- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Кухня дуже гарна вживу! Якісна і саме те,що хотіли: без всяких звуків, ефектів, батарейок, максимум просто, із дерева і якісно, але в цікавому дизайні і кольорі(колір справді гарний, спокійний, не дратує) Розмір хотілося такий, щоб достатньо було місця для зберігання іграшкової їжі, але і не надто габаритну. Тому обрали саме таку. Інструкція була зрозумілою, склали разом з дітьми як конструктор)
Окремо порадувала швидка доставка. Хвилювались, що йти буде дуже довго, адже були коментарі і такі, але ризикнули замовити, хоча комунікації з продавцем і не передбачено. Але від дня замовлення до доставки можна було відслідковувати онлайн кожен крок від комплектації, відправки, митного контролю до доставлення, і за 4 дні нам доставили її із Польщі, що дууже потішило! Отже окрема подяка розетці за швидку доставку, дуже приємно!кухня чудова, добротна!- Достоинства:
- Гарна, якісна, милий приємний дизайн, оптимальний розмір, зрозуміла інструкція, гарна комплектація. Хороший сервіс
- Ярина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Чудова кухня, якісний матеріал.
- Наталія І***Продавец: RozetkaEU
Жахливо розчарована сервісом Розетка! Замовила кухню 04.06. Відразу 100 % оплатила. 01.07 кухню ще не доставили, хоча планувала в подарунок на 27.06… Ну ще чекаю! Залишала кілька звернень телефоном - тільки реєстрували і ніякої відповіді!
Розетка думає зʼясовувати чому не доставлена посилка??? Чи вам байдуже проблеми клієнтів, добре що кошти отримали?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Тарашевська Н***Продавец: RozetkaEU
Кухня неймовірна
Красива, функціональна, якісна
В захваті і дитина і батьки
Є невеликі подряпини, хоча запаковано якісно- Достоинства:
- Функціональна, якісна, красива
- Недостатки:
- Є невеликі подряпини
- Наталя Т***Продавец: RozetkaEU
Кухня неймовірна
Є царапинки, невеликі дефекти але загально якість просто супер!
Виглядає ефектно, функціональна та цікава
Їхала довго, бо везуть з Європи
2 грудня відправили, 12 ми отримали- Достоинства:
- Функціональна, красива, якісна
- Недостатки:
- Є невеликі пошкодження
- інна К***Продавец: RozetkaEU
Замовили кукню дитячу
в пʼятницю 15 листопада мали підготувати до відправки
16 листопада мали надіслати ттн але ніякого повідомлення не отримала
Навіть не знаю дочекаємося ми замовлення чи ні