Отзывы покупателей о Азуленовая маска красоты Christina Sea Herbal Beauty Mask Azulene 60 мл (7290100360606)
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл
Люблю эту маску , после нее кожа приятная на ощупь , снимает воспаления ! Буду брать еще!
- Достоинства:
- Запах , консистенция , результат
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл
Маска, супер, результат виден сразу
- Достоинства:
- Отбеливание
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Обожнюю цю маску багато років. В мене чутлива шкіра з куперозом. Маска заспокоює почервоніння, вирівнює тон, придає тонус шкірі. При нанесенні досить припікає, але це нормально
- Достоинства:
- Заспокоєння почервонінь шкіри
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гарний товар. Швидка доставка. Задоволена
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл
Маска допомагає зменшити почервоніння на шкірі та заспокоює подразнення. При нанесенні може трішки пекти на уражених ділянках шкіри, але згодом заспокоюється. Рекомендую !
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Очень приятная консистенция, немного пощипывает в начале. Маска как будто тает на лице, хоть и достаточно густая.
- Достоинства:
- Цена полностью соответствует качеству
- Недостатки:
- Недостатки: желательно иметь палочку, чтобы не лезть руками в большую банку.Но это скорее особенность.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл
Купую маску вже багато років. Дійсно крута і ефективна. Вона трішки підпикає на обличчі, але ліфтинг ефект і освіжаюча функція чудова. Вона мені навіть краща з розпіареною іспанською Аташ з зеленим чаєм. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Ефект тонізації і ліфтингу
- Надія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Маска сподобалась, освітлює і не подразнює шкіру. мені пори не забиває, хоча користуюсь через день. Комедони не зʼявились після використання.
Представник постачальникаНадія, вітаємо.
Щиро вдячні вам за приємний відгук та високу оцінку.
Бажаємо краси та здоров'я вашій шкірі.
- Надежда Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Маска мені сподобалась і підходить для мого типу шкіри. Користувалась тільки декілька разів, по ефекту отримала світлішу і гладкішу шкіру
Представник постачальникаНадія, вітаємо.
Щиро вдячні за приємний відгук і високу оцінку .
Сподіваємось, використання інших товарів бренду ТМ Christina приноситиме вам задоволення та бажаний результат.
Бажаємо здоров'я та краси вашій шкірі.
- Инна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл
Після маски шкіра трошки освітлена, на дотик шкіра дуже ніжна і має дуже гарний стан
- Достоинства:
- Шкіра ніжна і сяюча
Представник постачальникаІнна, вітаємо.
Щиро вдячні за гарний відгук і прихильність до бренду ТМ Christina.
Сподіваємось, і інші засоби вас приємно здивують і надаватимусь лише задоволення та бажаний результат.
Бажаємо краси і здоров'я вашій шкірі.
- ІринаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Замовлення прийняли ,але лише через декілька днів повідомили що товару немає в наявності.Втратила час.Але замовила в іншому магазині,добре що встигла бо маску всюди розібрали.Маска класна ,шкіру вирівнює та зволожує.З мінусів дуже щіпає на початку.
- Достоинства:
- Гарна маска,сподобався ефект.
- Недостатки:
- На розетці замовлення так і не доставили ,не було товару на складі,повідомили не одразу.