- AI аналіз відгуків43 відгуки: Позитивний (приблизно 77%), нейтральний (9%), негативний (14%).Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Не працює....
Представник брендуДмитро, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Б
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
З своєю задачею справляється на 100 відсотків
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДенис, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб! Як завжди на висоті!) Зі своїми задачами справляється чудово!
- Достоинства:
- Якість! Приємна акційна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Чомусь мені саме ця фірма найбільше подобається для миття вікон і дзеркал.Гарно все вимиває і не має розводів.
- Достоинства:
- Якість/ціна
- Недостатки:
- Не бачу
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гуд
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Відмиває добре бруд
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
купую не перший раз, миє чисто , без розводів
- Достоинства:
- миє чисто
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаЛідія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Шамилова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
купила 2 штуки, ни на одном не работает распылитель, по сути продали запаску. Моет так себе
- Шамилова Л***
всего то нужно было кончик распыливателя взять и повернуть на 180градусов. Да, он оказывается поворачивается и все заработало.
Представник постачальникаЛариса, дякуємо за Ваше запитання! У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: ссылка
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Беру не вперше, чисто без розводів. Рекомендую!
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Користуємося не перший рік, завжди гарний результат
- Достоинства:
- Добре відмиває
- Недостатки:
Представник постачальникаРоман, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Алевтина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гарний засід,незалишн розводів
- Недостатки:
- не має
Представник постачальникаАлевтина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Средство не работает - распылитель бракованный. Пробовал 2 режима - полный ноль... Даже переворачивал его и взбалтывал - все равно не хочет. Во общем не рекомендую - покупайте что нибудь другое, подороже, ну а это, полный отстой...
- Достоинства:
- Не увидел
- Недостатки:
- Не работает
Представник постачальникаСергій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
замовляла 4 товарів спреїв,один із них цей. Дякую що так впакуаали,що всі 4 засоби були розлиті. Вся плівка мокра,коробка мокра. Це вперше з вами таке. Розчарування.
Представник постачальникаДіана, дякуємо за Ваше запитання! У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: ссылка
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Очень хорошее средство
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Засіб сподобався, гарно очищує скляну поверхню
- Достоинства:
- Купила по акції
- Недостатки:
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Все ок
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Гончар І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Хороший засіб, не лишає розводів, достатньо економний розхід
Представник постачальникаІрина, дякуємо, що обираєте Clin! Користуйтеся із задоволенням!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гарний засіб
Представник постачальникаХристина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Хороший засіб для миття
Представник постачальникаІнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Нормальний засіб для миття вікон
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Хороший засіб, гарно очищує
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Засіб гарний, але флакон зіпсований. Вчора вирішила використати для лзеркала, розпилювач не працює взвгалі, в обох режимах. Фактично, я придбала запаску. Ще й при відкритиі флакону частина засобу пролилася. Терер у магазині потрібно перевіряти, чи прає розпилювач перший раз таке
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваше запитання! Щодо несправності товару чи відсутності заявленої комплектації Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: ссылка
- Віталій Б***
Ви ж пробували носик не просто посунути, а перевернути на 180° ?
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Эффективное средство
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Леонід Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Не рекомендую,не працює розпилювач
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює розпилювач
Представник постачальникаЛеонід, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гарний засіб. Брав для авто протирати скло. Розводів незалишає. Вікна збоку як нові, блистять.
- Достоинства:
- Гарно миє. Мені подобається. Рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Купила дві засоби - цей та цитрус.
Обидва миють дуже погано.
Розприскувачі нормально не працюють - піна не створюється, при звичайному розприскуванні дуже погане розпилення.
І, судячи з коментарів, це зовсім не брак, а просто неякісний недопрацьований продукт. Варто краще тестувати пляшечку перед запуском в продаж.
П.с. Представники бренду, не потрібно радити звертатись кудись там на гарячу лінію. Якщо це просто пожалітись, типу ой як я незадоволена - то на це не збираюсь витрачати час, просто більше ніколи не купуватиму продукцію вашого бренду і іншим не радитиму.
Якщо у вас є якісь пропозиції по заміні - то пишіть про це детально в коментарях.- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано миє, розприскувач не працює
- Лилия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Брак на распылителе средства - не работает вторая функция создания пены. Только в одном положении - брызги.
- Достоинства:
- Моющие качества
- Недостатки:
- Брак распылителя
Представник постачальникаЛiлiя, дякуємо за Ваше запитання! Щодо несправності товару чи відсутності заявленої комплектації Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: ссылка
- Ядвига Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Один из лучших на рынке
Представник постачальникаЯдвига, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Непоганий засіб за свої гроші
Розприскувач працює добре
Представник постачальникаІнна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гарний засіб, приємний аромат
Представник постачальникаІнна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Леся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
сам засіб непоганий, але розпилювач не працює
- Недостатки:
- не працює розпилювач
Представник постачальникаЛеся, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель за номером +38 080 050-13-13.
- Виталий .***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Отличный товар
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
В составе только вода, ароматизаторы и консервант? Даже спирта нет, который раньше был, какого эффекта ждать? Еще и заказать минимум 3 штуки можно. И что с этим чудом теперь делать?
- Светлана Б***
В составе этано́л, то есть эти́ловый спирт
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Гарна якість
- Достоинства:
- Гарна якість
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Особого восторга от этого средства не имею ! Ничего особенного
- Достоинства:
- Удобный распылитель