлением – два. Придерживаюсь рекомендаций).
- Достоинства:
- обеспечивают защиту и здоровье
- Недостатки:
Представитель компании ChiccoМilena, благодарим Вас за отзыв!
- Олег Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Жена признаёт только их.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представитель компании ChiccoОлег, благодарим Вас за отзыв!
- Беляева С***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Сын родился в мае, у нас это уже неимоверная жара,и я очень переживала, что будут проблемы с грудью из-за вкладок, поскольку, по идее, кожа не дышит. Но как же я ошидлась. С накладками Chicco, я даже не ощущала их присутствия. Очень довольна, поскольку всегда была уверена,что никаких казусов и неприятных ситуаций не произойдет, а в тоже время никакого дискомфорта. Рекомендую, однозначно
- Достоинства:
- Качество, удобство
- Недостатки:
Представитель компании ChiccoСветлана, благодарим Вас за отзыв!
- Софи П***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Можно сказать маст хэв для каждой кормящей мамы, очень мягкие, хорошо впитывают приятное качество хлопка и самое главное они не становятся твердым как камень,все мамочкам рекомендую.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представитель компании ChiccoСофи, благодарим Вас за отзыв!
- Давиденко О***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Коли на третій день після народження малюка прибуло нарешті молоко - радості моїй не було меж! та хто ж знав що його буде так багато?) Синочок був таким маленьким і молоїжкою, що просто не міг справитись з цією "молочною фермою")) тож молоко часто підтікало на білизну при чому здавалось що це відбувається безперервно) Розчулилась, глянула на малечу, занервувала, чи просто на прогулянці подумала : "чи не настала вже пора годування?")) Тому питання захисту білизни від плям та мене від незручних ситуацій стало дуже гостро. Спочатку, вирішила спробувати прокладки дешевшої цінової категорії, але це був жах. одні ковзали по бюстгалтеру та збивались у комочки, інші були постійно мокрими і приносили страшенний дискомфорт... короче ситуація схожа на підбір підгузків для малечі, де основні вимоги - сухість, гіпоалергенність, надійність та комфорт. Коли я таки купила накладки для грудей Chicco я подумала - о, нарешті! В них все продумано для мого комфорту, плюс їхня поверхня м*яка та ніжна і я майже не відчуваю їх! Вони не підвели мене ні разу. Ще їх дуже зручно кинути в сумочку на всяк випадок, адже кожна упакована в індивідуальну упаковку, яка захищає від бруду. Я дуже задоволена що натрапила на цих помічниць, вони не раз рятували мою репутацію в людних місцях)) та мій гаманець, захищаючи білизну від плям. Рекомендую всім хто їх потребує та закликаю не економити на собі! Адже щаслива мама - щаслива родина!
- Достоинства:
- М*якість, надійність, сухість, повітропроникність
- Недостатки:
- не знайшла
Представитель компании ChiccoБлагодарим Вас за отзыв!
- Оксана Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Просто незаменимая вещь во время кормления! Очень нежные, хорошо впитывают и самое главное клеевая лента хорошо держится
Представитель компании ChiccoОксана, благодарим Вас за отзыв!
- Бабий М***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Во время гв не обойтись без вкладышей в лиф . Во время кормления дочери я перепробовала много разных и остановилась на chicco. Сейчас, когда у меня второй ребёнок на гв я даже не думала какие вкладыши взять . Самый большой плюс их- они не каменеют когда впитывают молоко, тем самым никакого дискомфорта для груди нет. Второе, это то что каждый вкладыш идёт в индивидуальной упаковки. Это очень удобно, особенно когда берёшь их с собой. Размер , форма - лично для меня идеальны. Сами вкладыши очень нежные и приятные . И кстати, под лифом особо не заметны.
- Достоинства:
- Нежные и приятные
- Недостатки:
Представитель компании ChiccoМарина, благодарим Вас за отзыв!
- Алла к***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Абсорбирующие вкладыши для лактации, особенно в теплое время года, незаменимая вещь. Во-первых, это гигиена, особенно это имеет большое значение при кормлении «по требованию».
Во-вторых, здоровье самой кожи груди.
В-третьих, эстетику никто не отменял). Ультратонкие «дышащие» накладки превосходно справляются с молочными реками, берегут одежду и психику кормящей мамы.
Тестировала несколько вариантов, но абсорбирующие накладки для груди Chicco оказались самыми экологичными, надежно фиксируемыми, практически неощутимыми, и с ними самими ничего не происходит (не рвутся, не вызывают раздражения, дают ощущение чистоты и максимального комфорта. Плюсую).- Достоинства:
- Превосходно справляются с молочными реками, берегут одежду и психику кормящей мамы
- Недостатки:
- отсутствуют
Представитель компании ChiccoАлла, благодарим Вас за отзыв!
- Anna P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Лучшие прокладки для груди
- Достоинства:
- Индивидуально упакованы, хорошо впитывают молоко, наполнитель не собирается комками
Представитель компании ChiccoAnna, благодарим Вас за отзыв!
- Лилия С***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Среди всех накладок самые комфортные и удобные, со своей здачаей справляются на 100%.
- Достоинства:
- Тонкие, все молоко впитывается, комфортные и удобные
- Недостатки:
- Слабовато держит липучка
Представитель компании ChiccoЛилия, благодарим Вас за отзыв!
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прокладки супер! Добре тримаються, не протікають навіть якщо переповнені.
- Достоинства:
- Не протікають, немає відчуття мокрих грудей. Кожна в окремій упаковці.
- Представитель к*** Chicco
Екатерина, благодарим Вас за отзыв!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
На грудному вигодовуванні маю другу дитину. Пробувала різні прокладки, і дорожчі, і дешевші, і багаторазові.. Але Chicco сподобались найбільше. Вони приємні до тіла, не викликають подразнень, не парять і не пахнуть кислим молоком в спеку. Прочитала попередні відгуки, добавлю, що в 2016 році теж мені потрапила бракована велика упаковка, куплена у фірмовому магазині - близько десяти прокладок були погано запаковані в індивідуальну упаковку і при носінні трохи розлазились по краю і з них дещо висипались гранули.
- Достоинства:
- Мало помітні під літнім одягом. Кожна прокладка в індивідуальній упаковці, що зручно при потребі взяти з собою чи тривалому зберіганні відкритої упаковки
- Недостатки:
- Трапляється брак
- Представитель к*** Chicco
Катерина, благодарим Вас за отзыв!
- Нікітін О***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прокладки-супер! Самі найкращі. Рекомедую.
Благодарим Вас за отзыв!
- Любовь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Самые отличные прокладки для груди.
- Достоинства:
- Самые отличные прокладки для груди.
- Представитель к*** Chicco
Любовь, благодарим Вас за отзыв!
- Марк З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
найкращі прокладки
- Представитель к*** Chicco
Марк, благодарим Вас за отзыв!
- Алеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Користуюсь даними накладками вже з другою дитиною. Пробувала інші, трошки дешевші, " небо і земля " в порівнянні з цими. Рекомендую!
- Достоинства:
- добре впитують
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Это чисто мое ощущение но в сравнении с джонсонсами чуть раздражение было
- Достоинства:
- Каждая накладка в индивидуальной упаковке, цена
- Недостатки:
- У меня были другой фирмы, так вот они приятней к телу разница заметна