Отзывы покупателей о Робот-пилосос ELECTROLUX ER71HW1UG

Оценка пользователей 4.56/5
на основе 21 отзыв
  • Irene
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Маю запитання і водночас прохання. Які фільтри підходять до цього пилососа. Можливо, паперові фільтри, які можна використовувати для цієї моделі?

Достоинства:
    Робот- пилосос повністю виконує свої функції.
    Недостатки:
    Відсутність фільтрів Electrolux, які можна придбати для зміни тих, які є в комплекті.
      Представник бренду

Добрий день! Сумісний комплект, який містить фільтри для даної моделі - ERK6. З повагою, команда Electrolux.

• Качало С***

Повністю задоволена

Представник бренду

Добрий день, Світлана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

На второй день начал торохтеть при уборке. Сдал по гарантии.
    Не рекомендую.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Брак
      Представник бренду

Добрий день, Андрій! Нам дуже прикро за ситуацію що склалась. З повагою, команда Electrolux.

• Александр А***

Через 6-7 місяців перестав тримати воду у контейнері. Замінили по гарантії, пройшло місяців 9 , замінений по гарантії теж перестав тримати воду. Паркується та виливає все під себе. Інурез якийсь. Ще й мити підлогу став дивно. Сміття якесь.

Представник бренду

Добрий день, Олександр! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Це був спонтанний подарунок собі на ювілей, напрочуд вдалий. Раніше я думала, що роботи-пилососи занадто дорогі, але останнім часом вони подешевшали і стали доступними. За пару годин проаналізувала наявні моделі і обрала Electrolux ER71HW1UG. Всесвітньо відомий надійний бренд, дворічна гарантія від виробника, найбільша потужність і ємність батареї серед моделей, які я порівнювала. Запасні бічна щітка, фільтр та мікрофібра в комплекті. Прочитала, що не намотує волосся на колеса - дійсно не намотує! Дозволяє підтримувати підлогу чистою без вашої участі. Йому треба обрати ім'я в застосунку, назвала Челенджером (спочатку хотіла Абрамсом :)). Тож він хоробро штурмує наші високі міжкімнатні пороги (десь 2,5 см). Але це у нього не завжди виходить, тож ми беремо його під пузико, як котика, і переносимо в іншу кімнату. Або можна йому трохи допомогти перебратися через поріжок. Прибирає добре, потужний, підхоплює навіть шматки деревини. Розмовляє приємним жіночим голосом. Якщо не зрозуміло, що він сказав, то поточний статус можна подивитися в застосунку. Підключення просте та швидке. Відео з інструкціями з налаштування на офіційному сайті Electrolux коротке та інформативне. Час прибирання можна запрограмувати, або прибирати по мірі необхідності (з застосунку або кнопкою на корпусі). Контейнер для пилу не дуже місткий, але відкривається дуже легко, нескладно спорожнити. Функцією вологого прибирання користуватися не планую.
    Застосунок інтуїтивно зрозумілий, але трохи глючний (чомусь не хоче створювати мапу з застосунку, треба тільки кнопку на корпусі натискати; часто подовгу не оновлює статус; сповіщення з багами). Але мапу будувати кожного разу не треба, тільки один раз, а прибирає через застосунок без проблем.

Достоинства:
    Потужний, велика ємність батареї, гарно прибирає, підтримує чистоту без вашої участі, запасна бічна щітка, запасний фільтр та запасна мікрофібра в комплекті, всесвітньо відомий надійний бренд, дворічна гарантія від виробника.
    Недостатки:
    Застосунок потребує подальшого вдосконалення.
      Представник бренду

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Це мій перший пилосмок і я задоволена, шарно прибирає шерсьб,стрибає через поріг у ванну кімнату, миє підлогу поки я займаюсь іншими справами, не сильно гучний, реально домашній помічник.

Достоинства:
    Легко збирати, зрозумілий додаток,гарно прибирає та миє, сучасний дизайн.
    Недостатки:
    Намотує волосся, не прибирає сам перешкоди, іноді не може знайти станцію, іноді серед ночі каже "Going sleep"
      Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Назар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Хороший робот пилосос, якісно і швидко справляється з своєю роботою, особливо прикольно, що коли застрягає подає звукову команду. В цілому задоводений і нарікань немаю

Достоинства:
    Розмір, налаштування режимів прибирання, якість збірки
    Недостатки:
    Не бачу
      Представник бренду

Добрий день, Назар! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Маємо котика з довгою шерстю,тому прибираємо кожного дня. Нещодавно купили робот пилосос , довго вибирали і зупинилися саме на цій моделі, лишились повністю задоволені, потужний, не боїться перешкод, килими теж чистить гарно. Недоліків немає, надіємось що прослужить нам довго.

Представник бренду

Добрий день, Наталія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Рекомендую цей девайс, зручний у користуванні і виконує свої функції повноцінно. В різні кімнати «перепригує» пороги, проблем з цим немає. Вологе прибирання загалом не використовую, бо окремо мию підлогу, але коли треба освіжити кімнату - те що треба

Достоинства:
    Додаток працює добре
      Представник бренду

Добрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Живу сам, прибирати ліньки Постійно клінінг замовляти не виходить, бо іноді буваю у розʼїздах. Порекомендували друзі придбати саме цього робота пилососа. І все, моє життя стало в рази легше. Чудово справляється зі своєю роботою, вологе прибирання стало також чудовим плюсом в його функціях. Не переймаюсь, що він десь застрягне, бо не боїться перешкод. Загалом, для холостяка більшого і не треба :)

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд, габарити
      Представник бренду

Добрий день, Іван! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юля О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Цей пилосос став для моєї сімʼї порятунком )
    Зʼявилась собака - мопс, постійно купа шерсті всюди і це неймовірно бісить. Тому вирішили придбати цей девайс, довго порівнювали різні, але тут приємніше ціна. Що ж, це було найкраще рішення, бо нарешті немає шерсті на підлозі і всякого пилу . Рекомендую кожному, хто планує або вже має домашніх улюбленців - повірте, життя стане легше )

Достоинства:
    Хороший товар за свої гроші
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Добрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Очікували що буде краще .

Достоинства:
    Прибирає,але малу площу з великою не справляється
    Недостатки:
    Миє не дуже ,скоро розряжається…
      Представник бренду

Добрий день, Галина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. Для детальної консультації щодо користування виробом ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Роботом пилососом задоволений. Зручний у використанні. Із задачами справляється відмінно.

Достоинства:
    Чудово прибирає
    Недостатки:
    Карту будує, але не відразу вона відображається у додатку.
      Представник бренду

Добрий день, Максим! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Загалом пилососом задоволений. У пилососа все стильно, що дизайн його самого, що коробка з інструкцією. Відкриття коробки дає свій вайб від покупки, все зрозуміло і легко. Після того як встановив його на док станцію і почалася моя пригода з ним. Перший конект і побудова карти. З мінусів одразу скажу, що тим, хто не володіє англійською базовою, буде некомфортно використовувати його. Інтерфейс додатка і його розмова англійською (наприклад, моїй мамі не зручно використовувати). Побудова карти відбувається в кілька етапів, а саме перший етап це сканування території первинний, другий етап це треба 3+ прибирання, щоб він зміг побудувати карту квартири (мені знадобилося 5). Конструктивно пилосос зроблений якісно, всі перешкоди перестрибує, волосся довге не намотує. Прикріпив свою мапу після 5 прибирань і все одно в процесі прибирань він до обстежує все. На другому скріні вже безпосередньо можна побачити, що можна вибрати для кожної кімнати актуальне прибирання (якщо встановлено вологе прибирання, врахуйте, щоб він не заїхав на килим, бо забруднить його). Контейнер на 0.3л, загалом ок, вистачає, хоч це і базова версія, для прибирання 3-шки норм вистачає накопичувача, для вологого прибирання, гадаю, теж, бо я не скрізь використовував. Окреме спасибі хочу сказати техпідтримці Electrolux, а саме Лідії. Написав через офф сайт, відповіла протягом дня, живе листування, максимально конструктивні листи, проблема була з картами (як я думав), виявилося треба більше прибирань робити. Резюмуючи, пилосос мені сподобався, він потужний і зовні гарний, але для тих, хто не володіє базовою англійською, буде важкувато, тож врахуйте це під час купівлі. UX UI додатку важкуватий для простого користувача(налаштування пилососа лише через застосунок). Додав фото більш детального конструкції пилососа.

Достоинства:
    Сила всасывания, дизайн, удобная смена бака, быстрый отклик сервиса, проходимость через высокие препятствия, длинные волосы не накручиваются на колёса
    Недостатки:
    долгое построение карты, не распознание высоты в которую может заехать, интерфейс английский
      Представник бренду

Добрий день, Антон! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Вивдиченко А***

Усім рекомендую.

Достоинства:
    Легкий у використанні. Гарно прибирає, заїджає на палас з ворсом. Миє підлогу.

• Олександра Ш***

Вцілому задоволена. Пилосос сам миє, поки ти відпочиваєш. Дизайн Топ

Достоинства:
    Не тільки суха чистка, а й волога
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Добрий день, Олександра! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Захлипа А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже сподобався пилосос справляється з килимом з високим ворсом. Кошачью шерстю.Користуюсь кілька місяців - все добре.

Достоинства:
    Краще співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Добрий день, Анна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Євген Х***

Поки покупкою задоволений

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Додаток працює добре, але тільки анг. версія
      Представник бренду

Добрий день, Євген! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Кузіменко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Робот-пилосос став справжнім помічником у моєму домі! Якість прибирання просто відмінна + ще є вологе прибирання, що дуже важливо і зручно)

Достоинства:
    Якісно робить вологе прибирання
      Представник бренду

Добрий день, Сергій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Денис
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Вже кілька років користуємось цим “чудом техніки”. Вивезли його на дачу —бо нехватало злості на нього. Є з чим порівняти (маємо досвід з іншими моделями), тому можу сказати — це найгірший варіант.

1 Постійно намагається впасти зі сходів — їх не розпізнає і зависає.
    2 Застрягає на обмежувачах дверей.
    3 Може заїхати в кут і битися об нього, поки не сяде батарея.
    4 Постійно вимикається подача води для вологого прибирання. Якщо поруч немає застосунку (бо вмикається тільки через нього) — прибирання не буде.

І це лише частина проблем. Пишу з урахуванням того, що вже купили іншу модель на заміну — різниця колосальна.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    вагон і маленька тележка
      Представник бренду

Добрий день, Денис! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання щодо діагностики/ремонту приладу, ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Роман Ц***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дома тепер взагалі появилась домогосподарка
    Пилосос в руки не беру
    Робить все сам )

Достоинства:
    Все дистанційно
      Представник бренду

Добрий день, Роман! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Анастасия Б***

Отличный пылесос

Представник бренду

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.