Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Зубная щетка Colgate Max White Charcoal черная отбеливающая мягкая 2 шт (8718951382602)

Оценка пользователей 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  позитивних — 65%, нейтральних — 20%, негативних — 15%
    Загалом покупці Colgate (код 8718951382602) відзначають, що зубна щітка має приємне співвідношення ціни та якості, зручна у використанні та добре очищає зуби. Однак основною суперечкою між користувачами стала її жорсткість: частина респондентів вважають щітку достатньо м'якою та комфортною, особливо для чутливих ясен, водночас інша частина стверджує, що вона надто жорстка. Додатково відзначають зручність ручки та якості очищення, проте зустрічаються зауваження щодо невідповідності заявленої твердості.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій Г***

Ок.

• Артем

Вона дуже далека від м'якої. Шкребе ясна, болюче і дуже не приємно.
    Щітка для взуття буде м'якішою.
    Якщо треба м'яка, то Sensodyne Gentle Care найкращий варіант – ссылка

Недостатки:
    дуже жорстка
  • Кадубець Р***

Щітка не дуже жорстка, більш схожа до м'якої.

Інші зубні щітки цієї фірми більш жорсткі, ніж ця. Чистить непогано.

• Виталий Е***

Нормально

• Даніель В***

• Віталій С***

Дякую суперррррр

• Яна Г***

Гарна м'яка щітка, добре чистить, за акційною ціною супер

• Сергій Г***

Не м'яка,як вказано!

Достоинства:
    Не має.
    Недостатки:
    Не м'яка.
  • Олександра Н***

Нормальні щітки. Середньої жорсткості (не м'яка). Брала по акції.

• Олександр Д***

хороша ціна за якість, особливо по знижці

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    як на мене, то не відповідає рівню "м'яка"
  • Денис

Щітка жорстка. Взагалі зрозумів, що якщо хочеш придбати на Розетці м'яку щітку, тоді треба замовляти ультра м'яку. І так само з жорсткою. І справа не з моєю особливістю та чутливістю. Щітки реально не відповідають жорсткості. І питання хто не вірно заявляє: виробник чи модератор товару Розетки.

• Галина

Замовляю 2 раз. Стали моїми улюбленими щітками для чутливих зубів. Просто супер.

• Галина К***

Я була приємно вражена якістю щіток. Дійсно м'які. Маю дуже чутливі ясна. Ця щітка і добре вичищує, і не травмує. Замовлю ще.

• Оксана

Щітки м'які... такі як очікувалося. Ціна-якість - відмінне співвідношення. Приємно, що й доставка досить швидкою була.

• сергей к***

Розетка - это обман !!! Щетки не мягкие, они жесткие, причем не просто жесткие, а ОЧЕНЬ жесткие. Начал чистить зубы и сразу же все десны в крови. Оставил для чистки швов в ванной между кафелем - это самое лучшее им применение .

• Олександр

Це не правда! Дуже м'яка щітка! Вона просто не здатна нічого нашкодити. Перевіртеся у стоматолога.

• Сергій

Купив недавно таку, раніше була Colgate 360 medium. То ця набагато м'якша. Може вам потрібна якась ультра м'яка, бо в різних виробників різні значення м'якості.

• Александр У***

Відмінно

• Лариса М***

Зручна щітка. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Добре вичища, зручна і не гнетця ручка.
  • Павло Ч***
  • Ирина

Менi сподобалася. Так, вона щось середне мiж м'якою та середньою жорсткiстю. Величенька за розмiрами, але менi зручна.

• Инна Б***

В комплекте 2 разные щетки. Одна с резиновыми вставками внутри, а другая без. Утром пользуюсь одной, а вечером другой. Щетка очень нравятся мне, просто супер. Эффект после чистки такой, как после отбеливания зубов у стоматолога. Мягко очищают и не повреждают десну.

Достоинства:
    хорошие щетки
  • Ярослава

Кожен з нас чистить зуби вдень і ввечері, як мінімум, а хтось і частіше. Тому однією з головних умов гарного проведення процедури є не паста, а саме щітка – той інструмент, який допоможе зберегти зуби у здоровому стані та приємному вигляді. Я не довіряю електричним щіткам, тому обираю серед звичайних.
    Ці дві мої фаворитки!

Достоинства:
    Якість на висоті
  • Максим О***

Гарно очищує. Дуже стильно виглядає.

Достоинства:
    не пошкоджує ясна
  • Таня Б***

Хороші бюджетні щітки – зручно лежать у руці та якісно очищають зуби. Користуюсь уже місяць

• Анжела

Очень качественные и хорошие щетки. Нравится, что они немного разные. В одной есть резиновая звезда, которая отлично помогает отбеливать. А вторая вычищает. Есть возможность вычистить язык.
    Постаралась сделать максимально много фото, чтобы все могли рассмотреть подробности.

Достоинства:
    Цена, качество на высоте
  • Рита

Щетки очень хорошие, качество на 100%.
    Результат не заставил долго ждать. Пользуюсь в тандеме с зубной пастой Колгейт отбеливающей.
    Приятно пользоваться ними)

Достоинства:
    Удобные, хорошо вычищают.
  • Настя

Дуже якісна щітка, порівняно з іншими якими я користувалась, дуже ніжна в застосуванні.

• Лена З***

Я немного помешана на уходе за полостью рта. С детства имею здоровую улыбку и ухаживаю за зубками, чтобы не потерять ее раньше времени. Постоянно меняю разные зубные щетки, чтобы найти "Ту самую".
    В этот раз взяла для нас с мужем этот вариант. Попробовала и мне очень понравилось!
    Главный ее плюс - на утро после вечерней чистки остается чувство "чистых зубов".

Достоинства:
    Доступная цена, не дерет десна, хорошо очищает
  • Милана Д***

Очень давно пользуюсь именно этими щетками, у меня очень чувствительная десна и ни одна мягкая щетка не подходила, заказала эти и это мое спасение. Цена-качество!! Рекомендую!

Достоинства:
    Цена-качество
  • Лера Д***

Чудова зубна щітка. Я б сказала, що вона середньої жорсткості, дуже комфортна. Ручка лягає в руку зручно.

Достоинства:
    зручні, симпатичний дизайн, легкі
  • Игорь Л***

Щетка просто супер! Прекрасно вычищает! Приятная на ощупь, классный дизайн. Рекомендую!

Достоинства:
    хорошая щетка за вменяемую стоимость
  • Олександр Ч***

Дуже класна та м'яка щітка. Здивований стосовно коментарів, адже різниця з Медіум жорсткістю колосальна.
    Для чутливих ясен підійшла ідеально

Достоинства:
    Є 2 в упакаовці
  • олена ш***

Хорошая щетка,средняя между мягкой и средней жёсткости

Недостатки:
    Цвет,почему не синий,не коричневый
  • Андрій І***

Збрехали, не м'яка. Жорстка. Не раджу.

Достоинства:
    Продається
    Недостатки:
    Не м'яка
  • Наталія
    Продавец: Rozetka

Ця щітка не м'яка!!! Вона надзвичайно жорстка. В мене чутвливі зуби , то від неї ще гірше стає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Жорстка
  • Ганна Ш***
    Продавец: Rozetka

Основа зроблена з пластмаси, щітка ніяких сторонніх запахів, і взагалі запаху не має. Щетина якісна, пружна.

Достоинства:
    Доступна ціна, пружна щетина