Отзывы покупателей о Мыльный пилинг Christina Rose De Mer Peeling Soap 30 г (7290100368190)
Нет в наличии
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
У меня подкожники появляются на второй день после этого пилинга(
- Достоинства:
- Для меня нет
- Инна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Гарне мило. У мене шкіра звикла до різних тортур, тому я вмиваюсь не піною, а самим милом. Шкіра біленька, пори чисті. Трохи пече після, але швидко проходить
- Достоинства:
- Написала вище
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Дійсно гарно робить свою задачу. Після використання приємне відчуття, що шкіра "дихає"❤️
Представник постачальникаАнастасія, вітаємо.
Щиро вдячні, що поділились приємним відгуком
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Пілінг просто чудовий, без зайвих слів.
- Достоинства:
- Усе
Представник постачальникаЮлія, вітаємо.
Щиро вдячні за приємний відгук і прихильність до бренду Christina.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Отличный пилинг!!!
Представник постачальникаТетяна, вітаємо.
Щиро вдячні за приємний відгук.
Сподіваємось, знайомство з іншими товарами бренду ТМ Christina - принесе вам задоволення та бажаний результат.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Восторг! Реально офигенная штука. Подарила такой подруге на день рождения (и ещё немного хорошей косметики), то она тоже в диком восторге. делаю вечером и не жалея тру ещё мыльцем самим. На утро шелушение, но кожа изумительная. Воспаления убирает за ночь почти полностью.
- Достоинства:
- Сплошное достоинство!
- Недостатки:
- Их нет. Хорошая продукция не будет стоить 3 копейки, так что цена оправдана.
Представник постачальникаІрина, вітаємо!
Дякуємо вам за приємний розгорнутий відгук, проте в домашніх умовах, все ж радимо дотримуватись інструкції з використання і не рекомендуємо мити обличчя безпосередньо милом, а лише піною, яка утворилась від мила, так як коралова пудра, що входить у склад та текстуру продукту, може викликати надмірне лущення і поколювання шкіри.
Бажаємо гарного дня!- Юлия П***
Чтоб не было шелушений-сразу после того как умылись этим пилингом,нанесите любую маску для лица(кроме кислотной) и на утро кожа будет гладенькая
Представник постачальникаЮлія, добрий день.
Дякуємо за доповнення. Так, дійсно, задля уникнення лущення після використання Мила Christina Rose De Mer Peeling Soap 30 г можна скористатися заспокійливою маскою, або кремом за типом шкіри.
- Маргарита У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Заказала в первый раз
На запах ,как хоз мыло))
После пилинга и правда лицо скрипит
Чувство чистоты есть
Посмотрим через неделю на результат- Достоинства:
- Удобный
Представник постачальникаМаргарита, вітаємо!
Вдячні вам за високу оцінку та відгук.
Сподіваємось, Мильный пілінг Christina Rose De Mer Peeling Soap, надалі приноситиме задоволення від використання та бажаний результат.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Користуюсь давно за рекомендацією косметолога. Гарний пілінг, підсушує шкіру
Представник постачальникаАнна, доброго дня. Дуже вдячні за приємний відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо краси та здоров'я вашій шкірі!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30 г
Дуже сподобався
Дякую- Недостатки:
- Не має жодних
Представник постачальникаКатерина, доброго дня! Дуже Вам вдячні за такий приємний відгук.
Сподіваємось, використання засобів Christina буде приносити тільки задоволення та бажаний результат. Бажаємо здоров'я та краси вашій шкірі!
- ІринаПродавец: Rozetka. Вес: 30 г
Нажаль не підійшло.Через пару годин з'являються прищі на підборідді.Користуюсь раз на два тижні,шкіра нормальна ,не схильна до прищів взагалі але на це мило така реакція.Користуюсь обережно ,трошки і лише пінкою,але кожного разу одне і теж саме.
- Достоинства:
- Видно що воно справді очищує обличчя
- Недостатки:
- З'являються мілкі прищики одразу.Напевно реакція на голочки коралу.