Отзывы покупателей о Промо-упаковка соков Чудо-Чадо Яблоко и персик + Яблоко + Яблоко и груша + Яблоко и абрикос 200 мл х 4 шт (4820016255173)
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Задоволена
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Смачний сік, завжди купую дітям.
Представник постачальникаНай смакує! Дякуємо за вибір!
- Євгенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Гарна упаковка. Смачний сік.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, пані Євгеніє!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Все чудово! Терміни хороші, відправили швидко, запакували добре.
А оці мами які верещать про цукор - то треба читати склад ДО того як купуєте, а не після, і робити інших крайніми.
Пара грам цукру не вбʼють вашу дитину, а якщо прям дуже маленька ну залиште, через декілька місяців дасте. Таку уже тут трагедію влаштувати, жах.
Представник постачальникаКатерино, дякуємо, що обираєте нашу продукцію і за Ваш відгук! Нам важливий фідбек від наших споживачів!
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Чому в набір добавили 2 соки з цукром і не вказали цю інформацію на упаковці?????Що тепер 2 з 4-х соків З ЦУКРОМ?????!!!!Я взяла як завжди,маленькій дитині сік .і що мені тепер з ними робити?Вам повернути?
- Достоинства:
- Наші!Смачні!Гарна ціна!
- Недостатки:
- Добавили 2 соки з 4 з цукром в набір!!!…
Представник постачальникаПані Світлано, дякуємо за зворотній зв'язок! Ми використовуємо виключно традиційні рецептури соків та фруктових, овочевих і ягідних пюре, які розраховані на різні вподобання. Цукор доданий лише в соки: персик, яблуко-персик, яблуко-абрикос, слива-яблуко. Але, звертаємо увагу на те, що основа асортименту наших соків – без цукру.
- Світлана В***
Цей набір соків був зовсім без цукру!А ви без попередження добавили 2 соки з 4-х з цукром!!!
Представник постачальникаПані Світлано, промо-упаковка соків не є стандартною за смаками. Ми, час-від-часу, в залежності від відгуків наших споживачів, проводимо ротацію соків в промо-наборах без попередження. В той же час, для тих діточок, які вживають соки виключно без цукру, ми маємо набори соків без цукру в зручних упаковках по 18 штук.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Два з чотирьох соків з додаванням цукру,
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не відповідає опису
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
На загальній етикетці пише, що без доданого цукру, а всередині сік з цукром!!! Весь яблуко-персик та яблуко-абрикос з цукром!
- Саня Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Просто хороший сік
- Недостатки:
Представник постачальникаОлександре, доброго дня.
Дякуємо за відгук та за підтримку вітчизняного виробника дитячого харчування!
Радимо також спробувати нашу новинку: соки-непроливайки. Спеціальний клапан не дозволяє сокам проливатися і це дуже зручно на прогулянці, подорожі і ситуаціях, коли розливання соку небажане, наприклад, в машині.
- алла ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
смачні , якісні, різні за смаком
- Недостатки:
- не виявили
Представник постачальникаАлло, доброго дня.
Дякуємо за відгук та за підтримку вітчизняного виробника дитячого харчування!
Радимо також спробувати нашу новинку: соки-непроливайки. Спеціальний клапан не дозволяє сокам проливатися і це дуже зручно, доступні на Розетка смакии: ссылка
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Соки смачні і різні.
- Достоинства:
- Смак
Представник постачальникаОльго, доброго дня.
Дякуємо за відгук та за підтримку вітчизняного виробника дитячого харчування!
Радимо також спробувати нашу новинку: соки-непроливайки. ТМ «Чудо-Чадо» завжди піклується про малюків та їх потреби. І тепер ми робимо споживання соку зручнішим та розширюємо ситуації та можливості його споживання. Новий сік-непроливайка може стати першим корисним соком, який дитина вип’є самостійно. З новим паучем діти зможуть тримати пакет, стискати його та навіть перевертати на 180 градусів догори дриґом, тому, що додатковий клапан запобігає проливанню. Тож дитина стає більш самостійною і відкриває світ ще активніше, до того ж, розвиваючи дрібну моторику рук.
Смаки: ссылка
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Смачні соки
Представник постачальникаКатерино, доброго дня.
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Смачний сік у зручному пакуванні був з різними смаками в одній упаковці.
- Достоинства:
- Зручне пакування для діток
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Рекомендуємо також спробувати сік-непроливайку в упаковці дой-пак.
Це 100% сік для матят: без цукру, барвників чи інших "додатків".
ссылка
- Галя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Чудова ціна, швидка відправка
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування і соків.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Все згідно опису
- Веретеник Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Чудовий сік, швидка доставка, актуальна ціна.
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Удобная упаковка по 4шт разных вкусов. Сроки годности хорошие
- Лилия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Дитині подобаються ці соки.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Аксьончік С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Прийшли швидко на день ,пізні смаки ,дитина щаслива, смак не кислий, в міру солодкі, але погано ,що є цукор
- Достоинства:
- Все, замовник щасливий
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник постачальникаШановна Пані Світлано,
даний набір складається із соків, що НЕ МІСТЯТЬ цукор.
У разі будь-яких питань ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію, або поставити питання на сторінках бренду у соцмережах.