Отзывы покупателей о Пилинг-гоммаж для всех типов кожи Christina Peeling Gommage with Vitamin E 250 мл (7290100360316)
- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Класна річ)) Мені зайшов. Свою функцію виконує)))
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Не сподобався пілінг,знежирює так що хочеться намастити пів банки крему після.Коли змиваю відчуття що обличчя в парафіні,аж рипить,неприємно.Користуюсь раз на пару тижнів бо дуже сушить шкіру.Після треба наносити зволожуючу маску бо стягує.Навіть не скатую,вологими руками змиваю,бо якщо на суху то відчуття що з шкірою зараз злізе.Взагалі багато маю продуктів крістіна але цей пілінг провал .незнаю хто пише ці восторжені відгуки,напевно люди з дуже жирною шкірою,я маю комбі і мені занадто.
- Достоинства:
- Велика банка,ціна була по акції.
- Недостатки:
- Все решта.
- Рощаховская Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Пілінг не сподобався, відчуття наче шкіру парафіном натерли. І нічим не змогла це змити.
- Недостатки:
- Неприємні відчуття на шкірі, фу! Шкода потрачених грошей.Стоїть вже не один місяць на полиці не користуюсь
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Пілінг нормальний, не вау, але норм. Брала по акції, великий обʼєм, тому є місце бути. Знімаю зірку за доставку, на відділенні мені просто вручили баночку, не коробки, ні навіть пакета, просто банка. За такі гроші можна було упакувати нормально
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Ось у такому вигляді отримала товар.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Товаром задоволена
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаНаталія, вітаємо.
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку продукту ТМ Christina.
Сподіваємось, знайомство з іншими продуктами бренду, також залишить гарні враження та принесе бажаний результат.
Бажаємо краси та здоров'я вашій шкірі.
- Коржіньовська Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хороший продукт. Повністю відповідає своїм характеристикам.
Представник постачальникаЛюдмила, вітаємо.
Щиро вдячні за гарний відгук та високу оцінку продукту бренду ТМ Christina.
Бажаємо краси та здоров'я вашій шкірі.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Вже десь рік користуюсь цим пілінгом, шкіра після нього дуже приємна на дотик. За цей час використала пів банки, на довго вистачає
Представник постачальникаТетяна, вітаємо.
Щиро вдячні за приємний відгук та високу оцінку.
Сподіваємось, використання інших продуктів ТМ Christina приноситиме вам задоволення і бажаний результат.
Бажаємо здоров'я та краси вашій шкірі.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Срок до 2025, банка запаяна защитной пленой
Представник постачальникаМарія, вітаємо!
Дуже вам вдячні за високу оцінку і прихильність до бренду ТМ Christina!
Бажаємо здоров"я вашій шкірі та гарного дня!
- Алексеенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Вчора забрала цю круту масочку! Супер класна, шкіра задоволена! Не тільки очищує але й піднімає настрій! Ще й встигли купити за дивовижною ціною!Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість. Ціна.
Представник постачальникаТетяна, доброго дня!
Дуже вам вдячні за високу оцінку.
Сподіваємось, що використання засобів ТМ Christina надалі буде приносити вам тільки задоволення та бажаний результат.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Спасибо за масочку! Для меня важно было проверить, что это не подделка. Приятно удивлена. Функции выполняет!
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Слишком идеально
Представник постачальникаМарина,вітаємо!
Дуже вдячні за такий приємний відгук.
Бажаємо здоров"я та краси Вашій шкірі!