Нічний розпродаж. Занурюємо в знижки до -70%

Отзывы покупателей о Упаковка пюре Чудо-Чадо Яблоко-банан натуральное без сахара с 6 месяцев 90 г x 16 шт (4820003688588)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Олена Моренко

Смачне.

Олено, дякуємо за відгук!
      Звертаємо вашу увагу, що існує також велике паковання даного смаку: Чудо-Чадо яблуко-банан натуральне без цукру з 6 місяців 180 г. Переглянути та придбати можна за посиланням: ссылка

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Хорошее пюре, удобная упаковка, приемлемая цена. С доставкой все хорошо, как всегда.

Достоинства:
    Цена- качество.
    Недостатки:

Дякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування.

• Микола Ковальчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Сьогодні при отриманні товару в магазині виявилось що в упаковці лише 15 шт з 16, представники магазину запропонували зробити перезамовлення зі своєї бази і сказали що отримання буде через декілька днів, товар відповідно залишився на точці видачі, очікую отримання, це перший неприємний досвід з Розеткою, сподіваюся, що також, останній. Представники магазину молодці, люб'язно запропонували методи вирішення.

Достоинства:
    Смачне пюре за гарною ціною
    Недостатки:
    Недоукомлектованість товару
  • Наташа Скиба

Не хватало одного пюре
    Забирали пюре воно було в коробці, коробка була заклеєна скотчем. Прийшли додому відкрили перерахували його замість 16 шт було 15 шт. Це як так?

Недостатки:
    -1шт пюре в коробці

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Леонид Моренко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Пюре ЧУДОВЕ! Але ... вже вдруге поспіль замовляю дві коробки пюре в одній з яких замість 16 штук 15!Цього разу рахував на точці видачі-працівники засвідчили.ДУМАЮ У ВАС НА СКЛАДІ КРАДІї АБО НЕКОМПЕТЕНТНІ ПРАЦІВНИКИ!!!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Все ціленьке, смачненьке і 16 шт.
    Дякую

Дякуємо за відгук.

• Вера Сирица

Все отлично

Дякуємо за відгук!

• Анастасия Линник
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Доче очень нравятся. По срокам годности всё в порядке. Хотелось бы упаковку "Микс вкусов"))

Достоинства:
    Нет сахара в составе

Анастасіє, доброго дня.
      Дякуємо за відгук, у нас є набори по 4 упаковки різних продуктів "разом дешевше"
      ссылка
      також рекомендуємо вам спробувати наші органічні українські дитячі пюре зі смаком яблука і банана: ссылка
      Бережіть себе та малюка!
      З любов`ю та турботою, "Чудо-Чадо"

• Максим Чурилов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Хорошие пюрешки, берем не первый раз.
    Но, в последних нескольких заказах приходят вздутые. В последнем заказе вздутых половина. Внутри с сильно кислым запахом. При открытии зелёных крышек они не издают характерный щелчок

Максиме, доброго дня!
      Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з подібною ситуацією.
      Ми просимо вас надіслати дату виробництва, вказану на упаковці пюре, та ваші контактні дані для зв’язку з вами на пошту нашого PR-відділу [email protected]. Нажаль, система сайту не дозволяє зв’язатися з вами напряму.
      Запевняємо вас, що при виробництві нашої продукції здійснюється контроль герметичності упаковки. Подібний брак міг виникнути з причин порушення умов зберігання або при транспортуванні. Ми обіцяємо розібратися в причинах ситуації і не допустити їх появи в майбутньому.

• Артём Онищенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

В упаковке один пауч оказался прорезан и потек

Доброго дня!
      Ми цінуємо наших споживачів і вдячні вам за ваш вибір. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією. Подібний брак міг виникнути з причин порушення умов зберігання або при транспортуванні.
      Для уточнення інформації надішліть нам, будь ласка, дату виробництва продукту, місто проживання та ваші контактні дані (телефон для зв'язку) на електронну скриньку [email protected]

• Ірина Балашова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Супер. Дуже зручно замовляти великими упаковками. Малеча їсть із задоволенням.

Марино, дякуємо, що напсали відгук про нашу продукцію.
      Рекомендуємо вам також спробувати дві наші пюре-новинки "Пюре органічне яблучно-бананове" і "Пюре органічне з яблук та чорної смородини", що виготовляються з українських органічних яблук, перероблених на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування.
      І бажаємо міцного здоров'я вам та вашому малюкові!

• Олександр Мізера
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

У коробці 15шт а не 16 як було вказано.

• Эксперт Rozetka

• Максим Туктаров

Надаль це норма для розетки , купували гербер пюре двічі була така ситуація. Навіть в запакований коробці!!! Тому перевіряйте перед представниками магазину.

• Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Хорошее пюре по хорошей цене. Вкусное, сладковатое на вкус, состав без сахара. Удобная упаковка.

• Грищенко Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Вкусное пюре, дочь обожает его.

Достоинства:
    Цена
  • Olena Korotash
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Вкусное, любимое пюре. Дешевле чем на розетке не нашла.

Достоинства:
    Вкусное, без сахара
    Недостатки:
    Нету
  • Светлана Гричановская
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Пюре вкусное, всегда покупаем. На розетке в первые купили, но цены дешевле чем в магазинах.

Достоинства:
    Цена дешевле магазиной.
    Недостатки:
    Было бы не плохо сделать упаковку асорти вкусов.
  • Марина Ясінська
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Пюре дуже смачне,донці подобається))

Достоинства:
    Смачно і недорого
  • Марина Ясінська
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Пюре дуже смачне,донці подобається))

Достоинства:
    Смачно і недорого
  • Helen Snigur
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Дуже смачне фруктове пюре. Донечка оцінила на вищому рівні. Їсть з задоволенням. Хороший склад без Глютену та цукру, що дуже важливо для дитячого організму.

Достоинства:
    Хороша якість та склад.
    • Максим Туктаров

Глютен це білок необхідний для нормальної роботи організму він є всюди де використовуються зернові!!! Украйнці це зернова нація!!! Тому всі носії гену непереносимості вже давно вимерли за рахунок еволюційних процесів. якщо й лишився якийсь відсоток людей які його не переносять то він мізерний і вони про це знають!!! Глютен це не зло !!! Досить його демонізувати!!!

• lekaleka121212
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Берем их постоянно.Самый любимый вкус.Нам нравится.

Достоинства:
    Все ок
  • Евгения Быченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Отличный вкус! Банан напоминает даже оттенком вкуса маленькие вяленые бананы. Нравится и состав и удобство упаковки и цена!

• Мороз Ірина
  • Кравец Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1
    Достоинства:
    Очень вкусное пюре. Аллергии не вызывает. Качество на высоте.
  • Анна Слеменева
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

Очень вкусное пюре, а главное без сахара. И по отличной цене.

Достоинства:
    Удобная упаковка, приятная консистенция, вкуснятина))
  • Кристина Кирьякова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

Наше любимое пюре. Остальные в чудо чадо не такие вкусные. Стараюсь брать только его.

Достоинства:
    Лучший вкус из всех пюре чудо чадо. Цена, качество.
  • Александров Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

Слишком жидкое, как водой развели

Достоинства:
    Состав
    Недостатки:
    Водянистое
  • Николай

Хорошее пюре.

Достоинства:
    Цена качество.
  • Юлия Максименко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

Отличные пюрешки. Мыалышу очень понравились. Удобно брать с собой в поездку, когда нет возможности приготовить. Не нужна ложка, малыш просто сосет из пакетика. Нашему малышу 7 месяцев И он сразу понял, что нужно делать) Самое главное, что состав натуральный и не содержат сахара.

Достоинства:
    Состав, отсутствие сахара и цена!
  • Света
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

Спасибо Розетка за качественный товар и за приятные цены на детское питание!!! Покупаем такие пюрешки дочке в школу, очень довольные! Спасибо за качественный товар и за приятные цены!!

Достоинства:
    Отличное питание!
    Недостатки:
    Нет!
  • Леонид Тупикин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

Очень вкусные пюре, ребенок ест с удовольствием!

Достоинства:
    Удобная упаковка,качество,цена!
  • Artem

вкусно, дешево и практично

Достоинства:
    качество,цена
    Недостатки:
    ---
  • Гамазина Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

всегда берем с собой, если едем куда то с ребенком

Достоинства:
    удобно в дороге
  • ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1

Отличное пюре, хороший состав. Удобно брать на прогулку или в дорогу в такой упаковке, да там только 90 г. ( впрочем как и у всех др марок) и ребенку на раз, нужно брать 2-3 шт., но и цена минимум в 2 раза ниже импортных аналогов.

Достоинства:
    Состав, упаковка, цена
  • Тетяна Кравченко
    Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Дуже смачне п'юре. Доня полюбляє саме таке. В міру солодке.

Достоинства:
    Солоденьке
    Недостатки:
    На мою думку немає

Дякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування.

• Баринова Елена
    Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Прекрасный вкус, сыну очень нравится, удобный вариант полезного перекуса!

Достоинства:
    Состав, без сахара

Олено, доброго дня!
      Ми вдячні вам за ваш вибір і радіємо, що наші продукти смакували вашому малюку. Ми контролюємо якість фруктів на всіх етапах, роблячи корисні продукти доступними кожній мамі.
      Також хочемо запропонувати вам спробувати екзотичну новинку від "Чудо-Чадо": пюре з манго, яблук та бананів та пюре з лінійки натуральних моно-пюре в упаковках-фруктах (форма яблук, груш або персиків).
      Детальніше про нові смаки ви можете прочитати на нашому офіційному сайті за адресою: chudo-chado.ua

• Аліна Шостацька
    Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 16

Моя доченька очень любит эти пюре. Особенно выручают на прогулке.

Достоинства:
    Без сахара, без крохмала
    Недостатки:
    не нашла