Отзывы покупателей о Джинсы Slim Fit мужские Colin's 041 Danny CL1060406DN42208 30-32 Boren Wash (8683197394675)
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-32. Цвет: Черный
Дуже якісні рекомендую
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 31-34. Цвет: Черный
Хороша якість за таку ціну.
- Михаил А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-34. Цвет: Черный
Не рекомендую.
- Достоинства:
- Гарні джинси, але
- Недостатки:
- Прийшли драними, хоча на фото нормальні
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Сергій
Шановний пан Михайло, джинси не браковані.
Потертості та розриви -- це дизайнерське рішення від Колінз.
Так, це може видатися не практичним, але виробник має право на креатив.
То ж, перед тим як писати негативний коментар детально детально особливості товару, наприклад, звернувшись до офіційного сайту виробника.
Гроші на вітер, впарили якесь дрантя, і бірка картонна була надірвана як на фото, ще й в пакеті прозорому герметичному. НЕ РЕКОМЕНДУЮ даний маркетплейс, трохи звісно поквапився не дивився на пошті, ну думаю джинси вже, що з них взяти, ще й бірки позривав, а коли розвернув там позорисько таке й подарувати комусь соромно
- Достоинства:
- Гарні джинси, але
- Недостатки:
- Прийшли драними, хоча на фото нормальні
- Саня А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 29-32. Цвет: Черный
Хороші