Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Средство сильнодействующее Чистюня Антижир 500 мл х 2 шт (50000199)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2

Справляється з виконанням приблизно на 50% або для невеликих забруднень.

Достоинства:
    Низька ціна, зручний у використанні
    Недостатки:
    Не для великих забруднень
  • Иван П***

Засіб дійсно відмиває добре і жир і плями. Але думаю що то якась міцна хімія і з ним треба бути обережним.
    1.Не шкіру йому не можна попадати.
    2. Спреєм користуватись теж не можна. Вдихнеш- можна свідомість втратити)
    3. Відмиту поверхню потрібно ретельно витерти чистою водою

Достоинства:
    Відмиває добре
    Недостатки:
    Страшна хімія, можливо небезпечна. Але думаю за такі гроші можна постаратись вжити заходи безпеки
  • Ірина К***

Нічого не відмиває, навіть свіжий жир не розчиняється. Пробувала і на холодну поверхню і розігріту. Витримувала по інструкції.

Достоинства:
    Недостатки:
    Нічого не вімиває
  • вера К***

Средство -- зверь

Достоинства:
    Справляется с любым жиром. Буду покупать ещё
    Недостатки:
    Обязательно одевайте защитную маску. При распылении очень летучий и едучий.
  • Аліса М***

Лютий хімарь на всі випадки, класно відмиває решітку з витяжки над плитою та світлі шви між плиткою на підлозі- просто напшикала та протерла, це бомба, скільки я перепробувала з цими швами, а виявилось все просто, швидко та бюджетно

Достоинства:
    Миє шви між плиткою, видаляє жир з решітки витяжки, ціна
  • Игорь Л***

Работает.
    Может и не за один раз, но жир уйдет.

Достоинства:
    Цена, производитеность.
  • Оксана С***

Дієвий засіб

• Владислав С***

Супер.

• Ирина М***

Хорошее средство против жира.

• Світлана С***

Засіб це щось неймовірне
    Надалі користуватися тільки ним!

Достоинства:
    Засіб
  • Альона П***

Відмиває навіть те, що вже думала не відмиється ніколи)
    Дуже круто, мені сподобалося і сто відсотків буду брати ще
    Єдине для кращого ефекту наносьте засіб на гарячу/теплу поверхню

Достоинства:
    Швидке усунення забрудненнь
    Недостатки:
    Неприємний, різкий хімозний запах
    Викликає кашель та першіння
    Працюйте тільки в рукавичках! Бо виїдає що дай Боже
  • Юрій

Нормальний засіб

Достоинства:
    Дуже добре чистить
  • Любовь С***

Як засіб для видалення жиру, то досить непогано. Тільки разом із жиром роз‘їв фарбу на поверхні електрогрилю, антипригарну поверхню гриля і сковорідки, фарбу на плиті і металеві бортики столешниці, куди випадково потрапив. Все наносила за інструкцією. Довше визначеного часу нетримала. Навіть не можу уявити, що там насправді знаходиться у складі, що така руйнівна сила. Сам засіб коштує недорого, але збитки від його користування більше самого засобу в 1000 разів(((

Достоинства:
    Видаляє жир добре; ціна
    Недостатки:
    Роз‘їдає антипригарне покриття, фарбу і металеве кухонне приладдя
  • Тетяна М***

рекомендую

Достоинства:
    отличное качество, хорошая цена
    Недостатки:
    не бачу
  • Владислав С***

Жена перепробовала много моющих для удаления жира с плиты и духовки. С ее слов-это лучшее. Покупаю только его теперь.

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Резкий запах
  • Ірина К***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2

Вже декілька років користуюся цим засобом. Дешевий та дієвий. Чомусь важко стало знайти його в звичайних магазинах. Так, він має дуже сильний та неприємний запах. Я його бризкаю та на декілька хвилин переходжу в інше місце. Але відмиває бруд, жир (навіть застарілий) добре. Мию і кухонні поверхні, і кухонний посуд. Навіть столовий посуд в разі потреби. Побризкала, через п'ять хвилин змила губкою. Добре підвіконня відмиває. Та будь-який бруд взагалі! Рукавички одягаю незавжди, тільки коли потрібно відмивати великі поверхні. Але все ж краще ними користуватися, шкіру сушить сильно. Рекомендую цей засіб, бо по співвідношенню ціна-якість кращого поки не знайшла.

Достоинства:
    Добре відмиває
    Недостатки:
    Різкий запах