Отзывы покупателей о Робот-пылесос с влажной уборкой RoboRock Saros 10 Black

Оценка пользователей 4.43/5
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Вагались між цим та Z70. Перемогла 10-ка за рахунок побудови двох щіток, які ідеально долають тонну хутра від двох сибіряків, у Z70 одна і страждає від намотування. Рухомий лідар то теж знахідка, залазе під всі тумбочки. Самий зручний додаток який тіки може бути з 1000500 налаштуваннями. Спочатку були трохи трабли з тим шо ліз скрізь і застрягав, все побороли у додатку. Дистанційно не запускаємо, бо треба боронити від охоти на нього, та контролювати відгризання щітки. Який то кайф, коли все за тебе зробили, а ти, ну брудну воду вилив та й все і окремий дяк за приємний жіночій голос державною

Достоинства:
    Повна відповідність вимогам які до нього ставили
      Представник бренду

Оксана, дякуємо і приємного Вам користування!

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Придбав на заміну Roborock S6 MaxV, в якого почалися проблема з орієнтацією (не може виїхати з кімнати при побудові мапи, губиться під час початку прибирання)
    Saros 10 це абсолютно новий рівень в порівнянні зі старішою моделлю:
    - пороги до 5 см більше не проблема
    - низькі кроваті теж не проблема, завдяки механізму схову датчика зверху
    - килими розпізнаються автоматично
    - просте обслуговування завдяки док-станції з резервуарами
    Плюси можна перелічувати довго, але для себе виділив найбільш критичні
    Однозначно рекомендую, якщо бюджет дозволяє

Достоинства:
    Якість прибирання, легкість в обслуговуванні, широкий функціонал
    Недостатки:
    Час прибирання
      Представник бренду

Кирило, дякуємо! Приємного користування!

• Костянтин Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Док станція не працює. Включив в живлення, індикатор не горить.

Пилосос мав сліди розпаковки. Нижня кришка там де мусорний мішок була брудна. Буду повертати ці 20 кг…

Представник бренду

Доброго дня. Якщо пилосос мав сліди розпаковки, можливо було стороннє втручання на етапі доставки товару до вас від продавця і він був пошкоджений. Товар має бути запакований. Нам шкода що так сталося, прохання звернутися до продавця для вирішення питання з поверненням. Дякуємо.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Почну з плюсів: Мега зручний додаток. Налаштовується дуже багато всього. Розділив автоматично кімнати, я підкоригував їх. Можна вказати тип підлоги. У мене на кухні частина в плитці, решта в ламінаті - можна теж поділити кімнату, вказати. Налаштував заряджання тільки в ночі (за нічним тарифом). Вдень він якщо заряджений - заряджає до 30%, решту - вночі.
    В перший (нормальний) запуск пройшовся по квартирі, просканував все, сам відмітив де коврик, де перешкоди. Дзеркало лише (до підлоги) він не розпізнав, і не можна відмітити, що то дзеркало, щоб він не намагався туди проїхати. Після прибирання миє ганчірку (і кожна 15 хв протягом прибирання), а в самому кінці - сушить протягом 3 години (або знову ж таки можна налаштувати як хто хоче сушити і скільки годин).
    Дуже низький: я не акцентував на цьому увагу, бо ліжко одразу робив на ніжках, а під диван не сподівався, що він заїде. Але він заїхав! Опустив свій лідар і заїхав. Я в шоці.
    Миє підлогу добре.
    В додатку є українська мова і озвучка пилесосом команд також підтримується українською мовою. Голосові команди не перевіряв.
    В принципі, супер девайс, але якби не основних два мінуси, які вказав в "Недоліках".

Мінуси.
    Не запустився з першого разу, чим дуже мене налякав. Я уявив як знову цю 20кг бандуру нести назад в Розетку. Як було: я увіскнув його, підключив станцію до розетки, підключив до додатка. Далі підказка вискакує "запустіть щоб просканувати квартиру", тисну "запустити", пилесос злегка починає шуміти... і нічого не відбувається. Думав, може щось з прошивкою - тисну оновити прошивку, каже мені "пилесос має бути на станції з не менше 20% зарядки". Зупинив сканер, поставив вручну на станцію, бо сам не хотів їхати. Ще півгод

Достоинства:
    Дуже зручний додаток, маленька висота, підтримка української мови
    Недостатки:
    Спочатку не хотів їхати, відсутність класної тех. підтримки
    • Сергій Т***

Продовження. Ще півгодини маніпуляцій - нуль результату. Потім допомогло перезапустити довгим натисканням на кнопку живлення на самому пилесосі. І він собі поїхав як в нічому не бувало.
      Наступний мінус, як наслідок першого. Відсутність нормальної тех.підтримки. Якби була тех.підтримка, як у відомого корейського конкурента, фанатом якого я являюсь, можна було б подзвонити, і вони допомогли би. У мене є досвід такої допомоги з їх сторони не одноразово, тому я точно знаю про що кажу. Оператор на розетці сказав повертати товар, але на операторів розетки я сильно не сподіваюсь останнім часом, якість обслуговування (принаймні з отриманням цього товару) нижче плінтуса. Цей товар якщо що я чекав 11 днів. При чому я стукався в розетку, просив хоч трохи інформації, чому так довго, а не вони мені дзвонили, попереджали за затримку.
      Останнім мінус, який помітив - не чую запаху миючого запаху. В налаштування вибрав максимальну дозу миючого запаху, але все одно не чую, як чув при ручній мийці підлоги.
      Ну і на останок. Не мінус, а просто примітив: звук запуску як у мого Вакуум клінера десятирічної давності, на заміну якому купив цей пилесос. Могли б вже змінити.

Оцінку не наважився знизити товару, бо в принципі все круто. Принаймні поки що.

• Сергій Т***

Доповнення. У мене вдома дві дівчини: дружина і донька. Намотування косей на турбо щітки - постійна проблема. Тут наче конструкція така, на якій не повинно намотуватись. Досвід користування: намотується набагато менше ніж зазвичай. Щітка розділена навпіл. У мене на одній стороні все ж намоталось, на іншій - ні. Але всередині створюється наче клубок. Тобто чистити таки треба. Його дуже просто витягнути. Але не придумали ще чарівної палички для цієї проблеми, щоб взагалі не втручатись.

• Соломія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже подобається, є і сухе, і вологе прибирання, легко підтримувати чистоту вдома. Карти будує швидко, обходить більшість перешкод акуратно

Недостатки:
    Кіт трошки в шоці, але з часом бачу, що звикає
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Покупкою задоволений, добре справляється з пилом та шерстю, завдяки низькому корпусу легко проходить під меблями. Вологе прибирання якісне, станція сама миє та сушить швабри, тому обслуговування мінімальне

Достоинства:
    Добре працює, скрізь де треба пролазить
  • Владимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Покупкой пока очень доволен. Придраться не к чему

Самое главное преимущества как по мне:
    1. Качество уборки достаточно высокое, как в роли пылесоса так и в роли швабры ( у нас твердый виниловый пол, на фото видно )

2. Приложение ТОП, можно:
- указать график уборки
    - устанавливать мощность работы пылесоса ( запас мощности пылесоса высокий ) и влажность мытья полов для каждой комнаты по отдельности
    - установить мытье тряпки после каждой комнаты
    - настроек миллион, например порядок уборки в комнатах ( если хотите сан узлы последними убирать то можно )

3. Хорошо ориентируется на местности, не застрявал за месяц использования ( единственное что иногда он не с первого раза перепрыгывает ножку для сушки белья Leifheit , лучшее заранее убрать ее что бы сэкономить время на уборку ( но можно и не делать этого ).

4. Внешний вид базы ( выглядит - стильно ) так и самого робота в белом цвете. Я не брал черный так как не люблю зеркальные поверхности отмывать и т.д. У белой версии база скорее матовая чем глянцевая, не так в глаза бросается.

5. Уход за пылесосом простой. Залил чистую воду, вылил грязную ( неприятный запах есть если долго не выливать ) ну и мешок для мусора у нас так за месяц и не забился. В комплекте есть запасной, но мы надеемся что все таки получится освободить текущий в будущем что бы не тратится на расходники.

6. Не тупит ( не тормозит ) , быстро запускается и откликается на указания

Разное:
    - Есть опция включения камеры и удаленного оосмотра что происходит в квартире пока вас нет дома
- Есть поддержка голосового управления
    - 60 квадратных метров с6 ми разными помещениями пропылесосил и вымыл за 51 минуту ( промывка салфетки 9 раз )
    - По поводу заряда аккумулятора не волнуюсь вовсе, спустя часовую уборку на средних мощностях сушка/мойка остается 75%

Лично мне не к чему придраться. Ковров дома у меня нет потому не в курсе как он с ними справляется, судя по самой большой мощности всасывания на текущий момент проблем не должно быть.

Для нас это как полезное домашнее животное)) Мы довольны.

Достоинства:
    Удобное приложение которое позволяет настроить график уборки, где убирать, как убирать - короче все что может только в голову прийти, все настраивается
    Недостатки:
    Под невысокую кровать ( с подьемным механизмом ) глубоко не может залезть, потому надо доубирать дайсоном под углами кровати
    • Владимир О***

Небольшое дополнение к отзыву.

У нас генеральная уборка всей квартиры по понедельникам.
      Пылесос + мойка пола.

В четверг же просто пылесос некоторых комнат.

Так вот незначительная проблемка есть, в некоторых местах робот оставляет мелкую каплю воды. Несмотря на то что работает не в режиме мойки.
      Не знаю от чего зависит количество капель воды. Сегодня было штук 5 на квартиру. Ранее было меньше.

Но он их сразу же растирает своей лапкой для заметания, так что они исчезают.
      Ну или сами высыхают, капли не большого диаметра.