Топи продажів

Отзывы покупателей о Джинсы Slim Fit мужские Colin's 044 Karl CL1065259-DN09329 29-34 Черные (8683197850355)

• Анатолій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 32-36. Цвет: Черный

Классно!!!)))

• Денис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33-32. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Загалом не погані джинси. Брав розмір 33*32 як підказала програма підбору розміру на сайті. Трохи завеликі в талії, але не критично!

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Трохи не попав в розмір
    • Соответствие размерной сетке

Большемерит

• Ста
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 28-32. Цвет: Черный

Беру модель 44 Karl вже декілька разів поспіль, бо знаю заздалегідь як вона сяде. Прямий крій (aka STRAIGHT FIT), трішки завужені до низу. Зручно, що не треба витрачати час на пошуки і примірку моделі штанів, яка підійде. Якість пошиву і матеріалів мене задовольняє. Хоча в однієї моделі матеріал може бути більш грубий, а в іншої більш тонкий і м'який на дотик. В цієї моделі не надто грубий і твердий на дотик матеріал. Співвідношення ціна/якість для мене норм. Якось так... Що ще можна написати про звичайні, відносно класичні джинси))

• Павло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-32. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Джинси фірми Colin's ношу не один рік, як на мене ціна-якість, головне що чітко знаю яка модель джинсів мені підходить і це 044 KARL. Але потрібно врахувати те що, усі джинси моделі 044 KARL мають низьку посадку, а не середню як зазначено у характеристих (можливо для когось це критично). Сьогодні отримав, все супер та ще і зі знижкою від Rozetka.

Достоинства:
    ціна-якість
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует