- AI аналіз відгуків39 відгуків: Позитивні — 75%, нейтральні — 10%, негативні — 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрала , все пришло целое . Такие маленькие милота
- Достоинства:
- Все круто
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю, Тетяно! Велике дякую за приємні слова! Смаки наших Chupa Chups Mini дійсно мало кого залишають байдужими =) А Ваші відгуки не залишають байдужими нас. Дякуємо, що Ви з нами!
- Таня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Знаю, что не очень полезно, но в виде исключения можно позволить вот такие мини чупа чупсы детям.
Дети, конечно, их обожают.
Сами выбирают по вкусовым предпочтениям.
В пачке (в пакете, не в тубусе!) различные вкусы -
Фруктовые, ягодные, молочные.
Они меньше по размеру, чем привычные всем чупики.- Достоинства:
- Дети обожают
- Недостатки:
- Не очень полезно, конечно
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно! Дякуємо, що так високо оцінили наш товар! Ми обов'язково передамо Ваші слова нашим співробітникам, їм буде дуже приємно =). Не забувайте залишати відгуки при наступних замовленнях, вони допомагають нам ставати ще краще.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові цукерки, брали для шкільної ярмарки. Розлетілись першими))
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Багато, смачно.
- Достоинства:
- Багато.
- Недостатки:
- Немає.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусные конфеты по доступной цене. Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество, цена, вкус
- Виктория Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось
- Валентин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вау
- Оля Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові цукерки
- Достоинства:
- Ціна та смак
- евгения м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Некоторые конфеты неполные, если надо точное количество, учитываете это
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДякую.
- Илья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд
Представник постачальникаІлля, вітаю! Замовляйте ще та обов'язково залишайте свою думку про нас. Нам дуже приємно.
- Хахуцяк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка відправка, дякую
Представник постачальникаОльга, вітаю! Замовляйте ще та обов'язково залишайте свою думку про нас.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачна карамель, швидка доставка і взагалі як завжди все добре.
Представник постачальникаВітаю! Велике дякую за приємні слова! Смаки наших Chupa Chups Mini дійсно мало кого залишають байдужими =) А Ваші відгуки не залишають байдужими нас. Ще раз дякуємо, що Ви з нами!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні міні-чупікі. Зручна упаковка, діти мінікі полюбляють більше. Зручно носити з собою і пригощати інших дітлахів =)))
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ірина! Дякуємо, що так високо оцінили наш товар! Ми обов'язково передамо Ваші слова нашим співробітникам, їм буде дуже приємно =)
- Яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё нравится
Представник постачальникаЯна, Вітаю! Величезне дякую за приємні слова! Смаки наших Chupa Chups Mini дійсно мало кого залишають байдужими =) А Ваші відгуки не залишають байдужими нас. Дякуємо, що Ви з нами!
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, дякую за швидку доставку!
Представник постачальникаОлександра, доброго дня. Замовляйте ще та обов'язково залишайте свою думку про нас.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доці сподобалось
Представник постачальникаВіталій, доброго дня! Дякую за приємні слова! Смаки наших Chupa Chups Mini дійсно мало кого залишають байдужими =) А Ваші відгуки не залишають байдужими нас. Дякуємо, що Ви з нами!
- АндрійПродавец: Rozetka
Чупик токойж же вкусный, только меньше размером
Представник постачальникаВітаю, Андрій! Дякуємо, що так високо оцінили наш товар! Ми обов'язково передамо Ваші слова нашим співробітникам, їм буде дуже приємно =) Також хотіли б порекомендувати вам новинку Chupa Chups 3D Skull зі смаком винограду. Впевнені, Ви не залишитесь байдужими. Не забувайте залишати відгуки при наступних замовленнях, вони допомагають нам ставати ще краще.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом задоволена. 5 смаків - апельсин, полуниця, яблуко, полуниця з вершками і ванільне морозиво. Багато відгуків про смак "кола" - його там немає)) і навіть на упаковці цей смак не зазначений)) тож де його люди бачать - для мене диво)) Найбільше було апельсинових і "морозива".
- Достоинства:
- Маленькі, велика упаковка.
- Недостатки:
- непропорційна кількість різних смаків.
Представник постачальникаВітаю! Дякую за Ваш зворотній зв'язок! Смак Chupa Chups дійсно незвичайний. Дозвольте порекомендувати вам набір з класичних смаків Chupa Chups Best або Chupa Chups Fruits, це одні з найбільш продаваних льодяників в Україні, що мають високий відгук у покупців. Будемо раді Вашим покупкам і відгуками! Сподіваємося, що ви знайдете свої улюблені смаки =)
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел быстро, срок годности до 2024 года, маленькие, вкусы были разные, но больше всего было со вкусом Кока-Кола
- Достоинства:
- Быстрая и бесплатная доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаДобридень! Дякуємо Вам за залишений відгук. Ми намагаємося прислухатися до думки кожного і обов'язково візьмемо до уваги Ваш відгук! Сподіваємося, що подальші замовлення продукції Chupa Chups Mini будуть Вас тільки радувати!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні. Багато смаків. Вся родина задоволена.
Представник постачальникаЗамовляйте ще й обов'язково залишайте свою думку про нас. Завжди дуже приємно чути такі теплі слова про нашу продукцію.
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобно что конфеты маленького размера и разных вкусов.
Представник постачальникаЮлія, вітаю! Величезне дякую за Ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалися наші смаки.
- Глущенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дети довольны. Разные вкусы.
- Достоинства:
- Разнообразие вкусов. Быстрая доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталя, вітаю! Дякую за Вашу думку! Нам дуже приємно, що наша продукція радує Вас і Ваших дітей.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусные, маленькие, удобные. Хочется больше вкусов.
Представник постачальникаВітаю, Наталя! Дякую за Ваш зворотній зв'язок! Смак Chupa Chups Mini дійсно незвичайний. Дозвольте порекомендувати вам набір з інших смаків Chupa Chups B Pop зі смаком лимонаду або Chupa Chups 3D Skull зі смаком винограду, ці льодяники мають високий відгук у покупців. Будемо раді Вашим покупкам і відгуками! Сподіваємося, що ви знайдете свої улюблені смаки Chupa Chups =)
- Алиса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаВітаю! Дякую за Вашу думку! Нам дуже приємно, що наша продукція радує Вас!
- Денис Ч***Продавец: Rozetka
Вкусно нереально! Советую к покупке. Сервис топ и доставка сутки. Вкусно и своего рода анти стресс.
- Достоинства:
- Стильные \ внешний вид \ универсальность
- Недостатки:
- Не обнаружил
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшли у фірмовому пакеті додатково запаковані в коробку. Всі смаки майже в рівній кількості, полуничного було трохи більше. Загалом все супер, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Смачні.
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прикольные маленькие с класными вкусами конфетки.
- Достоинства:
- интересный вкус непохожий на наши чупсы в магазинах
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день, Олено! Дякуємо, що так високо оцінили наш товар!
- Кристина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні цукерки маленького розміру.
Мені особисто і моїм дітям подобається смак цих цукерок. Брала саме цей розмір цукерок для дітей.- Достоинства:
- Маленький розмір улюблених цукерок.
Підходить дітям. - Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо, що так високо оцінили наш товар! Ми обов'язково передамо Ваші слова нашим співробітникам, їм буде дуже приємно =) Не забувайте залишати відгуки при наступних замовленнях, вони допомагають нам ставати ще краще.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила 2 пачки. Смачні міні чупіки, але таке собі асорті. 21 з морозивом, та лише 1 яблучний. Сумно :с
- Достоинства:
- Смачні чупіки
- Недостатки:
- 21 шт з морозивом у кожній пачці
- Василина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні чупіки :-) букет солодощів готовий
- Достоинства:
- Швидко, оперативно
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обманули. Смак "кола" відсутній. Замість нього якесь крем брюлє, чи шось типу того
- Недостатки:
- Обманули
Представник постачальникаСергій вітаю! Дякую за Ваш зворотній зв'язок!
Даний смак відсутній в наборі Chupa Chups Mini. Дозвольте порекомендувати вам набір з класичних смаків Chupa Chups Best of 11г там є льодяники зі смаком коли і ще це одні з найбільш улюблених льодяників в Україні, що мають високий відгук у покупців. Будемо раді Вашим покупкам і відгуками! Сподіваємося, що ви знайдете свої улюблені смаки Chupa Chups =)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цукерки не першої свіжості(
Також все на китайській- Недостатки:
- Дитині не сподобалися
Верхній шар в цукерках мʼякий
Представник постачальникаОлександр, доброго дня! Якщо у вас виникли питання, щодо термінів придатності продукції прошу повідомити нашому імпортеру в Україні, контактні дані вказані на заворотному боці. Дякуємо, що Ви з нами і допомагаєте нам ставати краще!
- Татяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засмутив вигляд цукерок, відсутній переклад. Самі цукерки не першої свіжості, етикетку просто відірвати не можливо. Давати такі дітям небезпечно, не раджу їх.
Представник постачальникаТетяно, доброго дня! Дуже шкода, що під час доставки Вас засмутив вигляд цукерок та відсутність перекладу. Ми взяли під контроль надійність упаковки нашої продукції, подібного більше не повториться! Дякую, що вибираєте Чупа Чупс, нехай подальші замовлення тільки радують Вас!
- Валерий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как есть это слипшееся целофановое изделие ребенку? Оно даже ножом плохо отковыривается
Представник постачальникаВалерій, доброго дня!
Дуже шкода, що під час відкриття у Вас виникли труднощі. Ми намагаємся знайти компроміс між надійністю упаковки нашої продукції та можливістю зняття обгортки, маю надію, що подібного більше не станеться! Дякую, що вибираєте Chupa Chups, нехай подальші замовлення тільки радують Вас!