Отзывы покупателей о Средство сильнодействующее Чистюня Антижир 500 мл х 2 шт (50000199)
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Справляється з виконанням приблизно на 50% або для невеликих забруднень.
- Достоинства:
- Низька ціна, зручний у використанні
- Недостатки:
- Не для великих забруднень
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Засіб дійсно відмиває добре і жир і плями. Але думаю що то якась міцна хімія і з ним треба бути обережним.
1.Не шкіру йому не можна попадати.
2. Спреєм користуватись теж не можна. Вдихнеш- можна свідомість втратити)
3. Відмиту поверхню потрібно ретельно витерти чистою водою- Достоинства:
- Відмиває добре
- Недостатки:
- Страшна хімія, можливо небезпечна. Але думаю за такі гроші можна постаратись вжити заходи безпеки
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Нічого не відмиває, навіть свіжий жир не розчиняється. Пробувала і на холодну поверхню і розігріту. Витримувала по інструкції.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нічого не вімиває
- вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Средство -- зверь
- Достоинства:
- Справляется с любым жиром. Буду покупать ещё
- Недостатки:
- Обязательно одевайте защитную маску. При распылении очень летучий и едучий.
- Аліса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Лютий хімарь на всі випадки, класно відмиває решітку з витяжки над плитою та світлі шви між плиткою на підлозі- просто напшикала та протерла, це бомба, скільки я перепробувала з цими швами, а виявилось все просто, швидко та бюджетно
- Достоинства:
- Миє шви між плиткою, видаляє жир з решітки витяжки, ціна
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Работает.
Может и не за один раз, но жир уйдет.- Достоинства:
- Цена, производитеность.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Дієвий засіб
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Супер.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Хорошее средство против жира.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Засіб це щось неймовірне
Надалі користуватися тільки ним!- Достоинства:
- Засіб
- Недостатки:
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Відмиває навіть те, що вже думала не відмиється ніколи)
Дуже круто, мені сподобалося і сто відсотків буду брати ще
Єдине для кращого ефекту наносьте засіб на гарячу/теплу поверхню- Достоинства:
- Швидке усунення забрудненнь
- Недостатки:
- Неприємний, різкий хімозний запах
Викликає кашель та першіння
Працюйте тільки в рукавичках! Бо виїдає що дай Боже
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Нормальний засіб
- Достоинства:
- Дуже добре чистить
- Недостатки:
- Любовь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Як засіб для видалення жиру, то досить непогано. Тільки разом із жиром роз‘їв фарбу на поверхні електрогрилю, антипригарну поверхню гриля і сковорідки, фарбу на плиті і металеві бортики столешниці, куди випадково потрапив. Все наносила за інструкцією. Довше визначеного часу нетримала. Навіть не можу уявити, що там насправді знаходиться у складі, що така руйнівна сила. Сам засіб коштує недорого, але збитки від його користування більше самого засобу в 1000 разів(((
- Достоинства:
- Видаляє жир добре; ціна
- Недостатки:
- Роз‘їдає антипригарне покриття, фарбу і металеве кухонне приладдя
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
рекомендую
- Достоинства:
- отличное качество, хорошая цена
- Недостатки:
- не бачу
Жена перепробовала много моющих для удаления жира с плиты и духовки. С ее слов-это лучшее. Покупаю только его теперь.
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Резкий запах
- Ірина К***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Вже декілька років користуюся цим засобом. Дешевий та дієвий. Чомусь важко стало знайти його в звичайних магазинах. Так, він має дуже сильний та неприємний запах. Я його бризкаю та на декілька хвилин переходжу в інше місце. Але відмиває бруд, жир (навіть застарілий) добре. Мию і кухонні поверхні, і кухонний посуд. Навіть столовий посуд в разі потреби. Побризкала, через п'ять хвилин змила губкою. Добре підвіконня відмиває. Та будь-який бруд взагалі! Рукавички одягаю незавжди, тільки коли потрібно відмивати великі поверхні. Але все ж краще ними користуватися, шкіру сушить сильно. Рекомендую цей засіб, бо по співвідношенню ціна-якість кращого поки не знайшла.
- Достоинства:
- Добре відмиває
- Недостатки:
- Різкий запах