Отзывы покупателей о Набор мясных снеков CHIKOS 4 вкуса 44 г х 4 шт (0.176 кг) (4820202040439)
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно
- Іра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прикольний, хрусткий. Для пива ідеально)
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Монтажна піна зі спеціями, це не мʼясні снеки! Додайте склад в опис товару!
Свиняча шкіра 91%.
Дуже неприємний запах спецій, ні кімнату не провітрити ні руки не вимити після ЦЬОГО неможливо!- Достоинства:
- Недостатки:
- Гидота рідкісна, запах, смак, склад.. сам товар дуже великий недолік!
Немає складу в описі товару!!!
- Роман К***
Це специфічний снек просто.шкварочки прожарені. Не для всіх!)
- Петро
просто конкретно вам цей снек не зайшов. У мене серед друзів теж є ті, кому геть не сподобались. Але більшість з задоволенням споживає)
- Ігор
Мабуть ви не зрозуміли)
Це pork rinds. Дуже відомий снек у світі.
В Дмитрука вони, на мою думку - ідеальні.
Чудова заміна чіпсам картопляним, адже тут немає тієї гадості що в них. Плюс ви не з'їсте більше двох пачок, як би ви не хотіли.
Ви гляньте на макронутрієнти - 60 білка, 30 жири. 0 вуглеводів!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класні снеки, смачні, повітряні і поживні!
Постійно купую і вам раджу. Точно цікавіше ніж просто картопляні чипси чи сухарики- Достоинства:
- Смачні, хрумкі, кожен хрустик іншої форми
- Недостатки:
- Майже ніде в магазинах немає, тільки от на Розетці
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла вже вдруге чоловіку, дуже зайшли. Мабуть на любителя враховуючи відгуки, які тут побачила. Але ми рекомендуємо!
- Достоинства:
- Смак, ціна
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно смак пінопласту ) що там натурального ?
- Достоинства:
- Дешеве
- Недостатки:
- Смак, запах хімозний ) не рекомендую
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкус может не всем понравиться, но мне зашло
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже виражений смак хкварків, навіть до пива хлопцю не дуже сподобались, спеції ситуацію не міняють, запах дуже хіматурний щей не вивітрюється
- Достоинства:
- тонкі плюстерка, хрусткі
- Недостатки:
- не смачні, погано пахнуть
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже смачні, навіть якщо ви полюбляєте шкварки або свинячу шкуру.
- Достоинства:
- Багато протеїну, хрусткі
- Недостатки:
- Не дуже смачні, навіть з приправами
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класні хрусткі, смачні і ситні. Гарна альтернатива чипсам
- Достоинства:
- Смачно, хрустить, швидко перекусити
- Недостатки:
- Мало)))
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто відмінно. Новий улюблений смаколик.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пінопласт зі смаком жиру
- Екатерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень специфический вкус, на любителя
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не кожному сподобаються
- ІнгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені не сподобалося. Хрусткі , повітряні шкурки від сала, смак шкварок, і гострі.
- Достоинства:
- Ситні
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легенькі, ситні. Класно хрустять))
- Достоинства:
- Хрумкі, смачні
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І запах і смак відстій, шкода потрачених грошей
- Алёна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это очень странный снек.. запах просто убийственный, вкус специфический
- собчик б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалось зовсім, ні запах, ні смак. Хочу ще звернути увагу, що в назві товару пишуть набір м"ясних снеків, на упаковці пишуть скоринки свинини, а по факту це шкірка свинини вижарена до розмрірів рисових чіпсів. Особисто мені не сподобалось дуже.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не вперше замовляю на розетці. Як завжди все супер)
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені здається, чи ці снеки стали ще кращі! І смачні, і легкі на шлунок, і ціна адекватна. Рекомендую всім друзям!
- Достоинства:
- Легкі та ситні
- Струк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за оперативну та якісну доставку - жоден CHIKOS не постраждав у дорозі)). Чотири смаки снеків CHIKOS дуже згодились у корпоративній поїздці в Буковель на лижі - легко і швидко зробити перекус навіть на найвищій горі, а енергії вистачає надовго.
Смакували з друзями і колегами - було смачно і весело з CHIKOS!- Достоинства:
- Натуральні та ситні снеки!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую не вперше, прекрасна заміна чіпсам та сухарям. З пивком - бомба.
Головне: натуральний продукт!
Кожен із 4-х смаків особливий по своєму.- Достоинства:
- Натуральність.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пушка!! И полезно и куча протеинов! Такого не пробовал ещё. Аналогов нет и не будет! Мы с вами, будем заказывать, люкс!!!
- Достоинства:
- Качество, цена, полезно, вкус бомба
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пушка!!!! И полезно и куча протеинов, я так понимаю аналогов такого нет, и не будет! Короче будем заказывать, люкс!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив на Розетці, порекомендували друзі. Задоволений покупкою. Снеки дійсно цікаві на смак і по структурі дуже хрусткі. Головне, що не тяжкі на шлунок. Класна штука. Замовлю ще. Сину сподобались.
- Достоинства:
- Ціна, якість, смак.
- Недостатки:
- не знайшли
- Виталий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Похоже, что это просто шкура зажаренная до воздушного состояния. Куча приправ не спасают их. Не так вкусно как самые плохие чипсы. И даже рядом не лежит с любой мясной закуской. Больше всего напоминает воздушные чипсы
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Невкусно и явно не сильно здоровое.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дійсно хрусткий снек, повітряні хрумкі шматочки, класний перекус, ситний і корисний, мені найбільш сподобався зі смаком сиру та холодця з хріном.
- Достоинства:
- оригінальність, неповторність
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно купую цей снек, дійсно класний замінник чипсам чи кабаносам.
Що помітив з нового: цей їхній "новий рецепт" зробив продукт ще більш хрустким і повітряним, мені сподобалося.- Достоинства:
- Хрумкі, смачні, поживні
- Гончаренко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусно, мне понравилось. Уже не первый раз пробую свиные шкурки в виде снеков, в этих попадается много шкурок слишком жестких в середине и эту часть невозможно прожевать(
Любителям сала и шкварок должно понравится- Достоинства:
- Вкусно
- Недостатки:
- Есть слишком высушенные шкурки
- Недбайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща закусь під пивас
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мені зайшли на ура. Воно звісно "на вкус и цвет..." - але як альтернатива абсолютно некорисним картопляним чипсам - дуже достойно.
Усі смаки класні. При тому що зовсім не люблю снеків зі смаками холодця/хрону - ці виявилися просто бомбезні. Може, точно натуральні :)
Найбільше зайшли гострі - для тих хто любить усе з перчиком.
Давав пробувати кільком знайомим, та ще й під пивко... ммм, хочеться ще, і пивка і цих чікосів.- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
- не відчув
- Магадеев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пенопласт со вкусом соленого пенопласта, повёлся на слово "Мясо", а по факту шкура
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- Не фкусно
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Закажем еще
- Достоинства:
- Все хорошо
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
почему они называются "мясные" я не понимаю! это просто свинячие вспененые шкурки! но вместо чипсов супер крутая штука! хрустит, вкусно, дешево и не очень вредно! в местный магазин оооочнь редко завозят, перерыл все супермаркеты полтавы нигде нету, пришлось заказывать в инете. главное просто убрать слово "мясные", назовите просто "супер вкусные хрустящие диетические шкурки свиньи" и будет всё гуд!
- Достоинства:
- хрустит, к пиву самое то
- Недостатки:
- мяса там нет потому что это свинячие шкурки!
- Евгений С***
и таки сырные хуже всех, куда не шло с хреном но тоже не супер. а вот с перцем самые лучшие! и класики неплохие.
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Снек супер, а те кто хотят м’ясо за 20 грн. удивили))) Очень классные, но самые вкусные сырные, беру теперь их. Не люблю чипсы и сухарики, а эти штуки понравились очень, хрустят вкусно, не калорийные - идеально! Имею проблемы с поджелудочной и желудком, но от них ничего не случилось плохого. Спасибо производителю за альтернативу сухарям, чипсам и прочей ерунде.
- Достоинства:
- Не калорийные!
- Недостатки:
- Невозможно найти в супермаркетах(