Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Робот-пылесос с мощным всасыванием и управлением через смартфон, черный

Оценка пользователей 4.8/5
  • Юра К***

Хорошо справляется с работой

• Наталя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Для генерального прибирання не підійде,а для підтримки чистоти супер,але не має інструкції на Українській мові,я так і не змогла налаштувати його на потрібний час, автоматично вмикається коли нікого ,окрім котика ,не має дома і коли в робот пилосос потрапляють сторонні предмети ( в нашому випадку це іграшки кота) він може "заблукати " і не подавати будь яких звуків, його потрібно буде знайти,звільнити від зайвих предметів і занести на зарядку

Достоинства:
    Підтримує чистоту в домі
    Недостатки:
    Інструкція на іноземних мовах
  • Антон Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюсь тиждень, поки що все чудово, прибирає доволі якісно, перший раз був повний контейнер пилу, зараз раз на день вмикаю прибирання, і пилу в контейнері небагато, тобто чистоту підтримує. Легко чистити. Модель бюджетна, тому немає лідару, карту приміщення не побудує. Але за свої гроші гарний вибір.

Достоинства:
    Ціна, якість прибирання.
    Недостатки:
    Не помітив
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Простий і зручний пилосос, дуже допомагає, коли є маленька дитина і немає часу на прибирання. За свою вартість, я ним задоволена.

Достоинства:
    Простий та зрозумілий у використанні. Керування з телефону.
    Недостатки:
    Поки не виявила.
  • Руслан Д***

Свою роботу виконує !

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пылесос супер. Пользуемся почти полгода.
    Пылесосит отлично, мелкий и крупный мусор. Охватывает всю площадь полностью.

Достоинства:
    Пылесосит отлично.
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пылесос супер. Хорошо пылесосит. Полы и ковер чистые. Спасибо.

Достоинства:
    Отлично пылесосит. Аккумулятора хватает на 3 комнаты.
    Недостатки:
    Пока нет
  • Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

В коробці є магнітна лента, не забувайте про неї. Не впевнений чи дійсна гарантія якщо він залізе на приклад під холодильник і подряпає корпус

Достоинства:
    Я забув як виглядає звичайний пилосмок
    Недостатки:
    Поки не виявив (може потім допише)
  • Анна
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Я придбала цей пилосос і дуже задоволена ним.Тому що в порівнянні з моїми попередніми він має ряд переваг : Рівень шуму значно менший, сила всмоктування краща, має зручне управління з мобільного пристрою. База має спеціальне місце для пульта управління, тому не доведеться шукати місце для нього. Сенсори працюють чудово. Швидко і легко знаходить базу. Я однозначно можу його рекомендувати до придбання. Тварин не маю, тому не знаю як він справляється з шерстю тварин.