- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-32. Цвет: Бежевый
На жаль у джинсів виявився пошкоджений гудзик (відсутня його верхня частина, що видно на фото). Я її не знайшов ані в кишенях, ані в пакеті, який при отриманні замовлення був заварений. Та й паперові етикетки виявилися якимись пом'ятими, частково обірваними (що теж видно на фото) - ніби джинси десь не раз міряли. На жаль, все це я помітив лише вдома, коли розпечатав пакет. Інший екземпляр, на який можна було б замінити цей в принципі брак, на 'Розетці' відсутній (тож, мабуть доведеться щось вигадувати з цими джинсами). 'Розетка' на сайті мала б повідомити про цей дефект та провести уцінку. Це вперше, коли я стикнувся з подібним явним дефектом, хоча купую штани на 'Розетка' не вперше.
Щодо іншого, то джинси нормальні, але треба мати на увазі, що купувати треба на розмір менше, ніж носиш звичайно; але це характерно для всіх 'колінз'.- Достоинства:
- Колінз як колінз.
- Недостатки:
- Пошкоджений гудзик.
- Євтухов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 32-34. Цвет: Светлый серый
Швидко і якісно.
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 34-34. Цвет: Бежевый
Купив собі такі 34/34, як і минулого року, а ці виявилися замалими й дуже довгими, не відповідають розмірній сітці.
Тканина тонка - на літо не погано, тільки про витривалість говорити зарано.- Достоинства:
- Тонкі, добрі на спекотну погоду.
- Недостатки:
- Не відповідають заявленим розмірам
- Станислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33-34. Цвет: Бежевый
Все подошло - хорошее качество
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Татьяна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 36-32. Цвет: Черный
Очень понравились, сели по фигуре, качество отличное, брала мужу размер 34-34 на рост 187 см и вес 100 кг.
- Достоинства:
- Качество ткани, фасон
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 38-34. Цвет: Черный
Плотные, универсальные. Подойдут под любой вариант событий. Всегда беру мужу этот размер - полностью подходит. Рекомендую
- Достоинства:
- Приятные, удобная посадка
- Недостатки:
- Не нашла
Соответствие размерной сетке
Соответствует