Отзывы покупателей о Упаковка сока Чудо-Чадо Сливово-яблочный с мякотью, сахаром и витамином C с 4 месяцев 0.2 л х 18 шт (4820016250918)
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Дуже смачні соки , діти п'ють із задоволенням, і дев'ятимісячні і 8 - ми років.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нехай смакує!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Дуже смачний
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Хочемо також звернути вашу увагу на 100% сокі-непроливайки від ТМ "Чудо-Чадо". Соки представлені в інноваційному для ринку форматі – дой-пак з носиком-непроливайкою. Одна з найрозповсюдженіших батьківських турбот відтепер вирішена – сік не буде проливатися у ручках малюка при необережних рухах чи при перегортанні. Переглянути смаки можна тут: ссылка
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Хороший сік
Представник постачальникаДякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування і соків.
- Ліза Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Чудовий ,смачний солодко -кислий сік
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Чудовий сік.Дуже подобається дитині.
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук та за підтримку українського виробника продуктів дитячого харчування.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Дуже гарний сік,нашій донечці він дуже подобається!Дякую!
- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір українського виробника дитячих соків!
- Ксения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Чудовий сік! Дуже дякую!
- Достоинства:
- Смачно, корисно
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо вам за відгук та за підтримку українського виробника дитячого харчування.
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Смачно і корисно!
- Достоинства:
- Смачно!
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук та за підтримку українського соку.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Дуже сподобалося
Представник постачальникаПані Олено, дякуємо за відгук!
Радіємо, що сподобався сік!
- Святослав Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Вкусный сок, рекомендую
Представник постачальникаСвятославе, ми вдячні вам за ваш вибір та за відгук. Ці дні ми працюємо та робимо все можливе поновити поставку корисного та натурального дитячого харчуванням до національних мереж супермаркетів. Також ми передаємо продукцію "Чудо-Чадо" Товариству Червоного Хреста України, для підтримки дітей в укриттях Одеси та регіону, працюємо, щоб допомогти дітям в інших куточках нашої країни, але через стан доріг це не завжди можливо. В цей складний для всіх нас час "Чудо-Чадо" продовжує дбати про мам та малюків. Бережіть себе та близьких!
- леоненко в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
- ПетрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Всегда покупаем данный сок - один из любимых у ребенка.
С мякотью. Вкусный - не очень сладкий, с насыщенным сливовым вкусом- Достоинства:
- Вкус, качество, цена
- ТатьянаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Даю ребенку сок со сливой, когда начинаются проблемы со стулом. Слива слабит мягко, но эффективно. Сок вкусный, сладкий, не слишком густой
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 18
Смачний сік, малюку подобається, але там цукор, як ви можете рекомендувати з 4 місяців...
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Цукор
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже смачний сік. Дитині подобається.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороший сік! Смачний! Дитині подобається!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Один из самых любимых наших соков.Рекомендую.
- Достоинства:
- Вкус детства
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Есть одно интересненькое свойство у сливово-яблочного- он слабит. А полезно или вредно - это уже вам решать)) Тут может оказаться, что очень кстати. Поэтому вот брать его с собой в торговый центр или на батут - не рекомендую))
- Достоинства:
- неплохой, слабит