Отзывы покупателей о Женские дутики с мембраной с мехом CMP Notak Snow Boot Wp 3Q78166-U951 36 (4US) 23.3 см Piombo (8050243080569)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Размер: 40

Відносила зиму. Ходила по калюжах , слякоті і в снігу.
    Категорично не погоджуюся з попередніми відгуками. Вони чудові. Виглядають після зими як нові. І це білий колір. Дуже (аж занадто у 0 за вікном) теплі.
    По розміру сіли прекрасно на мій стандартний. Єдине, що маю вузьку ногу. Якщо у вас проблемна стопа з випираючою великою кісточкою, або просто широка, вам іншу модель.

Достоинства:
    Легенькі, не промокають
    Недостатки:
    Трохи слизькі.
  • Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 40

Очень узкие. Давят. Заказала 40 размер. Максимум на 38-39 узкую ногу.

Достоинства:
    Теплые
    Недостатки:
    Маломерит 2 размера
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 38

Отримала сьогодні другу пару ( вчора відмовилась, розмір не підійшов). ДУЖЕ маломірять! Ношу 36, замовила 37, ледь всунулась в них (дві шкарпетки не плетені), підйом дуже не високий, це мені підходить. Тепер замовила 38-й, влізла, але в тих же двох шкарпетках тіснувато. Думаю хутро всередині трохи сяде і буде норм. Бо якщо замовити 39-й - то будуть вже як лижі, по довжині. І ще одне- 37-й прийшли в ідеальному стані, а 38-й - таке враження, що вони десь трошки валялись без коробки, ну то такоє, і спереду думала дірочка, в то не акуратно закріплена нитка, так вже і буде. Дуже сподіваюсь, що подошва швидко не відклеїться, бо на вигляд приклеєні також не дуже якісно.
    Спробую в них походити, тоді напишу враження.
    З приводу доставки- то тут все дуже супер! Швидко, оперативно. Якщо Ви не отримуєте свою посилку (розмір наприклад не підійшов...), будьте готові, нова пей знімуть з Вас гроші за відмову.

Достоинства:
    Підбирала собі схожі на ті, що в мене були, дуже схожі! Про якість поки не можу щось сказати, треба в них походити. Дуже сподіваюсь, що якість теж буде схожа...
    Недостатки:
    Дуже-дуже маломірять.
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 39

Сподобались, легкі, теплі. Але маломірять. Взяла 39, коли у мене 38, сіли впритик, без запасу.

Достоинства:
    Ціна гарна, тепленькі.
    Недостатки:
    Відхилення в розмірах.
    • Тетяна Г***

Я взяла 38, ношу 36 і мені тіснувато з шкарпетками, треба було замовляти 39.