- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Зеленый
Дійсно тепла зимова куртка. Не промокає під дощем
- Достоинства:
- Легка, зручна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Зеленый
Розмiр L на моi параметри груди 104, талiя 88, стегна 116 сiла iдеально, ще можна светр вдягнути.Але на мiй зрiст 158 см вона довга, тому вiдмова.
- Достоинства:
- Дуже тепла, вона навiть виглядае об"емною, гарний пошив, манжети.Рекомендую!!!!
- Недостатки:
- не виявила.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Зеленый
..куртка-пальто гарне, зручне, легке. Йде на розмір більше, на моє L підійшло М, причому з запасом. Колір темніший, ніж на фото, мені б хотілось більш світле (бо темне хакі вже маю), але так було зручно в ньому, що не відмовилась. Зручна довжина - на долоню нижче коліна. Рекомендую.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Зеленый
Куртка гарна, зручна, але могла бути тепліше. В загальному - ціна відповідає якості.
- Достоинства:
- Замок знизу і зверху. Кнопки внизу, по боках. Гарні, довгі рукави з манжетом.
- Недостатки:
- Не така тепла, як я очікувала.
- марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Зеленый
Пуховик дуже сподобовся.Теплий,якiсний,легкий.Розмiр М пiдiшов на 95-80-100.Дякую.
- Достоинства:
- Повнiстю задоволена.
- Недостатки:
- Немаэ
- Лана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Зеленый
Куртка добра.. розмір М мені в таліїї та довжині підійшов.. мій зріст 164см куртка мені як довге пальто ніжче коліна приблизно десь на 10см.. я саме таке собі і шукала... рукав можно було б щоб був трохи коротший, але його довжина то не критично.. в куртці кармани не застебаються, що дуже прикро, але підкладка у карманах з флісу що взимку буде тепло.. кнопки працюють добре сподіваюсь що не зламаються швидко, т.як я ношу верхній одяг дуже довго.. змійка взагалі шикарна... тому що там два бігунка... внутрішнього кармана теж немає що теж дуже прикро... бо телефон взимку завжди ховаю у внутрішній карман, щоб телефон ховати від морозу...куртка вельми легка та комфортна... закриває повністю горло від вітру та холоду... думаю що мої шарфи та хустин взимку незнадобляться.Дякую за знижку!
- Достоинства:
- Легка, комфортна, доволі тепла, ціна
- Недостатки:
- Поки що незнайшла
- Лана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Зеленый
Куртка добра, але розмір L завелика. Мої параметри: об. Таліі-85см, об.гр- 96см, об.стег.-106см.. сіла як великий великий оверсайз.. в розмірній сітці взагалі рекомендація XL.. перезамовила на М.
- Достоинства:
- Якісний товар, легка
- Недостатки:
- Не відповідає розмірній сітці.
- виктория а***
Доброго дня. Підкажіть ваш зріст, будь ласка. Мені треба саме по зросту на 175 і тут не зрозуміло... Завчасно дякую.
- Лана Д***
мiй зрiст 162см
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Зеленый
Курткою задоволена, якісна, але розмір L був мені завеликий , перезамовляла на М
- Лана Д***
А які Ваші параметри: об.стегон, об талії, об.грудей?
- Катерина Д***Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Зеленый
Не якісний
- Достоинства:
- Куртка гарно пошита, сидить добре, але коли другий день одягла, на светрі скрізь був синтепон. Кошмар, кожен день приходиться її чистити, чи мені дістався бракований чи в когось ще така проблема. Брала не в розетці а в магазині.
- Недостатки:
- Синтепон лізе
Соответствие размерной сетке
Большемерит
Комфортно для температуры до
-10°C
- Юлія К***Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Зеленый
Якісна, тепла, не промокає, покупкою задоволена
- Достоинства:
- Все якісне