- Эдвард Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Пользуюсь 4 месяца,покупкой доволен.В стену на одном месте не бьётся,станцию находит без проблем.В приложении можно выбрать вариации сухой и влажной уборки.Обслуживание после уборки простое.На квартиру 55кв уходит 20% батареи,с тщательной уборкой сухой и влажной.В приложении есть как сценарии,так и адекватная карта,которую он рисует после первой уборки и она сохраняется,можно поделить по зонам или запретить куда то заезжать.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Вже місяц, як купив. Враження дуже гарні.
Одразу кажу - є із чим порівнювати. До Dreadme в мене був Roborock S7.
Сухе прибирання: даже гарно. У контейнері залишається більше бруду. Пов'язую із потужністю всмоктування: 13 000 Па - це сильно. Також форма контейнеру така, що дуже зручно видаляти сміття. У Roborock S7 контейнер не такий зручний.
Миття підлоги: ну тут й порівнювати нема чого. Дві обертові швабри миють дуже ретельно. А ще RoboSwing - він круте задом, щоб швабра мила підлогу ближче до плітнусу. Самі швабри легко знімати, вони на магнітах.
Навігація: ідеально (хоч розумію, що місяць - це дуже мало). Він намалював першу мапу, і досі траєкторія прибирання ідеальна. Не тикається, не тупить, їздить лише за справами. Roborock іноді тикався там, де усе знайомо и немає змін. Також іноді Roborock виіджав із порушенням порядку прибирання, та крутився, типо "де я?" Dreame такого собі не дозволяє.
Шум: для мене некритично, але Dreame працює тихіше.
Висновок: дуже гарно, беріть!
P.S. Roborock S7 в мене був 4 роки. Взагалі я задоволений, гарний пилосос. Декілька разів робив скидання. Але навігація іноді дивувала. Також вологе прибирання ганчіркою - то таке...- Достоинства:
- Вбирає, миє - все чудово
- Недостатки:
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Робот-пилосос купила вперше, нема з чим порівнювати, але поки що лише позитивні враження. Сам орієнтується в просторі та малює карту, робить розмежування зон та кімнат, також визначає, де саме робити вологе прибирання. Відвідує навіть малодоступні місця)) Через додаток можна налаштовувати бажану вологість швабри, інтенсивність тощо. Двокімнатну квартиру прибрала двічі (сухе прибирання та разом з вологим, залишилось зарядки 67%. Економить людські ресурси для інших задач))
- Достоинства:
- Ретельне прибирання, включаючи вологе, без втрат людських ресурсів
- Недостатки:
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Працює. Карту створила з першого разу. Підключення легке і зрозуміле, гумова щітка супер, волосся майже не намотує. Пороги перестрибує впевнено. Всі поставлені задачі виконує, зауважень немає.
- Достоинства:
- Сильна тяга, досить великі ємкості для сміття та води, обертові насадки для миття, немає проблем з комплектуючими.
- Недостатки:
- При виникненні електроенергії губить базу)
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування! - Дмитро Г***
А як ви вирішили питання з тим,що робот губить базу? Бо в нас так постійно через відключення і вже втомився скидувати налаштування і тд
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Чудовий пилосос, досить тихий. Є питання щодо 13000 Па, але його потужності вистачає висосати стару пилюку з килимів, яка лишилася від попередника з 4000 Па. Ну, хоча б, її частину. За рахунок будови гумової щітки, що обертається
- Достоинства:
- Лідар за 7 хвилин побудував карту помешкання 80 кв. м. Гумова щітка утворює ефект вакууму при всосуванні бруду на килимах. Великі і вмісткі ганчірки для вологого прибирання
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
- Представник бренду
Юрій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Нещодавно придбали цей девайс, до цього 5 років користувались роботом іншого виробника. Переваги які відчулись відразу це мопи якими пилосос миє підлогу, і в певних випадках прям відмиває бруд, а не просто тягне за собою вологу ганчірку. Перешкоди обїжджає більш впевнено і не бʼється по 100 раз в один і той самий кут. Заїжджає під меблі під які наш попередній робот не міг заїхати. Також подобається Україномовність, можливість, можливість керувати за допомогою Siri. Досить тихий. Одного разу заплутався в проводах і затягнув один кінець прям в сміттєвий контейнер, це плюс по силі всмоктуванні і мінус для розпізнання перешкод. Алгоритми прибирання трохи не звичні у порівнянні з попередником,в певних випадка прям позитивно дивують. Наприклад якщо поставити прибирання однієї зони двічі то друге прибирання робот виконає рухаючись перпендикулярно відносно першого що на мою думку покращує загальний результат. Поки політ нормальний. Сподіваюсь так і буде далі.
- Достоинства:
- Мопи.
- Недостатки:
- Не можливо користуватись камерою задля безпекових моментів
- Представник бренду
Андрій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Первая покупка робота-пылесоса. Эмоции - космические)) Не громкий
очень прост в эксплуатации: достал,убрал 2 транспортные заглушки, снял пленки, щетки прикинул, воды в резервуар набрал, базу в розетку, робота на базу, крышку поднял отсканировал qr код, в приложении по шагам все подключил -> сделал первый «разведывательный запуск», он сам нарисует карту -> редактируешь по комнатам -> все)) дальше запускай когда хочешь и в каком режиме (их 3: сухой/мокрый/сухой мокрый)
2ух комнатная квартира - чисто пылесос режим 42мин, чисто моющий режим - 47мин. При чисто мойке - толком и не слышно, что он ездит, можно включать хоть ночью))
В общем покупкой довольны, рекомендую, тем более, по акционной цене- Достоинства:
- Легкая эксплуатация, не шумит, хорошо убирает и моет полы
- Недостатки:
- В комплекте в инстукрции нет ua/ru языка, инструкцию читать тут, в описании есть pdf с украинским и русским языком
- Представник бренду
Тетяна, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Найкраща покупка в домі! Чудово справляється , тихий . Точно намалював карту . Прекрасно прибирає та миє . На прибирання 45 кВ (площа прибирання з виключенням меблів) пилосос миття витратив 45 хв /20%заряду . Гарна навігація, бачить усі перешкоди та оминає їх .
- Достоинства:
- Усе
- Недостатки:
- Не виявили
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Користуюсь Dreame Bot L10s Pro Gen 2 вже деякий час — якість прибирання на високому рівні. Суха чистка дуже потужна (7000 Pa), добре справляється з пилом, крихтами. Волога чистка — одна з найкращих: обертові мопи дійсно миють, а не просто протирають.
Робот добре орієнтується в просторі, не врізається в меблі, можна задавати зони, які не потрібно прибирати. Через додаток легко керувати, є підтримка української мови. Плюс — мопи піднімаються над килимом, що зручно.- Достоинства:
- Обертові мопи, зручне управління через додаток
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Алёна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Вже другий пилосос цієї марки маємо у користуванні.
Були представники і інших марок і моделей, але ця, як з вищої ліги.
Дуже відчутна різниця.
Тихий, зрозумілий, функціональний.
Гарно з усім справляється.- Представник бренду
Альона, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Перший робот пилосос.
Довго аналізував яку модель купити,с перших хвилин зрозуміли що зробили правильний вибір.Чудовий та незамінний помічник у домі.
Треба було купити раніше,прибирає відмінно.- Достоинства:
- Дуже чудовий варіант,по знижці дуже приваблива ціна.
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Це мій перший робот-пилосос, тому немає з чим порівняти. Проте перші враження чудові. Застосунок інтуїтивно зрозумілий. Є озвучка українською. Для мене важливим було, щоб мопи саме крутились, а не була одна суцільна, тож обирала виключно серед таких моделей. Вологість гарчірочок можна регулювати(зручно для ламінату).
Пилосос доволі обережний, ні в що не врізається, але підходить достатньо близько, щоб захватити сміття. Хотілось би, щоб міні щіточка була з двох сторін.- Недостатки:
- Дріт для станції не надто довгий, враховуйте це, коли обиратимете майбутню локацію для "сну" робота.
- Представник бренду
Катерина, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Отличный помощник в уборке квартиры!
- Достоинства:
- Цена - качество. Легко разобраться в настройках.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Пилосос в мене поки що тільки місяць, але працює щодня. Вдома две великих волохатих пса посеред ліньки і досить великі перепади висоти між кімнатами. Не заліз тільки на один порожок на виході з квартири. Перелякав пса під диваном. Працює.
Користуюся цим роботом-пилососом уже кілька місяців і відчуваю, що він реально змінив наш побут, це найкомфортніше рішення для підтримки чистоти в квартирі.Пристрій працює тихо та спокійно. Складні ділянки під столами та уздовж плінтусів проходить без зайвих заїздів.Сухе прибирання на плитці та ламінаті справляється з пилом і важким брудом, а вологе прибирання рівномірно змочує серветку і не залишає “калюж”. Якщо потрібен робот без оцих наворочених станцій, щоб було чисто і він не штовхав все на своєму шляху, то це він. Цей робот топ за свої гроші.Дякую консультантам магазину за підбір товару.
- Достоинства:
- Відчутний результат чистоти, комфорт у щоденному користуванні, мінімальна участь людини, позитивні емоції від роботи пристрою.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Це справжній помічник для тих, хто хоче забути про прибирання. Даже зручна та корисна річ,потужний.добре виконує свої функції
- Достоинства:
- Стильний,потужний,зручний у використанні.
- Недостатки:
- Немає жодного
Роботом задоволений він перевищив всі мої сподівання.
- Достоинства:
- Багато функцій. Легкий у використанні
- Недостатки:
- Немає.
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Користуюсь майже 2 місяці в режимі щоденного сухого прибирання та 2 рази на тиждень вологого. Враження тільки позитивні, потужності вистачає з головою, прибирає всі закутки куди може заїхати, при першому включенні швидко побудував мапу квартири. Вологе прибирання суперове, зауважень немає, звісно що періодично доведеться мити шваброю місця куди він не може заїхати, але загалом якість прибирання на високому рівні. Ганчірки легко знімаються та миються. Контейнер для сміття заповнюється за три дні прибирання 2к квартири 50 кВ.м.
- Достоинства:
- Якість самого пилососа та програмного забезпечення, додаток зрозумілий та неглючний. Саме прибирання на високому рівні, для підтримання чистоти те що треба. Хто має сумніви - беріть, не пожалкуєте.
- Недостатки:
- Їх немає, гарна річ та помічник по дому. Якщо бюджет дозволяє, рекомендую розглянути таку ж модель але зі станцією самообслуговування (але й тут обслуговування не займає багато часу).
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Зручний! Настроїла швидко - в інструкції все детально описано, після сканування фіксує та зберігає карту приміщення в додатку - зручно коли треба вибірково прибратися. Збирає пил добре, але будьте готові прибирати вручну зони біля плинтусів. Вологе прибирання ок.
- Достоинства:
- Швидкий, не дуже гучний, компакний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Представник бренду
Олена, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
В квартирі є плитка і ламінат з невеличкими порігами. Довго обирав свого першого робота пилососа в середньому ціновому сегменті і залишився з цим варіантом. Після тижня користування можу сказати що довольний досвідом. Підлогу він не миє дуже сильно, скоріше легке вологе прибирання, але цього достатньо для підтримки чистоти, впродовж тижня без додаткових зусиль. Функція пилососу чудова, кути трохи не достає, але не критично. Також мені подобається додаток і можливість налаштування яку уборку я хочу, і дуже зручна опція задавати роботу коли ти не вдома. Рівень шуму варіюється від режиму прибирання, на максимальному режимі, трошки шумить, але якщо включати і уходити кудись, то це взагалі не проблема. Чистити контейнер легко, є звукові супроводження що робить процес зрозумілішим. Тож загалом пилосос хороший, на мою думку він полегшує дуже сильно прибирання, але не виключає повністю самостійне (на випадок сильних забруднень). Однозначно рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Якість, додаток, ціна
- Недостатки:
- Трохи може попутати док станцію, і запутатись в ній
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Лілія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Это мой не первый робот пылесос, я была прям очень приятно удивлена - карту построил буквально за один проход, всё чётко и без ошибок, очень быстро все распаковала и настроила, все очень понятно) Моет полы аккуратно, без разводов, в углах тщательно убирает, мусор не оставляет. Спасибо большое, очень довольна)
- Достоинства:
- Легкий в управлении, хорошо убирает
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Користуємося вже другий місяць. Політ нормальний. Це наш перший робот-пилосос, тому поки немає до чого придратися. Коли будемо брати наступний, то буду розглядати варіант зі станцією самоочищення, щоб не так часто чистити контейнер і доливати воду.
- Достоинства:
- Прибирає та миє підлогу чудово.
- Недостатки:
- Є невеликі місця під стінами до яких не дотягується, але не критично.
- Представник бренду
Роман, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- СергійПродавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Купував на офіційному сайті dreame
Пилосос гарний
В стіни не б'ється. Навіть якщо прибрати галочку з "функція уникання зіткнень", то він все одно дуже акуратно під'їжджає до стін.
Вологе прибирання - дуже приємна фунція. В мене ламінат, пилу набагато менше.
Пилососить гарно, після нього до підлога чиста і під ногами немає маленьких частинок.
Маленькі предмети він об'їжджає, але якщо вони достатньо низькі і на достають до камери, то він просто проїдеться по предмету.
Провода краще не лишати, він любить по ним кататись, заплутувати в колесо або засмоктує, але прибрав провода і все круто.
Ще з мінусів, він іноді пересуває станцію. Перші два дні пилосос сильно її пересував, але потім перестав і дуже рідко її на пару см пересуває. Можливо, що оновлення допомогло, не знаю.
Спочатку хотів купити з базою, що буде чистити писмок, але чистити його саме мене не наполягає зовсім. Після прибирання зняв швабри, відірвав тканину від пластмасової частини швабри і помив у раковині, лишив сушитись, а вранці ставлю назад.
Воду долив, пил викинув.
Це все. Не більше 10 хв.
Спочатку ще щітку чистив, але зараз це дуже рідко, тому що не набирається сміття через постійне підтримування чистоти.
В нас був старий xiaomi, він у стіни з розбігу вилітав, задоволений був на 4/10, але dreame дуже задоволений 9/10- Представник бренду
Сергій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Це наш перший робот пилосос, придбали для невеликої квартири 34 кв. метри. Прибирання займає приблизно 45-50 хвилин, працює досить тихо + плюс це можливо регулювати. Миття нам особливо сподобалось ( поставили максимальну витрату води), в такому режимі повного баку вистачає на 2 прибирання. Заливаємо звичайну воду з бутлів.
Контейнер потрібно регулярно чистити, бажано після 1-2 використань, але займає це 10 секунд максимум.
Килими розпізнає добре, але сам килим має бути щільним, щоб роботу було легше на нього заїхати і килим не ковзав по підлозі.
Додаток супер зручний, щоб завантажити і повністю розібратися вистачить 10 хвилин.
Ми дуже задоволені, рекомендую.- Достоинства:
- 1. Якісне щоденне прибирання 2. Добре тримає заряд 3 досить тихий
- Недостатки:
- особливо критичних не виявив
- Представник бренду
Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Класний робот, до нього був Xiaomi mi robot vacuum mop 2, цей швидше промальовує карту, прибирає так що взагалі немає до чого придертися і не бʼється об стінку або інші предмети .
Супер варіант в бюджеті 300 дол- Достоинства:
- Додаток, швидкість прибирання, миття підлоги
- Недостатки:
- Не знайдено
- Представник бренду
Дмитро, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Чудовий пилосос, повністю задоволений покупкою.
Якісно виконує як сухе так і вологе прибирання. Є гнучке налаштування потужності для обох типів прибирання.
Зручно керувати через додаток: після автоматичного стоврення карти можна виставити заборонені зони.
Заряду вистачає на велике приміщення, прибирає акуратно й ретельно. Рекомендую!- Достоинства:
- Обертові мопи + резервуар 300 мл, Якісна навігація: LIDAR
- Недостатки:
- Не висувний моп, через це кути та край підлоги вздовж плінтусів миє не ідеально.
- Представник бренду
Роман, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
У разі, якщо вас цікавить пилотяг з функцією автоматичного висунення насадки, рекомендуємо звернути увагу на модель Dreame Bot L20 Ultra Complete.
Ознайомитись детальніше з товаром можливо, перейшовши за посиланням:ссылка
Користуйтесь із задоволенням!
- Макс П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Классная штука, за три прохода кухня просто блестит.
Пока покупкой доволен- Недостатки:
- Пока нету
- Представник бренду
Максим, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Це мій перший робот - пилосос і я ним повністю задоволений. Потужний двигун та гарне вологе прибирання. Миє підлогу не залишаючи розводів. Дуже зручний застосунок та легкий у керуванні. Гарний дизайн. Дуже сподобались матеріали, з якого виготовлений пилосос.
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2024. Цвет изделия: Белый
Класний помічник. Усе швидко налаштували. Прибирає добре. Але сьогодні видає помилку "поточний регіон не відповідає моделі". Що трапилося і як це виправити
- Недостатки:
- Помилка "поточний регіон не відповідає моделі". Не можливо вибрати кімнату
- Представник бренду
Олег, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Описана ситуація свідчить про тимчасовий збій у роботі серверів, над усуненням якого компанія Dreame вже працює. Для вирішення даного питання рекомендуємо перезавантажити Dreame Bot L10s Pro Gen2, утримуючи кнопку живлення на корпусі три секунди.
- Олена С***Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Цілком задоволена.
- Достоинства:
- Чудовий помічник вдома.
- Недостатки:
- Якщо вимикається з розетки, він розряджається, і шукає як підзарядитися, їздить по дому.
Перший робот пилосос, тому немає з чим порівняти. Сухе прибирання виконує дуже добре. Вологе прибирання таке собі, складається враження, що воно підходить переважно для легкого протирання пилу, навряд він зможе відтерти якісь плями чи щось більш менш серйозне.Сам малює карту, розділяє кімнати, виділяє килим, де він є.
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволена покупкою! Робот працює дуже тихо, зовсім не заважає відпочивати. Окремий плюс за навігацію: він акуратний, не б’ється об стіни та меблі, чітко розпізнає перешкоди. Якість прибирання теж на висоті — миє підлогу чисто, без розводів. Рекомендую!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Прийшло замовлення швидко. Інструкція на англійській мові, тому без знання мови, потрібен буде перекладач. Але інструкція проста і все швидко зібралося. В самому додатку мову можна вибрати яку хочешь. Прибирає добре, але ми тільки почали його викорустовувати, як буде далі покаже час.
- Достоинства:
- Швидка доставка, просто встановлюється, прибирає добре
- Недостатки:
- Немає інструкції українською мовою.
- Представник бренду
Наталія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Інструкція до моделі Dreame L40 українською мовою є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу та натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
Приємного користування!
- Влад Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Хороший пилосос, якісно зібраний, українська локалізація. Покупкою задоволений, адже потрібен був якісний продукт, без величезної станції для само очистки, швидко заряджається, гарно миє підлогу, бачу від нього тільки одні плюси, тепер звичайний пилосос беру раз у місяць, адже ця малютка працює кожного дня самостійно за розкладом.
- Достоинства:
- Переваг безліч, зручний додаток, швидке створення карти, можливість блокування деяких ділянок, а також регулювання вологого прибирання на деяких ділянках приміщення
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Гарний пилосос , виконує свою роботу чудово. Гнучкі налаштування , зрозумілий та легкий застосунок.
- Достоинства:
- Гарно будує карту , прибирає чудово, великий плюс що щітки обертаються це краще вимиває бруд. Емкий акумулятор .
- Недостатки:
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый
Купив в подарунок. Працює на відміну. Трішечки погрались з конектом але все-таки розібрались що до чого. Пилосос швидко просканував кімнати і прийняв я до роботи. Свою функцію виконує на відміну. Щітки для миття підлоги працюють чудесно, хоч інколи і лишає розводи. За свою ціну має відмінний функціонал.
- Достоинства:
- Ціна. Пилососить і миє на відмінно. Тихий
- Недостатки:
- Інколи чути високочастотний свист.