- Инна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щітка дуже якісна: щетина пружна, добре тримає форму, м’яка. Не травмує ясна, користуватися нею комфортно. Рекомендую!
- Достоинства:
- Не травмує ясна
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зубна щітка сподобалась. Аргономічна ручка добре лягає в руку. Щітинки на щітці мають поглиблення, що сприяє гарному приляганню до зуба і тим самим м'яко очищує з усіх боків. Задоволена результатом.
- Достоинства:
- М'яка,зручна.
- Недостатки:
- Немає.
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість за таку ціну.
- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про Зубна щітка Colgate Total Активний захист Пінне чищення. Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Єлизавета Ж***Продавец: Rozetka
Хороша зубна щітка, зручна у використанні та добре очищає зуби навіть у важкодоступних місцях.
Щетинки м’які, але ефективні.
Після чищення є відчуття свіжості та чистоти.- Достоинства:
- Зручна, добре очищає, м’які щетинки
- Недостатки:
- Недоліків не помітила
- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна щітка Colgate Total Активний захист Пінне чищення 1+1 ) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щітка класна,удобна ручка,щітинка пружні, мене сподобалася
- Достоинства:
- Рекомендую
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже вигідний набір! Купувати формат 1+1 завжди приємніше по ціні. Самі щітки чудові: щетина в міру м'яка, але при цьому дуже густа. Дійсно створює багато піни під час чищення, завдяки чому зуби очищаються набагато ефективніше. Якістю задоволена на всі 100%!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь зубною щіткою Colgate Total з ефектом пінного чищення і залишилась дуже задоволена. Вона добре очищає зуби навіть у важкодоступних місцях, а завдяки особливій формі щетинок паста краще спінюється і рівномірно розподіляється по всій порожнині рота.
Щетинки досить м’які, тому не травмують ясна, але при цьому добре видаляють наліт. Після чищення є відчуття свіжості та чистоти, ніби після професійної гігієни. Також зручно, що щітка має ергономічну ручку і не ковзає в руці.
Загалом це хороший варіант для щоденного використання — особливо якщо хочеться більш глибокого очищення без шкоди для ясен. - Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зубна щітка м’яко очищує, масажує ясна та має очищувач язика. Після чистки зубів відчуття гладкості.
Дуже сподобалась- Достоинства:
- Масажує ясна
- Недостатки:
- Не виявила
- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна щітка Colgate Total Активний захист Пінне чищення 1+1 .) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Амалия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна щітка.
Дуже зручна, добре вичищає зубний наліт. Дістає до важкодоступних місць
Брала собі і сестрі.
Сестрі вона також сподобалась.- Достоинства:
- Зручно користуватись
- Тетяна С***Продавец: Rozetka
Жахлива щітка, ні пінить пасту, ні вичищає зуби. Весь наліт залишається, не рекомендую!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Абсолютно не м'яка, жорсткість вища за середню. Чи не для чутливих ясен. Товста велика щітка з невеликою головкою. Через два тижні щетина розходитися убік. Щітка кому треба жорсткіше подерти зуби та ясна.
- Достоинства:
- Для тих кому жорсткіше...
- Недостатки:
- Викинув у сміття...
- Представник бренду
Вітаємо!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування зубною щіткою Colgate Total Активний захист.
Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що дана зубна щітка має м'яку щетину (Soft) та призначена для щоденного використання. Завдяки високій щільності щетинок - понад 5000 щетинок, вона забезпечує ефективне та водночас дбайливе очищення зубів та лінії ясен.
Сприйняття жорсткості щетини є індивідуальним і може залежати від особливостей порожнини рота, чутливості ясен та техніки чищення. Усі щітки з маркуванням Soft проходять контроль якості та відповідають встановленим стандартам якості.
Щодо деформації щетинии, її розходження в боки саме по собі не свідчить про неналежну якість щітки. Найчастіше така зміна форми виникає внаслідок надмірного натиску під час чищення зубів. Сильний тиск не підвищує ефективність очищення, проте може призводити до деформації щетинок, дискомфорту під час чищення та подразнення або травмування м'яких тканин ротової порожнини, зокрема ясен, що також може призводити і до кровоточивості.
У цьому випадку стоматологи рекомендують звернути увагу на техніку чищення зубів та використовувати легкі вимітаючі рухи без надмірного натиску на щітку. Це допоможе забезпечити більш комфортне та ефективне очищення.
Ми цінуємо ваш відгук.
З повагою,