Третє дихання

Отзывы покупателей о Упаковка пюре Чудо-Чадо Манго-яблоко-банан натуральное без сахара с 8 месяцев 90 г x 16 шт (4820016254183/4820016254176)

Код:  302062553
Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Вікторія Сердюк

Дуже смачне пюре, одне з найкращих.

Достоинства:
    Хороший, склад, смачне, корисне
    Недостатки:
    Швидко закінчується)

Вікторіє, доброго дня.
      Дякуємо за відгук та за підтримку вітчизняного виробника дитячого харчування!
      Радимо також спробувати наші великі упаковки дой-пак за посиланням: ссылка
      Їх зручно брати на прогулянку та у подорожі.
      З травня пюре манго буде достуне у великій упаковці також!

• Оксана Сохацька

Замовляла манго-яблуко-банан, доставка прийшла яблуко-банан

• Катерина Коваль

Зручно смачно приємна ціна

Достоинства:
    Смачно

• Наталя Шотік

Дуже смачне пюре, дякуємо

Дякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування!

• АЛЛА Долматова

Свіже, смачне, дитина з задоволенням їсть. Радіє, навіть, як побачить пакетик пюре. Дуже зручно вдома, і в дорозі. Доставка вчасна і упаковка - не пошкоджена. Всім - велике спасибі!!!

Достоинства:
    Смачно, зручно, безпечно для дитини. Об'єм пакетика - якраз вистачає на разовий прийом.

• Тетяна

• Лилия Савчук

Все супер. Дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Швидка доставка. Смачне пюре
    Недостатки:
    Не виявили

• Ольга Васильєва

Достоинства:
    Без цукру

Дякуємо за відгук.

• Катерина

Наша улюблена пюрешка

Дякуємо за відгук та за підтримку українського виробника!

• Анна

Смачні паучі, донька досі полюбляє їх їсти, особливо коли хворіє -кращої їжі немає

Достоинства:
    Смачно
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Одужуйте!

• Людмила

Вже вдома розкрили упаковку і виявили, що в коробці замість 16 пачок пюре містилося тільки 15 шт … Дякую за «чудову акцію»

Недостатки:
    Замість 16 шт в упаковці знайшли тільки 15 шт.

• Аліна Богданова

Отличное пюре, часто его покупаю

Достоинства:
    Быстрая еда

• Валентина Біназарова

Гарне пюре, дитині подобається

• Светлана Чинкова

Хорошее пюре, ребёнку нравиться, удобная упаковка и объем.

Достоинства:
    Вкусное

• Ольга Рахмані

Пюрешки смачні. Дитина їсть із задоволенням. Терміни придатності в нормі .

Дякуємо вам за відгук та за підтримку українського виробника продуктів дитячого харчування.

• Светлана Горобец

Вкусное пюрешко

Светлано, дякуємо за відгук!
      Якщо дитині подобається смак банана та яблука, можете спробувати наші органічні пюре Чудо-Чадо Органічне Яблуко та банан з 6 місяців
      ссылка

• Людмила Людмила

Пюре реклами не потребує, ціна - відмінна. Дякую Розетці

Дякуємо за відгук та за підтримку українського виробника! Нам дуже приємно читати такі слова!

• зубенко наталья

Дуже швидко та оперативно відреагували на замовлення. Товар з тривалим терміном зберігання. Дуже дякую продавцю. Рекомендую

Дякуємо за відгук та за підтримку українського виробника дитячого харчування

• Яна Дмітрієва

В коробці не вистачало 1 пачки пюре.
    Коробка зверху була закрита скотчем. У відділені при отримані коробка була відкрита співробітником, перевірено строк придатності , але я не переховувала кількість. Коли повернулась до дому, виявилось що в коробці їх 15шт., а заявлено на сайті що в коробці має бути 16 шт.

Недостатки:
    Не вистачає.

Яно, доброго дня. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією.
      Просимо перевіряти продукти та їх кількість на пошті при отриманні. Також у майбутньому просимо одразу у спірних ситуаціях писати нам на [email protected] або зателефонувати на гарячу лінію (номер вказано на кожному продукту).

• Марина Ноес

Смачно і без цукру

Марино, доброго дня.
      Дякуємо, що підтримуєте українського виробника!
      Фруктове "Пюре з манго, яблук та бананів" виготовлене із 100% фруктів, без доданого цукру у складі. Манго було обране для екзотичного міксу не лише тому, що цей фрукт дуже смачний, але і тому, що він корисний для здоров’я. Плід манго містить білки, вуглеводи, клітковину, вітаміни А і В, бетакаротин, органічні кислоти, калій, кальцій, магній, цинк.
      Сподіваємося, що смак манго у поєднанні із яблуком та бананом став улюбленим екзотичним смаком, який куштує ваше малятко.

• Людмила Єгорова

Задоволена товаром.
    Якісний продукт!

Достоинства:
    Надійна упаковка.
    Дитині дуже смакує)

Дякуємо за відгук!
      Нашого пюре мало не буває :)
      Якщо хочеться більшу порцію, то радимо скористатися акцією на пюре 180 г дой-пак "Чудо-Чадо": ссылка

• Ирина Ваховская

смачно

Ірино, дякуємо!
      Катерино, щиро вдячні за відгук!
      Рекомендуємо це спробувати пюре органічне від ТМ "Чудо-Чадо" Яблуко-Банан посилання: ссылка
      Воне теж дуже смачне!

• Росада Алина

Очень вкусные, ребёнок доволен

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями з нами! Нехай наші фруктові пюре для дитячого харчування "Чудо-Чадо" смакують вашій малечі. Бережіть себе та малечу! Ми пишаємось кожною українською мамою і вдячні за те, що вони поруч із найдорожчим - нашими дітьми!

• Агафонова Алина

Вкусное пюре,срок годности хороший,карапуз ест с удовольствием!

Аліно, доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями з нами! Нехай продукти для дитячого харчування "Чудо-Чадо" смакують вашій малечі.

• Климчук Олександр

Дуже хорошо пюре

Пане Олександре, дуже вдячні за відгук.
      З прийдешніми вас святами!
      Нехай новий рік принесе нам Перемогу!

• Каріна Жуковська

Дякуємо за відгук, наші пюре - це виробництво ОКЗДХ. Якість якій довіряють покоління!
      Бережіть, будь ласка, себе та свою родину!

• Лилия Никогда

Вкусные пюрешки,сыну нравятся

Достоинства:
    Вкусно
    Недостатки:
    Мало

Ліліє, ми вдячні вам за ваш вибір та за відгук. Ці дні ми працюємо та робимо все можливе поновити поставку корисного та натурального дитячого харчуванням до національних мереж супермаркетів. Також ми передаємо продукцію "Чудо-Чадо" Товариству Червоного Хреста України, для підтримки дітей в укриттях Одеси та регіону, працюємо, щоб допомогти дітям в інших куточках нашої країни, але через стан доріг це не завжди можливо. В цей складний для всіх нас час "Чудо-Чадо" продовжує дбати про мам та малюків.

Бережіть себе та близьких!

• Игорь Сердюк

Добре

Дякуємо вам, що написали відгук про наше улюблене Манго!
      Рекомендуємо вам також спробувати дві пюре-новинки "Пюре органічне яблучно-бананове" і "Пюре органічне з яблук та чорної смородини", що виготовляються з українських органічних яблук, перероблених на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування.
      І бажаємо міцного здоров'я вам та вашому малюкові!

• Юлия Семененко

Забрали заказ 16.08. Дома открыли коробку, а там плесень на дне упаковки и вздутые упаковки пюрешки. Написали в вайбер и на почту и уже два дня ждём ответа. Понимаю такое случается, но то как розетка решает такие проблемы оставляет желать лучшего. Номер заказа 711630326

Юліє, доброго дня!
      Ми цінуємо наших споживачів і вдячні вам за ваш вибір. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією. Подібний брак міг виникнути з причин порушення умов зберігання або при транспортуванні.
      ви можете зателфонувати нам на гарячу лінію або надіслати нам, опис проблеми, будь ласка з вказанням дати виробництва продукту, міста вашого проживання та контактні дані (телефон для зв'язку) на електронну скриньку [email protected]

• Таня Супруненко

Як вирішилось ваше питаг?

• Наталья Журавкова
    Продавец: Rozetka

Вкусное пюре по доступной цене. Ребёнок очень любит эти пюрешки. Удобная в применении упаковка.

Достоинства:
    Вкус
    Недостатки:
    Не выявлено

Наталіє, дякуємо, що написали відгук про нашу новинку.
      Рекомендуємо вам також спробувати дві наші пюре-новинки "Пюре органічне яблучно-бананове" і "Пюре органічне з яблук та чорної смородини", що виготовляються з українських органічних яблук, перероблених на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ).
      Бажаємо міцного здоров'я вам та вашому малюкові!

• Ирина
    Продавец: Rozetka

Отличный сбалансированный вкус, пюрешка понравилась )))

Достоинства:
    Натуральный состав
    Недостатки:
    НЕТ

Ірино, дякуємо, що написали відгук про нашу новинку.
      І бажаємо міцного здоров'я вам та вашому малюкові!

• Баринова Елена
    Продавец: Rozetka

Отличное пюре, новый вкус очень понравился. Входит в тройку наших фаворитов!

Достоинства:
    Состав
    Недостатки:

Олено, щиро дякуємо, що написали відгук про нашу новинку.
      Рекомендуємо вам також спробувати дві пюре-новинки "Пюре органічне яблучно-бананове" і "Пюре органічне з яблук та чорної смородини", що виготовляються з українських органічних яблук, перероблених на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ).
      Бажаємо вам та вашому малюку здоров'я та лише смачних соків та пюре!

• Катерина Прокопчук
    Продавец: Rozetka

Абсолютно согласна с предыдущим комментарием. Щелчка нет, крышка как будто и не была закрыта вовсе. Сегодня открыла пюре яблоко груша - оно скисшее. Покупали в аптеке яблоко слива со сливками - пол крышкой плесень. Раньше с синей крышкой таких проблем не было ни разу. Если это полное обновление линейки то покупать больше не будем, перейдем на другую фирму.

Недостатки:
    Плесень, отсутствие герметичности, плохая крышка в новом дизайне

Катерино, доброго дня.
      Нова кришка продукту дозволяє полегшити відкриття без порушення стандартів герметичності. Ознакою відкриття упаковки є порушення гарантійного кільця на ковпачку.
      Якшо ви зіткнулися з браком або проблемною ситуацією, радимо писати нам в соцмережі або телефонувати на гарячу лінію (вказана на кожному продукту). Наші фахівці порадять вам що робити в такій ситуації.

• Татьяна Присташ
    Продавец: Rozetka

Именно этот вариант пюре (с зелёной крышкой) мне не нравится. Кришка откручивается очень легко без щелчка или каких либо признаков герметизации.

Достоинства:
    Недостатки:
    Невозможно определить открывал ли его кто-то до тебя

Доброго дня.
      Нова кришка дозволяє полегшити відкриття продукту без порушення стандартів герметичності. Ознакою відкриття продукту є порушення гарантійного кільця. якщо ви зіткнулися з незрозумілою ситуацією щодо нашого продукту - просимо, звертайтеся на гарячу лінію або пишіть нам на пошту [email protected]
      Дякуємо!