Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Зубная щетка Colgate brilliantstar Угольная зубная щетка 2 шт (8718951736856)

• Ганна Ц***

Серія Brilliant Star від Colgate приємно вразила.
    Вугільні щетинки м'яко, але дуже ретельно видаляють наліт, зуби стають ідеально чистими. Сама щітка виглядає стильно, в руці лежить зручно.Те, що в упаковці йде одразу дві штуки - великий плюс, виходить дуже бюджетно.
    Colgate вкотре доводить, що якісний догляд може бути цілком доступним.
    Рекомендую!

• Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна щітка Colgate brilliantstar Вугільна зубна щітка 2 шт.) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Тетяна К***

Щітка має зручну ручку, добре тримається у руці та якісно очищує зуби навіть у важкодоступних місцях.

• Людмила Є***

Чудово очищає, вигідна упаковка з двох штук. Щетинки з вугільним напиленням добре висихають наліт. Ясна не травмують, користуватися комфортно.

• Амалия А***

Дуже гарна щітка ,зручна, добре вичищає зубний наліт в важкодоступних місцях.

Достоинства:
    Зручно користуватись
    Недостатки:
  • Олена М***

Щітка має красивий дизайн, зручна у використанні, добре очищує зуби та язик.

• Инна Б***

Хороша щітка. Зручна ручка, виглядає якісно. Мені підійшла, буду брати ще. Зручно, що в наборі дві щітки, ясна не рве, чистить добре. Ну і колір гарний.

Достоинства:
    Зручна
  • Анна П***

Понравился дизайн зубной щетки. Хорошо вычищает между зубами, не травмирует десну. Супер, куплю еще

• Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна щітка Colgate Макс Блиск з Вугіллям 2 шт.) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Наталія Т***

Купила зубну пасту Colgate Optic White «Ефект відбілювання» та зубну щітку Max Блиск з вугіллям і неділю уже користуюся і дуже задоволена результатом. Паста чудово освіжає подих, добре очищує зуби та допомагає підтримувати їхню природну білизну. Після чищення надовго залишається приємне відчуття чистоти та свіжості.
    Зубна щітка Max Блиск з вугіллям чудово доповнює дію пасти. Щетинки дбайливо очищують зуби та ясна, ефективно видаляють наліт навіть у важкодоступних місцях. Зуби стають більш гладенькими та блискучими вже після кількох застосувань.
    Чудове поєднання для щоденного догляду за порожниною рота. Рекомендую всім, хто хоче підтримувати чистоту, свіжість і красиву усмішку!

• Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про Зубна щітка Colgate Макс Блиск з Вугіллям 2 шт . Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Юлія К***

Щітка зручна,цікавий дизайн,гарно вичищає і не травмує ясна.А ще цікава тим,що має полірувальну зірочку яка видаляє плями на емалі.

Достоинства:
    Має чистку язика
    Недостатки:
    • Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про Зубна щітка Colgate Макс Блиск з Вугіллям 2 шт. Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.