- Кикинев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно піниться, приємний та легкий аромат, економічний в застосуванні, дуже подобається)
- Достоинства:
- Приємний аромат)
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Антоніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Має приємний аромат. Добре піниться. Рекомендую
- Достоинства:
- Має приємний аромат. Добре піниться.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вже другу, задоволені на всі 100! не щіпить оченят, має приємний аромат, легко піниться та змивається, не сушить шкіру, вистачає на дууже довго
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за такий приємний відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що шампунь-гель Baby Moments вже вдруге виправдовує вашу довіру – не щипає оченят, має приємний аромат і надовго вистачає.
Нехай купання завжди буде в радість!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний гель, не викликає алергічних реакцій. Купуємо молодшій дитині і старшій з самого народження.
- Достоинства:
- Написала
- Недостатки:
- Як на мене для новонароджених трохи за сильний аромат
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук і довіру до засобів Chicco!
Нам дуже приємно, що шампунь-гель підходить обом дітям та не викликає алергічних реакцій.
Шкодуємо, що аромат засобу здався вам занадто насиченим. Сприйняття запахів – річ дуже індивідуальна, і ми розуміємо, що не кожному може підійти однакова інтенсивність аромату.
Хочемо зазначити, що шампунь-гель з екстрактом бавовни на 94% складається з натуральних інгредієнтів, має гіпоалергенну формулу та не містить парабенів, спирту й барвників. Уся продукція Chicco проходить ретельний дерматологічний контроль і відповідає міжнародним стандартам безпеки та якості. Засіб рекомендується дерматологами та педіатрами для делікатного догляду за чутливою шкірою малюка з перших днів життя.
Завжди раді допомогти та відповісти на всі ваші запитання!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, коли ви задоволені!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка,все супер
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Він дуже класний. Великої упаковки вистачає надовго. Вже дитині 7 років, а ми тільки його й купуємо. Бо волосся мити зручно, не пече і запаху сильного нема.
- Достоинства:
- Акційна ціна, економ-пакування
- Недостатки:
- Не знайшли
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість гарна, не сушить шкіру
- Недостатки:
- Аромат
Представник постачальникаВітаємо! Радіємо, що ви залишилися задоволені високою якістю засобу!
З ароматами, дійсно, ситуація, індивідуальна.
Маємо безліч позитивних відгуків.
Наші покупці хвалять шампунь-гель за приємний та ненав'язливий запах.
Ми, у свою чергу, хочемо звернути увагу на те, що вся продукція Chicco проходить дерматологічний контроль і відповідає суворим міжнародним стандартам та нормам. Ця косметика не містить парабени, спирт та барвники.
Міцелярний шампунь-гель для тіла та волосся з екстрактом бавовни складається на 94% з натуральних інгредієнтів. Рекомендується дерматологами для щоденного догляду за ніжною і чутливою шкірою малюка з самого народження.
Завжди раді допомогти та дати відповіді на всі ваші запитання!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляємо цей гель на постійній основі для своєї донечки. Більше 10 років!!! Рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за те, що ділитеся емоціями! Як же класно, коли ви задоволені!
- русан ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий гель, підійшов дитині, має приємний аромат.
- Прыткова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний шампунь-гель
- Достоинства:
- Добре піниться, не сушить шкіру, без різких ароматів.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Мария Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный шампунь ,хорошо пенится ,не имеет приятных запах (не резкий) большая бутылка удобный дозатор
- Достоинства:
- Не сушит детскую кожу
- Ротару Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моей малышке подходит,аллергии нет. Нам два месяца
- Достоинства:
- Запах
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний засіб
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий, як гель для купання та підмивання і як шампунь. І взагалі вся ця лінійка догляду просто супер.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампунь дитяча супер! Безпечна, якісна, великий об'єм, не шіплить очі!
- Достоинства:
- Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!